БНБ пита Василев и Оманския фонд как ще спасят КТБ

БНБ е изпратила писма до мажоритарния собственик на КТБ Цветан Василев и Оманския фонд, който държи 30%, да дадат "конкретни предложения за ангажимент".

Обратно в новината

Коментари - БНБ пита Василев и Оманския фонд как ще спасят КТБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БНБ да не се прави на ощипана мома, а да изпълнява закона! Много рано се сетиха да се обърнат към собствениците на банката. Също така смятам, че е абсолютно наложително квесторите да дават информация всеки ден, какви разходи са направели и каква сума от погасени кредити са събрани, както и какви кредити не се обслужват.

Те, това е изключителна жестокост, да не връщат парите да гражданите заради допуснати грешки от страна на държавни органи! Ако бяхме колониална държава Губернатора щеше веднага да вземе мерки за да не възникнат бунтове! Но, ние не сме и се повтаря истината че ългарските управници от 681 година до сега, винаги са мъчили собствения си народ! Казват ни, ами няма пари, толкоз! Витиевати банкери ни убеждават да не вдигаме шум, за да не им объркаме сметките! Страна от Европейски съюз, егати съюза егати държавата! Пък после искат да не бъдем евро скептици.....

Интересно ми е при това положение до какъв размер влоговете са гарантирани явно не са до 100к а до колко?, ако е нужно а се приеме частично изплащане на влоговте? Нужно е да се гарантира физическото оцеляване на хората, като им се осигури някаква сума по подобие на Кипър да покриват ежедневните си нужди, смятам че ликвидност в случая може да се намери. За съжаление нашите институции няма да обърнат никакво внимание на гражданите затова най правилното в случая потърпевшите да се обърнат за помощ към ЕК.

Чакане му е майката и а си траеме! А, после като ни прецакат ще има да съжаляваме защо не сме протестирали! Залудо работи, залудо не стой! Защо забравяме тази цъдра поговорка!

Ще спасим КТБ като дъравата изтегли заем и върне по 100хил.лв на всички с депозити в нея.Та на тези които имат над 100хил.лв в КТБ,мобилния оператор,чиито собственик е Бромак,ще даде по една сим карта с 498718432582 безплатни минути и чаша студена вода!

Глупости.БНБ изпълнява поръчките на разни крадци и дебелаци.Интересно защо спасяват Първа инвестиционна банка за втори път, а за КТБ правят всичко възможно да я фалират?!?

и да криеш коментара и да не го криеш пак си оставате бананова република

връщаите парите на хората и не се правете на луди!

За инфо по темата кои седи зад БНБ и Искров е това са масони, кои седи зад Цветан Василев пак са масони, кои седи зад финансовите интриги по света пак масони но и темплиери и техните още по нахитрели братя илюминатите. Та ако трябва да сечем глвата то изкоренето тайните общества с миловидни опаковки в БГ и ще секнат доста проблеми от раз. Но все пак да изясня. Банките, габежите им, цялата мизерия на всички нива е замислена и се прави по план от масони-темплиери-илюминати базирани в Германия, Англия,Франция,Шотландия,Израел, Русия и някои от републиките и, Америка разбира се,Канада и Китай основно. В частност тези тарикати са почети навсякъде базирани и дърпащи конците зад всяка икономическа,политическа,социална,технологична,военна, научна и здравна МИЗЕРИЯ.

Да не пропуснем и един пряк съучастник зад Цветан Василев-КТБ, както и зад г-н Харпацумян-Булбанк, а именно бай Костов!!! Вярно, че и Костов е бушон на масоните и сам масон ниска степен, но е време да изгори от народния гняв. Много мизерии е сътворил и допуснал.

С питане до Рим се стига, в този случай да ама не, просто забравете за кинтите, да сте си ги взели навреме както д-р Изкроф:)

От БНБ пратиха писмото до Цветан Василев чрез Интерпол? Понеже "независимата" българска прокуратурата реши да го търси посредством тази "куриерска" агенция.

Какво безобразие! Чакали да бъдат питани! Никой не проявил интерес! Абе вие скъпо платени финансисти, ум в главата имате ли? Безсрамници!

