Шефове на Здравната каса си раздали 50 000 лв. бонуси

Управителят на Националната здравноосигурителна каса Нели Нешева и нейният заместник Марияна Василева са си раздали бонуси за над 50 000 лева през миналата година.

Обратно в новината

Коментари - Шефове на Здравната каса си раздали 50 000 лв. бонуси | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БОНУСИ СА РАЗДАДЕНИ НЕ САМО В ЗДРАВНАТА КАСА! ПРОВЕРЕТЕ, АКО НЕ ЗНАЕТЕ ПО НОВА ПАРИ СЕ РАЗДАДОХА В МИНИСТЕРСТВОТО НА ОКОЛНАТА СРЕДА И ВОДИТЕ! ТЕЗИ 50000 ЛВ. СА КАПКА В БАСЕЙ ПРЕД ДРУГИТЕ!

КОРЕКЦИЯ-ПИЧ-ГЛАСУВА ГИ МНОЗИНСТВОТО-ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ БЛАЖИ ПО ЗАКОН.

Тая патица май не знае народната поговорка: Гъз глава затрива.

Тази обидена госпожа е явно любовница на някой мастит депутатин или министър с който си делкат паричките от здравно осигурителната каса и после се чудим защо няма пари за здравеопазването!!! данъкоплатеца!!!

АМА ЗА ЛЮБОВНИЦА ТРЯБВА - ЯКО ДУПЕ И РАБОТА - ТЯ И ЗА ТОВА НЕ СТАВА.......

А приканвате хората със смешни доходи от 100-300 лв да помагат на болните дечица. Госпожо знай че има и господ. Не зная в тази криза, когато много хора зимуват и гладуват, дали се чуствате комфортно, вземаики от парите на болните. Вярвайте не ви завиждам , спечелвайки си омразата на обикновените хора.

Докато стигне Фидосова трябва много повече премии да си отпусне и усвои по герберски.

Здравната каса и ДКЕВР са паразитни звена, които не генерират ползи за обществото, а само разходи за 97% от Българите. Въпросът е: До кога ще търпим 3% от нас да ни мачкат и да се обогатяват за наша сметка? Те сами няма да се откажат.

ТИЯ БОНУСИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА БГ-ОНКОБОЛНИ ДЕЦА !??? АЛЧНИ ИЗВЕРГИ СТЕ В РЪКОВОДСТВОТО НА НЗОК!! ПОЗОР ЗА БГ-"здравеопазването" и за България...!!!

пак ще събираме пари за болни деца а пенсионерите ще чакат добавки към пенсиите си бравос

За това болниците нямат бинтове и необходимите лекарства за една обикновенна превръзка камо ли за друго и ни карат пациентите да си ги закупуваме....и това ако не е корупция, здраве му кажи, такива като тази нагла жена присвояват парите на данъкоплатеца и би трябвало здравният министир да и потърси сметка за пир по време на чума!!!

мръсна крадлива сган..А ние събираме парички за болните дечица.Отврат

ЗДРАВНАТА КАСА ИЗМИСЛЯ ГЛОБИ НА БОЛНИЦИТЕ И ГИ ПРИСПАДА ОТ ПЪТЕКИТЕ.ПОСЛЕ СИ ГИ РАЗДАВАТ КАТО ПРЕМИИ.ОТ КЪДЕ ЩЕ КРАДЕТЕ КАТО ЗАТВОРЯТ БОЛНИЦИТЕ БЕ ИДИОТИ?!

Ето кой ни изяжда милиони левове от зравни вноски. Може ли някой да ми обясни какво правят тези 2700 чиновника в НЗОК по 8 чесе на ден, 5 дни седмично. Какъв къртовски труд кипи там, че са заслужили и милионите бонуси. За мен това си е чиста кражба от моите вноски, които трябва предимно да отиват за моето здраве! КРАДЦИ = НЗОК! Къде е сметната палата? Сезирам прокуратурата за извършена кражба от ръководството на НЗОК в особено големи размери!

а кои го е р а з р е ш и л!? ялко, че това е "чиста к р а ж ба" от бедните и болните! горко на мошениците! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Редник не остано бе..в БА

Генерал за една вечер - Геуров - това е по-голяма злупотлеба. Това направо е бъзик ... от типа нищо няма значение щом е наш човек. До генерал знаешли колко чинове си надскочил... охо много..Ма то като се замислиш има още мн. такива генерали. Ужас. Трябва по-нашите да ги правят поне генералисимуси като в С. Кор.

Нагла и безсрамна! Но има една приказка за лудия и зелника, така са си направили законите, че дори и когато харчат на гърба на беднотията ни, да им е законно.

Този Гяуро какво иска..

