Взимат лиценза на КТБ, депозитите отиват в ”Креди Агрикол”

Сметките на гражданите и фирмите в Корпоративна търговска банка ще бъдат прехвърлени в Креди Агрикол България, която ще бъде одържавена. Взимат лиценза на КТБ.

Обратно в новината

Коментари - Взимат лиценза на КТБ, депозитите отиват в ”Креди Агрикол” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как мога даси открия банкова сметка която да важи в франция

Борисов да ни си прави сега пиар.Помня как всички, ама всички заедно с комунистите за мое голямо учудване ръкопляскаха и на Искров и на Цацаров и наОрешарски. Били добри, ама изключително добри професионалисти.Сега благодарение на тези отлични експерти се получи крака в банките. Това не е недоглеждане, това е добре измислена и осъществена далавера.

А виновен ще се намери ли?

ИСКРОВ ТРЯБВА НЕЗАБАВНО ДА БЪДЕ ВЪДВОРЕН ИЛИ В ЛУДНИЦА ИЛИ НА МЯСТО ЗЛЪЧНО И СПОКОЙНО !! Как ще НАЦИОНАЛИЗИРАШ действаща банка бе тъпанар !! Това да не ти е девети септември 1944 година бе идиот !! Защо не прехвърли плащанията на КТБ в правителствената ББР , а в някаква РАБОТЕЩА банка с НЕИЗЯСНЕНА собственост !!! ЧИЯ Е КРЕДИ АГРИКОЛ БЪЛГАРИЯ - НА КТБ ЛИ ИЛИ ПЪК НА ФРЕНСКАТА БАНКА

От КТБ пари са раздавани на политическия и финансов елит на принципа "Ще ми ги върнеш когато имаш или ще ти ги върна когато имам". Сега всички се обединиха като глутница и не искат да си връщат заемите. Но тефтера с вересиите е на сигурно място и това е гаранция "Живот" на Цветан Василев.

НА БУЛ. ХР. БОТЕВ И УЛ. ИВАЙЛО И НА СИЛА НЯМА ДА ОТИДА: ПРЕЗ ДЕНЯ, ЕДНИ ГРАЖД. ОТ МНОГО ГОДИНИ "РАЗВЯВАТ ВЪЖЕТА", А ПРЕЗ ВЕЧЕРНИТЕ ЧАСОВЕ ТРАВЕСТИТЕ ТЕ ПРИКАНВАТ ДА БЪДЕШ СРЕД ТЯХ И ВСИЧКО ТОВА НА ПЪПА НА СТОЛИЦАТА, КЪДЕТО МИНАВАТ И ГОСТИ И ПОСЛАНИЦИ НА 100М ОТ СДВР И ОТ МНОГО ГОДИНИ, ИНАЧЕ ВСИЧКО Е В РЕД

ТИ СИ ЗА ШОУТО НА "СЛАВИ", НО ТРЯБВА ДА ГОВОРИШ НА СИЛЕН ДИАЛЕКТ, ТАКА, КАКТО И СЕГА, НИКОЙ ДА НЕ РАЗБИРА

Аз мисля,че главния виновник за всичко това, което се случва е Ахмед Доган. Даже и управлението на БНБ изглежда е под-негов надзор и подчинение.Не си ли спомняте, че когато Борисов -2009г. дойде на власт - искаще да маха Иван Искров от този пост, но после след кратки консултации, сещайте се сами с кой се отказа.Затова ако Борисов има някаква мещания със сараите - бих му препоръчал да се оттегли от сега, защото иначе мандата му ще бъде много кратък.А пеевски, цветан василев, бареков, местан, велева, орешарски и цялото правителство - са кукли на конци в ръцете на Доган. Това е лично мое мнение.

баф мааму, Сопола по-велик от господ!

D199

Не ми е ясно защо ще се поемат от държавата (през Агрикол за прах в очите), т.е. от народа, всички задължения на КТБ. Нали по закон се гарантират само влоговете на физически лица и то до 100 000 евра. Явно новият закон е нужен за да обезпечим "някои хора" за сметка на бюджета. Може и да се лъжа, де. Ако може някой да обясни.

Що се халосваш,бе.Те тия "някой хора" отдавна са си взели парите.И семействата им,съседите,приятелите...тези,които са останали-това е доказателство, че са обикновени хора.

