Коментари - Голяма болница в Алепо беше унищожена от въздушни удари | Днес.dir.bg

Голяма болница в Алепо беше унищожена от въздушни удари

Най-голямата болница в Източно Алепо беше унищожена от въздушни удари. Русия отрече това да е нейно дело.

Обратно в новината

Коментари - Голяма болница в Алепо беше унищожена от въздушни удари | Днес.dir.bg

Коментари

Наемниците на ЦРУ и подобни служби в нелегалност са разположени къде? Под Болници и джамии естествено. По време на война се лъже най-много.

Есть больница есть проблема, нет нет больницы, нет проблемы. Болните не са били осигурени и са отказали да дават пръстови отпечатъци. Вследствие на тези закононарушения, министър Москов и НЗОК са издали заповед за унищожаване на болницата...

Бомбите са на САЩ.Те са специалисти по избиване на болни, училища и цивилни. как ли не, след като изклаха и обраха коренния народ на Америка.Мръсници мръсни

Целият свят реве за източен Алепо. Говори за източен Алепо като за целия Алепо. Това, за което ревете, уважаеми хора, е холивудски клипчета, правени в Катар и ОАЕ (с 50 милиона долара бюджет), на които показват деца. Задължително деца. Това, което не ви показват и казват са реалните факти. Когато се запознаете с тях, нека някой ми отговори на тези въпроси: - Как така в Западен Алепо живеят 1,8 милиона души, а в Източен - 200 хиляди? А са горе долу еднакви половини. Как така за света престанаха да съществуват тези 1,8 милиона души? - Погледнете картата. Виждате ли християнския квартал Слеймание, в който има и много арменци? Малко по нататък е и Азизие, също с много християни. Имате ли представа, ако маймуните от Източен Алепо, за които толкова много ревете, влезат там, какво ще се случи с християните или всички "неверници"?

Oще ВЪПРОСИ: -Защо не дадоха НИТО един репортаж от Западен Алепо? Брадатите екземпляри от източната част ежедневно целят със снаряди западната цивилизована част и убиват ежедневно деца и жени. НЕЗАБРАДЕНИ жени, каквито няма да видите в Източен Алепо.- От НАТО реват, че са останали само 10-на или 20-на лекари в Източен Алепо. Еми, как да ви кажа, лекарите са интелигентни хора, никой не им е виновен, че те, както и почти всички нормални и интелигентни хора са се изнесли в Западен Алепо. - Защо нито един журналист не ви казва кои са бунтовниците?.

Така е, само лъжи, необикновено нагли, поради което всячески се опитват да подтиснат и смачкат със силно емоционално въздействие още в зародиш, каквито и да било съмнения, рационални съображения или въпроси относно липсата на реални факти и обективна информация, за оказването на което емоционално въздействие нямат никакви скрупули и са готови на всякакви фалшификации и дори предварително, съвсем съзнателно организирани постановки и планове Б, В и т.н.. Те мислеха ли за сирийските деца когато вечеряйки приятелски с Асад вече планираха кървавата вакханалия в страната му, включена във вашингтонски план за разрушаване, измамнически представян като някаква ос или когато натиснаха спусъка, лукаво наречен от западните медии 'Арабска пролет' и започнаха да доставят в Сирия през всичките ѝ граници храни, муниции и тонове и тонове съвременно оръжие, което терористите сами абсолютно никога не биха могли да конструират и произведат. Без което оръжие силно емоционалните убийци, главорези и изнасилвачи, т.нар. пасионарни младежи-ислямисти, биха били най-много просто тълпи от гладни, полунеграмотни, глупави безделници (досадни но напълно безвредни, заради необратимо недоразвитите си по съвременните критерии мозъци поради лошо, в малък обем, с липси и индоктриниране начално образование и липсващо такова в последващите критични възрастови рамки) удрящи с тояги и крещящи нещо си на някой прашен или песъчлив, ориенталски тип площад.

Значи ,като чета новините от демократичната преса стигам да извода ,че Сирия е била държавата с най-много болници в света - в абсолютен брой или на човек от населението!?И освен това са много здраво направени,почти като Мавзолея на Г.Димитров - бомбардират ги по 3-4 пъти и не могат да ги съборят!?Подозирам,че повечето от тия болници са правени от български строители преди демокрацията!? Б-ъ-л-г-а-р-и--ю-н-а-ц-и!

То и в либия наши болници и други големи обекти строени от български фирми сигурно са станали свърталище и убежище на ислямисти,джихадисти и емигранти оот Африка. И пак русия виновна- малайзийският самолет свален от руска ракета-моля!-че укпаинската армия на киев е въоръжена само с руски ракети,американците изчакват кога Украйна ще влезе в капана нато да я въоръжат със старите си резерви. То и в сирия лекото оръжие на джихадисти и прочие е българско производство,но нещо се мълчи по тази тема. В Ирак беше и е същото положение. Гътнаха паметника на Садам и "демокрацията" победи, а американците обраха артифактите и древните преносими ценности от Ниневия и вавилон и музеите на Багдад,дори войниците им се връщаха с пълни раници. такива ми ти работи.

Хей много лъжат бре "лошият материал". За терористи,ислямисти и други логистично и военно подкрепяни от уса съвсем нормално и е практика да се крият и имат бази-центрове в болници,детски градини и др.пподобни, после врявата е голяма. Друго- кюрдска сватба в сирия взривена от "ислямисти" тоест от Турция която е активен участник в Сирийският конфликт и трепе кюрдите поголовно както и в Турция, а уса само викат на Ердог "ти си лошо момче,спри най-после".

Когато започна войната, всеки гражданин на Сирия, имаше право на избор или да живее цивилизовано, както до момента или да се врече в Аллаха, да си пусне дълга брада и да вдигне ножа срещу цивилизацията. Добре, кой остана в Алепо, при положение че руснаците поне 2 пъти отвориха коридор за всички покаяли се бандити. В източно Алепо останаха терористите и техните семейства, всички които плюха на цивилизацията. Ами това е техният избор, защо да ги жалим?

