Искров предложи Димитър Костов да поеме банковия надзор

Управителят на БНБ Иван Искров е внесъл в парламента предложение Димитър Костов да заеме поста подуправител на БНБ, ръководител на управление "Банков надзор".

Обратно в новината

Коментари - Искров предложи Димитър Костов да поеме банковия надзор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

комай Искров си рита трудовата книжка.

Точно така Искров!Ти, разбира се пътуваш, напълно компрометиран и оцапан с престъпления, срещу банковата стабилност на държавата!И искаш да оставиш след себе си, подобни на теб типове, склонни да извършат един ден същия тип престъпления срещу обществото!

БНБ има сериозен проблем и въпроси, на които трябва да дадат отговор след статиите на сайта Бивол. Искров също има вече проблем и не е ясно дали връзките му ще са достатъчни този път. Нищо няма да се размине със смяната на шефа на банковия надзор. В България едни хора опитаха да клатят Запада и бяха разкрити и народът няма да им плаща сметката.

то със същият успех и аз мога да я заема тази длъжност ! той ще ги съсипе от некадърност а аз само от незнание !

Той ще ги съсипе не от некадърност, а от кадърност... В КРАЖБИТЕ!!!

Оле , мале !

още ли не си се махнал,бе??! Дори даваш и предложения! Е, Нема такава държава!!!!

Идвамата- искров и костов , ги ръкоположи Борисов.Даже на искров му продължи мандата.Сега се прави на дръж ми шапката.

Това недоразумение - искрофф би трябвало да има право да дава само показания пред прокуратурата, камо ли да посочва шеф на банковия надзор... Това е пълно безумие!?

Тоа що не е в пандиза за 300 год.? 18 год. по късно - същите л..на. Къв евросъюз,кви европейски ценности кви 5 лева.Какво се е променило?Тоя път долара ще е 300 хил., а не 3!

Много са лоялни червените маймуни - колкото и да се преструват и да се разделят на "социалисти", "монархисти" и "пожарникари", винаги се подкрепят и си помагат...

Ще поеме пътя към съда и затвора за КТБ и за куп още банки , фалирали през 1996-1997г.Той е в основата на големи нещастия на българския народ.

Димитър Костов е комунист до мозъка на костите, кадър на Позитано и скрито оръжие на Москва.И мислят, че ще позалъжат народа , че уж е ново лице.А стига номера.И той като гечев.ПОМНИМ!!!

Лелеее това БНБ бъка от комунисти и русофили.Трябва всички да се изринат.Тия се отчитат директно на Путин.Разрешиха му да си обере КТБ.

физиономии! тия не знаят що е мотика или пирон да забият... Нищо, че идат от село - поизфиниха се, да не им личи много, и все пак...лъхат на сеновал, обор и шушони. Та, като ще е Костов, поне да е пак Иван, или защо не направо Трайчо?!

Е само това не трябва да се допуска.Този е партиен кадър на Позитано и Путин.

Димитър Костов е отговорен като финансов министър за обира на българския народ през 1996-97г.Беше се покрил в БНБ по партийно поръчение на БСП.

Борисов нали му искаше уж оставката на този искров и като стана премиер спря да му я иска и вика,че крушарски е виновен.

Е ТОВА ВЕЧЕ ПРЕСКОЧИ ГРАНИЦАТА НА НОРМАЛНОТО.ВМЕСТО В ЗАТВОРА ПОСТ.

Е ТОВА ВЕЧЕ Е ПЪЛЕН АБСУРТ.ОТЯВЛЕНИ КОМУНИСТИ ДА ОГЛАВЯВАТ НАДЗОРА.

ФИНАНСОВИЯТ МИНИСТЪР НА ЖАН ВИДЕНОВ, КОМУНИСТЪТ ДИМИТЪР КОСТОВ ,ХИПЕРИНФЛАТОРА.ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕ БОГ ДА НИ Е НАПОМОЩ.

Тези няма ли да ги заключват,ве?Къде са парите от банката, мушеници.А днес иван костов- явно и той е избръмчал,бил някакъв лаборант в НБУ разправя,че българският данъкоплатец не бил платил една стотинка за банката.Тогава Борисов защо го тегли оня заем?

'м'чи то няма тъквоз нещу "банков надзор" - к'во шъ му углъвявъ? Де бя'а га ручаа жабетътъ?

Оставка бе, Искров, оставка чакаме от теб, а не предложения за назначения.

