17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не се занасяй с мекия говор на варнЬенци,щото преди време тук е била столицата ...или поне наблизо.Ама Дърт Ведър вече е във формалдехид.

Ди инДЖенерчо Дърт Вейдър морално остаря,а предварително беше плагиатстван от руски фантаст.роман.Твоя автомобил морално младее ли,сигурно фърка с Илона Московиц

под първата снимак вдясно : Снимка: Фейсбуг групата "Забелязано във Варна"........фейсбуГ ? Да не е фейсБЪГ :)))

Тия контейнери ги туриха където им падне - по тротоари, паркинги, по улиците, което е в нарушение на много норми. Но на никой не му дреме - нито на КАТ, нито на компетентната общинска администрация, нито на прокуратурата, която би трябвало да осъществява някакъв надзор за законност. Типично по нашенски.

а къде да ги сложат бе умнико , в парковете и на площада ли ? Гледай се какво си написъл - по тротоари , паркинги и по улиците.....къде , във въздуха ли да ги сложат ? И да им обособят ( което е невъзможно ) специални места , боклучийските камиони да не летят бе , нали пак трябва да минат отнякъде !

Дисциплина ... това е думичката! Това е, което липсва в останалото население в България. Снощи купон, пърцуца и сланинка от миналата година, или във Варньенско може и водка с кисели краставички, и понеже шофера на камиона е велик, започва работния ден след една бутилка водка! Ами петък вечер, нормално! Рожден ден, прасе, или просто повод да са напийм! Така до 2 часа, в 5 започва деня, ама нашия е мъж! И понеже е ербап, що да не заспи на волана, без да е на скорост и без да е използвал ръчна спирачка! Той това го умее! И после - заради някаква "техническа неизправност"! Техническата неизправност, драги, е в задкормилното устройство! И сега шефове и авери ще направят всичко възможно да го покрият, просто, защото кандидати за работата няма! Тъжно, но факт! Както и още по-тъжно е, че ако беше дисциплиниран човек, нямаше да има такава професия!

смет отпадъци това са суровини! а боклук е примерно радев или кирчо, също и копейкин

Някой не ноже да кара назад камиона май!?

И при нас зад кметство приморски този боклучийски камион удари и изпочупи знак а

възможно е този "технически проблем" да се окаже, че каруцарят е натиснал педала на газта вместо спирачктата. преди няколко месеца имаше такъв случай с автобус в софия и най-фрапиращото е, че никой не уволниха, защото според директора на ат "имало недостиг на каруцари в адския транспорт"

И по-лошо ще става, след като свестните не могат да изтраят циганизацията и отидоха на запад!

Спирачката на камиона е изтървала.Но това се крие от "народните маси"

По скоро на 138

много "ценно" предположение. Найс.

Как е възможно да се коментира,че автомобилите са за морга,нима всички тук имат С класа!?Явно не сте обеднели достатъчно.... За такива като вас само хеликоптери за оня свят.

Ами първите два са си за морга, Фионче! Като читавите части - скоростна кутия, стопове, врати, мотор и ... и ... и ... могат да се вземат. Същото се отнася и за опелчето! Погледни го, горкото, чак бронята му отдолу се е свила! За сходимост чувала ли си? За да се изпъне купето ще са нужни повече пари, отколкото струва то! Навремето имах пежо 205, страхотна машина, умиране нямаше, докато не го дадох на един приятел и не заспа и не го трясна в лявата мантинела на Хемус. Направих само кит, боя, смяна на предна дясна гума и джанта, ама автомобила като волана е на право вървеше наляво! Отивам на реглаж - 4 градуса предна лява ... надали ти говори нещо, но вариант едно - една верига за рога, с чук отдолу и на око ... това е лесния вариант, а реално трябва изпъване - всичко се вади от коша и се калибрира! Адски много работа, която не си струва парите! Разбери - не съм фен на капитализма! И аз не искам да хвърлям нещо, което работи, но е така! Няма как да дадеш 3000 лева(защото хората ще си играят 3 седмици да ти я оправят) за нещо, което струва 2000. Не става!