Братушките трепят Ислями Джота и Джихади Мюслита....Пък най-много реват лудите крави:) Да не би в командния бункер под болницата...Да е имало офицери и инструктури от ЦРУ- луди крави, катарци, саудитци, йорданци а?:)

Противобункерната бомба си е скъп боеприпас и не се използва за щяло и нещяло. Нито пък по погрешка. Американците сега риват за техните "хора" които са се криели в бункер маскиран пред входа на болница.

Кои те информира така подробно? Или в тролефермата е ден на креативното мислене.

Типа на бомбата е посочен в статията. Ти разбира се не си я чел понеже ти плащат за тролене, не за четене. И да, някой хора са по-информирани от теб, не си ли го забелязал?

Там са се лекували ислямистки главорези, не е проблем.

Абе що никой не погледне СЪСЕДНАТА ОТ ЛЯВО "новина" за 22 убити от бомбен атентат в същата тази толкова дъвкана Сирия?!?!?!Ами се ежите за отдавна разрушена и несъществуваща болница в "подземията-???" на която се крият от кол и въже същите атентатори-чалмалии!!!

За удари по болници, сватби, и багери питайте краварите, те са по тази част.Друг е въпроса, дали толкова си могат, или са направили "грешка" !

БРАВО НА БРАТУШКИТЕ! УНИЩОЖИХА ПОРЕДНАТА БОЛНИЦА

ЩОМ ПРОРОКА - ОЩЕ СИ ЖИВ , ЗНАЧИ НЕ СА УДАРИЛИ ВСЕ ОЩЕ ПСИХИАТРИЯТА В АЛЕПО :))

Ами защо "демократите" се крият в болницата?

Тя голямата болница си беше отдавна унищожена. Само че "болницата" имаше повече подземия, отколкото етажи. И там се криеха плъхове. Опасни за здравето и живота на хората. И затова ...

Руснаците вече не се и крият даже. Бомбят болници и училища на килограм и после следва само едно - не бяхме ние!:) Уникални наглеци! Докато не изтребят тоя нещастен сирийски народ няма да мирясат. Естествено с оправданието, че унищожават терористи и ислямисти. А истинската цел е една - да запазят протежето си Асад на власт, да ескалират бежанската вълна към Европа и да се правят на велика сила:) Нищо ново не са научили и нищо старо не са забравили:) Бавно, но сигурно сами си точат кръвчицата, а американците кротко ги наблюдават и умират от смях:)

Американците вече не се и крият даже. Бомбят болници и училища на килограм и после следва само едно - не бяхме ние!:) Уникални наглеци! Докато не изтребят тоя нещастен сирийски народ няма да мирясат. Естествено с оправданието, че унищожават терористи и ислямисти. А истинската цел е една - да запазят протежето си Идил, да ескалират бежанската вълна към Европа и да се правят на велика сила:) Нищо ново не са научили и нищо старо не са забравили:) Бавно, но сигурно сами си точат кръвчицата, а руснаците кротко ги наблюдават и умират от смях:) А така става ли?

Няма проблем, още повече, че разходите по руското присъствие в Сирия ги плаща Асад.

Вероятно всичко което си написал е вярно, с изключение на едно- американците никога не казват "не бяхме ние", за разлика от руснаците. " Да, ние бяхме, ще проведем разследване" и следва извинение. Такава е позицията на силните, слабите и подлите нямат куража да си признаят грешките и се стремят да ги прехвърлят на други.

"Сирия - Измамната U.S. пропаганда открито се проваля", писа американският Муун аф Алабама на 30 септември т.г. (Syria - The U.S. Propaganda Shams Now Openly Fail September 30, 2016, Moon Of Alabama), ама какво пък, щом "Сирийският център за наблюдение на правата на човека" потвърждава...!

Само малоумните либерали вярват на лъжите идващи от сегашното правителство на Америка. На тези с мозък им е ясно какво се случва - Америка "натиска" за война с Русия. Ако Хилъри бъде поставна в Белия Дом Третата Световна ще бъде факт. Всичко е с цел да се въдвори Световен Ред и едно Световно правителство. Междувременно Америка и Европа трябва да бъдат унищожени от вътре. За това беше "избран" Обама и за това Европа се наводнява умишлено с емигранти. Носете си новите дрехи! И се молете Тръмп да спечели! Колкото и да не Ви е ясно защо го мразите.

Приемам социално слаби пациенти, безплатно, всеки вторник и четвъртък от 9 до 14ч. Психиатрична болница 4-ти километър, ет.2, кабинет 6 д-р Коцев

Който се смее последен.... Ще си припомниш след време какво си чел, споко.

Май си прихванал нещо от пациентите си.

На 6-ти Август 1945, американците извършиха едно от най-големите си масови убийства. Убиха 140 000 цивилни японци в Хирошима. С атомна бомба. На 9-ти Август 1945, американците извършиха едно от най-големите си масови убийства. Убиха 80 000 цивилни японци в Нагасаки. С атомна бомба.

Е..руснаците пък ей така , за забавление сами си изпепелиха 50 000 войници и цивилни граждани за да си пробват новата бомба:) Американците поне го правят на чужди народи:)))

По анализи капитулацията на Япония след атомните бомби е спестила над 4 000 000 убити , които биха загинали до края на ВСВ с конвенционални оръжия.

Подобни анализи показват също, че в момента е по-добре да бъдат изтрепани няколко стотин цивилни в Алепо, за да бъдат унищожени терористите и да се спре проклетата война, защото в противен случай жертвите ще бъдат десетки пъти повече.

