Дянков раздал щедри бонуси

Симеон Дянков е раздал 233 725 лева бонуси в края на 2011 г. на чиновници от финансовото министерство.

Обратно в новината

Коментари - Дянков раздал щедри бонуси | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чудя се какво толкова сте се развълнували че Вдянков раздал там някакви си кирливи 23о хил. лв... Ми че ако не сте запознати-той толкова дава за кафетата, нимералната вода и цветята на Тиквата годишно.... А тия поне са раздадени на няколко хора- а не за един.... Е вярно- НА ДОВЕРЕНИ ЛИЦА-НО ОКОЛО ТИКВАТА И ГЕРБ ЩЕ СИ Е ВИНАГИ ТАКА- КОЙТО ИМ ЛИЖЕ ЗАДНИЦИТЕ , ЩЕ СЪБИРА ТРОХИЧКИ И ЩЕ БЛАГОСЛАВЯ ЦАР ТИКВА ДО НЕБЕТО... А КОЙТО ИСКА ДА СИ ИМА ЧЕСТ,ДОСТОЙНСТВО И ДА ЛИ Е ГЪЗОЛИЗАЧ-ЩЕ ГЛАДУВА И ЩЕ МИСЛИ ПО-ДОБРЕ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ......

alivap

Не вън, вън, вън, а вътре съдийката, на неговото място ако изчезне като го потърсят за екстрадиция в Италия. Този главата му да откъснат е малко, а го плачат, че е проявено насилие върху него!

ЛЪЖЕЦ И НИЩО ДРУГО.ТОВА Е.

'Тихо да не събудим Дянков' че може да му щукне да раздаде бонуси заради студа,после поради пролетта и за лятото то е ясно.

'Тихо да не събудим Дянков' че може да му щукне да раздаде бонуси заради студа,после поради пролетта и за лятото то е ясно.

БОРИСОВ дали е запознат с това и дали го намира за НОРМАЛНО.Лъжи,лъжи докога. За мен ТАЗИ постъпка на Дянков трябва да доведе до някакви последствия .Ама не ми се вярва.

ТИ чуваш ли се какви ги говориш... За тия жълти стотинки му е на сайдера на Тиквата...

Сметката е проста: 233 725 лв. / 176 души = 1327.98 лв. средно на човек Това си е една 13+ заплата!

Дянков е велик финансист. Толкова велик, че още на третия семестър изчезнал от Германия. Колкото ми е известно, най-неспособните счетоводители ги гонят още в началото на следването.

Това не е грешка на разстежа, в правовите държави го наричат КОРУПЦИЯ!

Това е грешка на растежа.Така е било -така и ще бъде.Ако помислим реално 32000лв.за висш служител от финансовото министерство се равняват на повишението което дадоха на минималните пенсии.Ще рече фифти фифти. И слущителите доволни и пенсионерите тоже.А от друга страна и да даде на пенсионерите много пари ще се навъдят ощеповече измамници и не Дяволков а те ще им ги вземат.

Искам промяна в Конституцията! В допълнителен параграф в нея да залегне неотменимо правило, което да гласи: "Доказан лъжец, който е член на изпълнителната власт, автоматично да се отзовава от властта и да няма достъп до нея завинаги, а придобитите облаги като държавен чиновник да му се отнемат в полза на държавата! /Ако не подлежи на по-тежко наказание де!/

предложението!

но как да стане като те сами коват законите и естествено ги нагаждат за собствена консумация.А народа кучета го яли.

Леле, а кой ще ни управлява тогава?!

Това грозно гномче Дянков и миналата година направи същото. Раздаде големи бонуси на приближените му около него, а останалите служители, които изкарват неговите и на приближените му заплатите останаха с празни ръце, въпреки, че и тогава "недоразумението" забрани каквито и да са допълнителни на всички работещи в държавният сектор. Безобразник. Мизерно копеле. Изчезвай в чужбина ако все още те искат, но не дразни с присъствието си цялия български народ.

Раздава си, държавните пари са на тейко му! Нахални чудовища! И това безнаказано нахалство почна от крадливото нищожество! Разбраха, че всичко им минава безнаказано и си раздават!!!

има ли нормални хора да му вярват на този вече? НЯМА !

