Изписват оцелялото близначе на 62-годишната жена

Едното близначе на 62-годишната Красимира Димитрова от Русе - Мери ще бъде изписано от болница до седмица. Другото почина месец след раждането.

Обратно в новината

Коментари - Изписват оцелялото близначе на 62-годишната жена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Горкото детенце, какво ли бъдеще го очаква с тази психично болна дърта бабичка. Направо го съжалявам. То няма да расте в нормално семейство и няма да има майка и баща. Няма да е като другите деца, които имат двама родители. Тази бабка даже не му е истинска майка, защото яйцеклетката не е нейна. Бях чела някъде, че тази бабичка се е молила и е плачела като малко момиченце пред лекарите, за да я забременеят изкуствено. Все едно се моли като някакво малко дете на майка си да й купи играчка или домашен любимец. Това, че е плачела като малко дете пред лекарите показва, че тази дъртачка има сериозни психични отклонения и разстройства. Тази луда стара мома, ако иска много да знае това да искаш да имаш и да гледаш дете не е като да си вземеш куче или коте, или като да притежаваш някаква вещ. Това да имаш дете е голяма отговорност и грижа, а не прищявка и желание на изкукала стара мома, която се държи като малко дете. След като толкова е искала да има дете тогава да се е омъжила, когато е била млада до към 35 г. и да си е родила нейно дете с нейна яйцеклетка. Ако се беше омъжила млада сигурно щеше да може да си има свое дете и детето й щеше да си има двама родители-майка и баща. Бодала, пропиляла си е детеродната възраст и младостта. Тя никога не е била женена и не е живяла с мъж, тогава защо ще ми иска дете. Детето се създава от двама души. След като никога не е била женена, тогава няма да има дете. Глупаци са лекарите, които са й угодили на глупавите й желания. Тази бабичка трябваше да я пратят на лечение в специализирана психиатрична клиника, а не да я забременяват изкуствено.

И моята баба е родила леля ми на 54 години, и аз родих на 36 г. ,но и тя е отгледала леля ми и аз отгледах сина си.Което му е писано да живее-ще живее!Радвай се на детето си Краси- бъдете щастливи и дано Бог ти даде време и сили да натриеш носа на всички които те упрекват!

Аз не мога да оправдая постъпката и. Тази жена има зад гърба си мъртво дете... Говорим за бебенце... То какво е виновно, че тя се е сетила на 62 да има деца?! Дано има сили да се грижи за малкото юначе, което явно е успяло да се пребори за живота си! Дано е живо и здраво! Не ми пука дали е на 62 или на 16 или на 32... ГОВОРИМ ЗА БЕБЕ !! За живота на едно невинно същество! И не бих казала, че се нарича "майка" онази която оправдава желанието със смъртта! Нека другото сладурче почива в мир!

божеее,каква нещастна душица носиш горко създание.

Господ здраве да им дава и на двете! !

Дано да и даден Господ живот, че иначе кой ще го гледа горкото.

Жената беше казала, че има кой да и помага.

Сега всички жени,дарили яйцеклетки ще се чудят дали това не е тяхното бебе!

Социалните работници са си свършили работата и са отказали осиновяване - а повярвайте за това е имало причини - те много не отказват иначе. Отказа за осиновяване го има в цял свят и се счита за етично отношение и към детето и към кандидата за осиновител, когато той е неподходящ или има неадекватни изисквания. Например 62 г. жена иска дете от 0 до 3 г. По този начин се защитава интереса на детето, а не интереса на възрастния - да осмисли живота си или да има кой да го "радва". Притеснителното обаче е, че след отказа за осиновяване можеш да си купиш ембрион и да родиш това още се чудя колко е редно.

Тая баба не трябва ли да е в затвора за смъртта на другото дете? Съвсем умишлено излага и двете деца в опасност, сега ще й поверят едното.

Всеки има право на своето щастие, още повече, че щастието на тази жена не е за сметка на нещастието на никого. Да са живи и здрави и много щастливи и майката и детенцето!

Злобни хора сте,тези с негативните изказвания!Сигурен съм,че нямате деца!Никой от изказващите се ,дори и с 30 години по-млад , не може да знае дали тази "баба"няма да го надживее и да отгледа дори внуци!Не се месете в работата на Създателя!Нищо на този свят не се случва случайно и без Неговата воля!Рано или късно всеки , стига до този извод.

