Близо 1500 са арестувани на протести в Русия в подкрепа на Навални (снимки)

Демонстрациите бяха организирани след съобщения за влошеното здраве на опозиционера

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В западна преса пише 1080 тука са ги увелечили

В тая карикатурна държава ще е все така докато някой не отърве ботоксовия пигмей от мъките му....

Все пак има и свестни руснаци... които са на протестите против джуджето. И българите подкрепяме Президента Навални.

Всичките евреи подкрепяме Хизбула. Искаме Махмуд Абас президент на Израел!

Милиционерите от 100 протестиращи са успяли да арестуват само 1500 от тях.

Ти пък се. Не изпадай в детайли, соросоидите са над такива дреболии.

Малиии 1500 платени соросоидни лумпена, на фона на 130 млн. население ... тц тц ... И това ще обиколи света като новина ! А факта, че осъдиха един полицай, заради нещастен случай с чернилка наркоман и престъпник остава на заден план ... Или ежеседмичните протести в страните от ЕС, на които горе долу толкова прибират, защото не искат да са овце и да ги боцкат веднъж месечно с неизвестна субстанция ... Много лицемерно - а докога така ?

А нещо за много по реалните и справедливи протести из страните дето спонсорират тези патаклами в Русия да напишете можете ли?????

Престанете този да ни го навирате ежедневно защото сие престъпник който си излежава присъдата реално и има милиони по света дето са като него ама нещо не ви дреме за тях защото и престъпници пак не си дават задника под наем на някакви да им защитава интересите. Освен това инициаторите на тези ''протести'' са в чужбина ама след превод на мангизи защо да не си намерят измекяри дето се заблуждават че утре и за тях така ''ще правят''.

Вярно, част от инициаторите са в чужбина и слава богу! Защото в Русия опозиционер е диагноза, която рано или късно завършва с летален изход - Литвиненко, Борис Немцов, Наталия Естемирова, Анна Политковская, Сергей юшченков. Останалите са натикани по затворите.Живи и то не всички са тези, които са зад граница. В Русия със закон е забранено да се критикува властта и да се провеждат митинги срещу управляващите от Кремъл. На всяко протестно мероприятие биват задържани и осъждани по около 1000-1500 протестиращи - справка 21.04 2021 година. Сега ще ви напиша кратка характеристика на едно явление наречено ФАШИЗЪМ:"Фашистите изповядват идеята за еднопартийна държава и вярват, че нациите и расите са в постоянен конфликт, поради което само силните от тях могат да оцелеят, бидейки здрави, витални и чрез отстояване на себе си в борбата срещу слабите. Фашистките правителства забраняват и потискат критиката и опозицията към себе си и към фашисткото движение". Сега заменете въпросната дума с думата путинизъм и кажете не е ли огледално точно отражение на руската действителност?

Невероятно добре си описал САЩ. Това, която твърдях и подозирах, ти го обоснова и в по-научна форма. Наистина се оказва, че САЩ е фашистка държава. А всички, които изреди, като уж опозиционери, обшото е, че те са американски или английски един вид служители. ПОлучават пари от външни държави, за да изпълняват дейност в Русия. След като се амортизират, САЩ винаги използват една практика. Убиват ги, след което им прикачат ореола на Сакралната жертва, борец за демокрация. Всеки американски трол е потенциална жертва да бъде отровен лично и персонално от Путин. Другото общо между руските сакрални жертви, че те всички са били независими. От тях нищо не е зависело или са били политици с никакъв рейтинг. Т.е. те не са представлявали заплаха за когото и да е в Русия. Решили да изкарат пари, блокирали ги, зависнали. И за да има сакрална полза от тях, англосаксите ги убиват. Само те са единствените, които имат интерес от тяхната смърт. А останалото се изгражда с медийни лъжи.

А защо не пишете за протестите в Германия и колко там бяха арестувани и бити ?

Евроафрика за преврата продължава да мълчи дори след като Путин ги разобличи и фактически поиска от тях отговор. Аз преди казах, че те са аквариумни рибки и мълчат, но периодически се превръщат в пираньи.

