Нели Нешева получила 12 000 лв. бонус, а не 30 000

Аз и колегите ми не сме против бонусите, но това да става прозрачно. Когато е скрито и когато не се казва всеки кой какво е получил, тогава нещата не са честни.

Обратно в новината

Коментари - Нели Нешева получила 12 000 лв. бонус, а не 30 000 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

О горката, били само 13000. Да я съжалиш. Нека открием сметка да и доплатим останалите 17000.

НАГЛО. НАХАЛНО И БРУТАЛНО.

Да,има аптекарска мафия но не е този начина на борба както ни убеждава тази нагла крадла.

хора спрете да плащате здравни вноски та да видим от къде тия мастити шефове ще си разпределят бонуси

Ще ми обясни ли някой,защо тази дама ми прилича на Боко Рапона, преоблечен в женски дрехи???Въпреки това бих я уважил и отпред и отзад!!!!

На дузпата и Футболист 1 на България за 2011 да и бие шута. Такава лоялност излиза скъпа на всички ни. Баба ми казваше за такива "Лакомо ду-е, гладно се-е"

Ако Бойко не поиска оставката на тая, значи и сестра му е същата.

Срам и ужас!!!Вие да не сте миньори, изкопали в повече въглища за да си раздавате така безотговорно и безконтролно пари!!!Г-н Премиер,вижте какво става-лекарите не дават направления,защото Здравната каса ги санкционирала!Това граничи с мародерство-нямам думи!

Те,миньорите,наистина заслужаваха парите,защото са изкарани с труд и то с най-тежкия труд под земята,а вие г-да чиновници злоупотребявате с нашите пари.

Защо още няма оставка на масата?

в тази криза...бонуси

За едни няма и постна пица,а за други ЦЯЛА СВИНЕФЕРМА!!!?! ОСТАВКА !!!

А може ли оставка та ти,мадам?Покажи ,че освен дебелашко безочие имаш поне грам съвест

тая съвест няма,шефа трябва да реши въпроса!

1chovek

Не съм в никакъв случай за уравниловката, но какъв точно успех постигнаха, който и пациенти и лекари да видят и да кажат "Ей, вярно, тези направиха това и това - браво!" че да си раздават бонуси, в размери несъвместими с нашата икономика? Явно за някои хора в тази държава - стандарта на живот е друг.

Милата и само толкова ли парички!!!! Ужас ми те до никъде не стигат!

Гъз глава затрива- народна поговорка.

Мдаа.. на Тройната коалиция и викаха: "крадлива", а на Боко и вся остальная сволоч, май им приляга: "граблива"

Шевката на НЗОК взема чисто 3200 лева заплата , има личен шофьор , получава ежемесечно пари за представителни нужди , на всичкото отгоре си е взела и 13 000 лева , т.е. чистата и месечна заплата е някъде около 4400 лева . Тука не слагаме рушветите . НАП би ли я разследвала за това какви спестявания и какви имоти има ?

аз толкова пари не съм видял през целия си живот,а тая накуп ги взела и то като бонус! Безобразие,наглост ,лакомия!

защо им даде толкова от инъче оскъдния ни бюджет?

За тази чиновничка трябва да има разследване,което да ни покаже,как са правени тези методики,кой и защо ги е правил и защо в условията на криза,когато голяма част от народа изнемогва,както никога,лишава се от храна,лекарства,стои на студено ,боледува и всичко се стоварва на неговата глава,някаква не знайно как наредила се на топло чиновническо място се самооблагодетелствува.Не понятно е какъв морал трябва да има това нищожество!Слушах я по НОВА и останах смаян как на такова място може да бъде назначено такова същество!Възмутен съм не само за това ,което е направила ,но и за цялото и поведение,обяснения и излъчване.Невероятно е как може да имаме такива управляващи на толкова важен сектор ,като здравната каса.Става ясно и защо ни е такова скапано здравеопазването.И то това е с диплома за лекар!Невъобразимо!Невероятно!Фантастично!Как ги зимат тези дипломи!?

Това е средномесечната заплата по 500 лв, на двама несретници изхвърлени от работа! Това са мизерните пенсии по 300 лв. годишно на 4-ма пенсионери. Това са парите, които 99% не могат да се посволят за доплащане на здравните ви "услуги" и т.н. ! Това е пладнешки грабеж!

Всичката тая паплач е за пандиза!!!!!

Еко къде отиват парите ни за ЗО. За какво ги внасяме за бонусите им, за колите им и за какво ли не още. Не дай си боже да се разболееш. Две операции на очите се наложи да правя.По здравна каса уж, ама и доплащаш . Нямаш пари няма операция.Отиваш за зъболекар, уж и там пътеки, ама и там все плащаш. За сина ми този месец 86 лева. Писна ми вече и от тези нагледци.

А на миньорите - враговете на народа, след две седмици стачка само 300 лв.

