Близо 1000 украински командоси завършват обучение във Великобритания

Курсът провеждат елитни британски морски пехотинци, които ги учат да използват противотанкови оръжия, зенитни ракети, минохвъргачки, дронове

Обратно в новината

Коментари - Близо 1000 украински командоси завършват обучение във Великобритания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още пушечно месо.

Е сега вече на агресора му се разказа играта, та ще видят те.

...още " месо " в месомелачката !!! Та до последния " елитен командос " !!! Жалко за обикновенните украинци....

Това е хубаво, но защо новината е илюстрирана със снимка на руските окупатори?

и това е бъдещата униформа на украинската армия-)

Украинската армия си има униформа, оръжие и дисциплина ! Докато руският башибозук се влачи в дрипи, пиян и дрогиранн !!! Могучая, непобедимая, безаналогова армия, която година и половина два километра е окупирала, иначе се ПЕНЕХА, че за три дни са в Киев - фантазьори нещастни !

Окупатор е на майка ти путката че те е изпльоскала на рогозката толкова прост

Това нали ни го съобщихте на още на 30 Юли?! Ма тогава британските комндоси готвеха 2000 украинеца... са, да не се окаже че Украинското контраотстъпление постига такива успехи само защото голяма част от армията и се обучава далеч от Украйна;)

сега вече ще знаят английски!

А нашите подобни командоси си направиха ТИМ. Пряко творение на Любен Гроцев на директно руско командване. Всички босове и дори директори на приватизирани предприятия и летища са бивши военни. За това и Варна си е руски анклав най корумпирани град в България

Курсът провеждат елитни британски морски пехотинци, които ги учат да използват бели знаменца, вазелин, противозачатъчни, как да надшмъркат президента си и тичане назад в три версии.

то тъй, ама сте още на Бахмут... даже и там ви се клатят краката напоследък...

...тъй думаше и Хитлер за Ленинград лятото на 43г., нали тъй?

ми не, не е тъй, защото ти поставяш украинците в ролята на Хитлер докато агресорът е Русия. Ако не си разбрал войната се води на територията на Украйна и Русия нападна първа!

@абе Това с агресорите отиди да го разправяш на жителите от ЛНР и ДНР. Доколкото Хитлер и Украйна - намери приликите между Хитлер и Бандера, на когото режима на наркоманчето толкова боготвори, и потъни в размисли , стига да можеш.

Хубави новини, целия свят срещу тъпите ватници

Подготвени терористи!

Само ми е интересно непомирисвалите барут инструктори на какво могат да научат, хора дето са воювали в реална война няколко месеца. Изкарали са си добър курорт, лошото е, че сега ще ги метнат на някое "дупка" на фронта.

ㅤ

Поредното "тайно" оръжие...

В АКТУАЛНО КОМ. ИМА ИНТЕРЕСНИ НОВИНИ ОТ ФРОНТА КЛИП КАК МОСКОВСКИТЕ РАНЕНИ ЛЕЖАТ ПО ПИСТАТА И НЯМА КОЙ ДА ГИ ЕВАКУИРА!!!!!

Z- не беше ли знак на руснаците? Това пушечно месо е само за заблуда. Трябва да се престане с простотиите.

Руската армия гарантира живота на тези които се предадат.

Тая работа няма да отиде на добре. Потърсете в книжарниците или интернет книгата "Пълно ръководство за оцеляване по време на война". Не се знае кога и на нас ще ни стане полезна. Сега я намерих тук: https://kniga.oceliavane.com/

Е то голям курс ще е било?!?!? Работа с цип на чувал за трупове.

Бог да ги прости

Какво ще направят хиляда пехотинци срещу 50 000 артилерийски снряди по позициите им на ден?

Ще се посерат, кво да правят ?

Ще стигнат за 2-3 дена

Слава на Украйна и героичния и непокорен народ.. този народ никога няма да бъде под руско иго.. Путлерофашистите са отчаяни и плащат на тролове да пишат за утешение..ха.ха

"след шестмесечен период на обучение..." - сигурно само колкото да опишат кой за какъв донор го искат. Горките хора. Човешки органи в момента е основният експортен продукт на остатъчна Украина.

Нова порция ит 1000 бройки пушечно месо транжирано в Англия за Украинската месомелачка. Време е украинската армия да вземе власта в ръцете си,арестува корумпирания Зеленски с неонацисткото му обкръжение за да спаси Украйна и гражданите и от тази война на САЩ и НАТО чрез украинцитецс Руската федерация.

Обучение от 3 седмици и на фронта. Пушечно месо. Управляващите на Украйна убиха народа си, буквално! Не се прави така, ама комиците откъде да знаят, те са актьори, кукли на конци, а не политици.

Миналата седмица в парк Възраждане в София беше пълно с украински командоси, които се обучаваха на аква парк в района. Даже бяха тръгнали по улиците на София само по гащи за да покажат, че са се добре подготвили, защото се бяха доста зачервени от слънцето. А между другото имаше и няколко командоси от женски пол. Много добре изглеждаха , ама се бяха по-облечени ....

Морски пехотинци, че до седмица, две, Украйна осстава само със сухопътни граници! Без Одеса

И колко от тях ще се върнат в Украина, а колко ще идат на море в Гърция? :)

Още пушечно месо...

Още първата седмица ще има 50% намаление на бойния състав.И останалите пашли на Слънчака на курорт на държавна издръжка

Някои ще ги пратят в месомелачката, други са по нашите молове и плажове. Украина е разделена на две

От началото на войната досега над 20 000 украински новобранци вече са преминали обучение в Обединеното кралство.