В интервю от Алеппо, на немския журналист Юрген Тоденхьофер, бивш депутат от CDU в бундестага, Абу Ал Ецц, един от командирите на близкия до Ал-Кайда "Фронт Aл-нусра", заявява в прав текст, че всички "бунтовнически" групировки принадлежат към ИДИЛ. Поддържани са директно от правителствата на САЩ, Саудитска Арабия, Турция, Катар и Израел, с пари, с оръжие и със "съветници", които пряко се включват във военните действия. Абу Ал Ецц заявява, че не допускат и няма да допуснат хуманитарни конвои за населението на Алеппо и че не признават и няма да признаят примирието в Сирия, а ще го използват само за превъоръжаване и прегрупиране.

Войната в Сирия може да бъде прекратена много бързо. Барак Хюсеин Обама се обажда на Джон Маккейн. Джон Маккейн се обажда на приятелчето си Абу Бакр Ал-Багдади, шефа на Ислямската държава. (Има снимки на двамцата от 27.05.2013). Абу Бакр Ал-Багдади се обажда на главорезите си и от ИДИЛ и им заповядва да се предадат. Руснаците вече няма кого да бомбардират. В Сирия настъпва мир!

РУСКИТЕ ЛЕТЦИ ТРУПАТ РЕАЛЕН БОЕН ОПИТ :))) .... ТЕЖКО В УЧЕНИЕТО , ЛЕКО В БОЯ :)) ... ВСЕКИ В БНА ГО ЗНАЕШЕ :))

Знаеш ги ти тия неща за БНА:) Тук скоро един пич написа, че си му комшия. Изпуснал си се пред него , че пишеш тук под това име. Каза, че си бивш военен. Жена ти те била напуснала. В Монтана си живеел. :) Мечатеш си да живееш в Детройт ли? Милия старшинка...:)))

ДА ДОПЪЛНЯ, ПОЛКОВНИК НИНОВА МИ Е БИЛА ШЕФ ВЪВ ВКР-ТО, А ГЕН.РАДЕВ ВЪВ ВВС-ТО .... ВИКАМ КАТО СВАЛЯТ МУТРА АГА ДА ИМ ПОИСКАМ ДА МЕ НАПРАВЯТ ШЕФ НА НКВД - ПАНДИЗЧИИТЕ ЩЕ ИЗКОПАЕТЕ МОРЕПЛАВАТЕЛНИЯ КАНАЛ БУРГАС - АЛЕКСАНДРОПУЛИС ЗА 1 ПЕТИЛЕТКА :)))

Е, и ? Бунтовниците удариха детска болница в западно Алепо преди три месеца, използваха раковата болница като военна база и я сринаха до основи, унищожиха и най-голямата болница в Идлиб със самоубийствени атентати миналата година, но тогава никой не рева. Ми да я разрушават, Сирийско-американското дружество има достатъчно тлъсти донори.

Източник - Адхам Сахлул от Сирийско-американското медицинско общество. Няма смисъл от друг коментар...

Да припомним: "На 10 май 2016 г. Владимир Путин заяви, че от началото на операцията в Сирия руските ВКС са направили повече от 10 000 бойни полета и са поразили повече от 30 000 цели" "По оценки на военния експерт Владимир Евсеев, заместник-шеф на Института на страните от ОНД, общият брой на бойните полети до обявяването на примирието на 10 септември може да е около 13 000" 2014 - На страната на ИД се бият 46 000 войници. Тия с всяка бомба да избиваха по един ИД войник щяха да са свършили войната. Ама са заети да събарят болници и да се бият с деца.

Мдаааа - бойните мисии на руснаците се оказват повече от противниците. Извод: Руснаците избиват в Сирия за спорта. Няма значение кого.

Между терористите и Асад има принципна разлика според вас, едните са нелегитмни, а Асад е легитимен. Разрушаването на болници е воено престъпление, ако не греша.

Колкото Янукович в Украйна!!!!!!

Кичо

С какво Ердоган е по различен от Асад ?

А с какво Путин е по-добър и различен от Ердоган и Асад взети заедно?

ПОМИСЛИ, ЧЕ ТОВА СА ГО НАПРАВИЛИ РУСНАЦИТЕ!

Няма и как да си помислим. Патента по бомбардиране на болници и убийства на лекари се дърши от САЩ. Където и да идат, правят винаги едно и също нещо: бомбардират болници и мирни жители. И после обвиняват другата страна за "зверствата". Винаги едно и също. Къде си тръгнал да лъжеш?

няма начин за двусмислие! ТОВА СИ Е ВАША РАБОТА!

ама как.... те там не летят. А Сирийската авияция не летяла нощем както каза Медведев, щото нямали фарове и не виждали. Поне така се измъкнаха като пръдни за бомбенето на конвоя. Нищо че ден по-късно пуснаха по РТ снимки от руски самолет на конвоя преди да го бомбандират.

За да се спре спекулацията с това,кой бил бомбардирал и кой не трябва да се спази само едно единствено правило: САЩ и така наречената коалиция да спрат да нарушават въздушното пространство на Сирия и да бомбардират на територията на суверенна държава ! Тогава няма да се чуди никой за принадлежността на самолетите.

Какво значи 'суверенна държава'?

Подземна болница и без пациенти, к'ва е таз работа ..??!!

Кичо

На военен език Команден Пункт на акбарски ...свърталище на брадати хлебарки

Чудно какви са тези болници на които по-голямата част е под-земята????? На болните им трябва слънце и чист въздух. Само моргата е в етаж под земята. Да не би там да ровят "чалмалиите от умерената опозиция" . Значи работата за терористите от умерена става сакън вай аллах.... Брадатите ще ореват цяло Алепо,че и света,ама който реже глави,пада и неговата,барабар с чалмата. А бакалъм на всички Сюргюнли Алита терористи в Алепо.......

айдеее денят на страшният съд малко по малко наближавааа :))) яжте пийте носете си новите дрехи и не ме занимавайте с глупостиии :))) кой Сащ кой фащ кой Русия не мъ занимавайте така и така са решили да си ги мерят на кой по-голям и никой не отстъпва ...само БГ гъзолизците немога да разбера защо сме все разединени и един срещу друг - та не е ли ясно че вдругиден и ние може да сме домакини на война също като сирийците...

