Блокира платформата за украински бежанци, само 50 успяха да се запишат

Техническият проблем е отчетен в първия ден от старта й, от Агенцията за бежанците го обясняват с претоварване

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И не можах да разберам тия азовци капитулираха ли или се евакуираха към Москва, Сибир или нам къде си по РФ!!! И нали байизкукуригал беше заявил, че ще се бие до ПОСЛЕДНИЯ УКРАИНЕЦ, пък ей го на елитните азовци ги "евакуираха" към Сибир да строят комунизЪма.... а и в Донбас се очертава котел та и от там се очакват бая строители на комунизЪма.... А и укрите нали знаят, че са временно в кадрото и са само пушечно месо!! Така че след срамната капитулация на азовци най реално е да очакваме и генерална капитулация от зеления!!! Виждам простичко развитие на конфликта. Пълна окупация на районите с руско население ... референдум за присъединяването им към Русия, декрет на Путин ратифициран от Дума-та и чакане на гюме дали Нато ще се осмели да конфронтира новите руски територии.

90-сете,като бягах от демокрацията в БГ-то,в Испания,имах 1200$,тогава забранени в Испания,наех си квартира,наюерих си работа и чак след една година ме признаха,че имам право да работя,а за резиденция перманенте пет години трябваше да котизирам,да плащам ток вода газ и наем,гледаха ме под лупа

Всички бежанци от войни да бъдат приравнени. Или всички в хотели и да ги издържаме, или всички при равни условия в бежанските лагери, както е в Гърция.

Казват, че ЕС "дава" пари за укрогадовете, напомняйте на тези педали, че България, като част от ЕС дава парите веджъж, врори път директно плащане издръжката. Укросите не бягат от война. Те предизвикаха войната и сега всички са им длъжни. Не.

Да си продадат скъпите джипове и да живеят от тия пари Не става черноморските курорти да са препълнени с лъскави автомобили с украинска регистрация и в същото време да ни се набива по медиите за бедните бежанци.

дадоха официално 40 милиарда на зеленски за да разрушава, осакатява и убива. а сигурно става дума за 120 милиарда. а за туземците от територията "българия" не само, че не дават ами отмъкнаха от тях до сега над 700 миларда и убиха над 3 милиона! и продължават! вън европата от континента!

Всички "бежанци" в лагери и в срок 1 (дна) седмица да бъдат депортирани. издръжката за тяхна сметка! нито стотинка от нашите пенсионери, безработни, социлано слаби и оредяващите ни деца за тези "бежанци"! вън евопата от територията!

Щеше да е смешно, ако не живеехме в тази държава. Пак някакви наши хора са взели чували с пари да направят нещо недъгаво и неработещо. подобно на пощите, които вече повече от месец не работят нормално. Отделно не знам откъде се взимат парите за издръжка на тези хора? Ако ги дава Европа как си мислят, че някой може да настани човек и да го храни три пъти на ден за 15 лева. Може и са напъни да стане, ама ако някой друг му е поел тока и водата. И също не може така да се дава на калпак за всички, а трябва да се направи една оценка та тези хора. Там има и такива с коли по 100 000 + евро. Или на такива няма да им плащат, или да се разделят с колите си и да ги предоставят на държавата за ползване. Ясно е, че има и хора без средства, но да се издържат милионери за сметка на данъците ни ..........

Въпроса е че няма държава, ако незнаеш БГ е корпорация която ни води и нас за корпорации свързани с нея! Това е проверимо, само чукни в търсачката, БЪлгария е корпорация и как да намерим регистрацията и. Та на тази крадлива корпорация което от своя страна е подкорпораци на корпорация Ватикана аз нищо не дължа. Отписах се като подкорпорация официално и вече не съм под юрисдикциите и, на украйнците дето ни натресоха без да ни питата аха ХИЧ, за тези пара няма да дам под никаква форма, съветвам и вас същото. Тази корпорация-мащеха или ще влиза в час и ще ни зачита като нейни кредитори най-малко или да си ебе майката долна и продажна.

Да си отиват, в западната част на Украйна няма военни действия. Какво още правят тук, гости, гости, ама три месеца лежат на корем и претенции имат, .. сиренето е с пари в края на краищата.