И..... Перемогата не успя

А колко са на курорт у нас?

са преминали в Подземното кралство;)

Толкова много Маймуни ! Ами къде ще ги погребат Руснаците ? Трябва в Общ Гроб !

Горките

Дадоха фира

Не знам дали бих нарекъл герои хора които се сражават за чужди интереси и самоунищожават себе си и своята държава

що сложихте минуси? аз винаги съм се чудел щом без война толкова са зле нещата във Великобритания какво ли ще е ако има война от гледна точка на организация, а те си имаха гражданаска война през 2011, уж бяха бунтове и тогава 14 годишните разказаха играта на високомерните тъпаци .... а не се бяха включили възрастните, днес е още по опасна ситуацията..... и това което очаквам е високомерните тъпаци в резултат на тези си малоумия да загубят контрола на страната си, и без това вече пакистанци ииндиици са им шефовете, но тази ерозия на властта ще продължи тихо е безшумно о и в един момент няма да има англичани в упралението.... това че правят примитвни нападения и ударо под кръста в Русия им дава усещането че правят някви много хитри неща и разни хора от старата школа разузнавачи много им се възхищава, но реалността е че това са несистиматични шумни и и примитивни действия, с малки последствия в бъдеще, а държавата им е подложена на външни систематичи и трайни промени с по голям негативен ефект и от войната в която са днес руснаците..... доста примитвини хора с технически потенциал и някви традици в някви индустрии на които един ден ще се гледа като на умението на диваците да ходят на лов за костенурки, доста средновековни са им уменията и в индустриалната металургия и във всичко останало, което е постигано с огрмона неефективност за която са нужни огромни ресурси, които те няма да имат, а стила на придобиване на умения ще си остане трудоемак и изиксващ огромни ресусри.... а са се вързали с американците които ще ги източат и ще ги превърнат в под нещо си, което едвали ще можеммд наречем под държава, реално те са такава от преди България д а е превърнат в такава

И аз бях там, и аз изкарах курса по амфибийна подготовка! Преди съм се обучавал при най-добрите американски морски пехотинци, а сега преминах специализация по подводни диверсии: стрелба с противоподводничен харпун, спускане с кану-каяк по планински поток и скоростно преплаване на Темза с водно колело. Сега заминаваме на фронта и аз нямам търпение да се изявя в челните редици, да се отлича и прославя родината. Подготвяме десант на Днепър с подводници и танкове Чалънджър, които ще се спуснат с парашути в тила на врага! Перемогата е близо! Слава Україні! Героям слава!

Преминал курс по подводен спорт по параШУТизъм! Браво глиги, ти си следващият ПРЕЗидиЮТ на Украйна!

на какво точно ще ги научат в UK ? елитните британски войници могат да отидат в украина за 1,2 месеца и да понаучат нещо (ако издържат, щото най-добрия щатски снайпер не му понесе и се върна )

Тази статия няма ли автор? Никъде не пише име

Сорос е автора

Ако тия командоси научат малко английски, може да има полза от престоя им в Англия. Чудя се колко от тях ще избягат след обучението, по далеч от родината. Оказа се, че украинските дипломати масово не се връщали.

Първото доказателство че са тъпацо беше брекзит, а сега с развитието ма терористични умения и че си вярват че са по висши ще е втората им грешка, за съжаление ще им се стоварят сериозни проблеми, даже и не разбрат на минимум какво ги чака недоразвити хора с хобита занимаващи с професии за които нямат уменията

Какво го чака? На минимум?

Те вземат ток основно от франция, а франция сегабзахранва и германия, а франция рсзчита на нигерби русия за уран...очаква ги сериозен проблем с доставките и сериозни напрежения вътре в държавата им понеже повечето са високомерни расисти без да го разбират, забравили са какво е да живеят вжтрудна среда, оъделно америка ще ги изконсумира..ще имат чроблем с много доставки и арогатноста им ще ги направи още по безразъдни и ще се набъркат с неща които не са им по силите

Обучените няма да отиде на фронта! То, ско така се обучава армия, аз съм астронавт! Минах през един тренажор!

Обучават ги за диверсия, британците имаха окооло 20 години норюална среда за развитие и те се по мислиха за по висши, и не разбират че не са и че лесно тази среда може да бъде разрушена, и дс нямат шанс да си развиват хобитата докато хора с качества от източна европа им вършат работата

Браво на ингилизите. Осигуриха още 1000 госта на бачо бандера. До последния укроп

1. Елитен командос е какво червена барета? 2. За толкова време немое създадете червена барета 3. Нищо няма да промени в загубата на войната от Украйна.

Има ли още някой, който да се съмнява, че НАТО е във война с Русия?

По 1000 укропа заминават всеки ден за лична среща с бандера.

Потенциално 1 000 укро жертви. :(

След годинка две тези момчета ще тренират само в басейни с морска вода. Иначе рискуват да ги преназначат като речни командоси, по очевадни причини

Зеления е агент на Британските служби - нормално е останалите Британски сили да участват в обучението на команден състав за неговите нужди ... Тука новина няма. Може би с изключение на това, че няма да виждаме вече обърнати наобратно украински знаменца по униформите на охраната му ( нещо, за което, ако си истински украинец, ще пострадаш ) - т.е. контингентът английски пехотинци в Украйна постепенно се заменя с украински, обучени в UK.

Ей сега вече ще обърнат войната с 1000 човека. Жалко за тези хора, че ги пращат на сигурна смърт. България може да и се случи същото, ако продължават да ни управляват корумпирани(кукли на конци) и прости политици.