аха значи милионите от Англия които Навални и сие взеха вече се оползотворяват по предназначение хехе еми те толкова са и поддръжниците на Навални - няколко хиляди заблудени платени "активисти"

Тук някои защитници на мошеника и крадец Навални в това число от “демократичния” Запад защо мълчат като аквариумни рибки за абсолютно шокиращо събитие с африканска традиция за подготвен преврат срещу Лукашенко в Беларуси с последващата му ликвидация както и на децата му. Да напомня, на рибките, ако те забравили, че те са Европа - “светоч” на демократия. Какво става с тях? Совсем охренели и цинизмът им достига запределно ниво и те вече не осъзнават, че ценности им са се превърнали в евтини дрънкулки и свобода на словото отсъства? Вие сте вече Африка, където са допустими убийства и преврати и вие сте помогачи и участници в тях. Вие сте мошеници и лъжци и пред честни хора и се превръщате в маргинална сган, която играе в “тук има, тук няма”. Пошло е и отвратително .

Вие що мълчахъе като рибки, когато САЩ размаза ссср и освободи полвин Европа а? Над 10 години навряни в миша дупка бяхте русофилите.

САЩ размазал СССР и освободил Европа? ти явно живееш в някоя паралелна вселена хахаа

Ку-ку, ти си бил сега свободен папуас с безплатни за САЩ 4 военни бази без 1 стотинка срещу тях? Поне някой ръждясал вертолет да ви подарят за рожден ден.А къде ви е армията?А къде са американските ваксини от “брата” ви? А кой ще ви защищава срещу Русия, за което бълнувате денем и нощем ? Ви на хрен сте нужни на великата и почти вече черна нация? Кой ви затворил всичките енергийни проекти - "кръв" на промишлеността и ви вкара в 19 век?

то 1600 на са били сичките уж протестъри, арестувани толкова.. майтап Уили..

1.правилно.така трябва. и до стената. 2. тоя тъпак не е никакъв опозиционер а обикновена подлога подобна на нашите предатели.

Цели 6000 Насралници кат БГ прдокозяците! Цели 6000! На фона на 20 000 000 Москва! И на фона на 150000000 Русия! Баси ташака!

Верваш ли че на 1500 закопчани са били само 6 000??? Аре бе

Според западната преса в ЦЯЛА РУСИЯ са задържани 1084 човека;)

Идва в повече вече суматохата около Навални! Не мога да си обясня как може всеки ден да ни занимават с него, от месеци е в топ новините. А какво става с опозицията в Пакистан ми е чудно???

Преди няколко дена Дир-а спомена че в Пакистан са им спрели интернета заради антитерористична операция...

Краят на диктаторчето съветско наближава. Русофилите- пак ще мълчите като риби поне 10 години, както бяхте тихи след изчезването на ссср.

И ти май ставаш колега? Че то в Америка са все едни бели...англосаксонци!? Съветският съюз ....сега всеки да си бере гайлето . Ей ги прибалтийските аборигени - най-богатш в ЕСа. Ония на Кавказ ,,сами се оправят,,... Ама все Русия викат ...да им порине лайната.

Едно е вярно само - редакциионерите ДИР-а много близо до кенефа на Козяк 16 и смучат ли смучат лайна!!!

В русия са разререшени единствено факелните шествия в подкрепа на фюрера путин.

точно те са забранени... просто ако на улицата излязат със запалени факли хората които подкрепят Путин Грета Тумберг ще се самоубие, заради количеството въглеродни емисии създадени от шествието.

Организираната акция на Волков, който се храни с финансите отвън и там живее в богата вила се ПРОВАЛИ тотално. Симулант Навални е обречен на забрава. “Масовата” акция на придурки (психически неустойчиви, заблудени, излъгани, наркомани, на не завършили и изхвърлени от 8 клас и прочая шушера), на които не им стига свобода (да участват в акциите в Нидерландите,Германия, Франция, Гърция, САЩ) се оказа мижава и малочислена. Гледах на живо репортажи от различни градове по телевизията. Доказателствата са налице и никой не ги крие.