И още по важното, тези нагли Украйнци ни ги натресоха без да ни питата ама ХИЧ, за наша сметка и без никакви санитарни проверки с ЦЕЛ, а целта е наесен да ни играят номера, че онези са ни докарали няквоя болест, щото живеели били бедно, щото идват от място с купища биолаборатории за биологично оръжие та видиш ли сега плъзнала някаква неясна болест дето пак никои няма да я е виждал, но пък ще опитат да ни вкарват пак в локдуни както нагло праят в Китай сега. Там е леж, а там дълбоката държава си тества схемите и те вървят там, та сега наесен гласят хем финансова криза, хем продоволественна, хем поредния измислен вирус и понеже педерунгелите от ЕУ начело с онази КУРсула фюр ден ЛаЙнен вече закупиха милярди чипиращи ГМО фЪксини та ще направят нов опит да ни ги натресът ама този път задължително, щото вече тихичко отмениха забраната дето свенливо им забраняваше да ни налагат задължително бодене. Е, искам да ги уведомя, ще става як въргал, ще колям всеки наглец наред, ако е въоръжен ще се гърмим, но мераците им да ни съсипят с тъпи схеми ще останат провалени. Нямат шанс срещу истината и срещу събудено суверенно живо неприкосновено духовно същество със свободна воля което е божественно и ОТКАЗВА да им влиза в схемите и плановете под какъв да е предлог ..това е моята воля!!!. Ако искате да видите кой са тези педерунгели дето искат все да ни бодът, съкращават и контролират. Ето ви ги в цялата им прелестс с делата им в цяла документална поредица. П.р.о.д.ъ.л.ж.е.н.и.е.т.о на П.а.д.а.н.ето на Ка.б.а.л.а ( БГ субтитри) Част 1 https://tinyurl.com/yd2cnqqg Част 2 https://tinyurl.com/yanjyd4g Част 3 https://tinyurl.com/y76chvzr Част 4 https://tinyurl.com/y75vd3gb Част 5 https://tinyurl.com/ycy29ske Част 6 https://tinyurl.com/yav5g3qr Част 7 https://tinyurl.com/y97hyb72 Част 8 https://tinyurl.com/yc2kmsx2 Част 9 https://tinyurl.com/ydxa2s8p Част 10 https://tinyurl.com/yaukfk4j Част 11 https://tinyurl.com/ya56ch9r Част 12 https://tinyurl.com/ydfw3q5o Част 13 https://tinyurl.com/ybbqe57c Част 14 https://tinyurl.com/yat5gmu6 Част 15 https://tinyurl.com/y9nu5cjk Част 16 https://tinyurl.com/y6eb7d4f Част 17 https://tinyurl.com/ybnh34za Част 18 https://tinyurl.com/y8227lrj Част 19 https://tinyurl.com/y76fqz68 Част 20 https://tinyurl.com/yccblpj2 Част 21 https://tinyurl.com/yy6gfpn8 Част 22 https://tinyurl.com/yxk66k55

Министърчето Божанов няма ли пак да обвини хакерите? Ама в тая държава вярно нищо не работи ;)

Нещо не разбирам, пише че системата стартира 21 май а крайния срок за регистриране е 25 май, значи украинците имат само четири дни.

Искам пълна отчетност на парите дадени от Европа за тях….нито лев от нашия бюджет. Дано успеят да ги изгонят от морето, че времето се стопля. Ние сме доста далече от Украйна за да са истински бежанци

Отлична работа на руската агентура, настанена по цялата структура на държавния апарат. Ще бягат от поробителя си, ама ха! Не са уцелили правилната страна. Някога сме давали подслон на арменци, не сме пращали евреите си в концлагери в Германия. В наши дни - връщаме на Ердоган политическите му противници без да им позволим правна защита Ширят се настроения срещу хора, избягали от обстрелваните си с ракети и снаряди домове. Накъде отиваме, какви сме станали?

Искам и аз на море за 15лв за нощувка и 3 хранения. Къде да се регистрирам?

Вече се продават на черно регистрационни номера на автомобили. Караш със безгрижно. Скоро и фалшиви документи може да тръгнат

Бах ти и платформата, дето се претоварва от 50 записа! Ама нали имаме специално министерство с министър и антураж, дето отговарят за тези въпроси? Навсякъде в това правителство е пълна некадърност и аматьорство! Колкото по-бързо ги изритаме, толкова по-добре за България!

Не виждам как срещу 15 лв. на ден хотелиерите ще им подсигурят нощувка и храна 3 пъти дневно. Абсурд. То само нощувка та в евтините бази е толкова.

Сещай се. Държавата ще доплати, я те от къде ще вземе парите

Баси и това ли не направиха като хората????

Вижте, за 1 ден са успели да се регистрират 50 души! Стига негативизъм, вижте положителното - ами то за около 200 години ще успеят да се регистрират всичките, дето са тука, ако не дойдат и други де!

Типичната кочина от нови технологийки, 2 компютърни щайги, 300 програмиста, 50 анкетирани и нищо не работи. Те тва е великата технологична цивилизацийна за харчене на чужди кинти. и после видите ли кви добавени стойности и ква продукция се произвежда от умрялия ЕССР, типично като вече умрялия СССР.

