17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Минаха изборите и ковида напредва. Да ви ЕПМ тъпанари.

''''цата ви ковидиотска,жълта не се спряхте!

Дреме ми на шапката

Ало, Маркото, троле руски, След като не ти дреме, значи си щастлив. А знаеш ли защо В такъв случай мрънкаш по цял ден?

Данните за последните два дни в сащ отчитат съответно: 33,556 нови случая, 425 починали и 36,704 нови случая, 350 починали... Набодени на около 68%.

Ало, тролската гилдия, Знаете ли нещо за Без Паниката? Още ли чака нареждания от ПР отдела на Възраждане за да изгради собственото си мнение за следващите седмици преди следващите избори, когато пак ще се пръждоса? Бих питал дали е в заслужен отпуск, но вече и без да гледам знам, че се подвизава в новините около руската окупация, там поне няма опасност от промени, които биха попречили на шефовете му да попаднат в управлението.

Средната продължителност на живота в България, изчислена за периода 2019 - 2021 г., е 73.6 години. Средната възраст на починалите оповестени днес е 78. Половината от починалите са със "завършен" "ваксинационен" цикъл (каквото и да значи това, защото тук има 2 дози + 2 бустера, а в Турция и Кипър вече има трети бустер или 5-та доза) Те са: жена на 60 г. със сърдечно заболяване; жена на 77 г. със сърдечно заболяване; мъж на 88 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания; мъж на 87 г. с хронично белодробно и сърдечно заболяване.

Ало, Починалите, троле безнадеждно прост, Изглежда с твоето трето отделение няма как и посмъртно да разбреш, че средна възраст на смърт и средна продължителност на живота са две различни неща. Няма и как да се сетиш, че средната възраст за периода 2019-2021 е с една година по-ниска, отколкото за предходния период. И не е заради ваксините. Със завършен цикъл се водят всички с две дози. Затова има толкова много починали ваксинирани, понеже ги излъгахте да не стигат до трета или четвърта. Жалкото е, че и това няма как да го разбереш само с трето отделение.

Две дози не с завършен цикъл, защото цикълът продължава. Средната продължителност на живота може да се сравнява със средната възраст на починалите, защото така се вижда, че са я преминали, което значи, че средно статистически са във възраст над средното очакване за продължителност на живота. Тоест тези хора са в такава възраст, че могат да умрат от каквото и да е най-вече от ествествена смърт или от влошаване на болестите им в следствие на възрстта и стресът, който се всява нарочно и целенасочено и е вече хроничен.

3евзек

Ало, Зевюек, троле прост и негрмотен, Може да сравняваш средна продължитлност на живота с възрастта на починал, обаче само толкова. Нямаш никакво основнание за други изводи. Изреждам защо. 1. Ако сметнеш средностатистически каква е средната възраст на всички починали и каква е средната продължителност на живота, ще получиш осезаемо различни числа. Средната възраст на смърт зависи от възрастовото разпределение на населението, а средната продължителност на живота - не. Пак ти подсказах първо да прочетеш и да се ограмотиш малко, ти пак не щеш и си настояваш на познанията от трето отделение. 2. Поради случаите на смърт при инциденти, каквито са значителен брой от случаите на смърт сред младите, повечето от хората доживяват до над средната продължителност. И това може да го прочетеш защо е, предполагам пак няма да щеш. 3. Както вече казах, В средната продължителност на живота влизат и случаите на смърт при инциденти. А ти си тръгнал да ги сравняваш само със случаи на смърт от вирус. Не чувстваш ли, че сравнението ти е изначално неадекватно? Или викаш не ти пука, понеже си трол?

Ало, дир-а, защо спряхте да триете бе? Предадохте ли се?

Накрая ще се съберем всички ваксъри и антиваксъри и групово ще набием редактора /ако не е жена/ :)

3евзек

Г-н Куче, Редакторът няма общо. Трябва да набием модераторската сган. Вероятно са повече от един човек, всеки със своята лична марка секира. Не е добре да се събираме заедно, защото боят може да избухне преждевременно, докато модераторите ядат пуканки. Най-добре на две агитки - едната на Орлов мост, другата на Лъвов (примерно). И двете тръгват на поход. Хващат случаен модератор. Ако антиваксърите (примерно) хванат невинен, то ще е лош късмет. А хванат ваксър, това е добър късмет, ако хванат антиваксър... патова ситуация но все пак ще му пренавият резбата за назидане, след което може да не го бият, дори да не е жена. Ваксърската група - по аналогия. Но пък... май се предадоха за днес, поне от моята гледна точка. Ще видим.

