Близо 70% от македонците са против вписването на българите в конституцията

Това сочи проучване на Института за демокрация "Societas Civilis" в Скопие, който е провел изследването през първите месеци на 2023 г.

Обратно в новината

Коментари - Близо 70% от македонците са против вписването на българите в конституцията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Близо 70% от Македонците могат да продължат да си живят в Северна Македония извън ЕС. Другите 30% сигурно имат Български паспорти.

А бе защо изобщо се занимаваме с тия?!

jingiby

Супер! Да си квакат в югославските ла?на и руско-сръбските го?на...

Трябва да се прекръстят на България, че то 90 процента са българи ама с промити мозъци.

Нека си се самоопределят колкото искат. Ама тая глупост що я правят? Няма българи там ли? Или ги е страх, че ще станат повече? Както и да го поглденеш тъпа позиция. Ама, национализъм, бате. Все за нещо трябва да се чувстваш важен...

a 90% от българите са против пускането на тия цигани в ЕС! а 100% са ЗА да им се отнемат бг паспортите!!!!

Идеално, значи само си бият ветото, лво повече искате?

Истинската власт на РСМ е в Белград. В Скопие само покорно козируват.

Те не че не разполагат с историческите факти. Не искат да ги приемат. Нали сме на общ корен, от същото страдаме и ние. Много други истини ние пък не желаем да възприемем. По този въпрос, обаче, ще им се наложи да преглътнат фактите. 30% вече са го направили. Никак не е лошо за момента.

слагаш тъп зелен чорап за президент получаваш тъпа измишльотина ... айде борете се за промени в македонската конституция .. щото сте цъфнали и вързали

И по-добре, не искам нищо общо с тези сръбски и албански подлоги! Срам и позор!

кви исторически факти бе ... искат да са македонци значи са македонци

Абе идиоти,какво вето ще наложат тия безродни имбецили на власт?Толкова ли сте прости?

Спокойно, посолството (вата) вече са решили казуса с РСМ и нашето вето, което скоро ще е мираж е пустиня.

70% от македонците са българи според населението в България след като се фукат с българската история други няма как да са

Миналият Тур дьо Франс пък беше спечелен от моторист, който се чувствал колоездач.

АМИ ТОГАВА НИЕ ДА ГИ ВПИШЕМ В КОНСТИТУЦИЯТА ... ПРИМЕРЕН ТЕКСТ: ..... " БЪЛГАРИЯ Е ДЪРЖАВА НА ДУНАВСКИТЕ БЪЛГАРИ ОТ МИЗИЯ, ТРАКИЯ И МАКЕДОНИЯ " ..... ДА СЛОЖИМ КОНСТИТУЦИОННИ РАМКИ НА НАШИТЕ ЗЕМИ :))

А 90% от тези 30% са си купили БГ паспортите от Шкембе Войвода!!!

е айде ся .. те се фукат и с сръбската си история и с гръцката си история ... крали марко знаеш ли кой е ... столица на сърбия са били 200 години ... твоя златен век е 30 години

Анулирайте им българските паспорти !!!

Та къде сте тръгнали с тази омраза в Ес.Освен към русия ,друго не заслужавате

народ, който си забравя историята не заслужава да бъде вписван в чужди конституции! Днес е 9 юни , а никоя медия поне не отбеляза датата като историческа, довела до държавен преврат през 1923 година !

Забрана на маледонци да влизат в България, и готово.

Едно нещо ме учудва, кои нормален човек иска да живее в шизофрения ...да си измисля история и произход? Няма ли нормални интелигентни хора там?

Не е в наш интерес в момента в Македония да има българско "малцинство". Какво малцинство, нашата позиция трябва да бъде, че македонците са българи, пък нека си се наричат както си искат. Основният въпрос трябва да бъде историята. Не може в Европа в 21-ви век да има държава, член на ЕС, в която в училищата да се преподават лъжи и измислици. И всичко ще си дойде на мястото - твърдите, че Цар Самуил е ваш цар, кирилицата от Охридската школа е ваша и т.н. - ами значи сте българи.

Е, успокояващо е, че 70% са дебилите в Македония, а българските малоумници (подкрепящи Вгъзараждане) са само 15%. Очевидно е, че нямаме нищо, ама нищо общо с макетата.

Около 99% от българите са против приемането на северомакедонците в ЕС, без значение какво впишат в конституцията си.

българите сме с братята ни и няма да ни скарате

След като Русия им казва че сме татари и пр. какво очаквате от т.нар. македонци.Предателството на българските комунисти в това отношение е безумно и просташко.Така че много добре си помислете чий интереси защитават русоробите в България?!

Бързо действай за окупираната територия Македония от злата Русия. Войски, оръжия, бързо, бързо, не се мотай.

Ами да си вземат сбогом с членството в ЕС тогава. Като българите са им толкова неприятни, няма как да сме в един "отбор".

Like we give a fuck!

Ти сега какво?...медиите с цялото население ли ще отъждествяваш?

PEYTSCH

Чудесно ! Край на ала-бала с ЕС. Визи и вето за десерт !

Как си личи обаче, в кои статии платени руски тролове генерират коментари и кои не са интересни за рободателите им, като тази статия например. А в тази за Тагарев и украинската посланничка, два три трола с VPN неуморно възхваляват Русия и Путлер.

Македонските шовинисти попаднаха в капана на собствената си глупост. Те не могат да решат дори и такъв елементарен въпрос, а какво остава за пълноправно членство. Архаично изостана хора с дълбоко промити мозъци от Коминтерна и Тито.

Най простия народ излезна украинския веднага след тях са северномакедонския.За жалост и ние сме близо.

Западът отгледа Украйна като анти-Русия и Македония като анти-България. С помощта на националните предатели от коалицията ГЕРБ-ПП-ДБ-ДПС.

РСМ е територия/ американски протекторат. Северномакенците са аморфна маса, която сменя идентичността си през има - няма 10 години. България ще се разбере с албанците. Северномакедонците какво мислят е без значение.

98% от Българите са против такива улигрофени да са в ЕС. Каквото повикало такова се обадило.

Ми добре, щом са дебели глави - няма ЕС.

спасов а у лево .. не те на теб ти налагат вето за европа ... хората си имат достойнство

Са албанци

дипломацията не е работа за дебили .. а македонците имат дебели глави и за това ги уважават .. ти исторически дори нямаш разбирането защо това качество е полезно

98 процента ли станаха дебилите?

Общество, за което ние сме най-голямата заплаха за националната им сигурност. Въпросът е какво разбират под национална сигурност - да се запази лъжата на която се опират като националност.

свободолюбиви хора ... нита може да ги освободиш нито да ги поробиш ... това са македонците ... иди ги питай кво са отвоювали да видиш кон боб яде ли

Харесва ми коментара - че техните проценти са нищо в сравнение с нашите - колко процента от българите са съгласни македонците да влязат в ЕС. Независимо от това, какво ще вписват в Уставот.

Той Гошо Дмаджаната иска България да е част от някаква западна федерация, а не от руусофилистично-славянска, да речем и у историкот!!!!!

Отдавна трябваше да приемем Македония в ЕС. България и Македония без граници в една държава и при свободно движение на хора, услуги и капитали. Това е нашия български национален интерес. Руснаците газ ще пикаят, както и оня с измисленото име, как беше Мицкоски или нещо такова!