Е, как ще е тясна?! Виждат се ясно на снимкине две широки платна, а в средата паркирани коли. Елате в София в квартал Манастирски ливади за да видите какво значи тесни улици, с ями, а не дупки. Кой знае какъв манго с купена книжка е шофирал камиона

Помел е все ретро коли.

те па едни коли :) човека е помислил, че са ги оставили да ги взима - всичките са на по 20++ години

А тебе като ти гледам психичното състояние,доплачва ми се.От кога не си пиеш хапчетата?

Той е помислил, че и тия коли са за боклука - доста старички са.

Тоя бакшиш вместо да снеме щетите по боклукджийския камион и фирмените му надписи снимал номерата на колата на жена ми. Сега трябва да я питам кво е правила в този квартал.

Собствениците на "автомобилите" да се засрамят. Престъпно е да сте такива голтаци и мизерници.

Престъпно е да не си пиеш хапчетата

Тия коли всичките са били във движение обаче ще получат обезщетение с амортизационни отчисления демек вече няма да са в движение. Накъде около 10-20% от сумите за части към тях трябва да си прибавят и труд за ремонт. Чак ако решат да съдят застрахователя на бокуджийския камион може да договорят прилична сума. Ама пари за същата кола няма да имат.

Който има кола да тегли кредит и да си купи гараж, а не да задръства улици, тротоари и предблокови пространства. Хубаво е намачкал ламарините, нека Ганя сега си помисли дали пак ще паркира в двупосочна улица от двете страни.

Глупости нали си плащат общинска такса. Освен това замята пред блока е разпределена на живущите. Падат се поне 2м2 на апартамент. Ако имаш гараж пак плащаш данък имот и такса смет. Това е паркинг ако няма да ходиш до колата си нямаш работа на паркинга.

Земяъа под блоковете е общинска. Няна такъв филм, "разпределена на живущите". :-)

Има има ако си първи собственик на апартамента. Затуй Фандъкова ви кара да чистете леда около блока.

Ти си пълен простак,коментираш без да имаш и най-елементарна представа от случаят!

Dnes pedeeastluka mi.. pak me potgoni Vav takiva slu4ai si fashtam tziganeta po na 16 god. da ma ubrabitvat otzat... Po 20na leva im davam. Zhena mi tulerira tova.

Сигурен съм ,че шофьорът е слязъл за нещо и е забравил за ръчната ,и е изтъвал камиона,там има среден наклон!

Аз автомобили на снимките не видях. Само гробници за по 1000 лв….

Килко пи 1000 кинта трябва да плати шофера.

Трябва да отидеш да те лекуват.Незабавно!

А мине и между седалките на парламента да помете

Нищо тясно не виждам в тая улица. Шофьора на колко ракии е бил снощи

Shte gi pomete ia.... proszo e 4istil i. izmel bokluka

Мдааа Ама чудно ти как ли си се отървал от измитането ? Трябвало е да започне с тебе, първо сенпо

prosto bih ti napalnil. obilno sas sperma ostata... No vazhen element e tvoiata blagonravna sapruga da ma gali po tashatzite

Трябвало е да започне с тебе, първо се почва с големите боклуци, после с малките

Улиците ни във всички градове трябва да се преустроят само в една дясна посока. Кметовете и КАТ да посетят европейските населени места .Да обменят опит, а не да се засичаме в двете посоки,като африканци на парад.

taka li e - otdesno !??!

Абе като ти гледам дяволската неграмотност и шльокавицата май ти пишеш от Кабул, боклук скапан

Nao4i pravopisa !

Няма значение, при толкова разруха, още малко не се забелязва

пък едни коли.Те и без това са за моргата.

Скапаняк!

Шизофреник по-точно

На колко години ти е колата ?

Съвсем нормално е за един сметопочистващ камион да помете! Европейските боклуци по улиците ...

Сигурно си мечтаеш само за москвета, жигулки и лади седмични, а ? Май си забравил какво значи БОКЛУК?