само си измисляте. Отворете репортажите в Youtube на Ехото на Москва, радио Свобода и други и който се интересува може сам да види какви са хората, които участват в протестите и какво говорят.

УУуууу, мурзилки, жигулита, ватенки, комунисти, копейки, тва само в Савецкия саюз го има,ууууу (какво като в САЩ си бият още негрите...тва не е като гадния "Савецки съюз", ууууу)

Дали някой може да ми обясни логично следното: Навални е осъден от френската фирма Ив Роше за злоупотреби и КРАЖБИ. Повтарям - ФРЕНСКАТА ФИРМА! Цяла Европа и САЩ искат от Русия да отмени присъдата по делото срещу Навални, спечелено от ФРЕНСКАТА фирма. Не ви ли притеснява нещо в ситуацията? И да питам - защо никой не иска мнението на ищеца по делото - ФРЕНСКАТА фирма Ив Роше?

Няма начин как френска фирма да осъди Навални! Навални е осъден от руски съд! Интересно дали руската прокуратура ще повдигне обвинение срещу Станислав Дычко. Не, той не е измамил френска фирма! Той е направил ето това: https://novayagazeta.ru/articles/2020/. Прекрасно момче нали - наш човек, руснак , от Вагнер.

Ив Роше Русия е собственост на Ив Роше Франция. Ив Роше Русия осъди братята Навални. Кажи на главния си редактор, че не ставаш за трол.

Моето момче, фирмите не съдят - съди съдът, а той е руски! Същият руски съд, който съди и протестиращите задържани на митингите в защита на Навални! Съд справедлив, народен един такъв, безпристрастен! Протестиращите са огромна заплаха за ............? Оставям на теб да довършиш.

Братята Навални нали се ожалиха пред Европейският съд по правата на човека... дори и този съд каза че са криминални престъпници, ама единия бил наш човек и затова Русия да му плати някакви пари а на втория нищо да не дава, няма значение че са осъдени в един и същи процес, същите братя нали протестираха и пред френски съд законността на руската присъда... е, и френският съд отсъди че са далавераджии престъпили закона. Ерго, братята Навални са най-обикновени криминални престъпници които се правят на политически че поне вторият да не лежи в затвора.

Що лъжеш бе?!

Бой, вашта ма...!

своих тролов ! Шило - самая гнусная руская блядь !

Много болен в главата трябва да си, за да харесваш путя, дребния диктатор...

Стига бе , ти сериозно ли ?

Той да не е ....Натали! Щом ревете, значи нещата са наред.

Тука що нямаше арестувани и бити. Хаджигенчо не изяде ни една палка у главата, Бабикяна не спа ние една нощ у ареста.

Щото не сме диктатура и всеки може да си протестира

питай жълтите жилетки :D

През уя ми е за корано поклонника Педални. Да се дупи на алах и да мълчи

Тази мома на третата снимка в дясно дали си има гадже ?

Няколко минуса ( отрицателни ) тоест няма си така ли ?

Тези са ревнивци...

Свобода за братския руски народ! Стига толкоз путинско робство, стига толкоз грабеж на природните богатсва от шепата КГБ агенти около Путя!

Що ?? Ко ти пука ?? Ти руснак ли си, или трол продажен, че да обслужваш руски интереси ?!

Внимание! Руският топ трол Шило е на смяна! Лиже дупето на Путин, лъже и маже, за да припечели за бомбичка пещерска и буркан огурачки! Навални е в смъртна опасност, Русия се раздра от протести и арести, а той/тя крещи, че световните медии лъжат! Сега говорих с мои съседи, младо семейство руснаци, плачеха хората, в Москва било страшно, блокади, милиция и армия в града! Викат ако там ставаше за живеене, щяхме ли да бягаме в България? Добре сте си вие, при нас шанс няма, и да се махне Путин, ще дойде друг тиранин. От както има Русия,, има тирания, затова бягаме. Горките руснаци!