...това е. И тия кражби ги подпира Закона. Нешева тая заран по ТВ беше яко ядосана, вероятно заради факта, че става център на внимание и че е виновна. Последно стана дума за сума 12 000 лв, но дори и това е заплата грубо на служител за година. Да не говорим за морал. Преди време за такива премии стана скандал и в комисията Кушлев. Промяна на нормативните документи и им рязваш крилцата. Докато не гръмне друга далавера.

крадлива пасмина *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

СРАМ и ПОЗОР е държавната администрация да си раздава бонуси при положение, че народът ни е в бедстващо положение! Що за хора сте вие господа управляващи? За богопомазани ли се мислите? Това е самозабравяне и липса на всякакъв морал!Колкото и да манипулирате този народ , в крайна сметка той ще осъзнае какво е загубил и какво е "спечлил" с идването на Демо-КРАДЦИЯТА и ще ви помете, защото идват Нови времена!

Единственото работещо звено в здравеопазването е СПЕШНА ПОмОЩ работим в отвратителни условия но със смешно заплащане,Докога ще бъдем незабелязани относно заплащане и условия Като планинските спасители сме по време на дежурствата но споменават за нас когато нещо в системата не е наред Това е от мен един отпланинските спасители работещи в спешна помощ

ДА, съгласна съм с вас. Вместо за измислени бонуси на държавни търтеи, спестените пари да се дават на такива ведомства като Спешна помощ и на други за подобряване качеството на работа. Има много места в Зрдавеопазването които плачат за наливане на още средства, ама тях не ги интерисува това. Само готови парички да лапат, това ги интерисува. Разбирам защо хората са БЕСНИ от положението. Ама и ние сме виновни, че търпим такива безобразия и не излезем на улицата да ги разбием.

Тия какво са произвели, та си раздават и бонуси?!?! Искат дори от безработните да си плащат ЗО 18лв, за да могат те после да ги окрадат под формата на премийки, бонуси..... Всички закони са направени така, че да позволяват държавната администрация да краде от парите на хората и да си пълнят собствената гуша. Крайно време е да се надигнем срещу тези безобразия. Разни измислени и дублиращи се агенции само натоварват и без това отънялия джоб на българина. АЛО Бойко, ти не ги ли чуваш тези неща ? Или и теб те е хванала амнезия и глухота? Такива безобразия се изнасят в пресата вече през ден, завчера беше за онази дебелана от Агенцията по вписванията. Това е една много злокачествена практика. СТИГА С ТЕЗИ БОНУСИ !!! Който работи на държавна заплата да си получава само заплатата и КРАЙ !!! КОЙТО НЕ Е ДОВОЛЕН, ДА СЕ МАХА !!! Стига сте крали от джоба на народа!

значи за тях има ,а за болниците че са в окаяно положение няма пари .каква дурява сме ние бе хора ,направо нямам думи.......... плаче ми се както знам какво ни чака за напред .те си зимат боноси а народа сас здравната реформа да мизерства...... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Когато минималната работна заплата няма 150 евро а минималната пенсия да не говорим бонуси повече 100 лева и то не всеки месец си наглост и бездушие ! Народът е заспал дълбок постсициалистически , псевдодемократичен , непробуден и оглупяващо безразличен сън ! А властимащите са будни като млади морковчета извадени на зазоряване !

Да не разправям за Нела Нешева как драпа със зъби и нокти докато иде в НЗОК. Всички са лъжци, да кажат как прехвърлиха от НЗОК 100 милиона като държавна субсидия на МЗ, и Константинов и Нешева, и Дянков, и Компанията на Борисов на Европейски съд - МУШЕННИЦИИИИИИИИИИИИИИИИИИ

Като са шефовебогопомазани ли са?Не стига,че вземат тлъсти заплати,ами и бонуси взели да си разпределятПогнуса и гавра с бедния народ! Дянков ли им даде парите за бонуси,нали все нямало пари в бюджета? Е,това вече не се търпи!

Правата ми , гост, са силно ограничени не от лекарите, а именно от чиновниците! И ще роптая срещу раздаване на бонуси именно на високопоставени чиновници, защото те са сложени на тези места, за да осигурят нормалното функциониране на дадена институция. В случая - нима искаш да ми кажеш, че здравеопазването ни функционира нормално?!

Добре, де! Някой лъже! Димо Гяуров? Нели Нешева? Константинов? Кой лъже, бе?