Е, не вярвам, чак до не/приятелски огън да се стигне, все пак, там не е интернет :))

Явно е свършил кашона с положителните тестове. Ами поръчайте повече, че фармацевтите на Америка закъсват...

3 ма мои съседи започваха от ваксините и то млади 2 ма неочаквано-както се казва ,първият се задуши за минути и остави малко дете ,,КУНЧЕВ ЗА НЕГО ЩЕ СЕ ГРИЖИ.ТОВА НЕ Е ЗА ВСЕКИ.../,

Ало, АХА, тролице проста, Това са ваксините против вече ненужни тролове. Нарочно ги правят такива, пише го в листовките им, за да можете от лични впечатления да разказвате какво правят ваксините. Ало, модератора, защо пак триеш бе, расист? На бас че не ти стиска да блокираш можбилни адреси, понеже и от твоята раса ги ползват.

DAVI PIKAM NA TESTOVETE INA MASKITE.

"Удобно" са спестили факта, че 50% от починалите са ВАКСИНИРАНИ...

Ало, КПСС, троле наш, Въобще не ти дреме, че за последните две седмици не са 50%, ами 12-13%. И за последния месец и за последната година са някъде толкова. И това всичкото е само защото пак си трол.

Зевзек, троле наш, НИКОЙ не води статистика на починалите с "ваксина"... Имаме само статистика на починалите с ваксина и с ковид... А че нещата не са розови се вижда с просто око от европейската статистика -- дотук през яко ваксинирата 2022 свръхсмъртността е по-висока, отколкото през 2020 и 2021...

Когато данните говорят, само тролът зевзешки носи от 10 кладенци вода... https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps#excessMortality

3евзек

Ало, hehe, тролице проста, Защо пак лъжеш бе? Хем си дала графики, в които разлика в свръхсмъртността няма, хем казваш, че била най-висока. Не забравяй, че 2022 беше годината, в която масово отмениха мерки и много хора се раболяха от значително по-безопасния омикрон. Така и трябва да бъде. А защо не обърнеш внимание на разбивките по държави, на които ясно си личат епидемичните вълни, не ваксинационните кампании. Интересно е защо не намериш такава графика за България, за да видиш как е преди ваксината и след. Или по договор нямаш право? Трол! Ало, модератора, защо пак триеш бе, расист? От тролска солидарност ли пак толерираш лъжците? А IP адреса нама ли да блокираш повече?

Кладенците явно са над 10. Видно е, че към 35-а седмица свръхсмъртността за 2022 е по-висока отколкото през 2021 и 2020. А ако съпоставиш с отчетените жертви на ковид, които през 2020 и 2021 са доста ПОВЕЧЕ, става кристално ясно от какво е останалата свръх-смъртност. Safe and effective...

3евзек

Ало, хехе, тролице проста и нагла, Я сега вземи цъкни не на кумулативната, а на седмичната графика! Свръхсмъртността за 2022 става по-голяма между седмици 25 и 35, когато Европа имаше ковид вълна. През останалото време е по-ниска от предните две години. Да не би да си мислиш, че от ковид се умира само с положителен тест, а последствията нямат нищо общо? Сега след като ти е толкова кристално ясно, би трябвало да можеш много добре да обясниш защо няма равномерно разпределен ефект през цялата година, а само баш по време на вълната. Хващам бас, че няма да го направиш, защото си трол! Лошото е, че накрая на годината, когато свръхсмъртността отново се окаже по-ниска, ти вече няма да си сред нас да обясниш отново за кристално ясните причини. Тогава ще има следваща партида тролове, която ще обяснява друго.

Как беше - 20+% за ГЕРБ, които чупеха пейки, гонеха хора в гората, слагаха КПП на градовете и държат РЗИ калинките и Щаба 20+ процента за ПП, които с аптекарката сложиха приоритет на ваксинацията ДБ 7% - джендърите са ясни. Ваксини до дупка БСП 9% - същото Айде сега всички по ред за 5тс инжекция и сертификатчета. Без възражения

Как не ви омръзна 3 години вече да пишете едно и също, бе? Мислите ли за нещо друго освен за ковид, мерки и ваксини? Явно имате много беден и скучен живот, и всички други са ви виновни за това.

