Коментари - Блокадите на магистралите "Тракия" и "Струма" остават, протестиращите на среща в парламента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оставка! Подлогите, инсталирани от посолството да си ходят. Етническата ДПС да се разтури, с основателите и депортирани в Турция!

Ще се пръкне сега някоя нова партия.

Личи си от кой да подхванати протеститеи че опозициятс има пръст в тях , нямс какво да се лъжем! Още в началото Копейкин и представителя за Стара Загора Искра Михайлова вхмаха протеста! А къде са диндикатите , които бяха запознати с предишния План по време на управлението на ББ и внесоха своите корекции , а след това новия План нущо не направи!

Няма как да повярваме, че миньорите протестират. Та повечето от протестиращите дори не са миньори, тлъсти, дебели, добре охранени с нови, скъпи коли...е няма такива миьори. И кой уж изразява „интересите“ на „миньорите“. Вижте ги, това са директорите на ковачки и техните лакеи, които обикалят студиата и настояват Правителството да преговаря с тях, те да пишели плановете та да пълнят гушите на ковачки, който скоро ще е следващият в списъка магнитски. Да, досега слушаме исканията на ковачки, а исканията на миньорите? Ама къде са миньорите?

ㅤ

Довечера ще има "министър Х обеща, а протестирашите се съгласиха да вдигнат блокадата...", а след някой друг месец или година "Министърът пак ни излъга, но ние понеже сме наивници, пак му повярвахме и сега сме с пръст в...". И така до края на света.

Защо не се чува как протестиращите изпират Буци и Шиши, след като искат да си говорят дамо и единстено с тах, с никой друг.

ㅤ

Стиха с тоя магнитски, бе, козяк недолюлян!!! Магнитски в България не важи!!! Тук е държава, 7 пъти по-стара от америкА, а нейна колония!!!

ㅤ

*...а не нейна колония!!!

Пеевски да си бръкне в дълбокото джобче и с широки пръсти да раздаде от собствените си милиони подаяния.

Победа докрай!!!Оставка !!!!!!

Дръпнете шалтера на Софето

Министрите на Буци обещаваха ли, обещаваха. Министрите на Радев обещаваха ли, обещаваха. Сега Денков обира пешкира на всички преди него.

На срещата ще присъства ли Киро Посолствев Нелъжев, натегач на Лайнонен, автор на плана?

Мачкай Хардвардските Измамници докато получат кафяво отзад

Това не е вярно. Сегашното правителство е променило плана и е заложило по-големи намаления на емисиите. Освен това е включило онзи списък, без да искат.

Най-вероятно отново нормалните ще бъдат използвани. Отново някой ще се облажи, такива са ни политиците, а Народът ще плаща.

И сега вместо цяла българия да ги подкрепи , виждайки какво става . Виждайки че живееме като скотове , в едни безпътни времена . Във етап от историята си , в който е съдбовен за нас .... Заслужаваме си участа.

Точно така,заслужаваме да живеем в Европа,а не като в блатната Империя на Злото.

Всичко ми е ясно, но не разбрах само, какво са имали предвид под " до 2г може да се върне комунизма"

Протестиращите са на магистралата, не в парламента. Там може да идат синдикатите, но само с цел да продадат стачкуващите така, че самите синдикати да отхапят по-голям залък. Оставка!

Защо да ги подкрепям? За да дойде на власт коалицията Нинова, Радев, Копейкин ли? Това са призраци от соца.

СЛЕД ДВЕ ГОДИНИ ..... НЕГОВО ИМПЕРАТОРСКО ВЕЛИЧЕСТВО АЛЕКСАНДЪР ВТОРИ - ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ ЩЕ СЛЕЗЕ ОТ КОНЯ .... ШЕ СЕ ИЗТУПА ОТ ПРАХТА И ЩЕ ВЛЕЗЕ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ С ДУМИТЕ .... " МДААА МУЖИКИ, ОПЯТЬ ОБОСРАЛИСЬ ... ВОДКУ ЕСТЬ ? "

Теб вече те чухме и разбрахме - не си сложен за проумяване.

6 искания на протеста, ако правителството ги изпълни, Брюксел няма да приеме нпвия план и няма да даде парите за крадене от правителството. Не виждам за какво ще преговарят, по скоро това опит на Денков да измами, или подкупи синдикатите.Той вече измами Зърнарите. Няма как и вълка да е сит и агнето да е цяло

Руските подлоги се активизираха. Защо полицията не ги изрита? Стига с тези комунистически номера.

Кривоустата Миглена Кунева у нейното правителство надробиха тази каша и поеха тези антибългарски ангажименти. Намерете гадината и я линчувайте.

