"Богатите деца" на руските политици

Издания в Русия коментират борбата с корупцията в страната и доходите на различните властови кланове

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Senator1

виктор Суворов споделя, че когато са раграбвали бюджета и парите на партията, са подписвали ДЕКЛЕРАЦИЯ че при поискване ще ВЪРНАТ взетото. Пита се, а какво чакат живите и знаещи за тази декларация? Не знам, само питам.

А бе ей идиоти,какео ни интеревуват на руснаците децата,ами кажете ни и за децата на политиците от Папуа Нова Геинея.Но продължавайте упорито да мълчите за децата на нашите политици.Ей тскива като вас на 9 септември 1944год са им рязали главите ,а не на НЕВИННИ.

На теб няма ди ти режат главата- Ти просто нямаш такава!

Ми те американците родителите им си ги напазаруваха в навечерието на перестройката, така, че статията е фейк пропаганда.

Наскоро имаше статия и снимки от Италия, на снимките се виждаше разрушаване на незаконна постройка на известен италианец , така ,че не само в Русия и България е така !

ама те и сенатори имат, явно това е третия Рим

Самите имащи от провинцията комунисти без един не работен ден ни казват за горните на пенсионери, а аз за себе си бих им казала на долните на тях, че за тях долу с връзки на държавна хранилка, за тях жилища и лукс за мен лично бих се влушали всички какво ви казва Папа францоск, а и нашите родители от войни са се или по принуда на тези земи. Помним баба ми вдовица идвайки тук. Всичко е до човек, до възпитание. Безплатно единият ми родител от войната е бил по на 1,2, трябва да го пр живееш, за да те разберат, а не искат, добро правим, след това отричат, димите са им кво става с жилището на родителите ви, жилище пред папа Франциско. Бих предпочели второто - - - Папа Франциско. Човек се ражда гол, живее и умира гол, това четем в дебелите книги. Не моя мисъл. Бг

Ти, анонимна подружке, наистина ли си дебил, или се правиш на такъв. А, сетих се: мозъка ти е деградирал от водката!

tonk11

Абе ти какво точно си написал? Поне ти разбираш ли се?

Елате да нашите Бочко, Цвъчко и компания. Даже и не се крият и наглеят като излезе всичко наяве.

Нали в България животът е по руски образец.

В България е по американски образец!