Коментари - Близо 30 хиляди лева струва на данъкоплатците един час работа на депутатите в 48-ото НС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За да спре тая идиотия, трябва първо броят им да се намали на 120, второ- да се събират на 2-3 месеца да гласуват внесени закони и да им се вържат заплатите с минималната такава.

Богатии бъгарски народе за грам депутатско фекалии плащаш по-скъпо от грам златоооо

Здравейте български роби щом имате толкова много пари да плащате за американски бази за АЕЦ ТЕЦ за храни води оръжие самолети злато и за НАТО и ЕС уж бежанци що да не плащате на не работещите управници надупелиса на запада РАБОТЕТЕ И НЕ МРЪНКАЙТЕ АМИ ВЗИМАНТЕ ЕВРОТО И ПРОДАЙТЕ БЪЛГАРИЯ И МЕРЯСАЙТЕ НАЙ СЕТНЕ С БАБАЛЮГИ ТЕ ДА ВИ Е СЛАДКО!!!

КАКВА РАБОТА, БЕ ??????????????????? Тези там не знаят, какво е работа и не си представят, че може да работят - затова все се бутат да са в парламента !!!!!!!

За избирането на Вежди Рашидов за председател на НС, бяха употребени три работни дни по 8 часа, или 24 часа по 30 000 лева, това прави - 720 000 лева. Е, добре сме, следващия път може по-добре. Има ли смисъл да гласувам, ще се въздържа да гласувам ! Нашите политици вече станаха големи скици в НС, само бърборене, спорене и компромати, пък за народа остават само сухи комати !!!

А като към тези субсидии за ''политическа работа'' прибавите милионите за престоя на на 240 търтея ще да се види за какво се бутат да се навират в НС ''загрижените и работещите'' за българите и България...Ако поне 20% бяха ''загрижени'' нямаше първо заплатите си да решават, после разпорежданията на западняшките си ментори, следва лобизма за тоя дето ''спонсорира от джоба си'' и още един куп все в техен и на менторите им интерес.

Моля?! Работа?! Размяна на обиди от трибуната, скатаване из кулуарите и пиене на кафе, размахване на юмруци едни срещу други?! Това ли наричате работа?! Ами тогава какво да кажат земеделците, за които няма зиме, няма лете, няма делник, няма празник, какво да кажат шофьорите от Градския и жп транспорта, на които им се налаго ежедневно да стават в 2-3 ч. сутринта или да пътуват, тогава, когато другите спят, какво да кажат миньорите? Как да наречем техния труд тогава?! Каторга?!

Една месечна депутатска заплата е колкото 2 годишна минимална пенсия. Дали е нормално? Много търпелив български народ….

Да инсталират микрофони на всяко депутатско място. Така няма да се губи време.

В родината ни има два сектора в икономиката, които дори да не работят и правят разходи , им се плаща до пенсия. Депутати и съдебна система са без икономически аналог.

Тия търтети в този парламент не могат да платят с дейстията си само тоалетната хартия и парното, които ползват. Всички са за затвора. И кога ще излязат на светло тия, дето им дърпат конците?

По-рано преди десетина годивни писаха че едно дело в Конституционния съд струвало един милион лева. Резултатите- бъркотии. Иводът: баста на подобна система.

Веднага да се разпусне и никога повече да не се отваря! Не ни трябват тунеядци! И без това едва свързваме двата края , та да ги храним и тия!

Сметнете и парите, които се дадоха за организиране на изборите на тези тупани и 1 час ще прехвърли 100 000. Пък ще се оплакваме защо не ни приемат в шенген и ще ни се чудят как блокираме С. Македония заради неизпълнение на европейски ценности. Тези нашите политици на защитават ценностите на собствените си граждани пък дават акъл на други. Закривай!

Сега си представете една малка фирма с 15-20 човека да получи 400к лв помощ (това са само тия за които разбрахме) . И ако шефа и читав и инвестира правилно тази сума , резултата ще е видим съвсем скоро . И какво получаваме като продукт когато една група "нищоправещи" получава като дарения 400к - нула продукт, пълна 0 само празни приказки по ТВ. Важи и за другите подобни и за тези , които са близо до заветните 4% процента и също получават нещо от нашите пари.

Похарчени на вятъра пари.

айде всичките да ги обесим! за кво да харчим пари за съд, а? ситуацията е сяна!

ГРУБО НАДНИКА ИМ НА ЧАС Е 240 лв !! ЗА ЧЕСАНЕ НА...САМО КОЦЕТО ИМА ЖЕЛАНИЕ ЗА ПРОМЯНА !! ДРУГОТО Е ПЪЛНА ТИНЯ !!

Теа всичките серат златни клефуци кат кюлчета и сега пак ще почнат да ви обхождат и омаиват с приказки омайни да гласувате за тях да не си развалят депутатската диета.Глеам снимката и си мисля тва малкото Дриси ква голема Дрисислива било

30 000 на час? пъро е повече и второ аз не бих дал и три (3) три стотинки на час за такава работа! и 30 000 : 60 леа са 500 месечни социални помощи и 120 месечни Нови и Големи социални пенсии! нима си струва това?

Според мен трябва да се върнем към онази практика от времето на социализма - 4-5 пъти в годината за по седмица да се командироват депутатите в София в Народното събрание и да дискутират и гласуват по предоставените им законопроекти, а самите законопроекти да се изготвят от специалисти в самите министерства. Куцо и сакато в парламента всеки ден се изказват за да им се видят лицата, а не знанията. Празни приказки на празни хора и лакоми хора.

