Преизбраха Иван Искров за шеф на БНБ

Народното събрание преизбра Иван Искров за управител на Българската народна банка с мандат шест години, който започва да тече на 10 октомври тази година.

Обратно в новината

Коментари - Преизбраха Иван Искров за шеф на БНБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българският електорат от глупост пак допусна да бъде излъган от комунистите. От началото на прехода имаше само едно кадърно и интелигентно правителство - това на Иван Костов.

Абе много е съшита с бели кОнци тая работа! Не сме чак чак толко просто Ако сме само електорат.И ние си задаваме разни въпроси за разни банки и банкерки и си отговаря дори. Нищо не е случайно-комунягите се преоблекоха и пак са на власт.

Что ли еще видим....!??

На гербарите честито!

Какво очаквате от едина пиар звезда добре че не гласувах за тези мошенници . Исус е казал по делата им ще ги познаете ,колко е бил прав.

търсете връзката Кюлев,Царя Милен Велчев и Бойко.Да сте чули от Бойко нищо за Милен Велчев....Да ви е честит новия премиер-кандидат за два мандата като Искров.

Стабилността на крадците е над всичко

Щом бате Бойко дава 12 години неконтролирано управление на БНБ значи има защо.Ех,защо не съм в УС на БНБ или поне подуправител 12000 месечно....

абе как ще махне Искров този бате Бойко нали трябва да се отплати на Искров за банката на Цветелина..ама сте прости...та Искров покровителствуваше всичко около цветелина...

Tragedy!!!!!!!!!!!!!

Смешници! Просто дойдоха нови лапачи!

Бързото изтрезняване на българския гласоподавател започна. Нов бърдак със стари к..ви не става, казва народът. Изстрадана мъдрост. Пак ще я изстрадаме явно. Къде са новите компетентни и най- важното неопетнени експерти , които ни обещаваха!? Стария главен прокурор, стария шеф на БНБ ... и т.н. По- страшно е обаче че вече видяхме лицата и на новите, намърдали се и купили си власт. Например старозагорския олигарх Дечко Колев и сина му - настоящат депутат от ГЕРБ, които бързо бързо се преориетираха от БСП към ГЕРБ.

Както коментирах и във вестник Дневник, това е началото на познатият ни сценарии. Просто на ГЕРБ, му сложиха юздите. За съжаление, нищо ново под слънцето на пародията, наречена Народно събрание.

Гербциркаджии!!! И било така.

Вече съжалявам защо агитирах и гласувах за ББ

Партенки, партенкиии! Театър до дупка. Всички са от едно котило. КЪДЕ СА АТАКА?

Интересно кои са 14-те въздаржали се и единия против?

Иван Искров и Милен Велчев бяха главните архитекти на позорната сделка с превалутирането на част от външния ни дълг, от която България загуби около един милиард долара. Колко пък спечелиха тия двамцата - ДАНС да каже!!!

Промяна 0 !Напразно таихме надежни с това управление! Досега само приказки и нищо друго!

Леле, егати циркаджиите!

ебах ти ташака.оставиха вълка в кошарата.кражбите ще се увеличат.ХОРА РАЗБРАХТЕ ЛИ КОЙ Е БОЙКО?

Панаири. поанаири. панаири. Като децата в детската градина. Да не са го избрали предишните а НИЕ. Качествата на човека нямат стойност при едни но са големи при друг. С тази гимнастика НС си уплътнява времето защото нищо за законодателството не им е ясно. Въпросът е да отчитаме дейност и то каква...............

О боже каква изненада... направо съм шокиран... никой не очакваше подобно нещо! Хахахахаха сега банковите мастити шефове ще могат спокойно да продължават да си тъпчат уялите гуши. И още веднъж олеле каква изненада.

Няколко пъти обявявам(Аз Еленко Ангелов, психолог, автор на книгите Лека Нощ Нещастие и Добро утро Щастие) в ефир(при Милен Цветков и в Скат) и съм писал, че така наречената БНБ - Българска Народна Банка днес е де факто частна фирма. Всичко е маска дори днес - топ новина е, че поредния или стар минетмайстор(Иван Искров - да пламне и той, народа става бензин а не вода)) е избран от парламента за директор на БНБ... Това е маска - финансов неразбираем за хората банков жаргон, таблици, термини прави, криви линии, избор от парламента... Так - свалете си закона за БНБ от сайта им! Там в началото пише, че БНБ не може да дава пари на лихва на държавата.... Так - а на края на закона пише, че БНБ може да дава пари на лихва на България - когато става въпрос да се взимат компенсаторки(специа книжа на тираж) от МФВ... Смях в залата... От къде се трупат тези над 37 милиарда дълг, който ние изплащаме с престъпни данаци(невъзможно е да се изплати и това е целта)? Междунаро валутен фонд(МВФ) и Световната банка(неин еничар сега е министър при бодигарда на Симо) са най-обикновени(най-п банки базирани в САЩ(затова САЩ има вето върху всички решения). БНБ дава пари на лихва на България, с които да купи(и на лихва) някакви подписани салфетки от МВФ(това са книжата със специален тираж... И така им задължаваме и на МВФ и на БНБ... Така те се разпореждат с престъпната приватизация на важни жизнено-важни отрасли на нашата икономика - да се дадът за стотинки на чужди вампирски корпорации(които са си взаимно минетмайстори)... едно утре да си регистрирам направя - Световна заложна къща - само името е световна... Бълга някъде да виждате на българските банкноти(не пари а бележки от банка) да пише, че са собственост на Република България? БНБ кое и е НАРОДНО? Тази мръсна организация закриля политиката на всички останали търговски банки... Лихвите, които изплащате сега са на пари, които не съществуват - те не са обезпечени с нищо, това е кода на рептилската Матрица - парите са зелени цифри в банкерски компютри... Това първо трябва да се осъзнае от критична маса от събудени хора(100 маймуни ефект) така това знание ще достигне и до съзнанието(почти не е останало) на олигофренско-оглупен от храна и от лекарства) българска маса от органични материали... Това е посока към ИЗХОДА. Пиша тук в паузите(не проверявам за правописни грешки) между клиенти в кабинета ми... Вече съм с клиенти(и основно с такива) на които всичките проблеми(битови и с нервната система) са свързани с банки и непосилни сметки... Не всички ставаме за мутри или да точим ДДС... Те погребват България...

Ама, наистина са циркаджии тея :D