За какъв създател говориш!Това е престъпление срещу природните закони,създадени с милиони години еволюция.Нормално е да чета тъпи сълзливи коментари от други изкуфяли баби, но като са учили да пишат, да бяха обърнали внимание и на биологията.

Че то и GMO е престъпление срещу природните закони,създадени с милиони години еволюция.

Изрязване на апендисит също не е по природни закони. Но както ще те прихване перитонит - ще забравиш за всичко

Да са живи и здрави!

Аз мисля,че това е извращение

О, Ти мислиш ?!?

извратената работа. Да му се догади на човек!

Това дългоочаквано и родено при необичайни обстоятелства моме може пък да се пребори с всичко и да няма толкова страшна съдба колкото мислите.Може и да има изключителна съдба.Св.Йоан Кръстител също е бил от двама много възрастни родители,които са изгубили всяка надежда за детенце/Евангелие на Лука/.

АБЕ, КРЕТЕНИ КОЙ ВИ ДАВА ПРАВО ДА СЕ РОВИТЕ В СЪДБАТА НА ХОРАТА.ПОЛУВИНАТА ОТ ПИШЕЩИТЕ ТУК СА ГРЕШНИ ДО МОЗЪКА НА КОСТИТЕ СИ! ОТ КАДЕ НА КАДЕ ЩЕ РЕШАВАТЕ ДАЛИ ПРАВИЛНО Е ПОСТЪПИЛА ЖЕНАТА?! ТОВА СИ Е НЕЙНИЯТ ЖИВОТ И ТЯ РЕШАВА! И В БИБЛИЯТЯ Е ЗАПИСАНО; ''КОЙТО СМЯТА,ЧЕ Е БЕЗГРЕШЕН , НЕКА ПРЪВ ДА ХВЪРЛИ КАМЪКА!''ПОГЛЕДНЕТЕ ГРЕШКИТЕ И НЕУРЕДИЦИТЕ В СОБСТВЕНИЯ СИ ЖИВОТ! ПОВЕЧЕТО ОТ ВАС СИГУРНО БИ ТРЯБВАЛО ДА ЗАРОВЯТ ГЛАВИТЕ СИ В ПЯСЪКА ОТ СРАМ . ПО-ДОБРЕ ПОЖЕЛАЙТЕ ДЪЛЪГ ЖИВОТ НА ЖЕНАТА И ЗДРАВЕ НА ДЕТЕНЦЕТО. ПОЖЕЛАЛТЕ ДОБРО И ЩЕ ВИДИТЕ,ЧЕ ОТ ТОВА НЕ СЕ УМИРА! ЩЕ ВИ УМОРИ ЗЛОБАТА ЕЙ.....МАЛКИ ЖАЛКИ ЧОВЕЧЕТА!

Първо си много неграмотна, научи правописа и тогава плюй и второ-това е форум , а не съд и всеки има право да изкаже мнението си!

Извинявай,но първо се научи да пишеш грамотно,пък после обиждай наред!!!

Точно Ася123 не плюва никого в отличие от вас, много грамотни и злобни . Тя цитира библия, което е самата истина.

Майката и бебето да са здрави и щастливи!

Дано за тази малка душичка важи поговорката "Роди ме мамо с късмет,па ме хвърли на смет"-Да са живи и здрави! А майката да е мислила по-рано...

Живи и здрави. И престанете да плюете. Не всеки би поел такъв риск и такава тежест. Нека расте детенцетео и да я радва тази жена.

ta4kova@

Срамувам се като Ви чета, Бай Иване! Съдбата ме срещна с тази прекрастна жена, станала на толкова години майка. Наистина ми е грозно да чета неадекватни мъжки мнения. Аз искам детето на Краси да се стабилизира, а тя е достатъчно силна, за да се погрижи за него. Само ЛЕКАР-ят е изказал едно адекватно мнение. Никой не каза - хвала на тези хора, които се борят за човешки животи. Чудя се струва ли си за такива? Аз вярвам, че тази жена е благословена и искам тя да е щастлива, като всички жени - истински майки.

Браво!Поздравявам те за хубавото мнение.

Еййййййййй,много рано я пратихте жената в старчески дом.Разлаяли сте се като улични кучета.Що не вземете да плюете по невръстните деца ,дето раждат деца,а?По ония дето си захвърлят децата и не ги поглеждат.И тук не става въпрос само за цигани.Оставете жената на мира.Нека са живи и здрави и да с ерадват дълго една на друга.

