Подпалиха къщата на Баневи в Бояна

Къщата на семейство Николай и Евгения Баневи в столичния квартал „Бояна" е била подпалена тази нощ.

Обратно в новината

Коментари - Подпалиха къщата на Баневи в Бояна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Баневи скоро и под ножа.

Ще ви разправям един ден как стават тези работи.

Преди време убиха шефа на ,,Агресия" и от т.н. работодателски съюз ,заплашиха Борисов бързо да намери убиеца.Резултат нулев.Със съмнително забогателият Банев ще бъде същото.Явно някой или група хора взеха нещата в свои ръце и наказват крадците от прехода и бандитската пиватизация съсипала промишленоста и селското стопанство на България.

А дано. Трябва да бъдат изклани те и децата им, и децата на децата им. До 15-то коляно.

пич, тотално изтрещял си, или си докопал машина на времето с Франкенщайн на борда - петнайсто коляно оттук насетне ще рече нейде към 2350 год ???

Жалко, че не са били вътре тия боклуци!

Изгорелите скъпи картини истински ли са били или техни копия? И може ли да се докаже, че е изгоряло копието?

Алчната и нахална Банева...........Дали вече не замисля как да си възстанови загубите ?

когато си краднал повечко или просто обичате да крадете... винаги някой ще се намери да не му свиди за бензина..... краденото най зор се опазва......

Аре, стига бе, тия не живеят ли във Люлин?

Прилича ми на инсценировка цялата работа.

Обикновено в такива случаи казвам майната му на имуществото, хората са важни. В този конкретен случай обаче с чиста съвест казвам майната им на хората, жалко за картините! Тази двойка е от тези, които направиха думата "приватизация" да звучи като мръсна дума!

тия баневи още ли са на свобода, и още ли къщите не са им конфискувани?!

да грабиш чуждото без да платиш накрая..

Е и какво?!!! Голяма работа! Някой пита ли обикновените хора като ги връхлети беда как се оправят? За тоя крадец ли ще ревем? Да не би да е работил,че затова да е забогатял? Понеже в България правораздаването е относително понятие и някой двукраки се мислят за недосегаеми живота започва на налага своето правосъдие. Нищо му няма на този.Толкова е ограбил от хората,че ще си направи нова къща.

пари. И никой не го попита кога и с коя заплата направи и този палат и другия край морето. Никакви ревове сега. Никой крадец в прехода не е в затвора, всички са в земята. Този е поредният.Един друг се изпотрепаха, държавата направи репортажи.

Ха ха ха кеф подпалвачите да продъл ават браво пичове!!

Комсомолчето, което се скъса да връща вторични суровини, за което няма нищо ценно му запалиха по нефелен начин предверието на луксозния палат. Частично , малко и леко опушено! И бедните медии ревнаха сякаш се е случило чудо голямо! А това, че тоя изгори стотици акционери, работници и предприятия няма реакция! На същите тези медии, управлявани от същите тези активисти. Айде да не ревете, че сте втръснали до пълна досада.

Акционерите нямат значение. Само милионерите са важни. За хората по селата ежедневно грабени и тормозени, не ви е жал, нали ?????

обикновена застрахователна измама на крадливия червен олигарх

И охранителите им като тях самите....безхаберие на н-та степен:)

Като се замисля, че и тези доста сериозно си бяха повярвали и заели да влизат в политииката, и си мисля, че нищо чудно някоиу политици сред аверите им да са им спретнали това посещение! Защото е ясно, че ще влезнат в новините и под прожекторите и обшественото внимание, А ОСВЕТЯВАНЕ НА БЪЛГАРСКИ ЕДРИ БИЗНЕСМЕНИ И МУТРИ (като границата между двете групи общо взето е условна и напълно размита или несъществуваща) СИ Е РАВНОСИЛНО ДА СЪСИПВАНЕ НА "БИЗНЕСА" ИМ. ВИДНО И ТО ВИДНИ БИЗНЕСМЕНИ КАТО ЦЕНКО ЧОКОВ, И БОЖИДАР КУЗМАНОВ - КРАВАТА, И ДИМИТЪР ЖЕЛЯЗКОВ - ОЧИТЕ, И МНОГО, МНОГО ДРУГИ...

#PanamaPapers Николай Банев скрил 40 милиона евро в панамска офшорка "Червеното куфарче" се оказа с чешко-панамски генезис режисиран от ДС април 10, 2016Биволъ Над осемдесет и един милиона лева са доказаните до момента средства на Баневи по сметки на офшорни фирми. Тайните фирми на Банев и съпругата му бяха разкрити от вестник 24 часа, партньор на ICIJ в проекта #PanamaPapers. Скритите в тях пари обаче не бяха оповестени от изданието, което единствено има достъп до документите. В предишно разследване Биволъ разкри, че една от офшорните фирми на Банев ХЪНТЛИ ОУВЪРСИЙЗ ТРЕЙДИНГ КОРПОРЕЙШЪН е използвана за обявяване в несъстоятелност на друга фирма на Банев в България. Това е станало чрез съдебен иск за $ 2 млн. уважен от съдия Ченалова по търговско дело 455/2013 г. по описа на СГС. Целта на операцията е да не се върнат парите на държавата, които Банев дължи по приватизационен договор. Оказва се, че съдия Ченалова е потвърдила и друг иск на същата офшорка, този път за внушителната сума от 40 милиона евро. Това става с определение по друго търговско дело номер 4008 от 2013 г. по описа на СГС, което също е заведено от ХЪНТЛИ и също така се е разпределило случайно на съдия Румяна Ченалова.

bkras

Заради Баневи ли е тази фортификация? Този е един крадец, унищожил всичко, до което се е допрял и оставил без препитание хиляди българи. Този има повече врагове, отколкото познати. И ако засега се отървава само със заплахи, не се знае кога на някой наистина ще му причернее и ...

