Игра на нерви за Донбас: Блинкън и Песков предупреждават под погледа на Ердоган

Украински войник е бил убит, а друг - тежко ранен, при артилерийски обстрел от страна на проруските сепаратисти

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Започнаха поредната си фантасмагория в приказването че явно печалбите на военната им индустрия на сащ нещо са спаднали и си търсят някъде другаде да поизбият идиотите дето им вярват. Ако можеше да се вярва и дума на украинската армия да ги съжали човек ама така и не проумяха че каквото сами си забъркат по чужда рецепта това ще сърбат урките..А къде и колко войска на собствена територия ще разполага Русия си е нейна грижа а краварите да направят сметка колко техни агресори са разположени по чужди теитории.

Българите не трябва да са на ничия страна, освен на страната на ИСТИНАТА! А тя е, че след 2000 година основен агресор в света се оформя Русия - Приднестровието, Абхазия, Ю. Осетия, Нагорни Карабах, Крим, Чечня, Грузия, Донбос и Луганск. Няма по-милитаризирана държава в света в момента от Русия - може би само Сев. Корея. Няма такава друга държава в света, която открита да заплашва други държави къде с намеци, къде направо с унищожение - коя ракета за колко време ще изпепели ЕС, САЩ, как танковете и ще смажат цяла Европа. Отделно и джихадисткият манталитет на управника и-цитирам: "За какво ни е свят без Русия"? " Те /американците/ няма да успеят даже да се помолят, а ние ще отидем направо в рая"! Е, забрави да спомене само като един истински джихадист, че там горе ще ги чакат по 77 девици, но му е простено. Русия, като правило открай време се управлява от хора с увредени мозъци - Иван Грозни, Петър Велики /така и не разбрах кое му е великото/, Ленин, Сталин, Елцин и сега Дребния. Прилъгаха навремето Украйна да си предаде ядрените оръжия срещу гаранции за териториална цялост сега и извиват ръцете. Понеже не могат да противодействат по друг начин на НАТО, използват устава на НАТО който не разрешава прием на държави, които имат териториални спорове със съседите си да препятстват приемането им. Окупирани от руската армия части има във всички държави изявили желание да се присъединят към Алианса - Украйна, Грузия, Армения. От ВСВ нито една държава не е прибавила територии към себе си възползвайки се от слабостта на съседите си както Русия! Но това ще и излезе много скъпо - в скоро време ще загуби Сибир от верния си приятел Китай. Отдава на Китай под аренда земи в Сибир за 49 години, отстъпи им остров Даманский, ще загуби и част от Курилските острови.

българите сме на страната на Украйна.

Странно, кои сте вие тия "българи", които претендираш, че представяш. След като дори българите в Украйна са против тази Украйна. СССР им позволил да се запазят повече от 150 години. А сега новия киевски фашизъм в Украйна ги малтретира и държи да ги изкара чистокръвни украинци. Вероятно си драскач от американското посолство и ни сондира за готовност да се метнем да се бием в Украйна. Много лъжеш.

На коя Украйна бе, на тази около Лвов ли, на тази около Киев ли, на тази около Донбас ли, защото има няколко Украйни, засега...

В случай на въоръжен конфликт в Източна Украина: българска военна и гражданска инфраструктура НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОЛЗВА от чуждестранни въоръжени сили за участие в конфликта. И никакво българско участие.

Кой каза, че не може? Ти си владетелят на България ли, другарю ???

Законите го казват. А ти явно не си български гражданин, нямаш общо с България и за това си извинен, че не знаеш. Освен това Украина ако си има проблеми с Русия, да си ги решава. Украйна също няма проблеми, САЩ имат такива проблеми. И ще водят война до последният украинец. А ти господин ли си, То ли си, каквото и да си, живей си в държавта където и да си, няма нужда да ни обясняваш в България какво да правим. И определено, никой няма нито пръста си да мръдна да воюва за Украйна, а още по-малко да се засили да воюва с Русия. Бре, че тъпо парче си.

Вие продължавайте да трупате войски около Крим и южните граници на Русия, а последиците ще ги видим.Голям зор да се запали световен конфликт, който и господ не може да угаси. Ами пробвайте, да ги видим последиците. Чичо Сам е решил, че ако нещо се запали, то ще е далеч от чергата му. Наивници! Ще видят дявола по пладне!

Украйна, че как така бе. Хем доставяме на Украйна газ, нефт, суровини, и въоръжение за армията, хем изкупуваме всичките им боклуци, а сега се оказва, че и воюваме с тях?" Ами я си представете аналогията, че по времето на Втората световна война, когато немските войски са под Москва, заводите на Хитлер да търгуват с СССР, че на всичкото отгоре и да се намират в Москва. А заводите на бившия президент Порошенко и сега се намират в Москва и той търгува с Русия и до ден днешен. Американците искат да ни превърнат дебили, това си го знаем, ама това, че сега и украинците искат да ни дебилисват, това ни идва в повече.

няма нужда да си го представяме - то си е факт: През първите две години на ВСВ Германия и СССР са в най-близки икономически и военни отношения - поделяха си Европа като празнична торта - двете силни правоимащи държави за сметка на съседните по-слаби. Германия - Австрия, Чехословакия, Полша. Русия - Полша, Латвия,Естония, Литва , Финландия. Че и военни паради си устройваха заедно по повод на победата над Полша - двете големи свръхсили за онова време срещу беззащитна Полша.

Аууу, да се разплачем ми иде за беззащитана Полша. А тази, дето с Германия си поделяла и разпарчетосвала Чехия за пример?