Аз също не мисля, че 62 години е най-подходящата възраст за раждане на деца, но като се замисля, това дете не е наказано повече отколкото много други, чиито майки - примерно най-активно плюващите тук - са по-млади и са родили детето с единствената цел да има от какво да живеят. Така че недейте да съдите. Млада алчна и хитра майка, която ражда деца за да живее от тях е много по-долна твар от тази 62 годишна жена. Дано детето да има късмет и да се оправи в живота само.

Жената не е искала да ражда, а да осинови!Тъпата бг система не и дала дете от дом и затова тя ползвала втората вратичка инвитро, дали тя или бг законите са виновни?Не и лесно затова казвам да са живи и здрави и двете и дълги догини да се радват една на друга!

може би не е "годна"да осинови? Защо винаги системата да е виновна? За мен систевата е по-виновна в случая , че е разрешила инвитро на тази възраст!

ами кърмене? та кой ще снабдява кърма за бабата?... уф, тая изкукалата просто ще остави едно детенце на 10-15 годинки сираче и наглия, алчен за слава докторий го е позволил това. Какво стана с него в крайна сметка? Защо не е осъден? Защо не са му отнети правта да практикува?

Айде още един загриженик! Колко млади майки кърмят децата си в днешно време знаеш ли? И колко нарочно ги отбиват за да не си развалят бюста? Защо да съдят доктора? Не ви ли стана ясно, че той не е нарушил закона, а злобари?

Вие, дето толкова разбирате и сте толкова ербап и не спестявате глупостите в коментарите си, молете бога да не ви се случи да изпаднете в такова положение като тази жена!

Какво, да се сетят чак на 60+ години, че трябва и деца да има? Като е сигурно, че не тя ще ги отглежда...

Да са живи и здрави!

Стига сте критикували, станалото-станало!

не зная какъв е бил мотива на възрастната жена да става майка на стари години. Но ако е бил да има живинка в къшата си и да се спаси от скучните делници на стария човек, то това е един извънредно жесток начин да реши проблема си. Не толкова за себе си колкото за детето, което си мисли, че е износила. Е ясно е не го износи като нормална фертилно жена, натъпка го с хормонални препарати още преди да се роди и му осигурява несигурно бъдеше и в заравен аспект и икономически. Сторед мен тая жена е крайно безотговорна. По добре да си беше взела куче или котка, или да беше постъпила в старчески дом

Да са живи и здрави и бебето и майката! Щом тази жена толкова силно го е искала, а Господ я е дарил, значи така е трябвало да стане. Дано има сили да си отгледа рожбата и да й се радва до дълбоки старини!

Опааа бъркаш са, Господ не я е дарил с дете, напротив, той правилно е преценил че не може да има здраво дете, но тя е решила да го надхитри с помощта на съвременната медицина. Господ щеше да я е дарил ако беше забременяла от нормален полов акт, така дарява той.

Абе дали Господ и е дарил или не детето... Ама на теб не може да е дал дете като те чета какъв идиот си. Сигурен ли си, че този заради който се наричаш 'баща' е твой? Сигурно си се объркал...

тази луда жена как ще гледа бебе с единствената надежда да поотрасне че да му лежи на врата като воденичен камък както нейните родители са постъпили с нея ПРЕСТЪПЛЕНИЕ Е ТОВА ДЕТО Е ДОПУСНАТО СТАРА БАБА ДА РОДИ БЕБЕ

Внимавай със старата баба да не дойда.

Аз родих на 35 и вече съученичките на дъщеря ми ме гледат подозрително / не че изглеждам стара и немощна/, ама на 62 вече е прекалено.

Аха, така е в 19-ти век и по нашите села в наши дни - на 35 вече пиклите те смятат за стара. А на 15 да родиш по-нормално ли е?

Силно извратено е да заявяваш, че майка на 35 е 'стара'. Това само за силно комплексираните индивиди важи. Е някои на 35 са като други на 62 - но се надявам ти да не си се докарала чак до там.

Изключително злобни хора пишат в този форум!Новината под която се упражняват в момента е добра-спасен е живота на детето и то вече е добре! В резултат на усилията на много лекари,сестри ..и.т.н.Добра дума за това -някой да каже...Заслужавате да живеете в бедност-и духовна и материална !Напълно!

