Близките на застреляния от полицай младеж ще заведат дело

Светльо не е контингент на полицията. Мога да го докажа с факти, твърди майката Мария Богданова

Обратно в новината

Коментари - Близките на застреляния от полицай младеж ще заведат дело | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Яд ме е, че медиите до онзи ден обръщаха голямо внимание на протестите “Нито една повече”, а сега след като органите на реда реално работят, за да няма “нито една повече”, масово започва да се пише по форуми и новинарски сайтове “Как така?!?”. Никой не може да реши какво точно иска. От една страна “Вършете си работата!”, от другата “Как така си вършите работата?”. В подкрепа съм на полицая. Закона му описва как да действа, действа по него. И всъщност не е останал безразличен и е закарал лично момчето в болница. Все пак има недоволни... бягаш от полицията, противопоставяш се на арест, ще си получиш куршума. Докато родителите отказват да възпитават децата си ще продължава да бъде така.

С един циганин по малко

Дано да не осъдят полицая, че в нашата скапана държава всичко може да се очаква

Престъпниците трябва да получат справедливост с цялата строгост на закона ! Защо тоя престъпник не е изпълнил указанията на полицията, защото си мисли, че е недосегаем..но в случая не е така

Аре стига с тия чай шукария! Охх, бай Тошоо, къде сии?!....

Най-много от цялата работа да научат, че при оказване на съпротива и/или опит за бягство по време на задържане е много вероятно да си получиш куршума... То ако не беше така - ми направо да разпускаме полицията и държавата!

кат се граби и краде ревете че няма полиция, кат полицията си свърши работата ревете че била лоша.... решете ко всъщност искате

Браво на полицая,а тея вместо с дела дасе занимават да отглеждат деца ане аидуци и обирджии..ТРИ ГРАБЕЖА ЗА ДЕН И КАЗВА ЦИЛ ДОБРО ДЕТЕ,АИДЕ ПОСМАЛИ МАЛКО.

А откъде пари за адвокати.

Това са снимки на "жалните" бандюги, пребивали и грабели навсякъде. Убитият Светльо (в средата) и приятелите му от циганското гето в Ботунец си направили нещо като банда за побои и грабежи и се рекламирали в социалните мрежи: https://trud.bg/обвинение-за-втори-грабеж-срещу-бандата-от-ботунец/ Това са снимки на малтретираните, тормозените, убиваните от подобни бандюги: https://trud.bg/малтретираните-тормозените-убиваните-са-просто-суха-статистика/ Полицаят е действал по закона: Бандюгите са пребили преди това няколко момичета с метални тръби по главата и са ги ограбили като са заплашвали, че имат оръжие. Полицаят е стрелял във въздуха и когато бандюгата е тръгнал да бърка в чантата си (за оръжие), полицаят е стрелял при самозащита - няма да го чака да вади пистолет. Така се прави навсякъде по света, също ако престъпникът започне да се бърка по джобовете. Забележете, че бандюгите са били трима и полицаят е нямал време да чака другите двама да си извадят също оръжието

Много добри момчета, досега не ги бяха хващали, а иначе като не са откраднали нищо що бягат от полицията?

Край няма. То бива бива ама чак толкоз не бива. Не стига, че отгледала крадлив боклук, ами сега ще съди. Добре, че все още има читави полицаи които да си вършат работата и да ни чистят от тази тъмна крадлива сган. Ботунец се бил вдигнал на протест, айде един кибрит на цялата ма’ала и да се приключва с тези паразити.

Нагло

Убит е 18 годишен ученик, защото е бягал и е заподозрян в кражба. Имайте уважение към младостта му и към живота като цяло.

Подивяхме от тая престъпност човек. Чета днес един защитник на умрелия да се кани как щял да ни пребивал. Е побоят не е ли престъпление? То е ясно, че основно хора извън закона ще са на страната на "детето", и разни заблудени души. Ти поне си учтив.

ученик, учи се да пребива хора, а ?

иска да изкара пари от случая- Жалко, че не е възпитала детето си както трябва. На место да си признае грешката за това, което тя е направила на детето си обвинява други- Тъжно, грозно и неморално-

какво може да се очаква от една .........