Първо, болницата отдавна не работи като такава. В момента се ползва като убежище на терористи. Второ, всички знаеха, че това е следващата цел на бомбардировкитв.

все едно ...

Четете и стигате до пасажа : "заяви Адхам Сахлул от Сирийско-американското медицинско общество". По натам няма смисъл,защото всичко е лъжа.

Да попитам нещо простичко - когато САЩ остъклиха с ядрено оръжие цивилни градове, без изобщо да се тревожат за цивилните и болниците, кой възропта? Защо нямаше възмущение? Сега, обаче се реве за бомбардирвки над резачи на глави и мижаво цивилно население, което явно е държано там за жив щит.

захване ли кютека на кой му пука кой е започнал 1ви

И как се разбра, че са атакувани болници, считани за такива по конвенциите? Това, че някой (който и да е той), казва че са ударили болница все още нищо не значи. Дълго е, но ще се опитам да го обобщя. Според конвенциите, за да бъдат защитени от атаки, болниците трябва: - за да се считат за болници те трябва да отговарят на определени медицински критерии дадени в конвенциите (по функционални възможности, капацитет и т.н.) - дколко е това в отделните "болници" в Алепо, не мога да твърдя със сигурност - да не бъдат използвани по никакъв начин за съхраняване на оръжие, за престой на личен състав (по никакъв повод) и за други нужди при воденето на бойните действия - това в Алепо изобщо не го спазват (видно е от маса снимки и видеозаписи, разпространени от т.нар. Бели каски и самите опозиционери) - да бъдат по възможност по-далече от военни цели - това в Алепо изобщо не се прилага - обратното, болниците се разполагат умишлено в близост до предния край на отбраната - да бъдат ясно обозначени - със знаци, ясно видими от далече, вкл. и от високолетящи самолети (над 2,5 км височина). става въпрос за червени кръстове, с размери мин. 5 метра, вкл. нарисувани върху покрива, върху стените, щитове с такива обзначения и т.н. При нощна атака срещу близки до болниците военни цели, след началото й знаците се осветяват - Нищо такова няма и не се прави в Алепо.

Pesh0

Господа журналисти може ли реална снимка на унищожената ... най - голяма болница . Която хем е унищожена хем има 3 ма загинали , на входа а по голямата и част била подземна :) Абе това да не е подземен бункер ? Тогава щетите щяха да са 3 ма души на входа .

Остави се, 3ма убити - бомбата с такава мощ че единия открид до Варна другия до Багдат а третия си прерязал главата изцяло

Бай мангал, научи се да пишеш на български, а не на цигански! откриД се пише с Т 9 откриТ а БагдаТ се пише с Д - Багдад Айде сега се разкарай, че от неграмотници акъл никой не иска..къш!

Най-голямата болница (от мирно време) в Алепо бе взривена от опозицията още през 2013 г. - прокопаха тунел и я взривиха отдолу. Падна половината сграда.

що ревете бре? руснаците това могат, това правят!

това е умерено елиминиране на болнолечебно заведение, ползвано най-вече от бунтовниците и техните приятели от ИД. чета коментарите и доста са поддръжниците на ИД в тях. интересно...

Да си призная честно, това че непрекъснато се реве за разбити болници в западно Алепо, говори само и единствено, че брадатите резачи на глави и сърцеяди са жестоко бити и притискани. Само когато поддържаните от САЩ и Запада уроди са пред изтребване, само тогава почва да се квичи за убити цивилни и ударени болници. Иначе се мълчи. Много силен сигнал, че краят на терористите е близо!!!

МДАА , АЛЛАХ ПАК Е ИМА БИЗИ ДЕЙ :)) ... АНГЕЛИТЕ НЕ СМОГВАТ ДА КЛОНИРАТ ДЕВИЦИ :))

Кичо

А що никой неказва колко брадати хлебарки са дали фира в подземните етажи на бившата болница рашъните може са всякакви ама бомба за стотици хиляди за 2 хлебарки нема похарчат...

..и на Сите 'наште' задунайци, зер нали са диван-чапраз кат зайци - Лъсват-им имената мицифайски, Баш кат на онез по дърветата НДКейски.

Отивай,че ще ти загрея врата

Слава на Русия,най-силната държава в света

Психапат е 'наший' Ванка - взел да се Опитва Пак със танка...

Ганьо и една свястна рима не може да напише

До девето поколение у тая кочина да живеете :)

До сега С А М О САЩ са бомбардирали БОЛНИЦИ и то в много страни--Югославия, Ирак/и през 2-те войни/, Либия, Афганистан !!!! Така че имат "опит" с болниците!!! Е после се извиняват , но само на това са способни!!!! Жалки са с безпомощноста си!!!!!

САЩ се извиняват, а Русия отричат дори когато ги спипат на местопрестъплението. Наричи ги цигани, наричи ги убийци, наричи ги комунисти, няма да сбъркаш

Кичо

По леко ли щи стане ку те онодя с дръжката на теслата и ти се извиня?

ЗАМЕЧТАХ СЕ - АМАНПУРКАТА ОТ СИЕНЕН ДА Е БИЛА В БУНКЕРА :))

Кичо

Термина "приятелски огън " си е американски патент дори и наш "гурбетчия" го изпита...

Кичо

Вие де пишете минуси одете обяснете на близките му че е гордост да умреш от приятелски огън и то силно демократичен ХАМЕРИКАНСКИ...

Путин ще потдържа Асад до последният жив сириец останал в Сирия, защото убийците трябва да се потдържат помежду си

Слава Путину,бой по пиндосам

Научи граматиката преди да поТдържаш новите фашисти!

Руснаците "разрушили голяма болница" - жертвите между три и шест... май. И дабе не се знае руснаците ли са били наистина... А братята хамериканци оня ден убиха 200 души, ма погрешка. Майтап да става така... А иначе пропагандата бичи със страшна сила от някакви арабски малоумници в Лондон.

