СДВР отрича да е имало полицаи в автобуса с депутати

Не е имало служители на МВР в автобуса, с който полицията направи опит да изведе депутатите от блокираната сграда на парламента на 23 юли вечерта, с изключение на шофьора, който го е управлявал, твърди СДВР.

Обратно в новината

Коментари - СДВР отрича да е имало полицаи в автобуса с депутати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сигурно всички сме слепи или полицията отдава щитовете си под наем на депутатите. Всички видяхме щитовете, които бяха в автобуса, но тяхната наглост няма граници. Мръсна комунистическа сган.

В автобуса е имало протестиращи, които в типичният си вандалски стил счупиха прозорците на автобуса. Полицаите всъщност не са били полицаи, а кръжока по мода от 124 училищи демонстриращ новите си кройки. А събраните около парламента членовете на survivor. Готово Серго, не ми благодари, знаеш какво да говориш утре.

И за демагогията се изисква някъква доза интелект. Тези тъпи дебили за 40 дни, нищо не родиха. Нито красиви, нито интелегентни. Всъщност вече може твърда да се каже, че това е протест на софийските безделници! А онази със сцепената глава зарязала едното си дете в Бургас при родители, а другото оставила на мъжа си и посред нощ хукнала на протест, и колкото и да е невероятно беше толкова щастлива и сияеща, че са и сцепели главата! Сволач!

Изобщо няма да се учудя, ако се окаже, че депутатите са били полицаите с качулките, а автобусът е бил натъпка с полицай в цивилни дрехи.

Ало, тъпият манипулатор на клипа е пролуснал да изстрие кадъра /минута 2:30 от клипа/, където се вижда как камъка чупи стъклото! След това "депутатите" с полицейски щитове бутат стъклата навън!

Полицаи не е имало, но служители на НСО да. Дали НСО участват в този сценарий?

Търся истината, затова питам: Защо автентичното филмче не беше показано още на другия ден по телевизиите? Тогава протеста щеше да бъде внушителен. Защо камерата толкова упорито се насочва все към този прозорец? Точно преди удара тя сякаш търси удобна позиция. Какъв е тоя прах, който се вдига от мястото на счупването, над автобуса? Ако човек съди за случката само от обясненията на управляващите, ще остане убеден в тяхната вина. И все пак!!! Кой дърпа конците?

Това за камерата къде е се е насочвала,то естествено,че обекта на вниманието беше автобуса и депутатите в него.Колкото до стъклото зависи от кой ъгъл е снимано видеото,друг е въпросът,че не снимаше само една камера,че да се разглежда като веществено доказателство само този любителки филм.Има си много материал,ще се навържат,ще се разгледат.Но това,че хвърляхте камъни и павета по автобуса,няма как да отречете. Всичко е въпрос на време и истината,ще излезе на яве!

А началниците ти що се оплетоха като пиле в калчища. Имало ли е полицаи или не е имало в автобуса? Чупили ли са прозорци отвътре или не? Йовчев наредил ли е тази операция или не я е наредил? Поема ли отговорността или не я поема? Ако я поема, под мишница ли си я носи? Властта се сменя, народа остава, помисли си на кого служиш.

смешен плач

"...друг е въпросът,че не снимаше само една камера,че да се разглежда като веществено доказателство само този любителки филм..."АААА- значи , незнайно как , минахме към вдс по НПК, а;) Я сега преминете и към експертизите по НПК- така и така казахте "а", кажете и "б", де;) Това значи, че трябва да се прочетат и разгледат внимателно гдс, както и пдс:) А при една съдебна експертиза/ ако има поставена такава задача, естествено/, веднага може да се разбере дали записът е манипулиран или не е, както и много други неща....

Всичко,щеше да мине по-безболезнено,ако не бяхте преграждали пътя на автобуса! Вие си стачкувайте,но нямате право да възпрепятствате свободнтото предвижване на които и да е граждани,това е в разрез сьс закона,защото вие им нарушавате правата. ВИНАТА Е ИЗЦЯЛО ВАША И КАКТО ПЪРВОПРИЧИНАТА. Когато има спорен казус между двама души то се приема за виновен този,който първи е предизвикал скандала,конфликта или ситуация, ВИЕ СПРИРАХТЕ АВТОБУСА,БЛЪСКАХТЕ СЕ ЛЯГАХТЕ,ХВЪРЛЯХТЕ КАМЪНИ И ПАВЕТА.Пак казва,ако бяхте сторили път да мине въпросният автобус,то нещата сега,щяха да са съвсем различни!Има си хора юристи следствени органи,експерти и дознатели.Така,че споко всичко ще си признаете,така,ще ви увъртят на кръстосан разпит,че няма да се усетите,как ще изплюете камъчето.А да сте чували и за езика на тялото,което хвърля допълнителна светлина по време на разпит?