Ало, аа, тролице проста, Когато чупеха пейки, гонеха в гората и слагаха КПП-та, тогава не умираха хора. Обаче на теб изглежда ти е по-важно да не чупят пейки. Да не би да е защото си трол? Ало, дир-а, защо пак триете бе? Тролска солидарност, или какво? А защо не пробвате да ми блокирате мобилния адрес?

Завит с маски и зазидан в мазата (с храна, витамини и изкуствена подобна на слънчева светлина, някакви фитнес уреди), вероятно никаква болест няма да хванеш и да умреш от нея. Който иска и може да живее така - нека живее, само да не ме занимава.

3евзек

Ало, Има решение, троле прост и нагъл, За разлика от вас, хората си бяха намерили решение. Вилата ми е в планински район, нямаше КПП-та по пътя и туристите наоколо се бяха увеличли може би десетки пъти, понеже традиционно районът не е туристически и не е национален парк, за каквито гори се отнасяха гоненията. Други се разхождаха из полето, което също не е далеч. Разлиакта е, че няма къде да се бутат по автобуси, лифтове и хижи. А ти пак си трол, който демонстрира пълна неспособност да открие адекватно решение, не се интересува и не ще да го знаимават останалите, за който единствената гора е Витоша, където ходиш с лифта.

Ало дир-а, що блокирате адреси бе? Последния път беше за три месеца, сега за колко ще е?

Вчера отново тролът Зевзек беше оспамил форума. Въпреки логичното предположение, че източник на изблиците му са неуредени битови сметки, някои твърдят, че проблемът е друг. Счита се, че Зевзек събира средства за операция за смяна на пола с цел да задържи вниманието на гей приятеля си, който бил увлечен по популярен трасджендър с тротинетка. Други твърдят, че прекомерната агресия била знак за страничните ефекти на "ваксината". Така или иначе всички се обединяват в мнението, че предстои гитантски психологически срив на трола. Ако скоро прочетем статия за агресивен гей, който нападнал малко дете, за да му открадне близалката, ще знаем кой е виновен.

Ало, битовизми, троле гнусен, Няма ли да кажеш кои са тези някои, кои са тези други, които твърдят... Пак ли колегите тролове? Не те ли е срам да лъжеш пак бе? Трол!

мамицата ви сатанизирана, започвате отдалече да подгрявате пак ковид пЛандемията и дебилните ковид зомбита пред тв'тата ... Наврете си и ваксините и маските в продажните прости сатанизирани задници и пукнете шибана колаборационистка медия сте дирници

Базираният във Великобритания документален филм "Безопасно и ефективно: Второ мнение", от Джон Боу, разследва отговора на правителството за епидемията, разпространението на ваксината и опасностите, свързани с тях, правителствената цензура и др. Документалният филм беше пуснат в сряда, 28 септември, от Oracle Films. Продуцент на филма е Марк Шарман, а режисьор - Филип Уайзман. "Безопасно и ефективно: е документален филм, който хвърля светлина върху нараняванията и загубите от ваксините "Ковид-19", а също така прави обстоен преглед на системните грешки, които изглежда са ги позволили.", се казва в съобщението за медиите. "Документалният филм разглежда анализа на фармацевтичните опити, ролята на MHRA в регулирането на тези продукти, ролята на поведенческите учени от SAGE в оказването на влияние върху политиката и ролята на медиите и големите технологични компании в потискането на свободния и открит дебат по темата." Този разследващ документален филм включваше и интервюта с хора, които са пострадали от ваксини. Д-р Асим Малхотра, водещ кардиолог, също участва в документалния филм. Д-р Асим Малхотра е един от първите, които се ваксинират. Потокът от тревожна информация го накара да преосмисли позицията си. Сега той говори открито за опасностите от ваксините mRNA COVID и призовава и други лекари да се изправят и да поискат разследване по въпроса. https://m.youtube.com/watch?v=dIVZ5ssWB-o Ако видеото бъде премахнато от YouTube, можете да го гледате тук: https://tube.oraclefilms.com/videos/embed/64353005-f6c6-45dd-abb5-0084945afc07

Е, моя живот не го спаси, пък карах ковида 2 пъти и без вакса..

Късметлия! Ковид съсипва имунната система и вече ще го боледуваш всеки път.