Коментари - Голяма болница в Алепо беше унищожена от въздушни удари | Днес.dir.bg

Голяма болница в Алепо беше унищожена от въздушни удари

Най-голямата болница в Източно Алепо беше унищожена от въздушни удари. Русия отрече това да е нейно дело.

Обратно в новината

Коментари - Голяма болница в Алепо беше унищожена от въздушни удари | Днес.dir.bg

Коментари

Наемниците на ЦРУ и подобни служби в нелегалност са разположени къде? Под Болници и джамии естествено. По време на война се лъже най-много.

Есть больница есть проблема, нет нет больницы, нет проблемы. Болните не са били осигурени и са отказали да дават пръстови отпечатъци. Вследствие на тези закононарушения, министър Москов и НЗОК са издали заповед за унищожаване на болницата...

Бомбите са на САЩ.Те са специалисти по избиване на болни, училища и цивилни. как ли не, след като изклаха и обраха коренния народ на Америка.Мръсници мръсни

Целият свят реве за източен Алепо. Говори за източен Алепо като за целия Алепо. Това, за което ревете, уважаеми хора, е холивудски клипчета, правени в Катар и ОАЕ (с 50 милиона долара бюджет), на които показват деца. Задължително деца. Това, което не ви показват и казват са реалните факти. Когато се запознаете с тях, нека някой ми отговори на тези въпроси: - Как така в Западен Алепо живеят 1,8 милиона души, а в Източен - 200 хиляди? А са горе долу еднакви половини. Как така за света престанаха да съществуват тези 1,8 милиона души? - Погледнете картата. Виждате ли християнския квартал Слеймание, в който има и много арменци? Малко по нататък е и Азизие, също с много християни. Имате ли представа, ако маймуните от Източен Алепо, за които толкова много ревете, влезат там, какво ще се случи с християните или всички "неверници"?

Oще ВЪПРОСИ: -Защо не дадоха НИТО един репортаж от Западен Алепо? Брадатите екземпляри от източната част ежедневно целят със снаряди западната цивилизована част и убиват ежедневно деца и жени. НЕЗАБРАДЕНИ жени, каквито няма да видите в Източен Алепо.- От НАТО реват, че са останали само 10-на или 20-на лекари в Източен Алепо. Еми, как да ви кажа, лекарите са интелигентни хора, никой не им е виновен, че те, както и почти всички нормални и интелигентни хора са се изнесли в Западен Алепо. - Защо нито един журналист не ви казва кои са бунтовниците?.

Така е, само лъжи, необикновено нагли, поради което всячески се опитват да подтиснат и смачкат със силно емоционално въздействие още в зародиш, каквито и да било съмнения, рационални съображения или въпроси относно липсата на реални факти и обективна информация, за оказването на което емоционално въздействие нямат никакви скрупули и са готови на всякакви фалшификации и дори предварително, съвсем съзнателно организирани постановки и планове Б, В и т.н.. Те мислеха ли за сирийските деца когато вечеряйки приятелски с Асад вече планираха кървавата вакханалия в страната му, включена във вашингтонски план за разрушаване, измамнически представян като някаква ос или когато натиснаха спусъка, лукаво наречен от западните медии 'Арабска пролет' и започнаха да доставят в Сирия през всичките ѝ граници храни, муниции и тонове и тонове съвременно оръжие, което терористите сами абсолютно никога не биха могли да конструират и произведат. Без което оръжие силно емоционалните убийци, главорези и изнасилвачи, т.нар. пасионарни младежи-ислямисти, биха били най-много просто тълпи от гладни, полунеграмотни, глупави безделници (досадни но напълно безвредни, заради необратимо недоразвитите си по съвременните критерии мозъци поради лошо, в малък обем, с липси и индоктриниране начално образование и липсващо такова в последващите критични възрастови рамки) удрящи с тояги и крещящи нещо си на някой прашен или песъчлив, ориенталски тип площад.

Значи ,като чета новините от демократичната преса стигам да извода ,че Сирия е била държавата с най-много болници в света - в абсолютен брой или на човек от населението!?И освен това са много здраво направени,почти като Мавзолея на Г.Димитров - бомбардират ги по 3-4 пъти и не могат да ги съборят!?Подозирам,че повечето от тия болници са правени от български строители преди демокрацията!? Б-ъ-л-г-а-р-и--ю-н-а-ц-и!

То и в либия наши болници и други големи обекти строени от български фирми сигурно са станали свърталище и убежище на ислямисти,джихадисти и емигранти оот Африка. И пак русия виновна- малайзийският самолет свален от руска ракета-моля!-че укпаинската армия на киев е въоръжена само с руски ракети,американците изчакват кога Украйна ще влезе в капана нато да я въоръжат със старите си резерви. То и в сирия лекото оръжие на джихадисти и прочие е българско производство,но нещо се мълчи по тази тема. В Ирак беше и е същото положение. Гътнаха паметника на Садам и "демокрацията" победи, а американците обраха артифактите и древните преносими ценности от Ниневия и вавилон и музеите на Багдад,дори войниците им се връщаха с пълни раници. такива ми ти работи.

Хей много лъжат бре "лошият материал". За терористи,ислямисти и други логистично и военно подкрепяни от уса съвсем нормално и е практика да се крият и имат бази-центрове в болници,детски градини и др.пподобни, после врявата е голяма. Друго- кюрдска сватба в сирия взривена от "ислямисти" тоест от Турция която е активен участник в Сирийският конфликт и трепе кюрдите поголовно както и в Турция, а уса само викат на Ердог "ти си лошо момче,спри най-после".

Когато започна войната, всеки гражданин на Сирия, имаше право на избор или да живее цивилизовано, както до момента или да се врече в Аллаха, да си пусне дълга брада и да вдигне ножа срещу цивилизацията. Добре, кой остана в Алепо, при положение че руснаците поне 2 пъти отвориха коридор за всички покаяли се бандити. В източно Алепо останаха терористите и техните семейства, всички които плюха на цивилизацията. Ами това е техният избор, защо да ги жалим?