_stankow

Да им съберем капачки, нещо ? Едно правителство в изгнание да им съставим, със седалище в Ихтиман ? :D :D

Не бе, те са си много добре, мъчно им е за приятели и роднини, които не са успяли да избягат от Русия. Капачки ще събираме за руските тролове, натровени с Боярищник, че с копейките от тая работа не могат хем да ядат, хем да пият нещо свястно!

ти не си българин бе ! Ко ти пука за Русия ??? Имали протести, ми да си имат ! Нас не ни интересува !

Пука ми за обикновените хора, поробени в собствената си държава! А на теб като не ти пука, що тролиш под статия за Навални?

Те са руснаци бе ! Ти къв си, руснак или българин, че да милееш за тях ??? Или платен трол !

_stankow

Еj верно прекали руската полиция ! За да събере 1500 души е арестувала всичките 100 протестъра плюс още 1400 зяпачи ! Че може ли така, моля ви се !? :D :D

Присъдата на Навални (дадена му от федералният съд в Русия) е за финансови измами. Сега по удобно е, да е политически, но виждаме, че когато има избори Навални взима 3%,а Путин 74%. Навални не е фактор в политиката, трябва друг, по кадърен!

_stankow

Ако не беше пуснал онова, изредактираното филмче за строежа в Геленджик, сега щеше да е на свобода и всеки ден щяха да го показват по телевизията. Защо му трябваше да се води по акъла на германците ?

два часа търсиха протестиращите по улици и площади..... Споменаваха за по 10, 20 арестувани на всеки 5-10 минути с патос за "нагнетяване" на обстановката... Тук изведнъж 1500 арестувани?! Абе скоро ще станат МИЛИОНИ.....!

Само руски трол може да се изкаже така!

Schilo

Или човуек, който наистина има представа, какво става. А само сороски трол може да твърди, че в защита на Навални има повече от 20 000 човека в цялата им държава. То тук, защитниците мчу са повече, отколкото в Русия.

грантовата телевизия на САЩ за Русия!

А вие защо биете негрите?

_stankow

Минаха те времената, когато само ги биеха. Сега само ги душат и стрелят с електрошокови пистолети. Които изведнъж, тююю да му се види, се оказват с бойни патрони ...

Путин колко години управлява? Над 20? И контролира всичко. Съд, прокуратура, затвори, всички служби, повечето медии. Всички телевизии и радиа . Банки, богатите държавни предприятия. Начални е ходещ труп. Няма шанс.

Schilo

Никой не му обръща внимание. Насрални ще стане фактор, една, ако успее някога да извести поне Жириновски.

Е стига с този Навални. Не се рита срешу ръжена. ПУТИН ЗА 15-ТИНА ГОДИНИ УСПЯ ДА РАЗДЕЛИ БЪЛГАРИТЕ ДО НЕВРАСТЕНИЯ И ДА СМАЖЕ ДЪРЖАВАТА НИ НА СОЦИАЛНОТО И ИКОНОМИЧЕСКО ДЪНО ! Така че оставете ни в тинята - от нея свободата е мираж ....

Schilo

Путин или Тиквата е.а мамата на държавата ни?

Стига бе, че нали Русия беше фалирала бензиноколонка, рублата беше 100 за евро, а Путин е съвсеееем мъничък ?

Ба, той на Новичока устоя, та на един вирус ли? Да обърне една водка и да замези с китайски чесън и е готов ... ...момата в килията...

На Новичок устоя, щото пилотът е върнал самолета веднага и защото спешните медици да му били веднага атропин. Само са видели Навални и са си казали: "работата е ясна" и бум атропин. 30 минути забавяне и щеше да е при Немцов

Schilo

Е, нали точно тези, които са му спасили живота твърдят, че не е тровен?