Пак изберете тая измет

Хора, България изчезва! Умирайки, с последни сили плаща кървави пари нахалос.....Остава й да даде още 75 млн за пети път. И край. Дано поне настъпи мир и тишина, без глобални затопляния, фини прахови частици, чували и камиони, международни положения, инфлации, скачания на едно или друго, обещания, клетви, обгрижвания и работа по случая..... В такъв момент се пали свещичка, пази се тишина и свеждаш глава...

Цитирам: "Критиките срещу идеите за дигитализиране на работата в съдебната система срещнаха контракритики. Част от законите, свързани със съдебната реформа, вече са факт." Хартия, само хартия! Никави дилигилимилизации, никакви машини! С хартията - назад към зората на 20 век!

Затова веднага президенска република. А депутатите да върнат парите заради своето бездействие.

Президентската република както и референдума е абсолютно управление на малцинството! Ако от 4 милиона милион и половина отидат да гласуват и от тях 750 001 гласуват за Мунчо, например, това ще значи, че 750 001 са решили за 7 милиона с децата кой ще ги управлява! Същото е с референдумите.

Като спрем да плащаме данъци и осигуровки и минем всички в сивия сектор ще им секне кранчето на тия хрантутници в парламента

явно матрияла дето Народа изпраща там е на 100% болен ментално

1 мас ми струваше и носеше цели....23 лева, кво си мислите вие бе! После и тях ми ги взеха, но това е друга тема, сега да говорим само позитивни неща. Хайде да си говорим за фините прахови частици например.....

Дано близо 30 хиляди цирки да му излезнат на всеки от тия нищоправци и то там, където слънце не огрява. Перманентно.

А те за 3000 лв. работа не могат да свършат цяла година ! Спиш Българино , пусна в това НС всякаква НЕГРАМОТНА и ПРЕСТЪПНА ИЗМЕТ да се упражнява на твой гръб и сега ще ти докарат и война на главата !

Всичките тези 240 безполезни пръдльовци и пръдли са толкова безмозъчни, че въобще не "стоплят" как отдавна шефовете им оттатък океана са ги записали в тефтерчето си в графа "В разход". Муньо Кауня, Тиквата, Корнелата, Мравояда, дядо Стефко Янкито, киро-кокоро-лорелите и всичките останали подлоги-дебелосерци и те са там в графата "В разход". За БГ-раята пък въобще не е нужно да се коментира.

Бъркаш. Шефовете им с на североизток, отвъд Черно море. Ей затова ручаме жабетата. И заради такива като теб, на "оклад" при Митрофанова.

А за мен няма мръвка!

Искам нови лица, които да ме представляват в парламента. Иванов и гнома Атанасов да си ходят. Нови лица, нови, които да са експерти в професията си.

Ква "професия" бре заплес?! Нови лица - нови, ненаяли се търтеи! Т. нар. "народни представители" трябва да заседават по 2-3 дни на месец - без постоянна заплата, апартамент в София, служебна кола и пр. Да се приеме швейцарският модел на пряко управление - малко харчове, истински резултати!

30 000 за утайка, която работи срещу България.

Че те тия нищо не бачкат.

Пари хвърлени на вятъра.

За парите разбрахме,,ама за свършена работа нещо не разбрах ..май ,че няма такава..

Журналистите, забравили сте кавичките на думата "работа"! Депутат и работа е оксиморон!

За разлика от фантастичните филми в реалния живот е така. Който не гласува или не гласува правилно ще плаща на когото не трябва, защото сам си е избрал ннего.

Абе боклук цялата ти рода в устата да еба и на теб !

тва нищо не е, демокрацията е скъпа и не е за бг цървули

30 хилки са им само кафетата и закуските преди изобщо да са почнали някаква работа; а кат почнат требе да добавиме една нула отзад а понякога и две на час съобразно щетите които нанасят

1 час работа добре щеше да е, Ама то е 1 час четене на вестник, люпене на семки, пиене на кафе и почесване къде не ги сърби.

Отвратен съм от тая паплач

Омръзна ми да гласувам за някакви голи предизборни обещания. Вече няма да гласувам за Кирчо и Кокорчо, както и за коалиционните им партньори Крачун и Малчо/Иванов, Атанасов-гнома/. Търпението ми се изчерпа!!!!

Тия трябва да седят заключени в тоя парламент и да ядат лайна докато не подкарат държавата в правилна посока. Бая задници са наализали за да са там...

от тяхна гледна точки са я подкарали в правилна посока.... првилната за тях посока е когато парите текат в техните джебове

Закони в България няма!!!!!!!!!!!!!!! Та за какво ни е НС????????????????

Ама за какво са ми тия изверги от НС? Нещо смислено да са свършили? Всичките до един там ни лъжат в очите и за нищо не стават! Само крадат и пак крадат!!! Повечето са хомобандити там!!!само корупция и схеми цял живот не им стигна…евтини дребни селски душички-всичките там до един!!!!!!!!!!!!! Закони и без това няма в България!!!!!!! та питам за къв чеп са тия изверги хрантутници дето трябва с камъни да бъдат бити!!!!!!!!!!!!!!!!!

Значи за не повече от два дена ще струва една бомба и човек да я заложи

ми то това нс трябваше да е разпуснато един месец след изборите! ама на фатмака не му е изгодно ! това служебно правителскво командва държавата вече 175 дни!!!! общо служебните правителства на фатмака са командвали държавата ни 487 дни, а ако прибавим и кабинета просто киро, който явно си беше назначен от фатмака, стават 720 дни! 720 дни парламентарната ни държава се управлява еднолично от един тъп военен! и резултатите са очевадни и осезаеми!

Колко закони написа ,колко речи изнесе ,колко бюджета направи видния музикален корифей на промяната -Ицо наркомана- за 8 бона заплата ??? Ами другия- Стоенчо Михалев - маникюра?