Егати и малоумните хора. Това се случва само тук. Няма думи. Простаци от класа

Не те са простаците , а ние, дето им се връзваме на кьорфишеците, пускани от платените им медии. Малко се замислете !!!

себе си ли да спасява от Интерпол или банката от съдружници-разбойници? Служебния кабинет и без това кказва, че буджета бил нефелен - да закрие БНБ , а буджета да бъде само надзираван и нищо да не му се пипа до поява на легитимно управление. Па да напишат писма до по-известни адресати. Па като ни одобрят да въведеме временно или денар, или динар, или долар, или юан ,или натурално стопанство или да ползваме под наем администрация от някоя друга държава. Възможности много. Както се казва: най-хубавото тепърва предстои.

А пък хасковския циганин, Цецо Василев, отговаря на БНБ. "Дреме ми на мура, кинти нема, спасявайте се както си искате."

Габровския

Най правилно е ежемесечно да се дава възможност на вложителите да теглят до определена сума ( 1000-2000 лв.) за да посрещат належащите си нужди, докато трае надзора на БНБ. А ДАНС да влезе като надзор на квесторите за да се предотвратят кражби.

БНБ КАКЪВ ОТГОВОР ДА ЧАКА СЛЕД КАТО ГИ ЗАТВОРИ?!БНБ ДА НЕ СЕ ПОВЪРТА,А ДА ЗАПОЧВА ДА БРОЙ ПАРИ НА ХОРАТА ПО ЗАКОНА ЗА ГАРАТИРАНЕ НА ВЛОГОВЕТЕ.

От няколко месеца, особено през летния сезон като че ли гледаме представление по приказката,която завършва с "Абе, Гюро глава имаше ли?", и то направено с проява на много лош вкус!

Единствения вариант е да се направи като в Кипър там позволиха на всички имащи влогове да теглят по 300 евро на ден докато нещата се взеха под контрол. Това позволи на хората да покриват ежедневните си нужди, а на малките фирми да плащат на персонала си. Защо не се приложи това и за конкетния случай, нали до 100 000 евро са гарантирани по закон? Редно е още утре банката да отвори и да се извършват плащания до някакъв таван. По този начин ще се избегне масово теглене на големи суми и хората ще се поуспокоят докато трае надзора. Интересно как бихте коментирали от БНБ закона, който ясно казва: Чл. 36. (1)...... (2) Българската народна банка задължително отнема издадения лиценз на банка поради неплатежоспособност, когато: 1. не изпълнява повече от 7 работни дни свое изискуемо парично задължение, ако това е пряко свързано с финансовото състояние на банката и по преценка на БНБ не може да се очаква изплащане на изискуемите парични задължения в приемлив период от време, или 2. собственият й капитал е отрицателна величина. (3) Решението по ал. 2 се взема от БНБ до 5 работни дни от установяване на неплатежоспособността. Нужно е да се гарантира физическото оцеляване на хората, като им се осигури някаква сума по подобие на Кипър да покриват ежедневните си нужди, смятам че ликвидност в случая може да се намери. За съжаление нашите институции няма да обърнат никакво внимание на гражданинете затова най правилното в случая потърпевшите да се обърнат за помощ към ЕК.

БСП, бе, хора! Всеки път е така! Надявам се това им беше за последно!

Главният виновник за унищожаването на КТБ е Иван Искров и трябва да бъде съден и вкаран в затвора.Той и съучастниците му ограбиха БНБ и раздадоха държавните пари на бандитите в куфарчета.Списъците на получателите са в БНБ,но никой не търси тези пари да се върнат.Същите хора от БНБ принудиха банките да фалират през 1996-97 и ограбиха спестяванията на народа.Сега отново същите бандити начело с Иван Искров се опитват да ограбят народа.За тези хора затвора е малко наказание.

БНБ крала, а сега - ни лул яла, ни лук мирисала - ще пита арменския поп...

Кой ли му вярва вече?! Интересното е че вече искат Оманския фонд или някой друг да плати целия масраф! Егати наглите педали, просто знаят че в света няма такъв инвеститор! Работата е ясна към какво насочват банката! България се оказва по бедна от колкото си мислим. Това много ме натъжава, защото най после разбрах че трябва да емигрирам.

Защо ще емигрираш???просто се запиши в мафията....ще прогресиращи....