Братушките трепят Ислями Джота и Джихади Мюслита....Пък най-много реват лудите крави:) Да не би в командния бункер под болницата...Да е имало офицери и инструктури от ЦРУ- луди крави, катарци, саудитци, йорданци а?:)

Противобункерната бомба си е скъп боеприпас и не се използва за щяло и нещяло. Нито пък по погрешка. Американците сега риват за техните "хора" които са се криели в бункер маскиран пред входа на болница.

Кои те информира така подробно? Или в тролефермата е ден на креативното мислене.

Типа на бомбата е посочен в статията. Ти разбира се не си я чел понеже ти плащат за тролене, не за четене. И да, някой хора са по-информирани от теб, не си ли го забелязал?

Там са се лекували ислямистки главорези, не е проблем.

Абе що никой не погледне СЪСЕДНАТА ОТ ЛЯВО "новина" за 22 убити от бомбен атентат в същата тази толкова дъвкана Сирия?!?!?!Ами се ежите за отдавна разрушена и несъществуваща болница в "подземията-???" на която се крият от кол и въже същите атентатори-чалмалии!!!

За удари по болници, сватби, и багери питайте краварите, те са по тази част.Друг е въпроса, дали толкова си могат, или са направили "грешка" !

БРАВО НА БРАТУШКИТЕ! УНИЩОЖИХА ПОРЕДНАТА БОЛНИЦА

ЩОМ ПРОРОКА - ОЩЕ СИ ЖИВ , ЗНАЧИ НЕ СА УДАРИЛИ ВСЕ ОЩЕ ПСИХИАТРИЯТА В АЛЕПО :))

Ами защо "демократите" се крият в болницата?

Тя голямата болница си беше отдавна унищожена. Само че "болницата" имаше повече подземия, отколкото етажи. И там се криеха плъхове. Опасни за здравето и живота на хората. И затова ...

Руснаците вече не се и крият даже. Бомбят болници и училища на килограм и после следва само едно - не бяхме ние!:) Уникални наглеци! Докато не изтребят тоя нещастен сирийски народ няма да мирясат. Естествено с оправданието, че унищожават терористи и ислямисти. А истинската цел е една - да запазят протежето си Асад на власт, да ескалират бежанската вълна към Европа и да се правят на велика сила:) Нищо ново не са научили и нищо старо не са забравили:) Бавно, но сигурно сами си точат кръвчицата, а американците кротко ги наблюдават и умират от смях:)

Американците вече не се и крият даже. Бомбят болници и училища на килограм и после следва само едно - не бяхме ние!:) Уникални наглеци! Докато не изтребят тоя нещастен сирийски народ няма да мирясат. Естествено с оправданието, че унищожават терористи и ислямисти. А истинската цел е една - да запазят протежето си Идил, да ескалират бежанската вълна към Европа и да се правят на велика сила:) Нищо ново не са научили и нищо старо не са забравили:) Бавно, но сигурно сами си точат кръвчицата, а руснаците кротко ги наблюдават и умират от смях:) А така става ли?

Няма проблем, още повече, че разходите по руското присъствие в Сирия ги плаща Асад.

Вероятно всичко което си написал е вярно, с изключение на едно- американците никога не казват "не бяхме ние", за разлика от руснаците. " Да, ние бяхме, ще проведем разследване" и следва извинение. Такава е позицията на силните, слабите и подлите нямат куража да си признаят грешките и се стремят да ги прехвърлят на други.

"Сирия - Измамната U.S. пропаганда открито се проваля", писа американският Муун аф Алабама на 30 септември т.г. (Syria - The U.S. Propaganda Shams Now Openly Fail September 30, 2016, Moon Of Alabama), ама какво пък, щом "Сирийският център за наблюдение на правата на човека" потвърждава...!

Само малоумните либерали вярват на лъжите идващи от сегашното правителство на Америка. На тези с мозък им е ясно какво се случва - Америка "натиска" за война с Русия. Ако Хилъри бъде поставна в Белия Дом Третата Световна ще бъде факт. Всичко е с цел да се въдвори Световен Ред и едно Световно правителство. Междувременно Америка и Европа трябва да бъдат унищожени от вътре. За това беше "избран" Обама и за това Европа се наводнява умишлено с емигранти. Носете си новите дрехи! И се молете Тръмп да спечели! Колкото и да не Ви е ясно защо го мразите.

Приемам социално слаби пациенти, безплатно, всеки вторник и четвъртък от 9 до 14ч. Психиатрична болница 4-ти километър, ет.2, кабинет 6 д-р Коцев

Който се смее последен.... Ще си припомниш след време какво си чел, споко.

Май си прихванал нещо от пациентите си.

На 6-ти Август 1945, американците извършиха едно от най-големите си масови убийства. Убиха 140 000 цивилни японци в Хирошима. С атомна бомба. На 9-ти Август 1945, американците извършиха едно от най-големите си масови убийства. Убиха 80 000 цивилни японци в Нагасаки. С атомна бомба.

Е..руснаците пък ей така , за забавление сами си изпепелиха 50 000 войници и цивилни граждани за да си пробват новата бомба:) Американците поне го правят на чужди народи:)))

По анализи капитулацията на Япония след атомните бомби е спестила над 4 000 000 убити , които биха загинали до края на ВСВ с конвенционални оръжия.

Подобни анализи показват също, че в момента е по-добре да бъдат изтрепани няколко стотин цивилни в Алепо, за да бъдат унищожени терористите и да се спре проклетата война, защото в противен случай жертвите ще бъдат десетки пъти повече.