Жената не е виновна. НАГЛИ за пари адвокати са я подскокоросали милата.

Чудя се кой ще плати разноските по делото, защото майката има пари да си сложи изкуствени мигли, но да си плаща ток, вода, наем няма, защото е бедна. И сънът ѝ затова е тръгнал да бие, насилва и краде за коричка хляб.

занаята на мамата налага ъпгрейдване, защото няма клиенти

Добра практика, която ще има възпиращ ефект при други такива неща. Браво на полицайката ! На това нищо семейството му ако беше положило някакви усилия за възпитание нямаше да се случи това.

важното е, че цигането е ритнало камбаната! Следващите да му мислят!

един паразит по-малко

Ще заведат дело!? Като искат да харчат излишни пари за адвокати!? Не знам какво ще очакват... След след предупреждение: Стой полиция, ще стрелям! След два предупредителни изстрела! То, момчето, продължава да бяга - какво, според вас е следващо действие на полицая! Ами стрелба! Човекът се е целия да не засегне жизненоважни органи, но той е тичал и е нормално прицелване му да не е толкова точен!? След това, полицаят не е бил безразличен,а го е закарал в болница... Намерени са и трите гилзи... Питам, какво очакват от това дело!?

няма те да плащат спокойно. Тия там от БХК трябва да отчитт дейност иначе ще им резнат субсидията от централата

Ромката е подучена от Хелзинкският комитет!!!

И още нещо, аз искам да питам, след като Светльо не е циганин, защо майката беше обиколена от ромляни всякакъв калибър. Тази женица дали се е запитала как така е бил оцелен бягащият неконтингент от полицай който в месеца стреля три патрона на стреблището. Как и се връзва това в нециганската глава

Светлю не бил контингент на полицията. Аз като прост човек питам и като как така пък е движил с контингенти! Какво е правил в късна доба по улиците с контингентите -да не би да е джендър в услуга. И как полицаите да знаят, че видите ли не е, след като е бягал. Луито от Бургас преди години като видял двама полицаи се обърнал обратно и хукнал. полицаите -Сто! Стой! и като го настигнали бой докато падне на земята. В управлението се разбира, че не е "контингент" а на въпроса защо бягал отговорил -АЗ ТАКА СИ БЯГАМ; ТРЕНИРАМ! Та на въпроса, за чий е бягал Светльо след като е имало предупреждание, та се стига до там че Чарли Микулек го оцелил на 100 метра с пищова. Бягаща мишена, посред тъмна доба и то смъртоносно. Трябва да се разбере в такива случаи не се бяга, а се ляга

ГУЗЕН негонен бяга

Не Чарли, а Джери.

Достоен син си отгледала - да напада жени с метални тръби и да ги ограбва.

Абе жена да беше отгледала човек ане бандит. Евала на полицая другите като решат да обират хората ,да имат едно наум.

майката наела адвокат Марковски щото той бил голям любител на ромската музика и роми безплатно защитавал

Защо полицията не може да стреля, а айдуците могат да налагат с тръба.?

Интересно какви управленски мюшундии прикриват тези новини.

Не съм сигурна, че е трябвало да се стреля, но момчето е извършвало системно обири с опасност за живота на жертвите. Бяга от полиция. Ами какво да прави полицията, освен да вземе мерки да го залови жив или мъртъв? Жалко за младия живот, но престъпника трябва да се отстрани от обществото. Не чрез разстрел, разбира се, но той не се е спрял пред полицията. Тогава какво? Да продължи да върши престъпления. Ами утре може да убие някого. Той самият е решил съдбата си, макар и толкова млад.

Хора опомнете се . Не вярвайте на полицията . Не понасям цигани , но това си е екзекуция . Куките водят война с нормалните хора . Кой е доказал че има такива удари по главата на момичета . Това не е полиция , а еничарски корпус.

Поне 51 деца и младежи са ограбени на територията, където е действала бандата на застреляния Светльо Младенов от “Ботунец” от началото на 2022 г За какво говорим изобщо

Обичкаш си ти ромите - опъват те често за без пари !

Ако случайно беше застрелян невинен човек,пак ли щяхте да защитавате стрелеца? Не може да се стреля безразборно,има си правила!