Коя е "новата банка" Креди Агрикол?КОЙ,КОЙ,КОЙ стои зад нея? Тя наистина ли е "добра" или "лоша"? КОЙ,КОЙ,КОЙ ще отговори?

Като гледах вчера банкерите от БНБ, имах чувството че те са дошли като наши спасители, а не като виновниците, които отговарят за банковата система. А това, че от екипа на Жан Виденов бяха двама негови министри-Гечев и Костов/ не Иван/ беше върха. Прост народ, слаба държава!!!!!

Някои могат да не ходят на работа и нищо,други да не си вършат работата и нищо.А за всички нас студена вода/ако няма режим или нещо друго/.И вече да актуализираме "за кокошка няма прошка, за ...."

"Коалиция срещу България" в действие...

Така всеки българин ще олекне с 500 лева а едно домакинство с 2 бона. Да ни е честита поредната червена кражба.

Оставка - на Искров и всички подупавители от БНБ барабар с членовете на УС!!!

предлагам да се национализират 80% от банките и в държавата ще се върнат немалко парички, а пък Искров, като иска да финансира КТБ за собствена сметка, дерзай молодец,ама не за моя сметка

серГея Сатанишев по прякор "съсела" изпълни предизборните си обещания предсрочно за 1г. Върна България на НЕГОВИТЕ ХОРА. Де що има държавна службичка беше усвоена и окопан в нея це пули НАШ ВЕРЕН ЧОВЕК. Освободи от страха "кредитори" и кредито получатели" - винаги готови да усвояват парите на хората.

Бесен съм. Изобщо не съм съгласен да плащам кражбите на управляващите, които си прехвърлят вината един на друг . Да се на мерят длъжниците. Изобщо не вярвам в обясненията ,че няма данни. С 3,5 милиарда може да се купи всеки в държавата.

С 3,5 милиарда може да се купи цяла държава.

Pesh0

Отива данс да проверява . После отива БНБ и хоп няма документи за 3,5 милиарда . И вместо да ги потърсим , като ги няма , предлагаме държавата да ги възстанови. Ако 1 милон тежат 8 килограма в банкноти по 100 евро . 3,5 милиарда тежат 28000000 ТОНА. Забранявате износа и транзакции без да са проверени от страната . проверявате 2 месеца никой прехвърлял ли е в чужда банка и търсим нещо като КОРАБ ПЪЛЕН С ПАРИ .

не това го няма никъде но света държавата да приватизира печеливши фирми а да начионализира фалирали банки каквато и логика да следваме всичко води до огромни кражби как така става 1 човек да изтегли в брой 200 милиона това е просто невъзможно какво прави шефа на банката вече месец във виена отдавна трябваше да е взатрова как може никойда не знае къде са 3 милиарда лева ако утре изкихат още 5 банки държавата пак ли ще ги национализира това е лудост

Споко, студена вода ще има за всички, макар , че сигурно ще се появи дефицит в един момент...

Язък.Няма да мога да си върна кредита.

Щом,двама банкери и то единият на най голямата,... БНБ,...започнаха с публични обвинения...не знам какво става,на кого да вярваш и на кой господ да се молим? Нещо ужасно се усеща, и говори.... От министри,от политици,от банкери...ОТВРАТ!! Уж всичко беше наред,уж всички са стабилни?! Със прокурор,ДАНС и затвор ни плашат...А,гледайте какво става...и какво говорят и плюят! Дали,ги насочи Дянков преди време...като каза,че народа имал не знам колко милиарда спестявания....и тези хиени,се чудят как да ни извъртят и да ги вземат?? Побъркаха народа!!!..

Забелязвате ли нещо? Във форума няма никой, който да защитава правителството и т.н. Май дори и на тях им дойде в повече... Може пък вече да прозрират как са използвани. Но човешката памет е къса и до 5.10. пак ще ги омаят...