е 12000 колко па да са много

НЕ ЗНАЯ ЗА КАКВА МЕТОДИКА ИДЕ РЕЧ,НО ТЕЗИ ПАРИ СА ОТ НАШИТЕ ВНОСКИ, А НИЕ ТРЯБВА ДА СИ ПЛАЩАМЕ ОТДЕЛНО ЗА ЛЕЧЕНИЕ КОГАТО СЕ НАЛОЖИ Е ТОВА АКО НЕ Е НАГЛОСТ ЗДРАВЕ МУ КАЖИ. ЗА КАКВОТО И ДА СТАНЕ ВЪПРОС ПРАВИТЕЛСТВОТО КАЗВА, ЧЕ НЯМА ПАРИ И ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО. ТРЯБВА ДА ВЯРВАМЕ И ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАМЕ С ПОЛОЖЕНИЕТО. НО ЕТО, ЧЕ ПАРИ ИМА И СИ ГИ ДАВАТ ТАМ КЪДЕТО СИ ИСКАТ, И НА КОГОТО СИ ИСКАТ. Г-Н БОРИСОВ ТРЯБВА ДА УВОЛНИ ВСИЧКИ ТИЯ, КОИТО СА СИ ПОЗВОЛИЛИ ТЕЗИ БОНУСИ. ВСИЧКИ РАБОТЕЩИ ИСКАТ БОНУСИ -МАЛКО ОТГОРЕ ВЪРХУ ЗАПЛАТАТА, НО 12 000 ????ТОВА НЕ Е БЕЗУМИЕ, КОЕТО МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ САМО В Б-РИЯ. АМИ ТЕЗИ, КОИТО НЯМАТ РАБОТА, ПЕНСИОНЕРИТЕ И Т.Н - ТЕ КАКВО ДА КАЖАТ. ГЛАСУВАХ ЗА ГЕРБ ЗА НЕЩО ПО-ДОБРО, НО ВЕЧЕ НЕ ВЯРВАМ НА НИКОЙ, ВСИЧКИ СА ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ. ЖАЛКО ЗА ТРУДОЛЮБИВИЯ И ОНЕПРАВДАН БЪЛГАРСКИ НАРОД!

Преди да коментирам някого, първо гледам как изглежда...Е, отщя ми се.

е госпожо Нешева,какво да кажем ние дето за цяла година получаваме 2200 лв,а вие от икономии взимате допълнително 12.700 лв,не помислихте ли и за по бедните и в името на тях да се откажете от тези бонуси и да ги дадете на бедните,или не знаете какво е бедност.

Е малко ли е 12 х.лв. бонус?

Огромна част от работещите и плащащи здравен данък получава ГОДИШНА заплата по-малка от "бонуса" на госпожата!

Разбрахме, че един тесен кръг от ядящи свинско разпределя парите от здравните ни осигуровки. Пациентските организации - не ги знам кои са и кой ги избира пък тях, те не участват ли и защо?!

Не зная какво ядат активистите на ГЕРБ, но всички "дами" са с внушителни габарити. От какво ли?

За лечение на диабета и хипертонията си всеки месец отделям от пенсията си ежемесечно 32 лв.Значи тя е взела бонуси толкова,колкото аз ще трябва да дам за 396 месеца,равни на 33 години! Ега ти правителството,премиери и пр. И излиза,че "нарушението" е в това,че са пропуснали да си узаконят предварително далаверата!

за какви бонуси говориш в условия на криза? Има хора заплати с месеци не получават,те бонуси взели да си раздават!И откъде тия пари?Кой ще ми отговори,откъде са парите за бонуси?

Ще видиме ли европейското чудо наречено ОСТАВКА ?

КАКВО Е ТОВА ОСТАВКА?

Такова животно по нашите земи поне аз не съм срещал. Нещо за ядене ли е това ?

Тази здравна каса като я създадаоха имеше по 10-15 служители във всеки окръжен град, но това не им попречи пълрво да си купят служебни леки автомобили волво, да направят луксозни ремонти, като в нашият град ремонта се изразяваше в пълно разбиване на една десет годишна сграда и изграждане на луксозни кабинети и разни екстри. По-късно като пътувах из страната установих, че и в други окръжни градове са изградени невероятни луксови в сгради отдалечени от лечебните заведения /незнайно защо/. Това всъщност си е принцип при тази институция! Тя не работи за хората, а за себе си и против хората, които с вноските си я издържат. Аз не желая да плащам за здраве на някакви измислени каси, които да контролират лекаря. Какво е това отиваш за едно изследване на урина и защото е безплатно - 2.70 на личния лекър, 2.70 в лабораторията и честит сбор - назад си с 5.40 лева, представляващи 1/20 част от минималната пенсия! Искам лично да водя комуникация с този дето ме лекува! Тази каса в този и вид е паразит /метастаза/ в здравната система, а медиците най-добре знаят как се лекува радикално това.