Плашиш ли, плашиш ли? Май си напълнил гащите. Някакви кръстосан разпити сънуваш, много филми гледаш, както началниците ти от Маджо Вика Румен.

Ти като заплаха ли го приемаш?Това си е в реда на нещата,разбира се ,че ще има разследване!ти как мислиш! Понеже се правите на много отворени исках да ти кажа,че въшката,ще излезе на чело,колкото и да се опитвате да лъжете!

Погледнато формално, е така. Морално, обаче, не. 45 + 25 години пречите на цяла една нация да върви напред - при направен вече цивилизован избор - а сега вайкане, че една вечер 50-тина гьонсурата не са могли да се предвижат към вкъщи. Да, има следствении органи, юристи и дознатели и т.н. Пита се, като го има, как един клип ги вкара за един следобед в играта "тука ума, тука нема" (играте впрочен е забранена)?

"...Когато има спорен казус между двама души то се приема за виновен този,който първи е предизвикал скандала,конфликта или ситуация..." ТЪПОТИИ! СПОРНИТЕ КАЗУСИ СЕ РЕШАВАТ В СЪДА ОТ СЪДЕБНИ СЪСТАВИ, А НЕ ОТ ВСИЧКОЛОЗИ! Понеже ми писна от глупостите Ви, ще бъда така любезна да Ви поцитирам малко Н.В. ЗАКОНА- НК Чл. 1.(2) За осъществяване на тази задача Наказателният кодекс определя кои общественоопасни деяния са престъпления и какви наказания се налагат за тях и установява случаите, когато вместо наказание могат да бъдат наложени мерки за обществено въздействие и възпитание. Чл. 35. (1) Наказателната отговорност е лична. (4) Наказание за престъпление се налага само от установените съдилища.

Ти пък се изкара много умна,твоето обяснение е под всякаква критика. Прозрачна простотия!

НСО отговарят за живота и здравето на политиците.НСО не са към МВР. В атобуса е имоло политици.

Не е имало автобус! Това е провокация!

Писна ми от тези наглеци, преди дни една депутатка разправяше за преживяното от нея в автобуса и самата тя каза, че вътре е имало полицаи с щикове, евентуално да ги защитят. Някой от вас бил ли е във мотриса в момент в който цигани мятат павета по прозорците, прозореца се пука като мозайка, но не се чупи.Защо предното стъкло на автобуса не е счупено? Само от вътре може да се счупи и то с ъгъла на щита, както се вижда на записа.

Не се и учудвай,стъклото е счупено от БЕТОННИ глави.

Та да власт и пари не подписи ,а лай..ще тръгнат да събират,и не само ще събират,но и ще ги употребяват,и не само ще ги употребяват,но с останалите и нас ще искат да намажат за да udgdj ,че и ние ги яд..,пък после и нас ще обвинят,че ние сме ги събирали......,неееееееееееее каквото сeр...ще и си го яде..,драги другари на по 100 години.

Ххаха,точно това се отнася зьа вса!Защото точно вие замервахте с фекалии Бареков! Виждаш ли как сам си признаваш,какво си направил и какво би направил!?

престанете да се гаврите с другарите и да им задавате сложни въпроси. знаете че мисленето не им се отдава, а пък от посрано не са спуснали директива какво да отговарят. и сега се мъчат само, ще вземе да се спомине някой от напъни и после ще ви тежи на съвестта

А ЩИТОВЕТЕ С НАДПИС ПОЛИЦИЯ СЪЩО ЛИ НЕ СА ИСТИНКИ ИЛИ СА НА ДЕПУТАТИТЕ?!

Писна ми да се гавря с комунистическите дебили. Ще гледам малко телевизията на Волен. И там постоянно има върховни идиотщини.