Ало....Искрата...какви са тези всявания на паника?? Не,мога те угаси бе човек...разпалваш се,.. и гориш бе?!! Трябва да викам и другите пожарникари да гасят, като Емо Хърсев... велик успокоител,Владо Каролев..разбирача... ВСЕ ГИГАНТИ...и ,още има от тоя гнусен картел...дето като вземат да лъжат/успокояват/,че чак плюят...ама с плюнки...пожар не се гаси?? Пък и предложи закон..."За мълчанието и мисленето"?? Никой не говори,всички мълчат....ти Искренов ...палиш Искрата, и що имало пожар после?! И Бойко не може ви угаси,ако пламнете да знаещ!!!!!

Искров ,това е държавна кражба ,спазвай закона за банките и без тези к... номера ,А НАПРАВИ ТА КА ,ЧЕ ДЪРЖАВАТА ,АКО ОЩЕ ИМА ТАКАВА ВЪРНЕ ОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ И ГЛАСНОСТ ,ГЛАСНОСТ !!!!!!!!

има си прокуратура за тази работа.Той да си върши своята.

А сега всичките банкови специалисти /набедени като такива през последният четвърт век/дето тръбяха че няма проблем, че банката има само 1.6% лоши кредити,че хората трябва да са спокойни, че не трябва да се всява паника, че банката имала голям капитал, че одита и бил перфектен, че шефовете на фирми закрили сметките си там трябва да отговарят, че всичко било по-различно от 1994-1996 , да обяснят какво стана. Според мен веригата Министър председател,министър на финансите,Управител и подуправители на БНБ, финансов надзор, чиновници от всички свързани институции проспали ситуацията трябва да си ходят. Да си ходят и да не се връщат барабар с всичките т.н. банкови анализатори ,които ни разправяха врели некипели, докато оня мустакат тарикат отмъква милиардите.

Както изброих преди - следите остават, стига да иска някой да ги намери: http://dnes.dir.bg/mneniacomments.php?id=17024344&tagid=13001&page=2&comment=59286 И кредитополучателите, и гарантите им могат да се намерят. И парите могат да се проследят къде и кога са преведени. И всички мълчали си за далаверата - също. Стига някой да иска. Но в България политиците предпочитат хаоса, че така по-лесно си пълнят гушите. Затова твърдят че всичко е наред.

Абе човече, верно си заблуден.Тия работи само по филмите си ги гледай.Че тук като ги запроследяваш и до къде ще стигнеш.

добре де нали крадецът се знае защо не го обявят за международно издирване и да го докарат с белезници тук съд и в панделата или този тип крадци са под закрилата на закона или има закон за който ние простите хора не знаем

Че има ли случай на осъден крупен престъпник в България, че неощо не се сещам!!!

Когато през 1997г. стотици хиляди невинни хора, сред тях и аз бяхме ограбени чез фалитите на банките -НИКОЙ- не направи нищо.Бития си е бит, е....я си е е..н! Тогава къде беше държавата!? Това не е ли национално предателство?! АЗ не искам да плащам, нека фалира скапаната им банка, но явно нямам избор живеейки в това блато, но за нищо на света няма да позволя и моите деца да останат в България и да плащат дълговете на олигарси и мутри. Достатъчно съм плащал последните 25 години!

Минусит е- явно имате парички в КТБ и ви ви е глъмнала главата от нерви!!!

БНБ и в момента защитава Цветан Василев като прехвърля депозитите от КТБ в Агрикол.БНБ трябва да спази закона и КТБ да изплаща депозити до 196000 лв. Прокуратурата може и да не намери Цветан Василев но мутрите които са вложили милиони в КТБ ще го намерят и на луната и ще трябва да им връща лично той парите над 196000 лв.

Не го мисли в това отношение. Парите не ги е крал само за себе си, а са разпределени. Не му трябват повече от 20-30 млн, а липсват 3.5 млд. Останалите са за компенсации на влоговете на тези, които биха го намерили и тези които са поръчали и покрили кражбата.

Мутрите отдавна си взеха парите от КТБ.

К,во си мислеш ти бе.Те отдавна са си взели парите.А това последното е за джобни.

Пак гласувайте за БСП! Защо ли? Защото страха вече го няма!

КТБ разцъфна при гроб,а тези кредити са раздадени на приятеля на боко дебелян пеевски,анадънмо насран гербераст.

И аз си извадих важни изводи след този фалит. Дори и при защита до 100 000 евро от сега нататък пари в булгаристанска банка няма да държа. Крадци и мошеници! Лошото е , че на БГ пазара май около 50% са гръцки, има само 3-4 дето са големи и на нормални държави- Франция, Австрия, Италия......

