17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха, ха, гузен негонен бяга.

Костинброд 2

Нета се тресе от напъните на една психично болна жена,и не виждам смисъл телевизиите да ни занимават с здравословните и проблеми.А ,и твоите проблеми не ни интересуват,така че гледай си жалкото шоу и ни освободи от себе си.

Нищо не отразихте. Но онзи с жълтия пулове като се появи да говори плупости, веднага го пускате. Не 112 място, а 212 заслужавате. Цензурирани продажници

да трият

78 нали отразява?

Как няма да отричат,като две от държанките на btv,обслужват власта! Натали обслужва боко а Викито тумбака Кралев! Всъщност,това е най-малкото.Още колко има, ама .... друк път.

Разбирам защо Кошлуков е лежал в затвора, но не разбирам защо са го пуснали. Продажен дамски мъж....

Свиквай,че онзи с жълтият пуловер ще го гледаш още дълго,ха,ха,ха

надцениха се българоруските ченгенца. този боклук от телевизора е техен, но не става за нов костинброд. а хомосексуалната руска двойка волгин-трифонов направи безвкусна сценка днес

Хапчетата,момче.

Съмнявам се. Бай Ставри ще си го прибере. Пък и аз не работя за него, като теб, еничар!

За тая отрепка не знам какво са отразявали но за протеста пред президентството беше направо смешно. Лятото пространно ни информираха за Йоло Денев и още 5 човека нон стоп а сега се направиха на луди.

Хахахахахаха! Мисирките в паника!!!

Охххх ... скоро в интернета ще се разпространяват видеа с Бибитко Борисиев, как го изнасилват в Софийския централен ...

Слави цели се в обективните слабости на Борисов. Не ползвай лъжесвидетели и удари под пояса. Точка за Борисов.

Както се казва "националните" телевизии са дупени!

Каква точка? Ако бяхме нормална държава след Илчовски прокуратурата отдавна да е прибрала Борисов. Само дето при нас той си го избра.

Има, НОВА ТВ

Как можа БНТ да запази независимост, а вие не? Как може никой да не каже и дума су пдлогата Кошлуков????

Повервах ви. Най слугинските медии

Мисирки, доверието към вас е кръгла 0! Хората не ви гледат, нещо повече - мразят ви именно, защото сте мисирки! :)))

Свинските медии са много, това е факт. Затова сме след много африкански страни по свобода на словото. И е вярно че всички големо медии в България са допуснати да са големи от кукловодите, иначе нямаше да бъдат големи,тоест щяха да бъдат купени или''сготвени'', няма друг вариянт.

Това в тая комисия е такъв фарс, че все едно да се отразяват клюките на Женския пазар. Лично съм сърбал попарата на такива лаладжии. Хора, страшно е да опровергаваш подобни думи, хвърлени на вятъра. Ама те, сериозно ли?

Слави е голям. Един от малкото хора на които имам доверие в българската политика. Но в момента прави грешка. Превръща се в това срещу което се бореше. Тази порнография в парламента ли да отразяват?

Язък, че баце е вече на възраст. Ще си прекара остатъка от живота под домашен арест, точно като учителя си. А бай Ставри така му се надяваше...

Я КАЖЕТЕ ДОВОЛНИ ЛИ СТЕ ОТ КОШЛУКОВ?

За Славчуууу само 7/8 е медия.

Ако можеше да направим две нормални държави и тия дето мислят като теб да са в едната останалите в другата щеше да е екстра. Илочовски си го прибирайте.

Гьобелс, ти ли си?!

Даа, очаквано. Няма съмнение, че и Слави поддържа лъжливите обвинения на Галевата с кошаревските й свидетели. А дали това е част от негово шоу или другарят Шорош му плати за да стане и у нас като в Западна Европа, предстои да разберем: „Марков: Всички столици в Западна Европа се джендеросаха, управляват комунисти и НПО-та на Сорос“

да си отразява тъпата комисия в тъпата си медия

ТРИФОНОВ и МАЯ МАНОЛОВА са ПРЕСТЪПНИЦИ! БОЛШЕВИКИ и ПОЛИТИЧЕСКИ ТЕРОРИСТИ! - организираха революции цяло лято, тормозиха народа, маскариха градове, улици и площади, замерваха с яйца, домати, отрязани свински уши! Чували с трупове! Бесилки! - съдят и осъждат без съд! - нападат всяка медия, която изразява различно мнение от тяхното! - нападат всеки журналист, политолог, политик и др., които не мислят като тях! - отричат и унищожават всичко направено досега! - влизат в държавни предприятия и министерства! - искат от администрацията да им предаде класифицирана информация, касаеща националната сигурност на флашка, която да разнасят в джобовете си! - обещават бесилки, ковчези и затвор, за всеки, когото не харесват! - всяка вечер оскверняваха символите на държавата ни! - искаха да вземат властта не по демократичен път, а с народни въстания!

Гьобелс?!? Българският народ за теб е "колективен Гьобелс"????? Царството ви свърши, мутро!