Копекин ще си сложи ли четвърта доза

Първо ще добави още спестявания ...в ЕВРО лъжливото боклуче

Какъв е смисълът от избори в тази осрана територия на генетични дебили??? С какво ще ги промени????

българите стват все по-дебилни благодарение на европата и натото! и изборите ще потвърдят това!!!

Ела в "Европата" да видиш как е положението и тогава мучи. България отива на майната си, точно защото не е част от нормалната част от света и заради хора като теб.

А пък в София, събират боклука по кварталите сутрин в час пик. Познайте какво става по тесните квартални улички като тръгнат хората за работа и да возят децата си на училище!

Тука си прав, във всеки квартал на всяка малка уличка има задръстване сутрин.

Защото се строят безогледно нови блокове, без гаражи, а тези, които имат гараж, са го превърнали в квартално магазинче, или бръснарница, или порно клуб... А знаете ли какво ще става в района на Почивка, където никнат огромни жилищни блокове, с по над хиляда апартамента... Там вече сте настъпи истинска война за паркиране, защото има само десетина паркоместа, а в съседните тесни улички не могат и две улични кучета да се разминат, камо ли коли... Кой и защо разрешава такива грандиозни строежи без никаква инфраструктура наоколо??? Варна е в окаяно състояние, най-вече откъм паркиране на колите, независимо дали са таралясници или баровски возила...

Вярно е!Август месец ме прекараха от там с колата да търсим някакъв адрес и беше лудница!Там двама пешеходци с по една торбичка се раминават трудно...А си мислех до скоро, че долен "Лозенец" в София е презастроен......

Доста е зле с паркирането във Варна. Аз като турист съм спал доста пъти по центъра и е ужас. Добре че има платени паркинги и това е решението според мен. 100-200лв на месец и си имаш парко място, няма да ти блъскат и дерат колата, няма да обикаляш да търсиш.

Алоу, куц-коп в мозъка, вие ако живеете в блок, Бентли ли ще паркирате, пред блока. Това имат, това паркират хората, искрено им съчувствам. Като знам, какви воини за паркоместа се водят, някак не иде да паркирате чисто нов автомобил. И, ако имате пари за такъв, ще си купите къща - преди това. Не се подигравайте на хората, това не ви прави чест!

Тва с тия коли на нищо не прилича. Браво че някой е въвел малко ред

олигофрен

То едни автомобили. Като нямате пари по-добре ходете пеша. Каква мизерия е в България, нямам думи.

Дай да видим и ти какво караш, скъсаняк

bl 138 vh 3

Абе варна просто кажи, какви са тия подробности......

Само една дума.......варна. Повече не е нужно.

Трябвало е да ги натовари и закара по предназначение.

Все стари таралясници от миналия век Народа няма пари, но пък за сметка на това има доста мулти милиардери, особено във Варна има една фирма мн. известна

Само глупавия като "има пари" ги налее в нова кола от магазина или веднага си сменя телефона, вместо да ги инвевтира в нещо, той купува пасив - който му дърпа още пари. Този човек ще е винаги скъсаняк и ще кара на Credisimo Така че е добре да си траеш , че се излагаш.

Нека да позная! На шофьора му е станало лошо изведнъж или спирачките са отказали? Миньони нещастни, само мижете да рушите чужда собственост. Крумови закони само ще ни оправят..

Ако е виждал двойно, след запой, може да се е пробвал да влезе между ''двата реда'' .... Ох, каквато ни е държавата, такива са ни и ... Да плаща, за да внимава, следващия път.

Накрая наглите общинари и Общинска полиция ще изкарат виновни паркираните коли!!! А кой е виновен за липсата на паркоместа и безконтролното раздаване на разрешителни за строеж?! ОБЩИНАТАААА!!!

Бах мааму и камион, пиян ли е бил

Навремето боклукчиите ги взимаха само цигани, но шофьорите на тия камиони винаги са били българи. Сега и шофьорите са мангали, резултатите са видни...

Щом не е пиян и дрогиран, не ни интересува таз статия!

Шилo

Тясна била улицата?!?!?! Това е летище бре! Тия не са виждали тясна улица!