Искров предложи нов подуправител на БНБ

До председателя на Народното събрание е постъпило предложение от Управителя на Българската народна банка Иван Искров за избиране на подуправител на БНБ – ръководител на управление „Емисионно”.

Обратно в новината

Коментари - Искров предложи нов подуправител на БНБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Присъединявам се към мнението на колегата от УНСС.Много се развълнувах когато го предложиха за управител на управление Емисионно и се обнадеждих искрено за бъдещето на станата ни.И на мен като на всички българи ми писна някавки алчни чичкосмешковци да решават съдбата ни и съм много разочарована ,че управляващите се лишиха от услугите на най-ценния си кадър в тази сфера.Уважаемият г-н Искров ако има поне капка достойнство и чувсто за отговорност към страната на която служи би трябвало да се застъпи за проф.Неновски и да поеме управлението на БНБ само в тандем с професора.За Калин Хрестов не мога да кажа много,но като професионелист Искров трябваше да отстоява избора на безспорно по-добрия кандидат за подуправител който се е доказал и в чужбина и в България-човека който не ламти за слава и пари,не разчита на политически чадъри и не би пристъпил принципите си. Само да му видите залите,когато води лекции - тълпи студенти които го обожават и се карат кой да седне на първите редове-прецедент в историята на УНСС.

По-харизматичен,наче и знаещ професор и преподавател от Неновски не съм срещал в скромния си опит,това е мнение на целия поток от специалност Финанси в УНСС който имаше честта човек като Неновски да му преподава по международни финанси през 7 семестър (септември-февруари 08-09).Голяма грешка преви ГЕРБ и ще си плати с времето.Силно се надявам Неновски да продължи да преподава и да вдъхновява младите хора в България.Той е гений с голяма харизма.Поклон.

Poznavam Prof. Nenovski i pokoinia mu bashta Neno Nenovski bivsh Konstitutsionen sadia i viden urist s mnogo trudove i publikatsii. I dvamata sa mnogo uchenolubivi inteligentni i dobri hora. Za tova Bulgaria e na tova dereze, dostoinite i umni hora se iztikvat ot NAHALNITE NEMOZESHTI i ALCHNITE...do koga obshtestvoto shte tolerira tova...zivial sam v chuzbina i tam takiv tip hora ne sa na pochit osven v getata...izliza che nashata strana e po skoro geto!

А па вуйчо във Франция, като не му върви бардака, сменя курвите! Не боядисва стените!Трябват нови хора!Нямам нищо лично, но един виш чиновник заговори ли за макро рамката, значи иска заплата, без да работи!МИКРОТО ЩЕ ИЗВАДИ СТРАНАТА ОТ КАЛТА !

Нищо ново под слънцето! Професионалистите продължават да не са на почит в България?! (P.S. Разбирай проф. Неновски)

К. Христов може да е експерт, но на 38 години да не си създал семейство!!!!!!

Николая Неновски не е досегашен подуправител-както пише в сайта.Досегашен е Цветан Манчев, а от октомври по същия незаконосъобразен начин ползван от Искров, бе гласуван изборът на Неновски.Нарушението в избора за Управител и подуправител на БНБ бе едно и също. Както казва народът аршинот бе различен.Зад ченгеларския зет Искров застанаха яки полу - и съвсем- мутри, а горкото професорче Неновски си нямаше дебели вратове...

Некоректно е най вече спрямо сегашния подуправител - никой не е казал лоша дума за него и е експерт, но е необвързан политически...

предатели се оказаха ГЕРБ - приеха комунистическо-ченге кандидатура на Искров-подкрепяна от Милен Велчев,Румен Овч, и поднесена навремето от Емил Кюлев

Предложената кандитатура на Искров е предателство спрямо Неновски

Тази кандитатура е некоректна спрямо Неновски.