Слави Бинев атакува БНТ и запали чучело на Борисов

Недоволни членове и симпатизанти на партия ГОРД, предвождани от своя лидер Слави Бинев, организираха протест пред сградата на БНТ. Те се обявиха за оставка на правителството, обвиниха медиите за информационно затъмнение и протестираха срещу обществената телевизия. Стигна се до сблъсъци с полицията. БНТ сигнализира Европарламента.

Обратно в новината

Коментари - Слави Бинев атакува БНТ и запали чучело на Борисов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Евала,г-н Бинев!!! Престъпниците от ГЕРБ трябва да ги разстреляме публично,не да ги сваляме от власт!

БНТ е проправителствена телевизия, а не обществена, въпреки че се изхранва от джоба на данакоплатеца. Срам и позор за България.

браво славчо.ти си пич макар и от кирпуч

Славчо,идвам,но този път няма да ти се размине само с шамарите!

Що, с*ирка ли ще му правиш?

ще му припомня случката в БИАД

Слави Бинев и Волен Сидеров са малко по-умни от Бойко Борисов защото не са яли филия с мас...и за това по-малко мразят народа си....! Какво говорят,кого притесняват? Нека да ги чуваме и гледаме в ефир заедно с ДПС,БСП,ГЕРБ,Костов,Мегленка или нещо не е удобно за статуквото ли сладури???

Къде е Жоро Илиев да му лепне 2 шамара и да мълчи като проститутка?

илиев е на мястото си

върху майкати ли е или върху жена ти

Това прасе вярва ли си ,че с простотии и диващини ,ще влезе в парламента!Такива случайни негодници,дръзнали да си въобразят ,че могат да определят съдбата ни за години наред,трябва да се поставят там където им е мястото!Виновен е Волен Сидеров ,че се обгради с подобни простаци,които по-късно го изоставиха,като го използваха само като ракета-носител!Не на простащината в България!

ГЕРБ си отиват към бесилките и затворите.

Не съм "архонт", каквото и да значи това, според мен е куха титла купена с много пари, най-често мръсни, но знам, че горделивоста е грях. А смирението е добродетел, особедно сега, когато не са изминали и 9 дена от кончината на нашият патриарх. Направо казано тоя си е мутра отвсякъде, горда мутра.

Този палячо за какво се мисли.

А ти пък за какво се мислиш, бе герберско кошче за отпадъци и сервилнечене ?

Що годе читав човек ако прочете коментарите трябва да му стане ясно че за Българският народ е полезно да му се удвои тежестта на теглото което му е наложено. Защото след като не протестира значи му е добре и може да понесе още по големи тежести. Апелирам към управляващите : газ до ламарината за този дебелоглав и злобарски народ. Умните хора казват врагът на моят враг е мой приятел.А Ганьо казва врагът на моя враг също ми е враг.АКЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЛ къде сиииииииииии?????????????

Уф, добре де ! .. И във френската ще се запиша, и архонтин ще стана, и онез-там 'Ха! Ху ! хай-ай-ай !' ще понауча : - Ама ха да Вършим Работа ! ( Че като гледам - комай пак на краставичари някой-си се пробва краставици да продава)

Ти със злобата си правиш майтап, (но без да осъзнаваш) обаче си реално 100% процента прав. Прав си за " Българският народ е полезно да му се удвои тежестта на теглото, което му е наложено". Прав си също и за: " газ до ламарината за този дебелоглав и злобарски народ." Неяснотата в написаното от тебе произлиза от това, че не си си отговорил на един простичък въпрос :"ЗАЩО?". И понеже, не само ти следва да достигнеш до отговорът на този въпрос индивидуално, а и в най-скоро време това трябва да стане за всички, няма да давам конкретният мой отговор защо е така. Интуицията е едно, работата на интелектът е, да структурира и ЦЕЛЕНАСОЧИ ТОВА, КОЕТО ИНТУИЦИЯТА ДИКТУВА ДА СЕ ИЗВЪРШИ от личността.

Напразно и незаслужено обиждаш народа ни - той не е прост и много правилно се ориентира, че НЕ МОЖЕ да последва и да се присъедини към лица като С. Бинев, защото ги намира за КОМПРОМЕТИРАНИ. Нашият народ е много лъган, но почна да проглежда и да отсява зърното от плявата. А г-н Бинев очевидно е второто.

Но пък днес безработицата в България намаля с 200 човека. Слави бинев така ще бори безработицата с платени митинги

Нашта сладичка ламя, ерго там-онази мафия - взе че пак се развилня .... Остави-ти друго, друже - взе и да се прави че главите си яде, о Боже !

Бинев може да е простак, но и най-простия понякога казва голяма истина. Такъв, за съжаление, е и настоящият случай.

