Кола преобърна патрулка в пътната канавка край ”Бояна”

Полицейска кола е била блъсната на софийския околовръстен път.

Обратно в новината

Коментари - Кола преобърна патрулка в пътната канавка край ”Бояна” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Досега в страната ни май няма регистрирано пътно произшествие,в което вина да имат милиционери/полицаи,а?Дали ще се намери някой да повярва на скалъпения рапорт на кибиците?

в колата е имало двама полицаи! служителите на мвр са били извън полицейската кола! а редактора е извън критериите за журналист!

Те такива келифарски лъжи отдавна не бях чел, дори моят внук който е на девет години ги съчинява по добри.

МИ няма никакви лъжи - самата действителност с изключение на вица за Луи 13/14. А това, че ги считаш за лъжи показва колко далече се намираш от действителността. Кое е лъжа? Ми отзад на полицейската кола пише POLICE INTRESEPTOR , а отстрани на вратите NYPD / ChPD- WE SURVE AND PROTECT.По старите коли са Форд/ Мъркюри Краун Виктория , а по-новите са Шеви Импала и специални под прикритие- Дадж Чарджър 450 к,с. Вътре между предните 2 седалки вместо стоп-палка има пирамидка с пушка М-16 и пушка-помпа.

Франс Футбол награждава известен БГ футболист със златни символични ботуши на Луи XIII. След една седмица Б Гпосланикът в Париж получава колет от България с въпросните ботуши- подарък и Писмо-молба." Г-н посланик ако може да ми смените ботушите на ЛуиXIII за такива на ЛуиXIV . защото тези са ми малки".

На американските полицейски коли с големи букви на вратите пише:"Ние служим и защитаваме" На БГ трябва да се постави надпис: "Ний се крием и угояваме" На американските коли примерно форд отзад от завода пише Полис интерсептър-полицейски прехващач. За БГ трябва да пише "полицейски хващач на дребни риби."

Карам един гостенин америк по Южн дъга за летището. По едно време амер се озърта и пита "Тая улица с име Главболгарстой не я ли пресякохме веднъж? Или това е Главболгарстрой II? Измълчавам си. Оня пак пита: Тоя Главболгарстой да не работи нещо като кинг или цар по вашему? Щото у Париж се движих по авеню Луи XIII и завих по Луи XVI, Да не сте взаимствали от французите, ЕС все пак!! * На Южната дъга вместо Драгалевско шосе и Симеоновско шосе на Рампите пише Главболгатстрой.

малеййй, по добре пак да си беше "измълчал"!

В щата Тексас и Фло. има закон, според който когато се случи граждански автомобил да удари полицейски, на виновника се дава полицейската кола ,а той купува на Полицията нов такъв. Трамп-схемата работи безупречно и много въ$$$питателно. Ако няма финансов ресурс, му се отпуска кредитна линия с 20 годишен погасителен срок, с опция да му вземат къщата при недобосъвестно обслужване на кре$$дита.

Може, ама кой ще ни внесе тамошни полицаи?

"Полицаите не са пострадали, НО единият е откаран в болница за преглед", от което се подразбира, че полицейският служител още преди случката е бил ПОСТРАДАЛ. Или е още по-рано пострадал от слоупотреба с Демокрацията. В САЩ когато полицейският автомобил се движи по улица/магистрала и не е в акция / не е пуснал дискотеките на тавана/ спазва всички правила на правилника като редови гражданин-водач на ПТС.

Слаба работа са САЩ. В България катаджиите спазват правилника и когато не са на работа, и когато са с включени светлини и сирена. В случая журналистът сигурно няма книжка, защото както е описал катаджиите са паркирали, не спрели.

дано има повече такива произшествия, никой да не пострадва. съмо коли да сА трУшат и да сА обръщат по кир`мида.

Да кажат полицаите спазилили са изискванията на закона - да сложат светлоотразителен триъгълник на определения метраж зад колата,пуснати аварийни светлини, сложени светлоотразителни жилетки. Ако съм на мястото на другия шофьор ще ги разкатая от дела със скъпо платени адвокати: веднъж ще съдя МВР-то и веднъж ще заведа граждански искове към полицаите за стреса който съм изживял. А по въпроса за моята скорост - нейнито превишение се доказва с техническо средство, освен това с техните действия те съвсем съзнателно са ми пречили на пътя.

Ще разкатаеш дрънки.От къде знаеш че не са включили аварийните,не са поставили триъгълник ,не са се обезопасили. Я си представи че това не са били полицаи,а семейство прибиращи се от някъде и колата е закъсала и децата са останали вътре.Каква е скоростта за участъка знаеш ли или дрънкаш глупости за да си почиваш.

Без значение семейство с деца или полицаи. Правилника е такъв и трябва да се спазва. Ограничението е 80 км/ч. - с тази скорост като удариш спряла кола я прави тотал отвсякъде! Така че слабо ме интересуват куките със служебните чорапи! Сега ще си платят за гяволъка .

TIREX

и що полицаите в случая да с а виновни???в булгаристан всеки който контролира спазване на закона е мразен. булгаристанеца е най велик в своята мижава далавера равнозначна на голф и 200 грама алкохол менте. една критика няма за дебилите зад волана не признаващи никой и нищо.

Бг полицай да се наричам,първа гордост е за мене

OT Angel Gospodinov: Полицаите да спрат на място което е безопасно,да извадят светлоотразителен триъгълник и го поставят на необходимото разстояние,да си пуснат мигачите на авариен режим,може и полицейската лампа на колата и тогава да си сменят спуканата гума ако изобщо е така. Самите те създават предпоставка за ПТП. Жалко че е пълно с малоумни полицаи,достойни са за вицове и подигравки.

Част от това което пишеш е така,но я ни светни с каква скорост е бил дебила та да не може да избегне колата и да я прати в канавката.

Добре е да се чуе и другата страна! В статията е версията на полицайте

Добре че не са пострада ли хора, а за полицаите кой го е грижа.

А полицаите не са ли хора? Те нямат ли семейства? А ако това е Ваш близък? Аварийната лента затова е аварийна, а не бърза...