Оперираха лидера на руските комунисти

Лидерът на руската Комунистическа партия Генадий Зюганов е в реанимация в московска болница. Т

Обратно в новината

Коментари - Оперираха лидера на руските комунисти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кога ще оперират лидера на българските комунисти фелдфебел Корнелия Нинова? При нея е нужна много спешна операция,защото "Не си ти когато си гладен (за власт)!"

праз...

с него ли е?!

Мозъкът ли са му промили? Тия не могат да мръднат, като панел у тиквата са. Вижте го само как гледа и размахва прословутото назидателно пръстче! Просто науката е безсилна и трябва да се изчака естествения природен ход на нещата, кръговратът в природата и т.н. Търпение, братя и сестри, му е майката. Вярвайте в Бог и природата, те си знаят работата.

Не са му промили мозъка, поради липса на такъв. Опитали са се да му присадят, а това сложна операция за една комунистическа глава. Да е ... - да му го набиеш, ама с мозък не става!

защо ни занимават постоянно с разни руски олигофрени.Може би за да издирват дали имат поддръжници в България.Ами могат да бъдат само български олигофрени

бе това комунизма не беше ли обявен за престъпен режим??

За съжаление само в цивилизованите страни, не и у нас.

Да не забравят да му прелеят формалдехид.

voknid

Проблеми със сърцето, защото мозъкът не е бил локализиран на скенера.

Този комунст май бе втори на изборите за президент. Интересно запада дали би бил по доволен, Русия да бе под негово управление и това дали би било по-добре за тях? ;) Макар иначе изобщо да не го знам.

Красито де що има новина, колкото и маловажна да е, ако е за Русия - винаги е първи. Хвала!

Дръж се, брате Генадий, че без теб никаква надежда не ни остана. Ако ще мреш нека да е с червено знаме в ръка, Ленин на уста и сърп и чук в джопата.

Желаем здраве и дълголетие на другаря Зюганов.!

ТОЯ Е КОМУНИСТ КОЛКОТО СЕРЕГЕЙ И ПОЛКОВНИК НИНОВА :)) СЕДИ И ЦЕЛУВА КРАКАТА НА НАЦИОНАЛ КАПИТАЛИСТИТЕ В КРЕМЛИН ... ОТОПВА-Ч КРАЙ СОФРАТА НА МУТРИТЕ И БЕЙОВЕТЕ ... НО ПОНЕ Е РУСКИ ПАТРИОТ ЗА РАЗЛИКА ОТ ВОЛЕН ПИДЕРАСТ , ДАЛАВЕРИ СЮЛЕЙМАНОВ И КРАСЬО КАРАКАЧАНОВ :))

По-руски патреот от господин Сидеров няма! И по-голям!

ГЛАВНИЯ РЕДАКТОР НА ВЕСТНИК ДЕМОКРАЦИЯ ВОЛЕН ПЕДЕРАСТ БИЛ РУСОФИЛ ... А ВАНГО МАВЪРА СИГУРНО Е НЕЩО ПОД ИСУС ХРИСТОС ( ... САМО МУТРЬО МОЖЕ ДА Е СИНА НА АЛЛАХ)

Прекалил е с препарата за вани най -вероятно , ама крият истината

Да не е глътнал гел за пране?

Онова си е бил просто алкохол. Къде си виждал препарат за вани в стъклени бутилки? Просто сигурно с тази измама са спестявали акцизите. Както сега в Румъния са запорирали 30 тона наше вино. Тук бездомници пият и спирт от аптеки. В САЩ според Бил Клинтън за предна година умряли 37 000+ само от обезболяващи (може примесен с алкохол) - не помня точното число. Правеше малко над 100 умрели на ден там!

сега ще плъзнат родните соросоиди, да ни убеждават че в русия няма болници и всъщност той се е оперирал тайно в САЩ. И че и трите му деца и петте му внука са забегнали на запад (при дъщерите на путин)

абе кой ще ви пусне вас в САЩ бе...комундели прости...камо ли да ви оперираме...яяя си стойте в хралупата маймунскааа......

ми не знам - на нинова синчето пуснаха ли го...че и готина службица в банка му намериха. за разлика от тебе дето носиш пиците в ню йорк....

Да е жив и здрав и да мори колониалните глисти. Братушките не случайно пазят Ленин в мавзолея - да имат ДНК! Един ден ша го клонират и ...

Смеят ли да го клонират. А се появи новият Ленин тежко и на днешната предателска измет, мама и жална, не ги виждам куда ша са изпокрият.

Няма ли по-добри образци на сифилис в Русия?

че спонсорите му от кравария ще ядът бахура и се е разболял и дира веднага го качват на първа новина

котката на губернатора на магадан се окотила с 5 (пет) писенца

и от тях 4 преплували охотско море и избягали в сащ. спасили се от диктатурата на путин обаче сега били много уплашени да не вземат да ги отроват и със свито сърце следяли случая на скрипал