Антон Кутев: Депутат от ДПС изби стъклото на автобуса пред парламента

"В автобуса имаше щитове, но не на всички прозорци. Предполагам, че до предното стъкло, което бе избито, беше депутат от ДПС и това е в отговор на хвърлен камък", заяви депутатът от БСП Антон Кутев пред bTV.

Обратно в новината

Коментари - Антон Кутев: Депутат от ДПС изби стъклото на автобуса пред парламента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя Кутев е пълен позор.Дали някога ще го чуя да каже истината.Позор за чичо си.

Това е автобуса от 1997г. Помните ли го? Или сте го забравили? Жалко. Историята се повтаря. Явно от историята не са се поучили нито управляващи нито електорат. Какъв е смисълът от нови избори като не се учим от историята? Явно по-старите не помнят, а по младите не четат. Резултатът е видим. Лошото предстои.

Нали можете да се сетите как се събират 700 автобуса в подножието на Бузлуджа :-) това са 10 редици по 70 автобуса. Там няма толкова място има за около 100. Боклуци си и който и да е комунист е способен на произволна лъжа и цинизъм. Собствената си майка и брат ще продадат, за да задоволят чекиджийския си долнопробен безплоден нагон.

Гледам най-важната тема в страната е кой счупи джама, тоя втория от десно на лево. Е що точно тоя? А аз питам също кой, счупи на курнико у дворо джама? Едни викат - лапетиите, други - шумкари-те, ама аз знам дека са юрдеечетата. Они сами са го направили, да накиснат другите. Ако може, сакам медиите да ми отделят време да се изясни въпросо, щото цело село друга работа немаа.. седналО и джама гледаа.

Антоне,първо е прекалено ясно ,че каквото и да стане ще е виновно ДПС .Второ ,ако бях на твоето място никога не бих показал камъка.Щеше да ме е срам.Не бих се представял като нар.представител- замерян с камъни.Бих си задал въпроса защо ме замерят.

Ма като са те избрали от Бузлуджа ще ходиш и ще работиш на Бузлуджа - там ще ти е офисът. Може и в Толбухин. Шумкар тъп.

Може някой депутат де е... пръднал от зор. Човещинка е. А то сега всичко го правят... не много здраво и стъклото е подало...

БСП-богати стабилни престъпници

ДПС-долно проклятие за страната

кутев от вашите има повече на протеста отколкото на контрапортеста и бузлуджа, вече и бабите не ви връзват, едвам събрахте 5 000 на булзуджа и щяхте да се избиете помежду си станишев вика никой не му отговаря , дотам сте я докарали , че само платени като шавара ще ви останат.

Кутев, гадино до вчера громеше " лупените" и чак сега казваш, гадино , че лумпенът е от вашите, вие сте особено опасни за обществото, всяко действие и твърдение трябва да ви се следи и да се подлага на съмнение, тъй като истината явно е обратна. Разбираш ли защо протестират хората : не може такива криминални сбърканяци и патологични лъжци за имат претенция да управляват. Вие сте за затвор и постоянен доживотен надзор , пък имате претенция да ни управлявате.

Преди 8г. както си карах от колата пред мен / от задната й гума/ полетя камък, който ми пръсна предното стъкло на парчета. Всичките паднаха вътре, даже имаше и на седалката до мен. А разстоянието беше около 5м. Изпаднах в шок, но шофьора не беше виновен.

Хората очевидно искаха да убиват с тези камъни, ЖАЛКО, ЧЕ НЕ СА УБИЛИ НИКОГО!

Ах Кутев, защо така "натопи" другарчето от ДПС. Ще ти го върне да знаеш.

На провеждащите се в момента в София игри за глухи, Правителството взе всички златни медали!

Че лъжеш лъжеш но при 700 автобуса дори да са пълни на макс. стават 35000 души барабар със старците под дърветата. А и си направи сметчицата 700 автобуса по 1000 лева на курс как ще ги отчетете пред сметната палата или изведнъж ще се окаже, че за отчета за сметната палата автобусите са били стотина. И не си бройте агитката изкарана еднократно с платени автобуси пробвайте как тези ваши поддръжници, които ви поддържат без да имат каквато и да е вярна информация ще ви подкрепят 46 дни без да им осигурявате автобуси, прехрана и климатици.

ЗА СВЕДЕНИЕ НА ДРУГАРВ КУРТЕВ: ПО МНЕНИЕ НА ЦВЕТЕЛИН ЙОВЧЕВ НА БУЗЛУДЖА Е ИМАЛО ОКОЛО 3500 ЧОВЕКА.