В интервю от Алеппо, на немския журналист Юрген Тоденхьофер, бивш депутат от CDU в бундестага, Абу Ал Ецц, един от командирите на близкия до Ал-Кайда "Фронт Aл-нусра", заявява в прав текст, че всички "бунтовнически" групировки принадлежат към ИДИЛ. Поддържани са директно от правителствата на САЩ, Саудитска Арабия, Турция, Катар и Израел, с пари, с оръжие и със "съветници", които пряко се включват във военните действия. Абу Ал Ецц заявява, че не допускат и няма да допуснат хуманитарни конвои за населението на Алеппо и че не признават и няма да признаят примирието в Сирия, а ще го използват само за превъоръжаване и прегрупиране.

Войната в Сирия може да бъде прекратена много бързо. Барак Хюсеин Обама се обажда на Джон Маккейн. Джон Маккейн се обажда на приятелчето си Абу Бакр Ал-Багдади, шефа на Ислямската държава. (Има снимки на двамцата от 27.05.2013). Абу Бакр Ал-Багдади се обажда на главорезите си и от ИДИЛ и им заповядва да се предадат. Руснаците вече няма кого да бомбардират. В Сирия настъпва мир!

РУСКИТЕ ЛЕТЦИ ТРУПАТ РЕАЛЕН БОЕН ОПИТ :))) .... ТЕЖКО В УЧЕНИЕТО , ЛЕКО В БОЯ :)) ... ВСЕКИ В БНА ГО ЗНАЕШЕ :))

Знаеш ги ти тия неща за БНА:) Тук скоро един пич написа, че си му комшия. Изпуснал си се пред него , че пишеш тук под това име. Каза, че си бивш военен. Жена ти те била напуснала. В Монтана си живеел. :) Мечатеш си да живееш в Детройт ли? Милия старшинка...:)))

ДА ДОПЪЛНЯ, ПОЛКОВНИК НИНОВА МИ Е БИЛА ШЕФ ВЪВ ВКР-ТО, А ГЕН.РАДЕВ ВЪВ ВВС-ТО .... ВИКАМ КАТО СВАЛЯТ МУТРА АГА ДА ИМ ПОИСКАМ ДА МЕ НАПРАВЯТ ШЕФ НА НКВД - ПАНДИЗЧИИТЕ ЩЕ ИЗКОПАЕТЕ МОРЕПЛАВАТЕЛНИЯ КАНАЛ БУРГАС - АЛЕКСАНДРОПУЛИС ЗА 1 ПЕТИЛЕТКА :)))

Е, и ? Бунтовниците удариха детска болница в западно Алепо преди три месеца, използваха раковата болница като военна база и я сринаха до основи, унищожиха и най-голямата болница в Идлиб със самоубийствени атентати миналата година, но тогава никой не рева. Ми да я разрушават, Сирийско-американското дружество има достатъчно тлъсти донори.

Източник - Адхам Сахлул от Сирийско-американското медицинско общество. Няма смисъл от друг коментар...

Да припомним: "На 10 май 2016 г. Владимир Путин заяви, че от началото на операцията в Сирия руските ВКС са направили повече от 10 000 бойни полета и са поразили повече от 30 000 цели" "По оценки на военния експерт Владимир Евсеев, заместник-шеф на Института на страните от ОНД, общият брой на бойните полети до обявяването на примирието на 10 септември може да е около 13 000" 2014 - На страната на ИД се бият 46 000 войници. Тия с всяка бомба да избиваха по един ИД войник щяха да са свършили войната. Ама са заети да събарят болници и да се бият с деца.

Мдаааа - бойните мисии на руснаците се оказват повече от противниците. Извод: Руснаците избиват в Сирия за спорта. Няма значение кого.

Между терористите и Асад има принципна разлика според вас, едните са нелегитмни, а Асад е легитимен. Разрушаването на болници е воено престъпление, ако не греша.

Колкото Янукович в Украйна!!!!!!

Кичо

С какво Ердоган е по различен от Асад ?

А с какво Путин е по-добър и различен от Ердоган и Асад взети заедно?

ПОМИСЛИ, ЧЕ ТОВА СА ГО НАПРАВИЛИ РУСНАЦИТЕ!

Няма и как да си помислим. Патента по бомбардиране на болници и убийства на лекари се дърши от САЩ. Където и да идат, правят винаги едно и също нещо: бомбардират болници и мирни жители. И после обвиняват другата страна за "зверствата". Винаги едно и също. Къде си тръгнал да лъжеш?

няма начин за двусмислие! ТОВА СИ Е ВАША РАБОТА!

ама как.... те там не летят. А Сирийската авияция не летяла нощем както каза Медведев, щото нямали фарове и не виждали. Поне така се измъкнаха като пръдни за бомбенето на конвоя. Нищо че ден по-късно пуснаха по РТ снимки от руски самолет на конвоя преди да го бомбандират.

За да се спре спекулацията с това,кой бил бомбардирал и кой не трябва да се спази само едно единствено правило: САЩ и така наречената коалиция да спрат да нарушават въздушното пространство на Сирия и да бомбардират на територията на суверенна държава ! Тогава няма да се чуди никой за принадлежността на самолетите.

Какво значи 'суверенна държава'?

Подземна болница и без пациенти, к'ва е таз работа ..??!!

Кичо

На военен език Команден Пункт на акбарски ...свърталище на брадати хлебарки

Чудно какви са тези болници на които по-голямата част е под-земята????? На болните им трябва слънце и чист въздух. Само моргата е в етаж под земята. Да не би там да ровят "чалмалиите от умерената опозиция" . Значи работата за терористите от умерена става сакън вай аллах.... Брадатите ще ореват цяло Алепо,че и света,ама който реже глави,пада и неговата,барабар с чалмата. А бакалъм на всички Сюргюнли Алита терористи в Алепо.......

айдеее денят на страшният съд малко по малко наближавааа :))) яжте пийте носете си новите дрехи и не ме занимавайте с глупостиии :))) кой Сащ кой фащ кой Русия не мъ занимавайте така и така са решили да си ги мерят на кой по-голям и никой не отстъпва ...само БГ гъзолизците немога да разбера защо сме все разединени и един срещу друг - та не е ли ясно че вдругиден и ние може да сме домакини на война също като сирийците...