Реплика до Някой: Това си го писал за да вкараш в заблуда хората и им отвлечеш вниманието в грешна посока.Ти си знаел,че се обработва подобно видео и си целял да пуснеш предварително "мухата",че на по-късен етап като се пусне видеото да изглежда вече достоверно. Това не е по-важно от другите варварски набези и постъпки,които направихте през онази нощ. Дори и да е така,което въобще е пълна инсинуация(нали си имате под ръка професионалист режисьор г-н Михайлов),то на фона ,на това което правехте и възнамерявахте да направите е капка в морето. Много ясно се очертаваше картината,как искахте да спрете автобуса и да линчувате депутатите.Да не говорим,дето сте имали и нахалството да спирате и тършувате в линейките,за да видите,дали не се извозва някой депутат.Опитвали сте се да измъкнете пистолетите от кобурите на полицаите.Това е подготовка към убийство,после ще излезе,че полицията е стреляла. Така,че номера сьс стъклото на автобуса,не е толкова важен с оглед другите гнусни неща,които правехте.Хвърляхте бутилки,камъни павета,обиждахте полицаите,скандирахте да обесим депутатите на уличните фенери да ги натикаме в контейнерите..Държахте с часове депутатите като заложници.Това е ТЕРОРИЗЪМ.ТЕРОРИСТИ-БОКОВИСТИ!

.Опитвали сте се да измъкнете пистолетите от кобурите на полицаите."" А стига бе. Това да не са ти Маечка и Гей дето вадят из гащите пищовите на хората...

Дааааааааа има го на запис!Споко !Ще видите вие,кон боб ядели

Всичко ще се признаят.

МВР си изми ръцете с депутатите и са си прави защо да поемат чужда вина

Чрвената драскачка не смогна. Червената драскачка издъхна обляна в пот и собствената си урина, заключена в мазето без прозорци на Посрано 20. И с последен дъх написа "няма да подадем оставка" но не успя да натисне "Enter"...

Вие с вашето пиене на бира,там на видеото и това се вижда,как пиете.Урината е вашата и горчилката в устата ви не е от бирата,а от собствената ви злъч и злоба.Нали се вижда в кадър,изкривените ви от злоба лица,грозни гадни!

Познах те, ти си оная накОрвена полицайка със амфетаминовия поглед . Трудно ли се пищше с една ръка?

ТЕЗИ ДВЕ СЧУПЕНИ ПРОЗОРЕЦА ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ НА БЕЛИЯ АВТОБУС СА ПОКАНА ДА СЕ МЯТАТ КАМЪНИ, НО ДОБРЕ ЧЕ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ НЕ ИМ СЕ ВЪРЗАХА НА ЧЕНГЕСАРСКИТЕ НОМЕРА господа депутати а ако имаше жертви

Много филми гледаш. Трябва да спреш да живееш в тях и да почнеш отново да си пиеш хапчетата!

Волен беше ли на Бузлуджа? Някой знае ли?

Той е заел поза ..за под Бузлуджа!!!

предполагам че не защото от БСП са осигурели МАГАРЕ

Големи ескперти са в правителството, квото пипнаха и се осраха!

Пази, боже, сляпо да прогледа...

..има 1600 парчета..!

Е , явно е имало провокатори.

Провокаторите са били в автобуса за да провокират народните любимци.

Много ви са изтъркани номерата драги червенушковци .Вече и децата ви разгагават простите ви конспирации.Измислете нещо по умно.

За рейса нищо не разбрахме от лъжите ви,но да попитам,КАКВО СТАНА С МИЛИАРДА,ОТКРАДНАХТЕ ЛИ ГО ИЛИ НЕ ОЩЕ?И второ помислете как ще го връщате после,знаете кога.

Един път имало, сега пък нямало полицаи. А ние чакаме къде по-сложни задачи и афери да решават. Правителството се компрометира за пореден път.

Сигурно, полицейския щит който разбива стъклото, го е дъжал Волен, вместо маса :-)

Никой нямаше смелост да излезе на екрана и да каже веднага истината, дори шофьора, който е от МВР !!! До кога с тези лъжи, измами, сценарии................., много сте тъпи и гадни !

след пет години цацаров ще обяви истината за разбития автобус

Много щитове видяхме тия дни, Йовчев. А мечовете Ви къде са?

Ми да е имало полицаи! Аз ли да заповядам??

Тактика,практика и стратегия! Поредното отвличане на внимание от същността на случая и на варварските действия на протестиращите с това видео,което на всичкото отгоре освен,че е любителско ,а и е обработено! Има по-важни детайли,и и момент от въпросната нощ.АЗ ПРИЗОВАВАМ СЛЕДСТВЕНИТЕ ОРГАНИ И ЕКСПЕРТИТЕ ,ДА ОСТАВЯТ НА ПО-ЗАДЕН ПЛАН ЗА РАЗГЛЕЖДАНЕ НА ТОВА ВИДЕО,ЗА ДА РАЗГЛЕДАТ ДАЛЕЧ ПО-ВАЖНИТЕ МОМЕНТИ ОТ ВЪПРОСНАТА НОЩ!Ю Протестиращите бяха твърдо решени да линчуват депутатите и са тръгнали с ясната мисъл за това деяние!В раничките си на гърба,не са носели домати,а камъни,защото от къде камъни в центъра на София.Да не говорим за къртенето на паветата и плочките, Те държаха като заложници в продължение на часове депутатите това е ТЕРОРИЗЪМ!