Къркинези & архонти кикирики евридей!!

Тъй де ! ....Откога викам че мики-мауските какалашки какалашкат каждая наносекунда в задунайская ?!

Може ли китайски калашник да пробие китайска бронежилетка?

Полицията да не дреме, а бой по тиквите прости, както видяхме това в Испания и другите европейски страни.

За едно е прав - БНТ е толкова далеч от "принципите на редакционната независимост и журналистическите стандарти", колкото аз от Марс. Когато се събрахме поне 8'000 души на първия протест срещу АСТА, тия подлизурковци казаха че едва ли не 500 неориентирани ученици са се излъгали да протестират....Все пак АСТА си беше лансирана от правителството, нищо че после ББ каза че спирането и е успех за герП....

Слави Бинев е УНИКАЛЕН ТЪПАНАР !

Мелез между шизофреник и мутра ми идва много.

"Архонтът" е един абсурден срам за България. Докато такива като него изобщо са оставени да си разиграват коня, само кошмари могат да се очакват. Не че е само той, но другите поне са малко повече от животни...

Все пак нека повторим, потретим и повтаряме истината - журналистиката върви след управляващите, след тях пътя е удобен, има и трохи, а тръгне ли някой срещу властниците, тежко му. И ето ти информационна проституция - за единия залък, но подсладен. Е, казвам ви го от свой опит, защото и аз по едно време бях...журналист. Над мен едни сили, пак журналисти, ме караха да тичам след властниците, а когато все пак ухапех някой от най-най-долните кръгове, ме сполетявата болезнени...ухапвания. Днес никой не ме търси за нищо - хората не искат да съм журналист, искат да събирам есенните листа пред жилищния блок.

Не съм журналист. И литератор не съм. ....И съм твърдо убеден, че в Работните Групи Ще Има Необходимост от Хора като Вас ! -Бихте ли Приели да Ни Учите на Истински и Прозрачен Български ?

с наближаването на изборите шизофренията ескалира. И тоя се е взел много на сериозно.. Какви ли още циркове, мамймунджулуци и откровена простащина ще станем свидетели през идните месеци до прословутите избори...

Бинев може да има кусури но е прав! От БНТ следва да се махнат две букви и остане само Т ! Не всички журналя са СЛАГАЧИ,НО В тази телевизия са най-много !

Защото БиТиВи и ТВ7 пък са много принципни, нали. Що не се застреляш!!!!

Как може този да е представител на България в европарламента? Ганьо Балкански - евродепутат!

Как да не се чустваш ГОРД от подобен цирк. Слави бинев мина по простащина даже и волен сидеров които до момента нямаше конкуренция. Хора които застават зад този клоун слави бинев трябва да са ГОРДИ от себе си.

Хората заг клоуна Бинев ги видяхме - платени цигани.

ако някои махне от утре бнт сте го предлоя за нобелова награда за мир ама на кои ли в таз дарява от червеи му пука какво става наздраве гладятори *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Сега тези дни станишев организира протест срещу намалението на газта и махането на посредниците ще се искат оставки и тн боико борисов да се благодари на господ че има такива. противници които срещу него да бягат нямат шанса да го стигнат като се вижда какви се мислят за алтернатива хора като кунева слави бинев и дпс и бсп направо боико си няма алтернатива!А този слави бинев неска какви е направил пред коперативна банка запалил едно чучело с лика на боико и си мисли че е много интересен тои ако му светне че така помага на герб направоще се побърка ако слави бинев е алтернатива на боико макар че звучи смешно даже трагично до изборите ще е голям купон! дано след изборите слави бинев му светне че не става това от него дето си мисли! то не е като да дадеш пари на някои и да те сложи на избераемо място и после само да споменаваш че си евродепутат? е дали цяла бг не знаи как стана такъв! едно е да спечелиш като боико 2 милиона гласуваха за него едно е да се възползваш от партия която е била на вълна тогава и като си платиш да си там така че ти не си политик има голяма разлика колкото си и архон платен Боико борисов да благодари на господ че му е пратил такива противници после не се чудете като доидат изборите и стане ясно че боико взема втори мандат! За това няма да е виновен никои просто това което се предлага като алтернатива на Боико борисов не е алтернатива!

Боже, колко неграмотност има по тоя свят, Боже!

Еми като ти го напиша, с точки и запетаики ще има разлика нали? като няма какво да кажите все намирате за нещо да се хваните да сте на протеста на педала ще квакате като жаби както ще квакате след изборите и ако имате сили пак ще си квакате 4 години в нета !

-спарингът -почна

цирк

Само една черна нинджа, може да убие друга черна нинджа! Казал го е поетът!

Не харесвам Бинев, но медиите ни наистина са проститутки. Реално няма обективни и независими медии - върнахме 50 години назад.