Ако,това е вярно...според заглавието на темата,че "БНБ били питали??" Не знам,какво да си мисля,за цялата банкова система???? Кашата е голяма изглеждааааа....не е само това което ни казват и показват???! Ноо,да видим?! Ще има пак прецакани и аз знам кои ще са....вероятно се досещате а....?????

Това "управлението" на БНБ-- голяма работа бе брат!?!?!!ЯЛИ , ПИЛИ , КРАЛИ и ЕБ...ЛИ и чак след 2 месеца ПИТАТ : - кой ще плаща!?!??? Освет тия работа тия от БНБ-то ПРОДАДОХА и държавната парична печатница на евреите от Франиа бе брат?!?Хубав работа свършили, ама сиганска!!Ей фного гепат от Парламента-щъ съ езучваме по тях!!

Е много рано се сетихте да ги питате бе, плужеци! Това не трябваше ли да е първото нещо, което да направите и то по закон?! Вие нанесохте смъртоносен удар на банката, а сега питайте арменския поп. Тази пре-закъсняла и фалшива загриженост, НЯМА ДА ВИ ВЪРНЕ СКАПАНИЯ ИМИДЖ!

Оставиха Г'син Собственика да се установи в ЮАР на спокойствие и сега ще го питат?!?! Егати цирковете разиграват! Едно от многобройните долнопробни преставления, които рязко зачестиха напоследък.

Какви очаквания имате от Мустак Василев-гей,наркоман/справка Жоро Гъза/,страхливец и крадец. Чудя се кой нормален го харесва.

Гаврата продължава, нормална популация, при таз поредица от "обяснения", отдавна да е изнесла т.н. елит.

...ще му го набута на ИСК

Е сега какво се оказа: 1.Няма откраднати 200 млн. кеш , а кредит на Бромак , ясно е кой ще го връща! 2.Няма липсващи кредитни досиета, още повече за 3,5 млрд лева !!!! 3.Няма необезпечени кредити - 4.Унищожени основни документи - измислица нз поркуратурата ! 5.Подкупване на играчи от основни политически сили - ДА ! 6.Некадърност и манипулации от БНБ- ДА !

Боже пребери си версиите!БНБ изпрати писмо до Цветан Василев!Та нали същия беше издирван от Интерпол?Как го намери , че и му пусна писмо?Боже , Боже......

Потърси страницата на Интерпол и ще видиш, че в списъка на издирваните Цв. Василев НЕ ФИГУРИРА! Афера , доста по-голя от Костинброд ще се окаже накрая, но да видим кой ще плати масрафа!

Хептен изпуших,не мога да разбера в нашата държава кой е по най.Добре де,официално се твърди,че БНБ е независима институция.Така да е!Но независима съвсем не означава неотговорна,безконтролна и т.н.Че те утре могат да си изтеглят каквото искат от националната банка и да драснат нанякъде.Действително ли в България законите не се прилагат еднакво към всички и защо? Има разни " компетентни органи" и би следвало вместо да си седят на ушите малко да се поразмърдат. Каква е тази кореспонденция,какво е това чудо?

По-богат няма да стана ,каквото и да предприемат с банки,с кредити,с фалиране...

ако е вярно че шефа на БНБ - Искров получава заплата 70 хиляди лева на месец , то не само че няма да ни спасява , ами живи ще ви изгори всички българи и цялата държава , щото той е господ пък вий - раби

имаше преди него един шеф на бнб Тодор Вълчев се казваше който печаташе само пари с много нули , та фалира навремето цялата банкова система и погроби много народ , заради него въведоха и борда , ама никой още не му е потърсил сметка на тоя измамник , затова се повтаря същата история

А тошко ли? Той има патент върху знаменитата идея : " Който има да дава няма да дава. Който има да взема няма да взема". Няма да пояснявам кой имаше да дава и кой имаше да взема. От тогава до сега се управлява така май.....

Aз пък питaм кой ще спaси Бългaрия от упрaвaтa нa бнб.