Не е проблем,че е раздал бонуси.Проблема е, че отново е раздал само на висшите служители на министерството , а мравчиците,които вършат къртовската работа ще гледат с умиление празните си кесии! Както зад Вас Г-н Дянков, стоят висшите Ви служители, зад тях стоят другите,на чийто рамене се крепи общата ви работа!

Ами лъжливото овчарче. Вече няма човек, който да вярва на това недоразумение.

Недоразумение, недоносче, кастратче, но си е тяхен -гербаджийски и е състият като цялата им клика. Чудя се само на нас докога сте ги търпим да лъжат, да крадат и да се гаврят с нас. Ние си пишем, т.е. джавкаме, а те си правят каквото си искат. хаиде да ги свалим, да ги изгоним, да ги махнем от управлението. Ама как?

Абе,мамка му на Вдянков.Нали постоянно говори за икономии-за наливане в бюджета.Копеле,защо не даде нищо на старците,коитоса много зле-някой.А си кихнал на твоите копои,които сигурно не заслужават.Скапан,опичай си акъла!Не вярвам да те търпим дълго като си разиграваш коня така.

Давай пич, дерзай и давай до дупка на своите чиновници, хубаво ги подхрани за да не им изтънеят вратлетата ! А след това ти - на запад и от там ще ни пращаш въздушни целувки.

никой не те пита относно това,за което пишеш!Иде дума за бонусите раздадени от министъра на финансите!

Че е грамотен и смислен коментарът,това се вижда веднага!А че ти си неграмотен,също се вижда веднага:започни,изреченията започват с главна буква!

Прочети какво си написал неграмотнико!

Нацията в България се вмирисва откъм премиера Непосредствено след изборите Вие обидихте новоизбрания президент, заявявайки, че когото и да сте посочили е щял да бъде избран. Няма да казвам какво бих направил на мястото на Плевнелиев. Той е твърде отговорен човек, за да Ви обърне публично гръб и да се оттегли в своя бизнес, предизвиквайки една тотална политическа криза в България. Вие явно сте предвидили, че той ще изтърпи и това. Което ме навежда на страшна мисъл за кого е удобен Президента на България? За Вас ли е удобен, г-н Премиер, или за Нацията, която той олицетворява. Ако бе удобен за Нацията той трябваше не да се усмихва като пудел, когато го прекъснахте и продължихте неговата мисъл, а да ви срита на стълбите на президентството.

сега пак засмърдя здраво откъм Флик и повереното му министерство!

"България се вмирисва откъм премиера"!!! Щял ден хората се вълнуват от "скромните" бонуси от 1300- до 30 000 лв. раздадени в Мин. на финансиите в "условията на криза" и "нямаме пари за нищо", а премиерът ни чул, ни видял, ни разбрал....

Премиерът мълчи нали си е комунде покачено на пожарникарската стълба! Страхува се да си отвори устата, че хората като вдигнат глави ще му видят цвета на дупето...

Потвърди се! Батката, Кирчо и Ванчо са самият модератор! Голям смях-моделира с голямата ножица! Само той може да ни споделя мечтите си за сутиени, прашки, блондинки, за чудото "МОЛ-а", колко е умен и трудолюбив, а ние тъпи и мързеливи...

Днес, 30 Януари, обикновен работен ден, Кирол и Батката се скъсаха от жисоко платен, високо интелектуален труд. Заслужават яки бонуси тия фенове на молове, блондинки и XXL сутиени!

СД ни бил спасил от сценария на Гърция, ама като гледам и той у неговото ведомство го е ударил на "сиртаки". Ще се окаже, че всички ведомства са си разпределили за нова година средства, които уж щяха да икономисват а предвиждат облигации за есента.

как не ти умръзна цял ден да дрънкаш глупости бе п.........а.

уМРЪЗНА или оМРЪЗНА, ахххх паплач неграмотна.

Важното е, че разбра, че досаждаш до смърт!

Дянков с теб сме : Батката, Иван и аз. Другите настрана, те не щат да ходят на МОЛ, стига им помията в кочината. А за безплатното преброяване на мързеливите само шапка мога да сваля на Батката, бърза и остра мисъл. Ня съм сам в тази малка страна с още "по-малки" хорица.