Всеки дето предстои да го съкратят или уволнят има ли правото да излезе и да блокира магистрали? Или това е разрешено само за определени хора?

От една страна защо са толкова високи цените на млечните продукти на олиото на хляба и така нататък. От друга страна подкрепяме земеделските производители дето искат още по-високи цени. Защо не е толкова висока цената на тока, от друга страна подкрепяме за още по-висока цена на тока. А бе шизофрения някаква.

И наследник на антибългари да ми говори за антибългари е просто смешно

Да го духат всички миньори и енергетици.

Добре че са миньорите че да ни спасят от наложената от гермянците чума на Гянеса Вименс и Кю целс последната уж корейска си прави панелите в германция.Удрибпо нацистката сган отново се появиха витановци и лукановци да лялят за ваксини на Мърсула обвинена сега в застрахователни измами.Нацистките крадци едно си знаят едно си правят нагли прости и крадливи

Безсрамно как когато ти е изгодно ръкопляскаш на магнитски когато не е плюеш по магнитски. Още по-странно е как непрекъснато защитаваш интересите на Русия, дето също е по-млада държава от България и на всичкото отгоре и азбуката и религията сме им я дали ние. Нещо много ти лицемерно възмущението.

Когато жълтопаветният планктон протестира, друго грачеше. Жалкар!

Най-лесно ще се усетите, че ни управляват комунисти по няколко неща - на първо място коронният им номер инфлацията. Другата голяма подсказка е непрекъснатите протести - един свършва и друг започва. Много сигурен знак е завръщането на поръчковите убийства. Това всичко се дъжи на крадливо и некадърно управление. Така беше при бащите и дядовците им от БКП (БСП), така е при синовете и внуците - ППДБ.

Пеевски е инвестирал в панели и във ветро плякала на Гамеса Сименс сигурни сме

Също на лизането на мощното е в производството и парната енергия. Работниците са нахлува ли в фабриките чупени са така че не станове стругове и така нататък. Днес , Механизацията и роботизацията на производствените процеси е навсякъде по света. По същия начин сега с въглищните централи. Технологиите се развиват някой процеси остават в миналото.

И тая революция няма да се получи,другият път ще изкараме проститутките....

За тецовете на Доган и ковачки?

Роботи има още от 60-те години и досега си има работници във всеки един автозавод

Е че Доган е с Пеевски и двамата от Дпс

С курвите може и да стане.

Днес в парламента ще се проведе конкурс по надлъгване.

Знаеш ли колко работници е имало преди навлизането на механичните тъкачни станове жалко пропагандаторче? И колко след навлизането на механичните тъкачни станове? Знаеш ли колко работници са работили на поточните линии на ford? И колко работници има на същите такива поточни линии в момента??? Според жалката ти платена пропаганда е едно и също число. Едно време жалко същество домакинските съдове са се купували от ковачи и грънчари. Днеска се бълват на конвейер. Това нещо се нарича развитие на технологиите и прогрес. Това което ти с жалките си коментари се опитваш да постигнеш се нарича регрес.

Тва с протестите на земеделците, сега и с миньорите са циркове. Сключиха договор под натиска на ЕС и САЩ да внасяме зърно от Украйна, но се усетиха, че с него ще изтровят народа. За да избягат по перваза и да не бъдат съдени за нарушаване на договора организираха протестите със земеделците. Всички тецове са в ръцете на ДПС, миньорите са под тяхната шапка и сега отново циркове правят. Щом успяват така да лъжат и манипулират глупаците от ЕС, значи в библиотекарският институт на ДПС имат много умни и кадърни кадри, които се справят с всякви ситуации.

Иначе,глад, майка.

В Сащ от възобновяеми източницо се добиват около 20% от ел енергията удобно зелените пропускат факта че около 15% от добитата зелена енергия лежи на Вец технология стара колкото въглищата а за панели и ветроплякала останалите мизерни проценти

Значи вече са излъгани!

Вярно ли е че въглищата от тези мини са толкова нискокачествени и толкова богати на сяра, че не стават дори и за кюмбетата???? Вярно ли е че тези въглища са абсолютно непродаваеми освен за въглищните централи? Вярно ли е че заради ниското качество на въглищата централите потребяват два-три пъти повече количество въглища? Вярно ли е че заради ниското качество и високото съдържание на сяра тия централи бълват тонове отрови??? Вярно ли е че цената на тока от въглишните централи е най-висока към днешна дата в енергийния микс? Хайде жалко същество опровергай ме с факти, а не с присъщата си простотия.

Водно електрическите централи не бъват тонове отрови

Ама и заливат градове