ЗНАЧИ ХЕМ ГО ТЪРСЯТ С ИНТЕРПОЛ, ХЕМ МУ ПРАЩАТ ПИСЪМЦЕ...?!...Е..., ЗАВРЕТЕ ВСИЧКИТЕ СИ МЕДАЛЧЕТА ПО МАТЕМАТИКА И КАЖЕТЕ НЕ СТЕ ЛИ ВТОРАТА ПО ИДИОТЩИНА НАЦИЙКА В СВЕТА?!

Какво ти е виновна нацията ??? Или по комунистически зад всички да се скрие всеки. стар номер.

Скъпи работници от ВПК, които зависите от КТБ, именно сега от доставка на вашия технологичен продукт се нуждае вътрешния пазар! Най-много е необходим около БНБ, около искров, около прокуратурата, НС, президентството, министерския съвет и местообитанието на политиците!!! Намерете начин да заделите малко, а приложението му ще стане от само себе си! Нуждаем се от асортимент!!! Стига сте изнасяли навън, нуждаем се в столицата!!!

пуснахме ОДИТОРИТЕ на ОМАНСКИЯ ФОНД ощи от начало да си видят състоянието на банката??? Щото под егидата на БНБ трябваше да я претършуват СЛУЖИТЕЛИ НА ДРУГИ БАНКИ - КОНКУРЕНТИ... Да и надникнат в тайните и бързо, бързо да я докараме до "НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ" за ПРАВИЛНИЯ НАШ ЧОВЕК.. И както през 2012 ДА НИ ОСЪДЯТ В АРБИТРАЖА НА СВЕТОВНАТА БАНКА ЗА ЕКСПРОПРИАЦИЯ... Дело, което България загуби......

теченията. От БНБ по течението на Искър, а в Дунав - срещу течението до Австрия или Сърбия (дето уж са го видели за последно). Отговора - обратно.. Та туй СРЕЩУ течението си е постоянно препятствие, с различна скорост...

Демокрацията има едно хубаво нещо. Ние, хората, гледаме филм на живо за криминалитета, пуснат от лагерите на ДС и станал делови свят. Разни мутри и типове, изместили властта, в ролата на гуверньори, управители на банки, бизнесмени, успешно, вършат работата на левицата по сриването на тази фалшива демокрация, водеща нацията към гибел. За съжаление хората са само зрители, и вместо да сринат това змийско гнездо, с вота си за ГЕРБ, ДПС или РБ, продължават агонията на България. Така че и предстои още актове на пиесата на пошлия театър, наречен дясна управленска сага.

А бе аркадаш, нали рамо до рамо бяхме, когато атакувахме банката!Драгомир Стойнев свърши добра работа, изтегли парите на енергийните дружества. Чобанов също се скправи добре. Орешарски беше също в нашия отбор!

Писмото е запечатано в бутилка и пуснато по Искъра,следва Дунав,Черно море, Босфора,Средиземно море и т.н. Въпроса е Цветан Василев като получи писмото, как ще върне отговора срещу течението на Дунав и Искър?

ИскрOFF - най-добрият пример, който би могъл да дадеш за нормализиране на обстановката и връщане на доверието е : - Отиваш и демонстративно пред ТВ камери внасяш обратно в КТБ личните си пари, които ТИ си изтеглил малко преди затварянето на банката.

Моите 400 000 не.

Управителят Иван Искров, както и членове на неговото семейство, никога не са били клиенти на банковата група КТБ, както и не са ползвали каквито и да е услуги на банковата група КТБ и никога не са имали депозити в банковата група КТБ. "Всички разпространявани в интернет твърдения в обратна посока са откровени лъжи", заявяват категорично от БНБ, цитирани от БГНЕС.

твърдеше също, че и КТБ ще работи на 21 Юли.

Нека това под клетва да го съобщи изпълнителния директор на КТБ !

протестите са с по 200 човека, ще гледме с месеци как си пишат писма без получател.

Ами сигурно останалите вложители са се примирили, че може би едва ли ще получат обратно парите си !

за тях. Парите ми са далеч под гарантирания минимум, но мисля да си ги взема.

Др. Искров ,защо пуснахте НЕВЕРНИ СЛУХОВЕ ЗА ---КТБ,още в началото ,а продължавате и сега?

БATKO

Защото така му е наредил Плевелиев, на срещата между тия двамата и Цацаров. Казал им е че това е поръчка на американците и след изборите ще си запазят постовете, ако не и нещо повече.