Омбудсманът: БНБ има неадекватно поведение

Българска народна банка (БНБ) е в състояние на пълно бездействие по казуса с КТБ, заяви националният омбудсман Константин Пенчев.

Обратно в новината

Коментари - Омбудсманът: БНБ има неадекватно поведение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съд за Държавата и БНБ!

Омбудсманът: БНБ има неадекватно поведение Аз мисля че БНБ има адекватно поведение, напълно съобразено с политическата поръчка от Доган.

Така ще е, докато наред с облагите няма регламентирани и строги наказания и докато съдебната ни система е колабирала и овладяна от корупция и мръсни зависимости. Без тотален колапс в България нищо няма да се промени

Свидетели сме на невероятен цинизъм и подигравка със съдбата на хората доверили се на изявлението "Клиентите са ни скъпи"...в същност това е синоним на поведението на политиците към целия български народ когото след броени седмици ще агитират да гласуват...Прав е омбудсмана ...вместо него аз ще запитам "При сегашното бездействие от ръководството на БНБ има ли въобще смисъл от Централна банка,ако смисълът не е да се толерират олигархични кръгове"?????????

Омбудсмане идеално и е поведението, като за толкова гепени кинти идеално се праат на луди

humfry

"Омбудсманът: БНБ има неадекватно поведение" Цялата държава има неадекватно поведение. Ц. Василев нали се обажда от далече и го цитират по медиите, та веднъж каза, че очаквал някакъв фонд да оправи нещата. Преди няколко дни и Близнашки спомена за фонда и КТБ. Явно цялата работа нарочно се протаква, за да се види дали някой ще оправи банката, а Василев ще се завърне на бял кон.

а какво ще каже омбутсмана за искани дължими данъци за автомобили, които са спрени служебно от КАТ от движение ? искат ни да платим данък за 9 години назад за автомобил, който не съществува в регистъра на КАт, тъй като не е сменял рег. номер , и е даден за скрап ? Все едно да искате данък сгради на съборените от потопа къщи във Варна.

Трябвало е да го отпишете от данъчното до три месеца след спирането от движение! И след година да го бяхте отписал пак нямаше да е проблем.