17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сумата е по-малка от стойността на съдържанието в онова снимано шкафче на Тиквоча.

Кандидатите демократи и родолюбци, загрижени за благото ни, щом толкова се натискат! Аз повече пари нямам, наскоро ми взеха и последните и утре ще опъна знамето на балкона с чаша гол чай без захар.

1.3 млн на вятъра ! Ако беше въведено машинно и електронно гласуване тези пари щяха да са за хората !

Машините са закупени и до момента ни струват 35 999 000 лв. без вкл. ДДС, така че 1,3 за хартиени бюлетини са незначителни на фона на цената на машините.

А какво бонуси си раздават министерствата ?

КАКВО Е ПРЕДСТАВИТЕЛНА "ДЕМОКРАЦИЯ" И "СВОБОДА" Демокрация и свобода това е - ВЛАСТ от и за ГРАЖДАНИТЕ, тук и сега, всеки ден. ВСЕКИ представителен политик ВИНАГИ вярва, че представителната "демокрация" и "свобода" е демокрация и свобода, което си е просто психологическа болест. Вярванията, вярата НЕ са интелигентност. Те са взимане на решения ПРОТИВ твоята интелигентност. Представителната "демокрация" и "свобода" НЯМА нищо ОБЩО с демокрация и свобода, защото представителната "демокрация" и "свобода" е РЕАЛНО фашизъм. Защо. В представителната "демокрация" и "свобода" ВИНАГИ чрез фалшиви, АНОНИМНИ и фасадни "избори", и то само за ЕДИН ден се изземва безусловно ЦЯЛАТА власт от ВСЕКИ гражданин за много години напред - това е фашизъм. Когато някой се МИСЛИ за по-висш от останалите и ТВЪРДИ, че ТРЯБВА да го СЛЕДВАТЕ - това е фашизъм, а ВСЯКА представителна "демокрация" и "свобода" е изградена върху ТОЗИ фалшив основен закон, това е ЗАКОНЪТ на фашизма. В представителната "демокрация" и "свобода" гражданите НЯМАТ право на власт, тук и сега, всеки ден. В представителната "демокрация" и "свобода" гражданите имат само право да избират друг, а той винаги след това да избира вместо "гражданите" (господар и роб, лидер и останалите). В представителната "демокрация" и "свобода", гражданите НЯМАТ право на реална и пълна ИНФОРМАЦИЯ - това е фашизъм. Ето защо фашизмът, това е представителната "демокрация" и "свобода". Представителната "демокрация" и "свобода" е ПЪЛНА диктатура - цялата власт и целият капитал, и цялата реална информация е ВИНАГИ в ръцете на шепа "хора", привилегирован елит и паразит (господар и роб, лидер и останалите). Всичко това е НАЛОЖЕНО от тях единствено чрез физическо, ментално и емоционално НАСИЛИЕ върху ВСЕКИ гражданин, всеки ден. Винаги ДЕМОКРАЦИЯ и СВОБОДА е била и е - постоянна власт от и за ВСЕКИ гражданин. Постоянна пълна реална информация от и за ВСЕКИ гражданин. ВСЕКИ гражданин ВИНАГИ носи пълна индивидуална отговорност за СВОИТЕ действия. Представителната "демокрация" и "свобода" (ФАШИЗЪМ) е била и е - ВИНАГИ цялата власт и целият капитал е в ръцете на ШЕПА "хора", и това е наложено безусловно върху ВСЕКИ гражданин. Никога ВСЕКИ гражданин НЯМА достъп до постоянна пълна и реална информация, НИКОГА шепа "хора" (ЛИДЕРИ) НЕ носят индивидуална ОТГОВОРНОСТ за своите действия. Именно това е фашизъм, а НЕ демокрация и свобода. Държавата - това е ВСЕКИ гражданин. Демокрация и свобода това е - ВЛАСТ и реална информация от и за ВСЕКИ гражданин, тук и сега, всеки ден. ВСЕКИ гражданин, ВИНАГИ носи пълна индивидуална отговорност за СВОИТЕ действия.

Е на тва му се вика обществена поръчка (вероятно без обществена поръчка, а с директно възлагане)!

Осигурил съм безплатни бюлетини и ваксини за всеки. Какво повече искате?

Пари на вятъра ! Можеше да е за нещо полезно но ...... такава е тая и така ще продължи.

номер 9 - ДПС -отлична позиция.

Позиция за какво?

Ще ги вземем от чекмеджето.

"На 4 април коалиция ГЕРБ-СДС ще се яви с номер 28. Георгиев сметна, че крайният сбор на двете числа е едно, което означава първа политическа сила." Това пък как точно го сметнаха?

Вожда си имаше гледачка, която скоро не са я показвали. Те ги смятат по тоя начин. 2+8=10, нулата не се взема под внимание и остава 1. Ако е 20, тогава е 2. Нещо такова беше, доколкото си спомням.