Този шут пак изби рибата. Няма ли кой да му каже на този тиквеник, че изцепките му са най-малкото безотговорни.

ves

ТОТАЛЕН ФИСКАЛЕН БОЙКОТ. Орешарски обяви че предстояло стагнация през октомври.Да го подкрепим.Нали сме шепа лумпени. Да видим откъде ще си плащат разходите за кюфтетата дето ги изручаха.

Тези са неуморими да рекламират собствената си глупост!

Ха ха Кутев добре е отговорил на този Асен Генов. Сложил го е на мястото му. Кой представлява този Генов сигурно само себе си :))))

МНОГО СТЕ ЗЕЛЕНИ МОМЧЕТА. САМО СИ ПИШЕТЕ А БАТИ ВИ КУТЕВ ВИ ГРИЗКА КАТО ЗЕЛЕНИ КРАСТАВИЧКИ. И СЛЕД 5 ГОДИНИ ТОЙ ПАК ЩЕ Е В ПАРЛАМЕНТА А ВИ Е ЩЕ СМЕНЯТЕ САМО КЛАВИАТУРИТЕ И ЩЕ ЛАТЕ ПО ФОРУМИТЕ КАТО ГЛАДНИ ПСЕТА . ЗАЛАГАМ 100 ЛВ СРЕЩУ ЦЪРВУЛИТЕ ВА БЛОГЕРА ЧЕ ЩЕ Е ТАКА.

ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ВЕЧЕ Е ТОТАЛНА щЕТА ХА ХА ХА ...

КАК ДА ВЯРВАШ НА БСП/БКП И СИНОВЕТЕ НА АКТИВНИТЕ ИМ БОРЦИ ????? Те и пенсионерите си искат стария строй и само на инат ще саботират и обърнат живота ни с главата надолу ! НЕ СТИГА ,ЧЕ ИЗГОНИХА МЛАДИТЕ , А СЕГА ПРЕИНАЧАВАТ Р БЕЗОЧЛЕВИ ТИПОВЕ ! Само който не ги познава ,той и зомбираните им слуги вярват !

Антон Кутев: Социализмът се предава като СПИН! Ох... че мило беше това, още го помня! Също помня изцепката на вашата поклонничка на Бузлуджа "Ние сме неграмотни, на нас не ни се работи" и още стотици... мили спомени от идиотизирани червени кратуни!

Много са зле,повечето са възрастни и с промити мозъци,неспасяеми са.По мое мнение на такива тикви и 140 лева са им много.

За съжаление повечето "червени баби" са а максимални пенсии и пак реват

Срещата м/у ОрехЪТ и ДПС ,...се гради на това ........,КОЙ, КОЛКО ЩЕ ВЗЕМЕ ,ОТ СТРОЕЖА НА ---АЕЦ-БЕЛЕНЕ ,КАТО ----КОНСУЛТАНТ И ХИДРО-КОНСУЛТАНТ ,ОТ ---ДПС и от БСП ---,за АТАКА ---НЕМА ДА ИМА !

А за народа както обикновено,ще има комбинация от три пръста с преобладаващ среден!

И така кой лъже? - "Вътрешният министър Цветлин Йовчев обясни, че в автобуса с депутати при блокадата на парламента не е имало полицаи и отрече да е чупено стъкло отвътре."

ves

МАЙ ПРОКУРАТУРАТА И МИНИСТЪРА НА ВЪТРЕшНИТЕ РАБОТИ ТРРЯБВА ДА ОТГОВОРЯТ И НА ТОВА http://stroeji.bg/media_list.php?show=146 Я битата деполитизирана полицайка се възкачила на бузлуджа,пък и на строшената ръчичка и няма нищо.Разбрахте ли че онази вечер всичко е било подготвено и манипулирано.

...вие нищо не разбирате:стаклото е счупено от ван,има павета пак не ги показват,няма бити,а те сами са се самобили,тия под сенките седат добре,ама тия на клоните,никога нема да слезнат,това трябва да се разбере.а те ни управляват...

Ние може да станем и първите хора дето са се самонатаковали.

Много хора смятат ,че съществуват бялото и черното като цветове.Нюанси няма.Като гледам така е и с партиите,БСП/ДПС/ и ГЕРБ."Интересен"народ сме българите!

ves

http://stroeji.bg/media_list.php?show=146 Я битата деполитизирана полицайка се възкачила на бузлуджа,пък и на строшената ръчичка и няма нищо.Разбрахте ли че онази вечер всичко е било подготвено и манипулирано.

Няма доказателство , че е тя с червената фанелка. Но, има много доказателства, че е ЛЪЖЛИВА КУЧКА.