ДОКТОРЕ,АБСОЛЮТНО ВИ ПОДКРЕПЯМ! НО НИМА НЕ ЗНАЕТЕ,ЯЕ В БИЛГАРИЯ ДА СИ НОВАТОР,ГЕНИАЛЕН,КАДЪРЕН ИЛИ ТАЛАНТЛИВ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ?! БЪЛГАРИТЕ ВИНАГИ СА ГОТОВИ ДА ОПЛЮЯТ ТАКИВА ХОРА И ДА ГИ ИЗВЕРГНАТ,ЗАЩОТО ДА СИ ДОБЪР В ПРОФЕСИЯТА И ДА СИ НАД ДРУГИТЕ В ЗНАНИЯТЯ И СПОСОБНОСТИТЕ Е САТАНИНСКИ ГРЯХ! АПЛАУЗИ ЗА ДОКТОРА ЗА НЕГОВИТЕ ПРОФЕСИОНАЛНИ СПОСОБНОСТИ И УМЕНИЯ!

Да е живо и здраво детенцето, дано да се развие като пълноценен човек. Много е тъжна цялата тази история..... от една страна жена, която цял живот е копнеела за дете, и ето и др. страна - на 62 бабата изкукуригва достатъчно за да зачене инвитро и резултата е на лице - 1 кувьоз( респективно инвалид, който ще и се наложи да гледа майка си от 6 годишна възраст ) и 1 ковчег. Някак си като ги сложа на везните двете страни не ми е мъчно за жената копнеела цял живот за деца.

60 годишни жени--само в БГ ги наричат Баби, В другите държави не е така. Знам го от опит. Да е живо и здраво бебето и майката да си го отгледа -Срамувам се да кажа че съм от Бг като чета форумите. Злобата българска И простотията са се увеличили и никой не се притеснява от това. Наистина жалко.........

Права сте! Аз вече предупредих синовете си, че ако не ми подарят скоро внуци, сама ще си родя. Защото се чувствам много по-добре от хиляди млади жени.

те там в чужбина са все ПЪРВЕСКИНИ на 60! ха-ха

Горкото дете. Не стига, че почти сигурно ще има сериозни увреждания, които ще носи цял живот, ами и шанса да остане сираче още докато е малко е голям. Няма да му е лесно на това дете... Жал ми е за него. Разбирам, че никой не може да възпре майката да роди когато си пожелае, но не мисля че е разумно. Трябва да се мисли из а будещето на детето... а това дете не го чака нищо хубаво :(

Аман от такива пишман загриженици като тебе! За недоносчетата на 13 г. циганки не ти ли е жал? И не четеш ли че детето няма увреждания и му трябва само още един контролен преглед? От къде знаеш какво ще е бъдещето на детето? Може жената да е жива и здрава до 80 и да го отгледа с много любов! Това е късмет и толкова! На моя приятелка майка и почина на 42, когато тя беше ма 16! Кой ти дава гаранция и какви съдници се извъдихте!!!

За сега няма увреждания. Но всички неонатолози знаят каво следва.........

Аман от простаци като теб дето се вживяват на съдници! Кой си ти да знаеш кой кога ще умре? Кой си ти да казваш кой кога да си ражда деца?

Да е здраво детенцето и да има късмет!

Е как ще я гледа то горкото докато разбере, че трябва да обяснява, че това е майка й, а не баба й... На съд и бабата и лекарите!

Бог да даде сила и дълъг живот на майката и здраве на бебето да се справят!Няма нищо по-ценно от децата,защото това е което единствено остава след нас на земята!

Извинявай, но нито яйцеклетката е нейна, нито оплождането е естествено. Знаеш ли колко много сме млади, здрави, репродуктивни и безпарични? Чудя се вече кой ли плаща за тези нАучни експерименти......... И понеже спомена Създателя......знаеш ли колко мнооооого ембриони са отишли на вятъра, докато се хванат тези два точно?

Като си толкова млад и здрав - какво чакаш още?! Пожелавам ти поне малко да се попечеш на огъня, н акойто тази жена се е пекла докато вземето такова решение. Пък после ела да се пъчиш.

Няма ли затвор за тази 62-годишна убиица?

А за циганките , които раждат на 13 години ,какво да отсъдим Г-не , нима някой ги отглежда тези деца нима някой ги учи как да живеят, за тях нищо не говорим нали ? За тях дали има затвор ??Тази жена може и да Ви надживее , никой нищо не знае. Браво на тази жена, Господ здраве да и дава!

Защо оправдаваш едните с другите?

Абе байо, не е ли по-хубаво да затворят тия дето лекуват мутри без осигуровки.

Браво, бабо! Да е живо и здраво детето да те гледа