Първо, болницата отдавна не работи като такава. В момента се ползва като убежище на терористи. Второ, всички знаеха, че това е следващата цел на бомбардировкитв.

все едно ...

Четете и стигате до пасажа : "заяви Адхам Сахлул от Сирийско-американското медицинско общество". По натам няма смисъл,защото всичко е лъжа.

Да попитам нещо простичко - когато САЩ остъклиха с ядрено оръжие цивилни градове, без изобщо да се тревожат за цивилните и болниците, кой възропта? Защо нямаше възмущение? Сега, обаче се реве за бомбардирвки над резачи на глави и мижаво цивилно население, което явно е държано там за жив щит.

захване ли кютека на кой му пука кой е започнал 1ви

И как се разбра, че са атакувани болници, считани за такива по конвенциите? Това, че някой (който и да е той), казва че са ударили болница все още нищо не значи. Дълго е, но ще се опитам да го обобщя. Според конвенциите, за да бъдат защитени от атаки, болниците трябва: - за да се считат за болници те трябва да отговарят на определени медицински критерии дадени в конвенциите (по функционални възможности, капацитет и т.н.) - дколко е това в отделните "болници" в Алепо, не мога да твърдя със сигурност - да не бъдат използвани по никакъв начин за съхраняване на оръжие, за престой на личен състав (по никакъв повод) и за други нужди при воденето на бойните действия - това в Алепо изобщо не го спазват (видно е от маса снимки и видеозаписи, разпространени от т.нар. Бели каски и самите опозиционери) - да бъдат по възможност по-далече от военни цели - това в Алепо изобщо не се прилага - обратното, болниците се разполагат умишлено в близост до предния край на отбраната - да бъдат ясно обозначени - със знаци, ясно видими от далече, вкл. и от високолетящи самолети (над 2,5 км височина). става въпрос за червени кръстове, с размери мин. 5 метра, вкл. нарисувани върху покрива, върху стените, щитове с такива обзначения и т.н. При нощна атака срещу близки до болниците военни цели, след началото й знаците се осветяват - Нищо такова няма и не се прави в Алепо.

Pesh0

Господа журналисти може ли реална снимка на унищожената ... най - голяма болница . Която хем е унищожена хем има 3 ма загинали , на входа а по голямата и част била подземна :) Абе това да не е подземен бункер ? Тогава щетите щяха да са 3 ма души на входа .

Остави се, 3ма убити - бомбата с такава мощ че единия открид до Варна другия до Багдат а третия си прерязал главата изцяло

Бай мангал, научи се да пишеш на български, а не на цигански! откриД се пише с Т 9 откриТ а БагдаТ се пише с Д - Багдад Айде сега се разкарай, че от неграмотници акъл никой не иска..къш!

Най-голямата болница (от мирно време) в Алепо бе взривена от опозицията още през 2013 г. - прокопаха тунел и я взривиха отдолу. Падна половината сграда.

що ревете бре? руснаците това могат, това правят!

това е умерено елиминиране на болнолечебно заведение, ползвано най-вече от бунтовниците и техните приятели от ИД. чета коментарите и доста са поддръжниците на ИД в тях. интересно...

Да си призная честно, това че непрекъснато се реве за разбити болници в западно Алепо, говори само и единствено, че брадатите резачи на глави и сърцеяди са жестоко бити и притискани. Само когато поддържаните от САЩ и Запада уроди са пред изтребване, само тогава почва да се квичи за убити цивилни и ударени болници. Иначе се мълчи. Много силен сигнал, че краят на терористите е близо!!!

МДАА , АЛЛАХ ПАК Е ИМА БИЗИ ДЕЙ :)) ... АНГЕЛИТЕ НЕ СМОГВАТ ДА КЛОНИРАТ ДЕВИЦИ :))

Кичо

А що никой неказва колко брадати хлебарки са дали фира в подземните етажи на бившата болница рашъните може са всякакви ама бомба за стотици хиляди за 2 хлебарки нема похарчат...

..и на Сите 'наште' задунайци, зер нали са диван-чапраз кат зайци - Лъсват-им имената мицифайски, Баш кат на онез по дърветата НДКейски.

Отивай,че ще ти загрея врата

Слава на Русия,най-силната държава в света

Психапат е 'наший' Ванка - взел да се Опитва Пак със танка...

Ганьо и една свястна рима не може да напише

До девето поколение у тая кочина да живеете :)

До сега С А М О САЩ са бомбардирали БОЛНИЦИ и то в много страни--Югославия, Ирак/и през 2-те войни/, Либия, Афганистан !!!! Така че имат "опит" с болниците!!! Е после се извиняват , но само на това са способни!!!! Жалки са с безпомощноста си!!!!!

САЩ се извиняват, а Русия отричат дори когато ги спипат на местопрестъплението. Наричи ги цигани, наричи ги убийци, наричи ги комунисти, няма да сбъркаш

Кичо

По леко ли щи стане ку те онодя с дръжката на теслата и ти се извиня?

ЗАМЕЧТАХ СЕ - АМАНПУРКАТА ОТ СИЕНЕН ДА Е БИЛА В БУНКЕРА :))

Кичо

Термина "приятелски огън " си е американски патент дори и наш "гурбетчия" го изпита...

Кичо

Вие де пишете минуси одете обяснете на близките му че е гордост да умреш от приятелски огън и то силно демократичен ХАМЕРИКАНСКИ...

Путин ще потдържа Асад до последният жив сириец останал в Сирия, защото убийците трябва да се потдържат помежду си

Слава Путину,бой по пиндосам

Научи граматиката преди да поТдържаш новите фашисти!

Руснаците "разрушили голяма болница" - жертвите между три и шест... май. И дабе не се знае руснаците ли са били наистина... А братята хамериканци оня ден убиха 200 души, ма погрешка. Майтап да става така... А иначе пропагандата бичи със страшна сила от някакви арабски малоумници в Лондон.