А защо никой не пише са Шиши? Вярно ли е, че се е скрил в една страна на юг? Вярно ли е за делото в САЩ за едни милиарди? Защо всички мълчат ?

аз - да!

Кошаревският свидетел на Комисар Галева

Дир..и вие сте герберски свиркаджии

Съгласно конституцията на РБ наказателни дела могат да се повдигат не само от прокуратурата. Просто заведете дело вместо да използвате парламента и комисия в която председател е Мая Манолова. Обслужвате Черепа и подобните му.

Журналистът и пиар Александър Урумов реши в няколко въпроса да разкри лъжете на депутата от "Има такъв народ" (ИТН) Андрей Чорбанов. Освен това Урумов обясни и какви са неверните неща, казани от избраниците на Слави Трифонов, които са в парламента. Ето какво написа Александър Урумов в личния си фейсбук профил (публикуваме думите му без редакторска намеса): "За да разберем - поне донякъде - малоумието на „протестърското” парламентарно мнозинство и каква чорба имат в главата си, нека видим дръзките, но неуспешни опити за логични разсъждения на депутата Чорбанов: 1. „Нищо вече не е същото, ще се гласува по друг начин”. Не е вярно. Това е същото машинно гласуване, каквото беше и досега. Кое му е другият начин? Нищо. Лъжа. 2. „Вече по-свободно, без ограничения и контрол”. Не е вярно. Точно обратното e. Това е диктаторско, силово премахване на гласуването с хартиена бюлетина и силово налагане на тъмно на машинното гласуване. Как така без ограничения, след като ограничихте и направо лишихте хората от правото да гласуват с хартиена бюлетина? За справка - 70% гласуваха с хартиена бюлетина, включително Хр. Иванов, Бабикян, Хаджигенов - само 30% - машинно. Не само отнемат права, но и лъжат, че създават права. Така че - втора нагла лъжа. 3. „Скоро и дистанционното гласуване ще дойде”. Дали? Смятате ли, че в следващия парламент ще ви бъде позволено да си разигравате безумията според заповедите на кукловодите? Предстои да видим. 4. „Горд съм с моите колеги от ИТН и подкрепата на другите свободомислещи хора в парламента. Страхотна работа, Дами и Господа, а това е само началото.” „Страхотна работа” ли?:) По-скоро - смехотворна работа:) Няма компетентен юрист, който да не ви се смее:) То е нормално законодателната ви палячовщина да предизвиква смях - все пак, лидерът ви е дългогодишен клоун. А дали е начало, или край - предстои да видим. 5. „Да си върнем държавата”. Разрушителите на държавата не може да върнете нищо. Вие носите хаос, разрушение, пълна дилетантщина в законодателството и единственото, с което можете да сте полезни е да бъдете лишени от възможност да рушите. Впрочем - депутатът Чорбанов, който в десетки интервюта агитираше хората да не носят маска - сега защо носи маска?".

Ако мога да откупя правата, за излъчване на това шоу в тази комисия мая манолова, ще имам успеха на Биг брадър и Съдебен спор взети заедно.

ХАХАХАХАХАХА, всички мутри, калинки и мисирки в държавата вият на умряло!!!!

гю-лю гю-лю -гю-лю-гю-лю Брей как се засягат на чест тия "национални" медии бе!? Ти да видиш!

Умният гербер отдаввна е напуснал вече страната. Не виждам да си от тях.

Атаката към Борисов е за две неща които направи и матира мутри и комунета. Първо изкара от играта спонсорите на комунетата бобокови, черепухин, баневи и т.н. Второто е, че форсира нещата за приемане на еврото, така атакува останалите хитреци с кинти в страната. Иначе казано всяко движение на парични потоци ще се следи от Брюксел и ще има въпроси защо се харчат тези пари и защо се дават за еди какво си. Иначе казано кой да се справи с мутрите освен мутра. Между другото атаката ще става още по-ожесточена и безкрупулна до изборите и след това за следващите избори който няма да са далеч.

