Неуспял кандидат атакува избора на Вяра Анкова

Във Върховния административен съд е постъпила жалба срещу решение на Съвета за електронни медии за избора на Вяра Анкова за шеф на БНТ.

Обратно в новината

Коментари - Неуспял кандидат атакува избора на Вяра Анкова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Завистта и простотията не ходят по животните!..... По-добре Вяра, като гледам снимката. Пак щастливи в нещастието.

знаехме се,че в цялата работа около избирането на старата муцуна - ВАнкова има нещо гнило и реакцията не закъсня, ами то вече ни омръзна цял живот да гледаме едни и същи муцуни да се опитват да пеят на нов глас, кога централната телевизия ще започва с националния трибагреник и националния химн, както правят други държави, кога ще спрат новините на турски език, кога водещите ще бъдат обучавани на правоговор и българска граматика, кога ще спрат бълвочите от безлични филми и сапуни- "Дързост и красота" и само това ли, една Анкова-Лавчис не може да се справи с това, защото толкова може, да си ходи доброволно.

свясна жена. Правило ми е впечатление че мисли модерно и нестандартно. В сравнение с баналната и крайно елементарна Ванкова един почтен СЕМ щеше да я избере нея.

За пръв път чувам че за избор на директор на БНТ се гледа кандидата да е симпатичен и богат а не дали е подходящ за поста

Вяра е не само симпатична, а вена с опит и мисля, че е достатъчно добра за поста.

"...разпиляване на имущество и други значителни вреди за БНТ" или "неуспял кандидат"? И правилният избор е...

Бабичката може и да има някакви формални основания,но не си дава сметка,че начело на СЕМ стои light flow.А Вяра Анкова е толкова симпатична!

Симпатична и богата. Мъжа и малко възрастен ама то е в реда на нещата.

Някои от кандидатките влизат в конкурса, вървейки наведени,заднешком, типично за руси шансонетки.