:) Пак да подчертая, че съединителната тъкан на тази млада полицайка е удивителна- показва такава невероятно пролиферация за 5 календарни дни, че даже не си личи , че ръката е била в гипс- нали е била счупена преди 5 дни;) Туй чудо на майката -природа трябва да се вземе в БАН и да се изследва- от къде се появява тази нечовешка способност за регенерация на съединителната тъкан у този наглед обикновен човешки индивид от женски пол;) И ние сме дали нещо на света- полицайка- уникум- счупената й ръка зараства без шиниране и без цикатрикс само за 5 календарни дни:) Хихихихи:)

Питам защо се подчертава, че камерата е любителска и колко камери могат да дадат такава картина нощем без съответното осветление? И още нещо. Пътувах по магистралата и при изпреварване отхвръкнал камък ми счупи стъклото и аз като нормален човек го изблъсках на вън, а не на вътре!

Почти всеки съвременен смартфон. А ти имаш ли си шит в колата или си тръгнал НМП ей тъй без?

Кого заблуждавате? Опитайте Нощем в режим камера /със съвсем друга разделителна способност/ да се снимате от 5 метра и майка Ви няма да ви познае! Що се отнася до щита , не пътувам щит и съжалявам защото една седмица махах стъкла от ръцете си!

За тези които слагат минуси. Давам Ви факти тях оборете. Бих се съгласил ако бяха дали процеса на счупването и тогава нямаше да има нужда от коментари. Може би камерата е на Евгени Михайлов?

Всеки е имал саприкосновение със счупена стъкло, включително на кола. Ако, имаше начин МВР да твърди, че тези стъкла падат от удар с тежък или остър предмет отвън, щеше да го твърди. Ама , не може. Така не пада стъкло избито от вън. Впрочем и от вътре да е избито със случаен удар , пак нямаше да падне така. Нито вида и рисунака на счупванията отговарят на удар с камък. И какво значение има дали е отвън навътре или обратното - като че ли куката не може да счупи стъклото отвън или да подхвърли нещо.

Върхът на глупостта. Току що Станишев заяви, че физическото състояние на майка му не и позволявали да коментира политическата му кариера!

Сиреч не е с акъла си? Така ли се отнася с майка си хамстера!? Ясно, че по се разбира с мъже ама малко уважение бре джанъм както казват коалиционните му партньори.

ОТЧАЯНИ ДЕЙСТВИЯ, НА ОТЧАЯН ЧОВЕК...

Брех! Ма той и майка ли имал? Аз мислех, че него "червеното знаме роди го" :О)

ДПС,БСП,същата работа.Няма да се оправят тези никога."Вълкът козината си мени ,но нравът не!"Жалко,че все още имат толкова заблудени гласоподаватели!

О антоне ооо Кутев о новий Морозов. Ти с голи гърди защити колегите от павета и кювтета. И падна в бой с лошите протестиращи. Защо падна стъклото навън? Може би от спотаените въздишки на депутати и министри!

Ми не те като са се изпонаср*ли от страх се е отделил много газ и от налягането.... :D

Не се крий зад беловласите старци страхливецо.

Знаете ли,на Бузлуджа са били най-малко 750 000 човека.Кутев казва,че на слънце са били 20 000 души,на сянка-35 000 души,но Кутев не смята 695 000 души който се крили от слънцето в землянките.Те още не знаят че комунизма е победил и се крият все още там.Те са излезли на събора,но като са чули думите на Сергей и компания,са казали че това не са комунисти,а най-обикновени крадци и мошеници.След това се прибрали по землянките с надежда да дойдат на власт истински комунисти и тогава да излязат да ги подкрепят.Лошото в тази история е ,че не само са загубили 695 000души по землянките,ами и другите 55 000 души са слънчасали.Обаче според, достоверни източници,те не са слънчасали сега,а преди много време.Според тези ,източници,най-слънчасали са ръководителите на БСП.

ves

http://stroeji.bg/media_list.php?show=146 Я битата деполитизирана полицайка се възкачила на бузлуджа,пък и на строшената ръчичка и няма нищо.Разбрахте ли че онази вечер всичко е било подготвено и манипулирано.

Полицията нали уж беше аполитична?

Ега си пролифериралата й тъкан- то бива, бива, но за 5 календарни дни да ти зарастне счупена ръка- леле- не човек, а желязо;) Хахахаха.....:)

НЕ РАЗБРАХ СЧУПЕН Е ОТ ВЪТРЕ ЗА ДА СТРЕЛЯТ КЪМ ХОРАТА ЛИ

Сигурно вътре е била и Аня картечарката!

Защо не се коментира новото (на ДПС) Министерство на инвестиционното проектиране през което ще минават европейските проекти?! Далеч по-интересно е от тия автобусни истории.