ПО ВРЕМЕ НА ГЕРБ 2014- 2020 28 февруари 2018 Външният дълг на България продължава да намалява! Бpyтният външeн дълг нa Бългapия в ĸpaя нa дeĸeмвpи 2017 г. e c 1481.6 млн. eвpo (4.4%) пo-ниък в cpaвнeниe c ĸpaя нa 2016 г. (34 046.3 млн. eвpo, 70.7% oт БBΠ), пoĸaзвaт дaннитe нa Бългapĸaтa нapoднa бaнĸa. 31 юли 2018 Безработицата у нас спадна до рекордно ниско ниво Безработицата в България достигна рекордно ниско ниво през юни на месечна база - 4,8%, сочат последните сезонно изгладени данни на Евростат, публикувани във вторник. Това е най-ниското равнище на безработица у нас поне от януари 2000 г. насам, откакто стартират данните на Евростат за България. 30 септември 2019 Безработицата у нас спадна до рекордно ниско ниво "Безработица в България през август бележи спад до 4% спрямо 5,2% година по-рано, най-ниска безработица в нашата страна от януари 2000 година, откогато Евростат разполага с този тип данни 07 септември 2016 България лидер по икономически растеж в ЕС. Това става ясно от доклада на статистическата служба Евростат 08 Май 2019 България е сред топ три на страните от Централна и Източна Европа (ЦИЕ) по икономически ръст за годината, като прогнозите на икономистите на „УниКредит“ са страната да завърши 2019-та с 3.3% увеличение на БВП до 58.4 млрд. евро. Tази и следващата година реалната заплата в страната (коригирана с инфлацията) ще нарасне с около 6.5%. 8 май 2017 Учителските заплати скачат с 15% от 1 септември. Средната заплата ще достигне 1075 лв 9 юли 2019 Учителските заплати скачат с 20%. В големите училища максималната учителска заплата ще достигне 1500 лв. на месец, в малките населени места максимумът е около 1014 лв. В момента най-ниската работна заплата е 920 лв. за учител, който излиза от университета, а максимална - около 1104- 1120 лв. 14 февруари 2017 Средната заплата у нас вече е над 1000 лв. Икономическият растеж на България е 3.4% през последното тримесечие на 2016 г. Безработицата е исторически ниска - 6.7%, обяви НСИ. 13 февруари 2019 Средната работна заплата у нас бележи ръст през четвъртото тримесечие на 2018 г., НСИ. Средното брутното възнаграждение е 1 171 лева, или с 4,8% повече спрямо третото тримесечие на миналата година. 13 февруари 2020 Средната заплата в България достига 1349 лв. през декември Увеличението през четвъртото тримесечие е 12.1% на годишна база, показват данните на НСИ 1 октомври 2017 Увеличиха минималната пенсия на 200 лева. Това е второто увеличение на минималната пенсия за 2017 година, след като от 1-ви юли тя се вдигна от 161 на 180 лева 24 Юни 2019 Минималната пенсия за осигурителен стаж и възраст от 1 януари 2019 г. става 208 лв., а от 1 юли - 220 лв. Това е второто увеличение на минималната пенсия за 2019 година 23. Юни 2020 Вдигат пенсиите от 1 юли, минималната става 250 лв. 250 лева ще е минималната пенсия за стаж и възраст от 1 юли. Увеличението е с 13,9 %, спрямо сегашният ѝ размер, съобщава Националният осигурителен институт (НОИ), средната ще достигне 412 лева. 24 юли 2017 Софиянци отказват оферти за работа срещу 1000 лева на месец, понеже им се налага да пътуват по 25 – 30 км от дома си до офиса. Това пише днес "Монитор", уточнявайки, че хората не искат да губят време в път. КАТАСТРОФАТА ПО ВРЕМЕ НА БСП-ДПС 2013- 2014 21 Август 2014 Бюджетният дефицит през юли стигна рекордните 1.15 млрд. лв. 18 Март 2014 Безработицата стигна рекордни за последните 10 г. Нива. Мерките за борба с безработицата продължават да не дават съществен резултат. Орешарски, 30 май 2013 "Не може още от утре да се повишат заплатите, не мисля, че и хората го очакват. И аз няма да имам нищо против да ми се увеличи заплатата, но това ще се случва поетапно, ако (!) има такава възможност". 05 Април 2014 Оптимизмът за икономиката внезапно се стопи 17 Май 2014 По качество на живот България е по-близо до Албания, отколкото до ЕС 05 февруари 2014 Рекорден ръст на фирмените фалити. През миналата година в несъстоятелност са обявени 820 фирми. 20 декември 2013 Хасан Адемов БСП / ДПС: Възрастта за пенсиониране ще се увеличава 05 юли 2014 Здравната система е в колапс. Прогнозният дефицит на здравната каса е 490 млн. лв. 23 Октомври 2013 Увеличение на пенсиите от 1 юли 2014 г. с 3% предвижда бюджет 2014 г. (при пенсия от 120лв- увеличението е 3.60 лв; при 150 лв пенсия- увеличение 4.50лв) Брутен външен дълг 30 демември 2014 Брутният външен дълг към края на декември 2014 г. възлиза на 39 558 млн. eвpo, като нараства с 2634 млн. eвpo (7,1%) в сравнения с края на 2013 г. 36 934 млн. eвpo

Медийите са: Зависими + Независими - .

Чалгата която се случва в тази комисия, е подходяща за чалга телевизията 7/8

ВСЯКА МИНУТА държ. дълг СЕ УВЕЛИЧАВА с 9 000 лв.; ВСЕКИ ДЕН - с 13.7 МЛН. лв.; ВСЕКИ МЕСЕЦ - с НАД 400 МЛН. лв. А РЕАЛНАТА БЕЗРАБОТИЦА в РБ Е НАД 10 ПЪТИ повече от ОФИЦИАЛНО обявената - 1.7 МЛН. ДУШИ БЕЗРАБОТНИ/ НЕОСИГУРЕНИ.

Слугински телевизии