Дянков само така. НИЕ СМЕ ТЕБ !!! Само така ще поставим мързеливците на място. От начало ще вият. Но ние ще им намалим още заплатата. Те пак ще вият и ще те псуват тук. Но повярвай това е безплатното преброяване на мързеливците. И накрая ще вият вият, та ще се захваната с нещо да работят най -накрая. Щото ще ги мързи и да умрат :)

.... ти си бил голЕм фен на квалификациите и геноцида.. НЕма да преплуваме Океана заедно...

Още ли не си отишъл да разглеждаш сутиените в МОЛ-а?! Да не са ти измръзнали крачетата?

Оправи си правописа! Не е "Б" , а "П".

И в какво си с Дянков в деленето на държавните пари за бонуси ли?!

Не, с образованието, опита и рутината в управлението на масите, масо такава!

Много като Батката, много дупелизци ей ! Затова нямаме и държава. Бай Ганьо пръв произнесе великата фраза: Ако някой целуне министър на финансите на друго място, аз ще го целуна на още по-друго място. Професията оплювач е добре платена от ГЕРБ ... В Razkritia Вижте колко плаща ГЕРБ за оплюване в нета!

Аз не мога да разбера какъв им е проблема на тези, дето са протиив раздаването на бонуси. За добре свършена работа, тоеа е много важно да се подчертае. Всъщност тези 1300 и малко отгоре са в размера на бонусите на миньорите от Марица Изток. За които не само че никой не се противопоставя. Не виждам логиката. Или всъщност логиката е само една - червените кратуни харесват всичко, което се прави против ББ и правителството и не харесват, това което се прави от ББ и правителството. Я да попитаме доволни ли са тези служители, дето са взели бонуси в МФ. И да ги разпитаме те ли заслужават повече бонуси или миньорите в Марица Изток. Даже нещо още по-интересно. Дайте да питаме миньорите в Марица Изток дали служителите от МФ заслужават бонус, колкото тях самите. И от отговорите на тези въпроси за пореден път ще се убедим за нещо просто. когато е ние да вземем пари, от 9 кладенеца вода ще докараме за да докажем колко ни се полагат тия пари. А когато някой друг трябва да вземе пари сме много принципни - не, ще правим икономии.

Хайде стига с ченгеджийските номерца и манипулации! Никой не е срещу раздаването на бонуси! За друго иде реч и не може да си толкова тъп, да не го разбираш.

Поне става ясно къде са отишли изработените от миньорите бонуси, понеже те получиха само по 300 левчета, в крайна сметка.

.... нещата се уреждат "законово", други тичат като опълченци да търсят договорни права.. Иначе пэрвите са горди с износ на ток...

да, ама бойко снизходително обясняваше как заплатите им били по-голями от неговата и на министрите му. За 30 000.00 тридесет хиляди бонус на държавен служител и дума не обели.

ЕЙ лигльовци .... СТИГА СТЕ ПИСАЛИ ТУКА , АМИ БЯГАЙТЕ ДА ЗАРАБОТИТЕ НЯКОЙ ЛЕВ, ЧЕ СРИНАХТЕ ИКОНОМИКАТА С ВАШИЯ МЪРЗЕЛ. Бедни като монаси, а пък тръгнали да псуват великия мозък.

До кога ще го търпиш този нахалник?!

Само си спомнете за случая и изказванията на държавните "мъже" тогава. Всъщност, ето къде са отишли парите на миньорите. Тренчев, както винаги, е бил прав.

какви бонуси може да дава на хора,и то само от неговото министерство.та НИЕ СМЕ ЕДНА СТБИЛНА НУЛА-следователно нула бонуси за работягите

чета и не вярвам на очите си,че такива гадости се случват в България.Такова нещо не е било и никога не бива да бъде.Тия са истински изверги.

НЕ защитавам Дянков, но... искам всеки от вас да се замисли, има ли и въобще имало ли е някога политик, който да сте харесвали ? Аз лично не съм видял един, за който да се пишат положителни коментари! Айде поразмишлявайте умници защо ли е така?

Наистина ли мислиш, че е възможно интелигентен, образован човек, или пък просто почтен човек с достатъчно житейски опит да харесва комунистическите изтърсаци във властта, хора като ББ, Цв.Цв, Цецка, Фидоска, Лилето Павлова, етц., етц.?!?! Тези биха били обида за националното самочувстиве на всеки друг европейски народ, не само нашия.

точно за това попитах... "имало ли е някога политик... който да харесвате.." не говоря само за тези от това правителство. Едно име да ми посочите, което всички да кажат: ДА той е свестен! Той си вършеше работата!

