Шефът на БНБ: Биткойните са спекулативен актив

Левът, банките и валутният борд са стабилни. Ще останем в борда, докато България влезе в Еврозоната.

Обратно в новината

Коментари - Шефът на БНБ: Биткойните са спекулативен актив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е лицемер като всички останали. Кекемянчето му дрънка стотинки и го пита поевтинял ли е левът за две години, а този тарикат му отговаря с "не", защото се разменял за същото количество евра. Ха сега иди му вярвай!

loyola

Страх ли те е, а? Номера с "човека взе парите на вложители, отиде на море и каза - ще видим", май вече няма да минава през твоя двор. А колкото до сигурността - разправяй ги тия на изгорелите в КТБ, която тъкмо беше минала одит, реди да купи Виктория и беше непоклатима !

Шефът на БНБ да не дъртори простотий . Точът сметки от банки на футболната ни легенда М.Петров , КТБ я нема и още куп мизерия Та тръгнал ми ти бай Шефът на БеНееБето акъл да дава

И коя валута не е спекулативен актив, бе шефче? И къде те отвориха, че парите не са стока? И къде са конфискуваните при операцията ПРАТКА/ВИРУС 213 519 BTC, които скоро ще ударят 4 млрд. лева?

,,банкстерите,, и те имали мнение...??? след ,,ктб-то,, ви имаме доверие...!!!

Що ги листваха на борсите, биткойните?

Хайде балабар Петко с мъжете, BTC било спекула, пълни глупости, но е напълно нормално това да го кажат банкерите, ми то той може скоро да им изяде хляба). Хайде сега някой да ми каже колко ще плати за да "даде" 200 $ на брат си в да кажем САЩ и за колко време реално брат му ще може да отиде с тези $ да си купи хамбургер там. Нормално от портфейл на блокчейн това с BTC може да стане за около 1-2 часа при такса около 1-2 $. Хайде бе пикливи банкери - ха направето го това с банките си беееееееее!!!! Е за това BTC има стойност.

Гледам псуеш баките и парите, ама си сметнал нещата в $ , а не в криптирани битове :))??

Айде купи си хамбургер с биткойнти...нищо не можеш да си купиш с тях ...има няколко места на които уж приемат тая щуротия...най много да гледаш голи каки и да си плащаш по интернет с токинти. Всеки купува чисто спекулативно ,щото уж да продаде после ..абе вятър работа за наивници. В Китай ги забраниха, скоро и в Русия...стига сте се лъгали! Зад нещо фалшиво и измислено, то няма стойност,няма покритие като валутите, няма регулация , нищо няма....просто виртуални измислици

С биткойни можеш да купиш АБСОЛЮТНО ВСИЧКО! Ако си толкова тъп, че не можеш да го проумееш, явно не си за тоя разговор - намери си нещо за овце, кози, пуйки или каквото там гледате на село. И рашките и чайните ги забраняват щото не могат да ги контролират и могат да им изнесат валутните резерви с тях. Ама не могат да забранят това, което не може да се забрани ;). И въобще много е смешно да ви чета олигофренските коментари...

"Това не са никакви пари, а стоки, които са обект на спекулация" - Явно Радев е ДОСТАТЪЧНО (не много но достатъчно) интелигентен, за поста. За това се изисква само да си ПОСЛУШЕН! Как да не са пари! И всички пари са спекулативни, щом можеш да се печаташ колкото си искаш. Долари, евро, рубли. Само левове не можеш докато си във Валутен борд!!!

Биткойните ще занулят в един момент борчовете! Даже се сещам коя е държавата с най-големия постоянно лудо растящ борч !!!

на такава валута, дето не мога да ида в коя да е селска хлебарница и да си купа 2 хлеба!

каква стока е биткойна? Стоката е материално благо, продукт, произведен с цел задоволяване на определени нужди и което може да бъде продадено на пазара. Къде видя материя в биткойна? Що не ми опаковаш един биткой и да ми го подариш за коледа?

може да се каже така;) Въпросът е ,че няма как да е пари ;)

Ако биткойна беше нещо различно от пирамида, тези от Силициевата долина, щяха да са най-големите му подръжници. Криптоманията е поредната лудост на богатото простолюдие. За нас по-бедните си имаше Тамагаочи и после Покемон гоу :)))

Криптовалутите са най големия балон в днешно време. До година ще гръмни и много хора ще останат с пръст в уста. Пълни глупости за наивници. Няма регулация, не се знае дори кой стои зад тях-уж някакъв измислен японец, който никои не е виждал, и въобще не съществува. Сега е удобен да се проследят движенията на мръсните пари на разни терористи и мафиоти.по скоро ЦРУ стой зад тая измишльотина биткойн.

Биткойните са пирамида за преброяване на алчните, като всяка друга. Парите са същото, но контролирано от известен манипулатор. От тази гледна точка дали банкер ще се изкаже или Сатоши Накамото е все едно и също.

Радев няма представа що е то биткойн. Иначе е сталбилен.

Спомнях си един друг от БНБ, невероятен финансист, който твърдеше, че КТБ е перфектната банка....

И този се из$ра по въпроса, да не остане по-назад от колегите си, :))