Тази методика е от времето на Станишев. Недоволните да се оплакват , като отидат на партийно събрание на БСП, а не да плюят по ГЕРБ, защото те не са виновни.

Е ми сменете методиката,хората за това ви избраха!

Господин Папуляс вие гърците се осрахте до ушите, така че недейте да хапете ръката дето ви е хранила десетки години и ви храни и сега. Ако не са Германия и Франция да ви дават пари, до няколко месеца държавата ви ще изпадне в ситуация, каквто беше България 1990 г. след падането на комунизма и 1997г. когато БСП пак падана от власт. Аз ги преживях и двете, така че знам за какво става въпрос. Още нищо много лошо не сте видели в Гърция. Това което ние българите преживяхме 1990 и 1997 г. е глад и мизерея, която вие още не сте видели. Но ако продължавате да се осирате скоро ще видите.

Смятам,че свинята се е нагрухала за сметка на овцете.

ЗАЩО БОЛНИТЕ ТЪРСЯТ ПАРИ ПО ВЕСТНИЦИ И ТЕЛЕВИЗИЯ А ТЕЯ ИМАТ ПАРИ ЗА БОНУСИ ? УВОЛНЕНИЕ!!

Март 2012 влизаме в ШЕНГЕН поредното влизане... БАМ И ОТ ЕВРОПА ИМ РАЗКАЗАХА ИГРАТА... ---------------------------------- ноември-декември 2011 - БЪЛГАРИЯ Е НАЙ-ДИСЦИПЛИНИРАНАТА СТРАНА В ЕС. ОТЛИЧНИК. ТРЯБВА ДА НИ ВЗИМАТ ЗА ПРИМЕР... февруари 2021 ЕС: БЪЛГАРИЯ Е РИСКОВА !!!! ---------------------------------- ЯНУАРИ 2012 - ЗА ВТОРА ГОДИНА ЗАПЛАТИТЕ ОСТАВАТ ВЪВ "ФРИЗЕРА" - ФЕВРУАРИ 2012: БОНУСИ РАЗДАДЕНИ В КОЕ ЛИ НЕ МИНИСТЕРСТВО ЗА ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ ЛЕВОВЕ. ----------------------------- ТАЙНО ПОДПИСВАНЕ НА АКТА, ЗА КОЕТО НЕ БИЛИ ТЕ ВИНОВНИ А БСП ?!!? КАТО НЕ СТЕ ВИЕ ВИНОВНИ, ЗАЩО И ВИЕ МЪЛЧАХТЕ 3 ГОДИНИ ?!!?!?!!?!?!?!?! ------------------------------ НЕМЪРЛИВОСТ И БЕЗОТГОВОРНОСТ С ЯЗОВИРИТЕ В СТРАНАТА. ------------------------------ ПОРЕДНА ГОДИНА ЗИМАТА НИ ИЗНЕНАДА И БЛОКИРА СТРАНАТА. ------------------------------ НЕМЪРЛИВОСТ И НЕКОМПЕТЕНТНОСТ В МВР. ----------------------------- ПОРЕДНА ГОДИНА КРИЗА В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО - РУШВЕТИ, СМЪРТНИ СЛУЧАИ ЕДИН СЛЕД ДРУГ. ---------------------- СЪДЕБНАТА СИСТЕМА НЯМА ДА Я СПОМЕНАВАМ. ----------------------- ПРЕЗИДЕНТ И ВИЦЕ-ПРЕЗИДЕНТ ПОМИЛВАТ РЕЦИДИВИСТИ- ЩЕ ВИДИМ НОВИЧКИЯТ НИ ПРЕЗИДЕНТ КАКВО ЩЕ ПРАВИ. .... ..... ...... ДА ПРОДЪЛЖАВАМ ЛИ ?! И ГАФ СЛЕД ГАФ БУКВАЛНО ВСЕКИ ДЕН ПО ЕДИН И ОСТАВКИ НЯМА...

Госпожата да ходи да си плати парното и каквото било-било. Ние като си спряхме радиаторите - не ни трябват бонуси. Демокрация.

За пациентите няма дори зеле.

Аз предлагам да се направи така, че заплащането на хирурзите да сатава на кило отрязано месо, както на здравната каса и плащат на база наложените санкции на лекарите. Това което нашите закони въвеждат - на контролния орган за му плащат премии въз основа на наложените глоби е безумие! По този начин работят т.н. "защита на потребителя" - получават допълнителни бонуси ако налагат глоби и това им действие става фикс идея за да си увеличат заплатите. В действителност те не защитават потребителя, а си заработват боносите - пълен абсурд!

Това май не е толкова лошо като стимул ама нещо друго куца - например процента от глобите формиращ бонуси щото не виждам голям ефект от глобите пък бонуса е много добър.