.... съм го виждал в Дания, Швеция, Германия... и Финланция, където има една думичка за нас - перкеле....

Е, как после да си плащам честно данъците ? Ами много ясно че ше крия оборот и ше пестя от осигуровки. 37 000 бонус на един човек ??? че аз нямам толква чиста печалба за година. И да ви светна "Андрешко" вече намери цаката и на новите касови апарати :))) Дано повече хора се включат в далаверата, че следващата година не само за бонуси ами и за редовни заплати на тия безделници да не стигнат парите !

Каквото и да правите, колкото и да криете, тези хора ще си разпределят коледни летни и новогодишни бонуси. Единствено ще орежат още повече образованието, здравеопазването и културата, че те не са приоритет.

мисли за народа,че скоро ще дойде време да го няма този народ и ти ще станеш излишен!

Не, Кирльо! ( нерегистриран ) 30.01.2012 13:17 Ти ги разбираш точно "тези работи" - дайте ПАК да си раздадем! Дълговете и кризите народът ще ги плаща!!! pеплика ! вземи линк Кирил Пенчев Кирил Пенчев ( нерегистриран ) 30.01.2012 13:38 Криза ли? Какво е това? Който бачка криза няма? Явно не бачкаш, само се оплакваш. pеплика ! вземи линк Ами Киро! Ами Киро! ( нерегистриран ) 30.01.2012 13:44 Това за кризата и за бачкането го кажи на правителството, аз съм само изпълнител!!!

Ами аз какъв съм бе малоумник?

"Криза ли? Какво е това? Който бачка криза няма? Явно не бачкаш, само се оплакваш." По изказванията си ми мязаш на формен идиот! Кризата ти е в главата!

Проблемът не е 233 000 бонуси, а фактът че тия чиновници подаряват на мафията по 500 000 на ден!!!!!!! Осъзнайте се!!!! 500 000 лв на ден!!!!! Погледнете колко министерства има и колко ни е бюджетът!!!! Това е истината!!! Няма смисъл да ги търпим 240 проститутки и съответните министри и президенти!!!! Колко магистрати са предложени за наказание от министерството на правосъдието?????? Николко!!!!!Защо???? Защото са един сплотен отбор!!!!!

Погледнато отстрани сте много жалки:приличате на група парцаливи цигани,които се карат за намерено скъсано палто!Всеки се кара ,бие,хапе ,дърля с другия защо той е взел парцала!Господа ли сте ,другари ли сте,не знам ,а и не ме интересува,но ЗАПАЗЕТЕ ПРИЛИЧИЕ!Не падайте толкова низко,защото това ви поведение ще ви носи нова немотия!Последните 20 г.вие загубихте достоинството си!Не съм сигурен,че преди това-при комунизма сте го притежавали,но тогава не ви беше позволено да изразите истинската си същност!Презирам ви!

наж-смисленя коментар до сега. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

не знам дали е смислен ама е много неграмотен, както и твоя...

Направо си е пълна безсмислица! Добре, че не е пожелал да ни погледне и изотзад гледащия ни отстрани!

пиша не защото завиждам на бонусите на хората , а щото дянков и другите около него непрекхснато ни втхлпяват ,че сме в криза и че пари няма. а ето че пари има, но .....за ''тях".. -/разбираите какво имам предвид/.... а за народа, кои се интересуват?

Яко е запретнало ръкави младежкото бСП. Но не да бачка, а по волята на своя вожд Азер Меликов (оня, с червените прашки дето чаластреше Станишката) , да сипе хули по адрес на ББ и правителството на ГЕРБ. Всъщност може би така е по-добре, щото ако ги накара някой тия мушмуроци да свършат нещо полезно, една седмица трябва да се оправят щетите от това. БСП имат невероятен шанс че Дянков не е премиер. Защото като нищо щеше да одруса номенклатурата на БСП с минимални пенсии. Като в Унгария - тоя които са били партийни функционери - с минималната пенсия. така де, не стига колкото поразии са направили, не стига че през живота си за 5 ст. работа не са свършили, ами сега ще поилучават и големи пенсии. На минимума! Партрийни и комсомолски секретари, доносници ан ДС, номенклатура - със закон на минимална пенсия. Само така ще видят другарите "кон боб яде ли".

некадърен урод в уродлива държава!