На хората буквално им причерня от тези украинци вече. Даже на платформата й е писнало от тях. Простото киро съвсем изпили нервите на всички с тези "бежанци". Или да работят или да си отиват- да идат в друга държава, където няма да са на курорт. Тук много си повярваха и започнаха да третират българите като прислуга.

Кво стана сега? Нали уж имахме А-отбор? Умни, красиви, всички от Харвард и не знам кво още.. само глупости и гафове от тъпото киро и крадливите му шуреи, баджанаци и т.н.

Проблем няма. Чемодан, вокзал, Киев . Плюс синьо- жълтите парцали.

Дай да се разберем, не ги обиждай да им говориш на руски, ей така се пише, да разберат какво се иска от тях: Валіза, вокзал, Київ! И после ги питаш: анадън му?

Некадърници. Какво може да блокира сайт? ДДос атака. Ми слагате таква защита и перкате бе. Ма не. Трябва да има проблем, та да се смукнат едни кинти по едни джобове. И по класически български модел от времето на великият софтуер на НАП, който се оказа идиотски написан уеб сайтец от студенти и се прибраха 30+ милиона. За това съм спокоен, че тук трансхуманизма ще умре. Просто Булгар имплементацията ще го спре.

От Харвард толкова! Дете на 15 години може да направи сайт, дето не блокира от 50 човека. Палячовци! И сигурно са дали едни 15 милиона

Да си ходят....

Мисля, че това е руска хакерска атака.Много актуално, дами и господа!

И младежкото герб

Щели да се регестрират ? Да ви регестрират в ЦСГ ! Омитайте се че неможем да ви гледаме мръсни Укри !

Военна хроника с много видео материал: https://voenhronika.ru/

Онзи некадърник, министъра с прическа на овчарско куче да пуска компилатора и да пише...

Те тези Украинци щом са се регистрирали като за временна закрила няма как да ги изгонят на улицата и да не ги хранят според правилата на ЕС. Затова сме на първо място по такива регистрирани, защото другите държави не ги регистрират ами ги пускат на пазара на труда и ги настаняват временно във фургони докато си вземат първа заплата. Ама ние се нахендрихме яко - сега могат да седят със този статус временна закрила до 24 месеца в ЕС и сме длъжни да им осигурим всичко необходимо да живеят нормално.

Не е така. В ЕО се полагат по 300 евро на месец. Нищо повече. Тук се даваше на хотелиерите много повече. Но на хотелиерите. А би трябвало да се дават на украинците. С 1800 на месец жена с две деца може да се оправи. И да си търси работа.

Почивката свърши! Зеленият клоун чака мъжете с БМВ-тата! Пушечното месо в Донбас е на привършване!

За 15 лева на ден токът не могат да си платят. За храна и то три пъти на ден в тази сума е направо немислимо. По един хляб и кутия пастет и толкова. А те и хляб не ядат.

За навлеците, скумрията била за бедните! До кога ще ги търпим?

Към Зимните курорти! Баско, Пампорово и т.н.

ние ги чакаме електронно здравно досие да ни напавят, плащаме данъци, хич не ме интересува тая украинска напаст тука, да си ходят от където се домъкнаха

Колкото пощите толкова и тези формуляри. Интрересно защо не са имали тест потребители преди това.

Че то здравно досие има от 2012-та, достъпно на сайта на касата...ма явно толкова някой и го гледа...

За украинците отвориха почивните бази в ДНР ))

Шундьо го е хакнал

Пак ГЕРБ! Само те са! Нали Кире???!!!

за сирийците що не направихме такава? Те по-малко хора ли са?

кой ли е виновен сeга на Министъра с немитата коса?!

Бойко Борисов!

Защо не блокираха нашествениците от изтока, и Африка, явно не сме християни.

Мощното ИТ Индустрия в България, дето Била най-ГОлемият Дял от Брутният Вътрешен Продукт - каква Измама!!

Време е да си стягат куфарите, да хващат влака и да се отправят към украинските гари. Безплатна почивка за 3 месеца никъде другаде по света не се предлага. Омръзнахте ни, и не забравяйте да си приберете байраците.

Ах тези палави украинки, шивайте ги, сега ви се е паднало и то без пари. http://vip69.site/

Потребителите объркали платформата за мост и я разрушили по навик.

Слава Богу! Слава на Украйна, че на БЪЛГАРИТЕ най-сетне ще им се отворят очите за "Авантюрите на русия в ...........България".

страна напъните на Дезриели да няма българска държава, кое бихме избрали

Това са руските хакери. Хората се опитват да ни избавят от тия навлеци, ама ние сме почтени членове на ЕС и се сърдим.

сте дали не е хакерска атака ?