Колегата moemnenie е написал: "Одитът е показал, че около 40% от наличния кредитен портфейл в КТБ е генериран в последните 12 месеца. Това означава от юни 2013 г. насам." Така, да върнем лентата назад и да си спомним, кога правителството започна да тегли заем след заем и дали между това и фалита на КТБ няма пряка зависимост?

КТБ - БАСТИОНА НА РУСКАТА МАФИЯ ОБРА БЪЛГАРИЯ.

Искров е за затвор! В.Капитал от 2г.пише постоянно,че мустакатия е раздал милиарди на свои фирми.Къде беше тоя боклук(Искров)до сега?Той шеф на БНБ ли е или е солоташак на някой политик-мафиот?За половин България беше ясно,че ЦКБ е една пирамида ,вплетена в държават.Тази банка ,беше 10г.банката на власта!!! Да отговарят:Съсела,Бойо и Доган!!! Тези "кукли":Пеевски,Ц.Василев и т.н.т. са просто бушони.

Ало, Кольо, правиш ли разлика между КТБ и ЦКБ?

ФАЛИТА на КТБ ЗАСТРАШАВА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ на БЪЛГАРИЯ! НЕК и БЕХ са длъжници на КТБ, тъй като имат дългове и трудности при изплащане на задълженията си към КТБ! Ако КТБ фалира и бъде купена от примерно руската ВТБ, то руснаците поема всички права и задължения на КТБ, т.е. новият собственик на КТБ става собственик на евентуално фалиралите държавни дружества в енергетиката, а те са в състояние на фалит поради политиката на същото това правителство и влиянието му върху ДКЕВР. Това ще означава, че банка, която е близка до сегашното управление на Русия ще стане собственик на ключови активи в България. Някои от тези активи, портфейлът на БЕХ, са просто златна кокошка. Имам предвид мрежата "високо напрежение и водните централи. Според мен, ако така се развие сценарият и ако отношенията на КТБ и енергийните дружества наистина са такива, икономиката на България ще бъде поставена в директна зависимост от Руската федерация. Т.е. страната ще стане нещо като Белорусия, но сделката ще е покрита със средства на българските данъкоплатци (върнали дълговете на Руската Федерация през ВТБ).

Незаконно е действието за прехвърляне на депозити над 196000лв. Да духат супата всички които са над тази сума,алчни или рекетирани! Таман като изпищят да им видим суратите! Партия ГЕРБ и Веждьо! но има и други!

и на мен ми липсват едни пари от години. ако може нещо така от бюджета и за такива като мен....какво като не сме крали.и ние сме хора някакви.

Моля, погледнете репликата ми до тези от 16:43 на НЕРОН. Тя е голяма, но докато я напиша - и изостана назад

само луд може да ти дочете коментара.

E, кое те затрудни? Че е дълъг? Но е вярно. Казвам, че следите остават, не могат да изчезнат и за унищожаването на досиетата в кюпа са още куп хора.

Само да попитам, другаря Цв.Василев ще го издирваме ли или той си е платил да не го закачат.

БСП-ПЛАНЪТ ОРЕШАРСКИ СЕ ОСЪЩЕСТВИ! БАНКАТА ФАЛИРА, А ОЛИГАРСИТЕ ОТ ДНЕС ЗА УТРЕ НЯМАТ НИКАКВИ ДЪЛГОВЕ! НАПРОТИВ! ДАЖЕ СА НА ПЛЮС, СЛЕД КАТО СИ РАЗДЕЛЯТ ИЗТЕГЛЕНИТЕ 3.5 МИЛИАРДА! СЛЕД 2 МЕСЕЦА ОТИВАМЕ НА БУЗЛУДЖА, РАЗДАВАМЕ ПО ЕДНА ФИЛИЯ С КЮФТЕ И СЕПТЕМВРИ СТАРТИРАМЕ БСП-ПЛАНЪТ ОРЕШАРСКИ 2

Кой? А, да, сега се сетих - по времето, когато беше унищожена КТБ, управляваха БСП и ДПС

комунистически номера все пак клъвнаха доста милиарди добре , че децата им внуците им са тъпи като тях истават само за шивачки и курви