Всички са лъжци, да кажат как прехвърлиха от НЗОК 100 милиона като държавна субсидия на МЗ, и Константинов и Нешева, и Дянков, и Компанията на Борисов на Европейски съд - МУШЕННИЦИИИИИИИИИИИИИИИИИИ

Кощунство хората плащат осигуровки избират екипи плащат за да родят да се оперират и какво ли още не за бонуси на некадърни служители Браво такава държава няма

Правителството ще награди с по 5000 лева трима души, участвали в спасяването на жители на село Бисер от водната стихия... Кого спасиха двете шефки на здравната каса, че си раздават 50 000лв. бонуси? И само те ли са? А в другите институции? Борисов? Константинов? Дянков? За кого е кризата в тази държава?

Е, то е ясно вече отвсякъде: кризата е за тези, от които се иска да пълнят бюджета. За тези, които го изпразват от позициите си на "високопоставени служители"- криза няма!

Съгласна съм с Вас.Паразитни структури да то Здравна каса и ДАНС трябва да бъдат закрити - това дублиращи структури на МВР и Здравно министерство.Нали бюджета вси се орязва защо не сезакрият.

пари с есемеси за болните деца и хора - вижте къде отиват данъците и защо за болните парите никога не достигат.

Нямам думи просто.Те и заплатите им са много по-високи .Това е гавра с пенсионерите и всички с ниски заплати

Ами ББ да не спи, а да провери и НАП .Те какви премии си раздават свят да ти се завие.Стефанов е направо за пижама на раета.

трябва със Специален Указ на Президента да се забранят за 100години напред всички държавни институции включително МВР и МО , за да можем всички да почустваме благинката от Демокрацията ...еееех...всичко ще бъде общо ....ееееех ... PS_да остане само Пожарната команда и да ни полива отвреме на време , за да ни напомня да не се самозабравяме !!

Пари за бонуси, за далавери и всякакви други простотии има а народа моли за помощ и дарения за лечение. ТЪП НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА. Не е ли време вече да направим нещо вижте другите как си отстояват правата.

ми направете де- НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ДРЪПНЕТЕ ПАК ЕДНО ГЕРБ-че да видите докъде могат да стигнат мутрите в нахалството си... ЩЕе ви свалят гащите от г.за и потника от гърба- няма да ви дадат да пиете и чаша вода- без разрешение... има идея да сложат и данък въздух......

Бат Бойко Бат Бойко страхотна компанийка си имаш край теб.Ще ти изядат ушите и ще те изхвърлят от хубавото местенце.

И не само здравната каса еизлишна инстуция това се отнася и за ДАНС че това си е чисто наследник на бившето ДС .Вижте им заплатите.И кой разработват на кой са нужни-хората мизеруват ,но на техен гръб са търтеи като ДАНС и затворите които непрекъснато искат по-добри условия сякаш са на курорт.

тези бонуси ги дават в всички министерства под формата на граждански договори всички счетоводители директори са към някой проект и така си узаконяват парите които вземат всяка седмица плюс заплата

Зависи от министерството.Някъде дори не дават ободряващи напитки на държавни служители,полагащи нощен труд.Да,факт е!

Какво сте се разпенявили! Ще й накривите шапката на тази розова дебелана! Тези пари не са крадени, това са бонуси. Сърдете се на този, който предлага и гласува законите и пуска нарежданията за бонуси на държавни служители! В СДС-то ги знаят.

осигуровки и всякакви данъци. Не се сърдете на дебеланата, а й давайте още докато родителите ви и дедите ви измират от глад. После вие ще бъдет следващите.

Частните фирми нямат пари за заплати,а Ведомствата взели 13,14 15-ти заплати да си дават!Отвратен съм и озлобен. Борисов,къде си?

трябва със Специален Указ на Президента да се забранят за 100години напред всички държавни институции включително МВР и МО , за да можем всички да почустваме благинката от Демокрацията ...еееех...всичко ще бъде общо ....ееееех ... PS_да остане само Пожарната команда и да ни полива отвреме на време , за да ни напомня да не се самозабравяме !!

А шефовете на Университетската болница в Пловдив всеки месец си определят по 50 000 лева бонуси за себе си и никой не ги пита що така

Това е за масов протест! Трябва да се покаже твърдо недоволството и непримиримост към такива злокачествени типове. Няма правителство,няма институций,не бива да се чака! Просто се организира една масирана демонстрация и толкова-без политики простотий. Трябва да се каже на всички дебелогъзи чиновници,че знаем какво правят,че не ги искаме и ги презираме!!!

Съгласен съм. Само масови протести срещу това административно дебелоочие и наглост с искане на оставки и връщане на тези пари. Не може след като няма пари дори за заплати на хората, които реално произвеждат, администрацията да си раздава бонуси - това е невиждано КОНЩУНСТВО и подигравка с всички нас!!!

Безработните българи плащат здравни осигуровки, а се раздават пари на писари. Ако има някакви стимули трябва да се дадат на медицински лица/лекари, фелдшери/ и шофьори.