Кой невинен човек ще излиза нощем от бизнес сграда със сак в ръка и маска на главата, след което ще бяга от полицията???

Аз не съм чул да е стреляно по невинни хора , то по принцип рядко полицаите стрелят , заради малоумните ни закони .Така че ако си стоят мирно няма кой да ги застреля..

В студентските ми години много обикалях по дискотеки,нощен живот,купони.Прибирала съм се сама по улуците пеш,шифирах и моя кола(бях начинаещ шофьор).Не харесвам полицаите,защото се държат грубо и неуважително с хората.Спирали са ме много пъти,даже един беше записал номера на колата в лично тефтерче.Винаги спирам и съдействам,защото ми харесва да ги затапвам,понеже всичко ми е наред.

Кво искаше да му кажеш?!

Да Ни

Че не са те опънали дето скиташ посред нощите. Или може и да са, ама ти си траеш, може да ти е харесало.

То и професионален наемен убиец, въоръжен с дългоцевно наредби оръжие и оптика трудно може да улучи бягаш човек от 100 метра. Да не говорим за някаква кифла, която едва ли е стреляла въобще някога преди това. Мангалчето най вероятно е застреляно отблизо и. От упор. Свидетели няма, експертизата ще я скрият, трупа няма на го покажат. Така че - каквото ни кажат от Милицията. Друга версия няма да има.

Патоанатомът е казал на майката,че е стрелян в гръб и куршумът минава през белия дроб...

с макаров от 100 метра може да се уцели църква

"полицайката" я измисли нова. Оказа се, че е полицай, има му и имената. Потърси в оная медия дето обикновено пише "няма да повярвате после какво стана". Иначе естествено съм съгласен, 100 метра е голямо разстояние за точен изстрел с пистолет. Особено пък след тичане, задъхан и с мозък плуващ в адреналин. Любопитен съм с какво е стреляно, че чак и изходна рана щом има от това разстояние. Чак си мисля за ФН 57.

Базука?

ОК, това добре. Но мога ли да попитам защо полицаите не са така храбри у срещу дилърите на наркотици коли училищста, които добре ги знаят и които от 15 години тровят децата.

Те полицаите обичат да лапат мутренски пушки. Могат да го дървят на деца и жени само.

Началството ще ги гълчи, то да не е концерт по желание. Просто тази банда са я докопали преди да може да си позволи такса спокойствие.

Тяхно право! Време е да покажете и нападнатите жени. Както и да се покажат предишните жертви. Историята има две страни. Показвате едната. На нападателя и обирджията. Опитвате се да изкривите общественото мнение вероятно от съображения да не се надигне етнически конфликт. Лошото е, че така всъщност подклаждате такъв. Невинните не бягат! Всеки е невинен до доказване на обратното, но щом хукнеш да бягаш от полицай, значи нещо не ти е чиста работата и си го знаеш много добре. Ако това момче беше над учебниците както твърди майката... сега щеше да е жив. Жената се опитва да изкара едни пари от цялата работа.... което си е доста грозно.

Познавам една етноска.Мъжът й почина в болница.Още на другия ден ходи да разпитва как да съди болницата.Гледа да се уреди,даже наследството на другите деца не дава,щото му е втора жена.Че,и тази майка така- човекът замунал,дай ние да си оправим портфейла.Да беше спрял като е невинен.

А роднините на грабени и убити от подобни младежи кога ще ви съдят. Не ме интересува дали са черни, бели, жълти. Законите трябва да се налагат с цялата си строгост, за да се оправи това просто племе!

Дори добър стрелец не може да улучи с пистолет човек на 100 метра. Да не говорим за начервена кифла с 3 см маникюр.

Ти много знаеш дали е било наистина кифла и ако е било какв са на кифлата възможностите и дължината на маникюра и що си мислиш , че не може да стреля Има кифли дето редовно пуцат по стрелбища непрофесионално като хоби и с маникюр и без маникюр. А на тая тва ѝ е било и работата. Прост народ, или ще го бият мангали, или ще го бият полицаи

Полицайката е иззела функциите на съда. Съдът решава кой е престъпник, а не някаква кифла със силиконови устни и жици, само защото ебапът й я е облякъл в униформа и й дава 3.8 к заплата от моите данъци.