Събуждам се и чета запалена къща в Бояна ,шашнах се и след няколко минути си казвам,аз не живея в Бояна :)

Този е милиардер,но не си плаща заплатите на работниците,като се оправдава,че няма пари!!!!Ами нормално е да запалят къщата му,ами и него ще запалят някой ден,алчността му ще го погуби!!!!

На "бедните парии", Баневи им изгоряла резиденцията !!! А кога нарязаха на скрап над 30 предприятия и оставиха без препитание, хиляди българи,защо тогава не реваха?

VSEKI SI NAMIRA MAJSTORA!

Тези каквото са откраднали сега им го отнемат.

Един ден всичко се връща

Трябвало е да ги запалят заедно с мършите.

Банев е върхът на моралното нечистоплътие, мерзост и уродливо възприятие на съвременната ни действителност, с мазнишки и гнусни препратки към близкото минало, едно същество, еднакво противно експонирано в нормалните човешки представи и преди, и сега.

Тук като никога цари пълно единодушие! Нито един положителен коментар! Това говори много за какво става въпрос! Поздравявам ви, хора, не всичко е загубено!

Да, ама май щетите вече възлизат на милион.

А бре, хора, верно ли Крадлив Дедо Мадридски щел да се кандидатира за президент от БСП-то

А тя и Баневата булка нещо се пробваше да се кандидатира ама за какво точно беше...

нещо твърдо да усети в малцинствените си ръчища

измама ,омръзнали са им старите мебели и са ги палнали с парите от застраховката нови,ще си кукпят!

Прилича на застрахователна измама

Просто смяна на мебелите с нови!

Що ни занимавате с тия червени крадливи утрепки бе дир,изгорялото е застраховано ще им възстановят щетите. Но ако оберат на баба ви къщата никой няма да си мръдне пръста щото не е застрахована.

Тоя урод не трябаше ли да е следствен по офшорни измами , източване и умишлен фалит на предпрятие за 70 милиона и цялото му имущество да е конфискувано по закона за конфискация , да търка арести и затворнически килии, а не да се излежава в бояна, да прави русофилистични партии и да плаща на руски тролове. Мосю Цацо за какво си поставен бе нещастник, комисията Кушлев с квартални дилъри ли се занимава.

не бягай от темата ,ако обичаш,в момента става дума за банев,а не за 240 депутата,2400 министри,зам министри,зам зам министри,секретари,шефове на държавни агенции,техните заместници,и така нататък.но ,ако трябва да обобщя целия държявен апарат,заедно с кварталния,и кметския наместник

А кой е неговият??? БКП та да е един от най богатите на руски се казва ОЛИГАРХ значи човек който е придобил много пари по нечестен начин абе смърт за такива!!!!!!!!!!!!!!!!

Видях "новината" бързо и на "верев". И първо си помислих - пак "Цар Киро" са подхванали. След това я прочетох и си казах - Че то няма разлика.

излъчване,обноски и цел в живота!Типично циг.нс.ко мислене

Пороя донесъл,пороя однесъл.

Пускам сълза .....

като се позамисля,в моя роден Бургаски край има поне 3852 мутренски имота за палене.и то само в радиус от 10 км около града.ако нямях семейство,а имох малко смелост,малко власт,ипоне 1 съмишленик,бих ги конфискувал всичките,ведно със собствениците им.но докато ни управляват мутри,най -много да съборим 3852цигански,ох,пардом-ромски колиби

че г-н акб форест приватизаторът банев разочарован от Запада, непризнаващ неговата гениалност обяви създаването на евразийска партия за напускане на ЕС и НАТО и присъединяване към путлерсия съюз ??? Това са противниците на евроатлантическата ориентация на България, мутрите ограбили България - тимаджии, златеви, велчеви, василеви, гергови, веткови, маджови, баджови, черепи, кокали,..., всичките до един рашистка агентура !!!

Какво точно са евроатлантически ориентация и ценности плиткоумни? иначе Банев си е супербоклук, като теб между впрочем.

Точно това имам предвид, че всички до един без изключение туземни грабители са боклуци, рашистки кадри и действат под ръководството на путлеристан.

На мен например Банева не ми е симпатична изобщо, дори ме дразни с високомерието си, НО не намирам за правилно такова нечовешко и типично за малкия човек или най-дребна мижетурка , злорадство и еуфория при вида на такава новина.

Поплачи си за тях. Даже можеш да им направиш някакво дарения на бедните "изгорели" хорица.

спор няма,но и този брадясал перко не ми вдъхва доверие...дядо ми казваше ''на хора с брада да нямаш доверие'' та гледам го тоя,арабските изтрещелници,кубинските братя ''комунисти'',соломон паси,някъв горски шеф от Габрово/наскоро го показваха/ и цялата попска измет в църквите

На Баневи може само да им перете пешкирите.Толкова ви е акъла.

имате нужда от пране?Вижте си произхода ,дали сте махалата или ж бояна кръвта вода не става!Сещам се за 1 пак малцинствен от Орханииско/по сегашно му правец/ няква селянка му кърпела чорапите,завалията за 35 години не събра за нови чорапи всичко инвестираше в пияния си зет и внук

Прав е Фондьо, като не ни бива в далаверките, ще перем.

кои са тия?

Тия са от ония , дето ограбиха построеното от народа през социализма.