Де да ги бяха избили... Щяха да ни спестят сегашните дебилщини на червените идиоти.

Повечето от тия гаменчета ги има записани на камерите, така че скоро мисля, че ще дойде и техния ред да влезнат където заслужават за вандализъм!

О,да не се и съмнявам!Рано или късно всеки си плаща за деянията си!.Както се казва ,който посяга с нож,от нож умира!в случая тия идиотчета,един ден ще си намерят смъртта с пребиване от камъни и павета!

"....АЗ ПРИЗОВАВАМ СЛЕДСТВЕНИТЕ ОРГАНИ И ЕКСПЕРТИТЕ ,ДА ОСТАВЯТ НА ПО-ЗАДЕН ПЛАН ЗА РАЗГЛЕЖДАНЕ НА ТОВА ВИДЕО,ЗА ДА РАЗГЛЕДАТ ДАЛЕЧ ПО-ВАЖНИТЕ МОМЕНТИ ОТ ВЪПРОСНАТА НОЩ!..." Ами просто отидете в СРП, потърсете наблюдаващият прокурор по досъдебната преписка и го призовете за също:) Дали няма любезно да Ви отпрати, а? Впрочем- чели ли сте НПК и различните наредби за различните съдебните експертизи и в какво качество ВИЕ задавате задачата и предмета на експертизата? Може би сте наблюдаващия прокурор, а;)

На следващия ден след сблъсъците с полицията написах в дира,че бях на 7-8 метра от случващото се с автобуса от дясната му страна и ясно се виждаше, че стъклото се чупи от вътрешната страна.Тогава червените кратуни почнаха да ми слагат минуси и понеже не исках да падна на тяхното ниво си спрях компютъра.

Мен ли имитираш? ;) Спокойно, махам се засега. ;)

Сори, не знаех че има друг.

Преди минути по партийната радиоточка бяха съобщени новини по случая от последния час! Свеждам ви: 1. След кратък,но съдържателен разпит в мазето на ДАНС, духчето Каспър е признало за стъклото 2. В бързината то призна и за земетресението в Перник, затова веднага след като заличим тези ненужни за делото данни, ще дадем пресконференция 3. Другаря Йовчев отрече да е използвал насилие и отново каза под клетва, че Каспър така е дошъл в ДАНС - с избити зъби, разбит нос и счупени пръсти Очаквайте подробности за намерените в Каспър бюлетини на ГЕРБ и тонове наркотици!

Иронията ти е страхотна. 6+ от мен.

Щеше да е много забавно ако не се случваше в страната в която имаме щастието да живеем :( Един е плюса, с постоянната емиграция се формира диаспора в чужбина, което ще е от полза когато ни налазят от юг.

За бюлетините ни казаха: Много са , като приключим ще ви ги дадем за тоалетна хартия! ... Но после им е светнало, че можем да броим, защото сме учили при Бай Тошо и може да ги преброим...и кво става тогава, а????

46-тият протест се посвети на БСП - Баджанаци на Сергей & Приятели.

Голям резил, това правителство направи за срам България в целият свят ! Оставка и край, тези хора немогат да продължат повече и няма да им позволим да се гаврят повече с България !!! Срам, голям срам !!!

Покрепям! Абсолютно вярно!

Ка нема да мойт повече? Аз съм приготвил няколко гьостерици, чи нема да ги гора зимъс!?!

Ей, тва от горе е убийствено!..... не се измисля!.. / и аз като Вуте/

защо се притесняват левскарита като са на първо място питайте станишев

Аз счупих стъклото на автобуса с глава отвътре , тъй като се изнервих на протестиращите !

За това ли бакшиша те изрита от таксито? Изплшил се е на не му изпочупиш джамовете на таратайката.

Тогава таксито няма как да е знаело за автобуса... или е в играта!?

Не мисля!.., че

Според червените олигофрени плочки не е имало. И полицаи не е имало. Утре ще ни кажат, че и протестиращи не е имало. Това е гнусна инсинуация на Сашо Диков и Бенатова. По това време на площада Волен е изнасял богословска беседа на дълбоко религиозни вярващи. :)Ха,хаха.