Искров, като депутат, преди да оглави БНБ, е прокарал закон, разрешаващ на бакерите да дават необезпечени кредити. По тази схема беше източена КТБ. Този идивид толкова се излижи, че не може да предлага нищо.Костов и до сега беше шев в БНБ, но проспа кражбата на огромни пари в КТБ.

Тоя беше финансов министър при Жан Виденов! Бати предложението! Това доказва умишленото бездействие на БНБ и на Искров при КТБ, щом предлага тоя некадърник!!!

Кой Димитър Костов ? -р. 1957 ?! - Дългогодишен 'Деятел' на 'министерство' на 'планирането' ?! - 'финансовия' 'гений' на Жан Виденов ?! ---> ВЪН ! просто - всички ВЪН !!! И ! - Бързо-Бързо 'наште' !, че Хептен Прекалихте !!! (Мамицатави задунайскогубернистическа !)

Искров ти със заплата месечна 100 000 лв. нямаш думата.

Искам да питам: - Защо управителят на БНБ Иван Искров е все още на свобода? - Защо се измъкна сух от най-тежката пирамидална измама от последните години? БНБ не си свърши работата. Отговорни, обаче, няма! Важното е да вървят 5 цифрените заплати, служебни коли, представителни разходи, секретарки

Той ЦвЦв с присъда е на свобода, ти за Искров се чудиш!

И двамата - на топло и за дълго!

Докога в българското политико-икономическо пространство ще се въртят все едни и същи имена? Тоя от 1990-та година все се нарежда на разни високи финансови постове. Ту министър, ту зам. министър, ту някакъв управител в БНБ и не знам си какво. Абе хора, стига сте сменяли леглата, хайде един път да сменим и ку...вите!

Най-големите зулумаджии в България са и най-големите наглеци! Този просто е за затвор, но управляващите се ослушват, което навежда на мисълта, че в източването на КТБ и те имат определено участие!

Истински Експерт! При това - с доказан опит в банковите фалити. Разбираемо не сте доволни от фалита на КТБ - ето Експерта, който ще подобри рекорда! ;)

++++++++++

Как смееш - та той е посочен от герб ! Значи е най-добрият специалист завинаги ! Ех ако можеше бойко да е едновременно и премиер, и банкер, и кмет, и президент, и папа, и строител на газови хъбове, и като футболист да вземе Златната топка ... щеше да пълзиш доволно в краката му ...

Направо си нямате идея колко малко ме интересува от кой е посочен. Докато не видя Господ да го сочи с пръст, ще го смятам за човек от прехода - т.е. с безпорно съмнителна репутация.

Искров е от червеното котило.

и в частност на Искров след онова негово изявление, че КТБ е здрава банка, без проблеми и тя затвори няколко дни след това слово на Искров. Каквото и да предложи, за мен то е грешка и заблуда за обществото. И още нещо, предложеният беше министър на финансите при онова фамозно правителство на комунистите, при което банките гърмяха като тапи от шампанско, долара от 55 лева достигна стойност 3000 лева и малцина избрани станаха милионери. Същите далавери се въртят с банките и сега. Оставка на целия УС на БНБ и само нови лица, професионалисти, в новия УС на БНБ е единственото разумно и приемливо за обществото решение !!!

Този го помня от 1996г.От най-успешния кабинет на БСП. Гледаше лукаво под очилцата си, а хиляди изгубиха парите си. И този човек е подуправител на БНБ, а ние се чудим за КТБ. Дето се казва дали на кучето да пази колбасарницата.

Комунистите се раждат най-добри.

Не изпускат кокала. Цялото ръководство на БНБ вън. Нови и млади - специалисти, без да са обвързани с партии. Иначе оправяне няма да има. Ще трябва да се излиза на улицата масово, иначе няма оправяне.

иван искров да си ходи и нищо да не предлага. репутацята му след ктб е доста засегната и да предлага дори свестни специaлисти над тях винаги ще тегне съмнение.

Въпросът е, че и твойто място, Искров, трябва да се заеме от достоен, честен и неопетнен професионалист, какъвто ти се доказа, че не си.

Дрън - дрън.Общи лафове от претенциозни лаици.

Не сме ли всички свидетели на събитията? Или вие имате информация от задкулисието?

Способно момче.Беше мой финансов министър.

Вярно е! И не краде и не е крал! А теб те шитната тоже 'щото не прие кинти, нали ;)?

Е хайде сега ще се хвалите. Те затуй човека го пращат на поправителен.