Виж, мила, никой няма да отиде самичък в съда и да попита "а бе госпижо/господин съдия, аз престъпник ли съм". Някой трябва да го хване и заведе там.

Тъпо парче нека оберът твоите деца пък тогава щете питам.

Кви твой данъци бре марине циганино прост,вие мангалите данъци не плащате,ни ток ни вода ни нищо,мислите че ви е длъжна държавата да ви хрантути мамицата ви курвне скка лилава

Той и Бойко Борисов така навремето гръмна Чакъра. С гранатомет.

Ми то това сигурно е най-свясното нещо което е направил Боко. Изчисти малко боклук.

И оная чора дето се спомина беше... щастлива случайност.

Със сигурност милиционерския боклук няма да застреля никого вече.

Да бяха го възпитали чавето да не граби сега щеше да е живо

Както и да го погледнеш това си е убийство на въоръжен човек. Още повече, че с нищо не е заплашвал живота й. Да се благодари, че в България няма съд.

Да се благодарим ,че си тотално неграмотен !

С пистолет Макаров, с какъвто са въоръжени куките, не може да се улучи статично стоящ слон на 30 метра, камо ли да се убие бягаш човек на 100 метра. Версията на куките силно издиша, а свидетели няма....

Стреляла е с лично оръжие, може и берета да е!

Колкото Дебора беше примерна ученичка, толкова и тоя е бил примерен младеж.

ААА, Дебора може да пее и работи от малка. Тя е светица.

Дали някой е примерен ученик, си е изцяло негов проблем! Иванка дори и гола да се разхожда по улиците, Вие лично ще идете ли да я набиете, почти убиете, щото няма примерно поведение?!

Патрулката е пристигнала секунди преди убийството. Няма как да е била сигурна, че точно това е бил престъпника с тръбата. Това че е бягал не е аргумент. Аз също всеки ден бягам в Парка около Токуда.

А полицията, ако ти викне да спреш да бягаш, КО ПРАЙМ?! Бягаме или спираме?

Не спирам,защото съм със слушалки на ушите и слушам музика ,трябва ли да ме гръмнат?

Ако си със слушалки,ще те приближат фронтално! Ти ако видиш един със слушалки на джогинг сутрин и един със слушалки, дето бяга от полицията, няма ли да направиш разлика?! Ами, ако не направил, значи е ясно кво има под слушалките ... сори

Каубоя кука носил два пистолета и си ги милвал сигурно. Възмутен съм какво одобрение получава едно убийство извършено с явна умисъл в гръб.

Възмутен,а огорчен ,не си ли ?

А бе боклук , ако бях аз и тримата престъпници щях да ги гръмна!

Обикалял е септември с аверите около Токуда с железни тръби да обира момичета - не бил контингент, е щял е да стане с тази си дейност. Кой лъже тази жена - себе си само лъже

За убийство на невъоръжен човек, присъдата е между 15 и 20 години.

Дръжки! Големи!

А тя откъде е била сигурна, че точно той е престъпника, след като дори не ги е видяла в лице.

Да не е убит, щото е престъпник! Убит е защото не се е подчинил за заповедите на полицая! То ако всеки разбираше от право...ама някои хич нямате логическа мисъл!

Шейсет стъжни животеца на милиционерската курва в Сливенския

Гледай да не те приклещи точно тази полицайка при поредния обир, че жената явно стреля точно и не си поплюва.

Трябва да се забрани плащането на обезщетения за пострадали престъпници - това е работа на парламента. Или с по-точна дефиниция, примерно извършили поне 2 умишлени престъпления, за период напред или тежест на престъпления, като престъпления за които се дава над 1 година затвор. За какво се дават обезщетения. За причинени материални щети и за морални. Само че тук майката е отгледала престъпник. Тя е частично виновна, че той е застрелян. Пропуснатите материални ползи, са примерно пропуснати престъпления. От които и не е ясно колко ще отидат до майката и дали няма да ограби и нея. Не трябва да се заплаща за пропуснати престъпления. Това че ще се възползват го предвиждах. Сега ще се гонят парите. Ще съдят сигурно и държавата, че държавата има повече пари.