_stankow

Аха, само че мааааалко сте се (са ви) заблудили. Пилотите на самолета си спаха цяла нощ и чак на сутринта излетяха. Така им било по договора с профсъюза, не можело да се лети веднага. И правилно, само катастрофа им трябваше. Лекарите прегледаха Навални, казаха, че състоянието му позволява, не е критично. И чак на сутринта го откараха. Хайде да не изкривяваме фактите, не е минала и година още !

Пълно е с платени и неблагодарни хора, които искат да навредят на Володя Путин. А всичко знаем, че само Путин е достъпен да управлява Русия и не е редно да има опозиция. Ако има такава, не е редно да критикува Путин. Дори и да вижда, че той раздава държавни постове, фирми, пари и апартаменти на свои приближени, роднини и приятели. Дори и да вижда, че Русия продължава да затъва и обеднява. Който критикува Путин, е чужд агент. Няма друго логично обяснение.

екскраментите на Алцхаймера

Виц на деня: Русия е правова и демократична държава.

е за Щатите герпбундел

Да и бият негрите. Новината е за Русия, ако не си забелязал.

А бащицата Жириновски да ти мяза на Валния??

Ко ти пука за Русия дали обеднявала?? ти руснак ли си или българин ? Или платен трол ??

След глобалната катастрофа на Земята ще останат хлебарки, плъхове, Скрипали, Гебревци и гащите на Навални...

Засега единствено Путин успешно оцелява като хлебарка.

И Путин в бункера.

Schilo

Винаги съм се чдил, що снимките от тези "протести" са все в близък план? Или на някаква отсечка от 30-40 метра...

Абе и аз се чудя защо в Русия почти всички медии вече са правителствено контролирани?

Schilo

На този въпрос, аз не мога да ти отговоря...Ама мога да ти отговоря, от кого българските са контролирани...

Дори нямат и толкоз. Да се чудиш къде да намерили 1500 човека да арестуват. Да ходиш на такъв протест не е като да ходиш на протест в България. Там прибират и глобяват директно.

Schilo

Така е- най-много глоба...Не е като в някои други държави, да те обгазят, оводнят с водни оръдия, ща те изсушал с бой и за всеки случай да ти пуснат някой гумен куршум за свестяване.

Тук всеки криминален тип и мошеник на дребно се обявява за опозиционер! Опазил Господ и за борец с корупцията. ....ха...ха...

нямаше на митинга ! Несанкциониран митинг в САЩ се третира като " Вътрешен тероризъм" от 15 г. нагоре затвор Руската полиция да ходи в Щатите насп ециализация по убийства и бой на демонстранти. Едва тогава ще стане демократична държава

В следващата серия, Нахални ще го пуснат, той ще се качи на самолет за Германияь където на задната седалка го причакват Петров и Баширов, и го отравят със Спутник 5.0. В Германия баба Ангела го изцерява в Шарите, където няма отделение по токсикология и го праща отново в Кибир, да си доизлежи присъдата, където той обявява гладна стачка и ...

Schilo

А, още нещо- не го представяйте за нещо особено. То се видя по изборите, в които участваше. Най-много 1-2%. Толкова му е подкрепата. Ако не е спаднала още.

Да не би да има печатна грешка арестуваните би трябвало да са около 150 хиляди.

Schilo

хахахахахахххаха, арестували са ги по десетина пъти, че да докарат арестите до тази бройка

Братчед, все към бюджета на ГРОБарите"дърпаш." ..хиляди, милиони...!

Schilo

Показателно е отношението на организаторите къмв самите протестиращи- хората на ясла са в чужбина,у хлапетата са по улиците в Русия. Що така?

Вижте каква демокрация има в Русия протестиращите само ги прибират за справка докато в Америка направо ги трепят.

Очакваха 400 000, а демонстрираха около 10 000. В знак на протест, берлинския пациент се закани да се самоизяде.

Кога ще се изяжда-дано е по бързо.

Путин I-ви Късий е зверски бесен, че заради Навални не може да си използва замъка. А и поданиците не му влизат в положението.

Все тая боклука ще си отлежи всичкото време и ще излезе здрав от там изка не изка ще яде

Голяма патардия за този боклук.