Ама , още ли не с ги спрели еврофондовете...

Още по-важно е къде изчезна Диска (Д е главно) с швейцарските сметки на българските велможи? Целия цирк от нова година до сега е прах в очите на електоралните единици.

ТАМ КЪДЕТО СА ДОСИЕТАТА НА КРЕДИТНИТЕ МИЛИОНЕРИ...

Аз пък още чакам за Пеевски да ми кажат. И за Костинбродските хартии.

Къде е г-н Главния прокурор? Защо не чуваме становището на прокуратурата? Странно колко бърза беше реакцията им за "бюлетините" в Костинброд, а сега .......

Още се чуди в какво да обвини Цветанов. Обещал е.

Пак ги броят - Манолова и Бареков им казаха бройката още в деня на кьорфишека. При броенето (1 месец) са ги изкарали с 5 по-малко и сега ги броят наново. Ако пак се окажат с 5 по-малко - ще има ново разследване срещу неизвестен извършител за 5-те бюлетини.

НЯМА ДА СПОРИИТЕ С ДРУГАРИТЕ ОТ БСП. Първо броят автобусите, после старците под дърветата, после дърветата, тревичките и т.н. Не разбра ли, че си имат собствена математика...

"Към 10:30 имаше повече от 700 автобуса на две поляни. Много пъти сме качвали това огромно количество автобуси." 700 автобуса х 20 метра дължина всеки = 14 000 метра или 14 километра. Представете си 14 километрова колона от автобуси по разчуканите пътища в Стара планина и то ако автобусите са залепени един за друг, а това е невъзможно. Ако добавим и разстояние между отделните машини дължината на колоната става 20 км приблизително. Тия автобуси трябва да се точат по 2 дена в посока, а те са успели да се качат и да слезнат от тая местност за един ден, че и меропиятието да си направят. Наистина на Бузлуджа стават чудеса. Отделно от това 700 автобуса х 50 човека = 35 000 човека, а не 55 000. Другите 20 000 очевидно са дошли с автомобили. 20 000автомобила : 5 човека = 4000 автомобила, ако са пълни догоре с хора всеки. 4000 х 3 метра на автомобил = 12 000 метра или 12 километра, дължина на колоната на автомобилите, ако приемем, че са залепени един зад друг, но тъй като това е невъзможно слагама по 1 метър на всеки автомобил, което прави още 4000метра или общо 16 километра автомобили, ако всеки вози по 5 човека и не спазват безопасната дистаниция един от друг. Общо двете колони автобуси и автомобили правят колона с обща дължина от порядъка на 36 километра и то при идеални условия. Предсатвете си 36 километрова колона от МПСта, движеща са по лош планински път или общо 4 700 различни превозни средства, които сутринта са се изкачили дотам, а надвечер са се върнали обратно. Това е подвиг достоен за Червената армия или е долна комунистическа лъжа. Всеки сам може да си прецени.

Нещо много взе да смяташ ти!

А бе верно, тия що не се обадиха да регистрират рекорд в Гинес, сериозна колона ще да са били :)

100 +

Тая мишка, дето се е крима под седалките на рейса сигурно откъде се извъди такъв експерт. То на страха очите и ушите са големи, ама все пак. Било пълно с павета и камъни вътре, а има само един счупен прозорец, и то те си го счупили.. Значи всички въка са снайперисти и са целили само през тоя прозорец. Браво на протестиращите за точния мерник. :))))

700 автобуса х 20 метра = 14 км. Старците ги побрали в гората, разбрахме. Ама автобусите къде ги побраха?

А бе ти и за камъните ще си кажеш, само още малко време да мине.

Забелязахте ли колко обидно и пренебрежително Кутев се отнесе към по-възрастните симпатизанти на БСП, като ги нарече старци. Той каза, че старците не понасяли жегата и седяли на сянка под дърветата а не на поляната. Водещите го поправиха с въпрос: Иматe впредвид възрастните?

А аз се замислих: Ако тия на полянката са младите, то колко ли са възрастни тези в горичката? Ние би трябвало да сме шампиони по дълголетие.

Тотален срам за българския парламент. 42-РОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ СТАНА ЕТАЛОН ЗА ПРОСТОТИЯ, НАГЛОСТ И ГЛУПОСТ.

Къде изчезнаха платените драскачи? Следобедна почивка или готвят оставка?

Всички сме на позитано да си вземем парите. След малко ще видиш какво става.

За миг си представих оставка и един по-добър свят :(

Ето- започват закритите за журналисти седенки за уеднаквяване на версиите на депутатите за избития прозорец на белия автобус от 23.07.2013г....