Да. Ти сънуваш. Когато се събудиш, ще си го забравил. ;)

Протестиращи наистина вече няма , останали са единствено клакьорите.Виж информацияа на МВР от тази вечер.

Най-достоверната информация е тази на МВР хахаха Тия червените тикви са абслолютно неадекватни, явно разредения кислород, слънцето и водката менте на Бузлуджа си е казала думата...

То и МВР няма вече според червените дебили.

Случаят е лесно обясним с уравнението на Даниел Бернули. При пристигането на автобуса протестиращите гръмко го поздравяват, с което предизвикват движение на флуида, т.е. на въздуха. Това създава високо динамично налягане около автобуса, за сметка на статичното налягане. По този начин се получава значителен превес на статичното налягане в автобуса и стъклата като най-крехки са се счупили, за да се изравни налягането. За да се избегнат подобни инциденти, занапред автобусите за депутатите трябва да са с метални прозорци, подсилени със стоманени решетки и всичко ще си е мирно и тихо, а протестите ще престанат.

Хахаххахахахаха:):):) Много добър сарказъм- поздрави за коментара:):)

Благодаря!

Няма как да бъде другояче- полиция е имало и в това не може да има съмнение. Няма нужда да се пускат идиотски новини, че да бягаме и от тук , както от дневник.

в нета са пуснали видео, на което се вижда как министър Чобанов се преобразява във въркулак, къса си потника и с ухо чупи стъклото на автобуса, в опит да исзкочи и да разкъса оцелелите след побой от полизайка вампир стотина протестиращи. Вижда се още как полицайте панически се опитват да избягат от Чубан-вълкана, но протестиращите ги държат за щитовете.

нормално за наши депутати да счупят стъклата за да ескалира напрежение предполагам кутев е замесен

Ох, мамо!? Те са изпочупили вече всички стъкла около тях!

Защо никой от т.н. протестиращи не каже нещо и за предното стъкло на автобуса, което беше напукано от техните камъни на 2-3 места. Това ясно го видях по телевизията, но си траят. То накрая ще кажат, че и те не са изкъртили плочките по барикадите ами полицайте са го направили. Вандали бяха голяма част от тях в тази вечер!

Според червените олигофрени плочки не е имало. И полицаи не е имало. Утре ще ни кажат, че и протестиращи не е имало. Това е гнусна инсинуация на Сашо Диков и Бенатова. По това време на площада Волен е изнасял богословска беседа на дълбоко религиозни вярващи. :)Ха,хаха.

Не мога да те разбера какво искаш да ми кажеш. Казвам просто че видях как се хвърляха камъни по предното на автобуса и пораженията след това, също така вандалщината с изкъртването на плочки в центъра. Така че ако нещо от тези неща не е така ме поправи. Аз съм човек, който борави с факти, а не с научната фантастика и голословните речи!

Накрая ще се окаже, че изобщо не е имало автобус, и протестиращите са били надрусани и са го сънували? Не, че не видях "цвета" на нацията ни по телевизията де :)

Това са предните стъкла,г-н инженер .Страничните и задните стъкла се чупят точно така и се казват секурит-закалено стъкло

ХА ХА ХА ХА , ТИЯ ОТ ПОЛИЦИЯТА СА ГОЛЕМИ СМЕШНИЦИ

Протестиращи, изкъртени павета, напрежение. Каква е вероятността поне едно от тези павета, да е хвърлено по стъклото на автобуса и да го е счупило? Доста по-голям бих казал от този от вътре да са изпочупили всички стъкла пред камерите. Но много хора се хвърлят да защитават изгубена кауза без да мислят. Филмче стъкмено в отчаян опит да се отвлече вниманието от непоколебимото отслабване на протеста?

"... Каква е вероятността поне едно от тези павета, да е хвърлено по стъклото на автобуса и да го е счупило?..." Има си НПК, който предписва законовите правила за извършване на експертиза. Освен това си има и наредби за съдебните експертизите. Казано накратко- има голяма вероятност да пишете глупости.Вероятността моето твърдение да е вярно е по-голяма от вероятността Вашето твърдение да е вярно:)

Какъв тънък ум-анализатор?! Всеки миг ще се скъса!

"Дневник" също съобщиха, че от МВР потвърдили пред тях, че едно от стъклата на автобуса е било счупено отвътре... " От парцала Дневник ако можеха с най голямо удоволствие биха твърдяли, че лично Орешарски е бил в автобуса и е замерял отвътре симпатичните протестиращи с павета.

Орешарката се е бил скрил в резервоара на автобуса.