Съвсем ди се обърсал говориш за ваксината. Механизмите са IgG4 антитела на толерантността, към вируса и имунен импринтинг, наричан често и антигенен първороден грях. И двата ефекта се засилват с всяка нова доза. Само тъпите ваксъри от Карго Култ сектата Светата Спринцовка си вкарват остарелите препарати.

3евзек

Ало, За Експеремента Зевзек, троле мой, Не говоря за ваксината. Ти си се обърсал и говориш за ковид-а. Вземи за пример мен - карах ковида само веднъж, а Ох, милите - два пъти.

Не ни занимавайте с проценти, кажете кога Боеко ефенди ще ни затваря и кога ще връщат сертификата, доказващ плоскомозъчност ?

ПрезКурандоМио

Спасява живот, но не и т.н. "ваксина" срещу КОВИД. И няма излекувани от КОВИД. Както и няма излекувани от грип. Идват и си отиват сами.

Е, и?

"Абе вервам ви,ама нема да се вьржим"

Починали са: жена на 85 г. с диабет, сърдечно и хронично неврологично заболяване; жена на 72 г. със сърдечно заболяване; мъж на 77 г. със сърдечно заболяване; жена на 85 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; мъж на 77 г. със сърдечно заболяване; мъж на 73 г. с диабет и сърдечно заболяване; мъж на 61 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; жена на 74 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; мъж на 79 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания. Средна възраст на почналите 75.88~76 г. При средна продължителност на живота в България преди ковид - 72~75... излиза, че ковид е здравословен, защото вдига средната възраст на починалите.

Никой не трябва умре без лекарска помощ. ..... А да умре с лекарска помощ ....

Aло, .|., троле сплескан и прост, Средната възраст на починалите е нещо различно от средната продължителност на живота. Когато масово избивате хора над 80, първата се вдига, обаче втората спада, в последните две години я свалихте с цяла година. И то само защото си неграмотник, който не знаете разликата, дори не си в състояние да прочетеш за нея и да осмислиш. Или просто си трол!

1. само един умира на 72 г. - ср. възраст на тази база от 1 човек = 72 г. 2. Ковид тест или ваксина убие човек на 80 г. човеците стават двама - един на 72 и един на 80: 72+80 = 152. 152/2 = 76. Средната възраст на починалите е 76 г. Средната продължителност на живота на тия двамата също.. Т.е. заради втория се е вдигнала. Аре бегай в трето отделение.

3евзек

Ало, .|., троле сплескан и прост, Сигурно си много горд, че имаш трето отделение и затова си с много високо мнение за себе си... Обаче пресмятането на средна продължителност на живота е материя от университета и почти няма общо с пресмятането на средно аритеметично. Ако имаш група 1000 човека на 50 години и от тях умрат двама, то за всичките 1000 ли важи, че средната продължителност на живота в тази група е 50 години? Или викаш е все едно дали ще измрат 2 или 1000. Все средното е 50. А не ти ли се струва, че в случая с 2 останалите 998 са доживели до поне 51 и както се очаква, някои от тях - доста по-дълго? Затова при пресмятането на средна продължителност на живота е важна не само възрастта на починалите, ами и процентът на преживелите съответната възраст. Затова колкото повече хора умират на 80, толкова повече средната възраст на смърт се увеличава, но средната продължителност намалява. Затова хайде сега марш във втори курс в някоя университетска специалност, в която това се изучава. Ако въобще имаш ценз да стигнеш до там, т.е. средно образование и способност да преминеш изпит. А най-добре прочети някой материал по въпроса, хвърли едно око на формулите, от които нищо няма да разбереш, но поне ще си направиш извод дали е като за третото отделение, в което се смята на база 1 човек. Трол!

Добро утро, антиваксъри-идиоти, Мрамор сянка да ви пази! Поп, цветя да хвърля по вас!

Искаш да ни утепате с ваксини! Айде беглецът! Целия Космос знае какво правите идиотчета !

че те очаква едно място" два на един без комин "тия дни,бьди по смирен.

Ало, Ваксо, троле наш, Тия троловете от другата група вероятно половината са ваксинирани, затова клетвите ти не ги стигат. Да не би да си мислиш, че умират те? Реално се гавриш с онези, които са излъгани от тях. Засрами се бе!

средна възраст на починалите?

Надписа на снимката да се чете: "Да довършим работата"" или "Да сложим ред в хаоса" Кой, както си избере...