Тук някои по-долу споменават за бандеровци и укро-фашисти! Да поговорим малко какво е фашизъм. "Фашистите изповядват идеята за еднопартийна държава и вярват, че нациите и расите са в постоянен конфликт, поради което само силните от тях могат да оцелеят, бидейки здрави, витални и чрез отстояване на себе си в борбата срещу слабите." Да ви звучи познато? Да ви напомня ситуацията за една близка нам държава оттатък Черно море? Еднопартийна система (опозиционните лидери и критици на управлението или са мъртви, или лежат по затворите - оцеляват и то не винаги само тези, които са в чужбина), от 2000 година насам прилапва със силата на оръжието територии от съседни на нея слаби държави, които иначе са представени като заплаха и агресори спрямо огромната най-силна в света армия( Приднестровието, Чечня, Грузия, Ю.Осетия, Абхазия, Нагорни Карабах, Крим, Донецк и Луганск). На тези силните им е позволено да правят неща, които иначе са забранени на по-слабите и защитаващи се държави - "Песков отбеляза, че Русия премества войски в рамките на своята територия и по свое усмотрение"! В същото време същата тази опция е абсолютно забранена за Украйна - тя бива заплашвана, че ако войските и навлязат в Донбас и Луганск Русия ще се намеси военно! Фашизъм от най-чиста проба - силните правоимащи нации и слабите чиято съдба трябва да бъде подчиненост на по-силните! Къде тук е разликата в идеологиите на Хитлер и Путин?

Абе, вас американските тролове, да не ви подбират по конкурси за идиоти? Айде зарежи това фентъзи, дето си измислил По-добре кажи нещо за Виктория Нуланд, дето каза: Фак дъ ЕС. И дето каза, че преврата в Киев е платен от САЩ с 5 милиарда. Или това не се брои? А нещо за десетки хиляди изчезнали и убити в Украйна? За стотината живи горени в Одеса? И това не се брои. Като се смени властта в Украйна, а това неизбежно ще се случи, е тогава ще излязат наяве данните за изтезания по затвори, за безследно изчезналите и избити. Е това е фашизъм. Абе, нещатно ла.но, дори и символиката на нацитата е нацистка. Произхода на СС Галичина, знаеш ли от къде е. Боже, какво просто и тъпо същество са ни пуснали да ни троли.

краварите откраднаха Тексас и Калифорния от Мексико! Кога ще ги върнат? Краварите окупираха Германия, Южна корея, Япония, България, Панама, Гватемала , хаваи и още и още! КАкво правят незаконно в Афганистан и Сирия? Кога ще се махнат оттам?

Е хайде пък ти сега, чак Тексас и Калифорния? А защо забрави Ню Мексико? Не се ли усещаш че отиваш много далече в историята на Америка? Ами тогава ние българите окупирахме Византия, не е ли време Гърция да си вземе тези територии обратно - от Истъра на юг, тоест река Дунав имах предвид? Впрочем, на няколко пъти Пуерто Рико прави референдум дали да не станат 51-ви щат на САЩ. Последният път спечелиха привържениците за доброволното им присъединяване към САЩ. От Конгреса обаче във Вашингтон им отпуснаха едни парички - да си проведат нов референдум и да помислят да гласуват различно.

Ако в някоя държава, дето е геополитически враг на сащ, ставаше това дето става днес в Америка с масовите б зредици, нали се сещате как Вашингтон пръв щеше да напира за революция срещу местната власт ???

Много искам да видя как НАТО ще си рискува хората и хатъра да се бият за Украйна! Ама няма да стане. Виж, масло и съчки да подклаждат огъня с удоволствие ще предоставят. Само наивници не виждат че Украйна се употребява за да се прави мръсно на Русия. Ко беше казал великият Бисмарк "Ако искате да отслабите Русия, вземете й Украйна. Най добре е ако може да ги скарате".

Малък си, вероятно и нежен... Но демократ? Сержант си бре, братушка! Кого лъжеш???? Апропо, това, че вие, руските разведки работещи с нашите сайтове не блестите с интелект отдавна ни е известно, но да казваш, че Бисмарк е искал да скара Украйна с Русия не е смешно. Тъпо е... Украйна, братушка, е създадена 19 години след смъртта на Бисмарк. Ако беше си подготвил домашното, щеше да знаеш... А не да ръсиш лъжи по нашите сайтове... Апропо - преподавателят ви по български е сменен поне от 6 месеца. Този е много по-добър. Вероятно наш мацепродавец работи при вас... И да те светна, че докато на вас ви плащат с шума, на него заплатата му е в долари! Виж тези, дето ги заловиха в София!!!

Прощавам ти, защото знам че хора като тебе ползват интернета само за порно. Но ако все пак решиш да го ползваш за да провериш и факти, потърси книгата " Издигането на Андрей Шиптики като Метрополит" издание 1926г, страница 219 в дъното. Книгата е на украйнски.

Е, и аз ти прощавам... Прощавам ти, че се хвана на най-елементарния номер при двубой... Ядосах те и ти показа знания, които се получават само при СПЕЦИАЛНА подготовка.... Сега всеки непредубеден може да си направи сам сметката, дали обикновен българин, па бил и той високо интелигентен ще тръгне да чете издание от 1926 година, при това на украински... Учи се от старши лейтенанта! Иронизира, подхлъзвай, но не показвай СПЕЦИФИЧНИТЕ си знания и умения, защото веднага лъсваш, като фламинго сред гарвани, мой МАЛЪК, НЕЖЕН....

Хахахахаааа, новата схема на англосакското тролче. Сега сте решили да го играете българи. Анализите са показали, че тъпите балкански кратуни, по ще Го поемат ако се представяш за свой. А и ако говорип от негово име, съвсем ще ти повярват. Кратункьо, джендърче, че ти общо с България нямаш. Г.за отдавна си си продал за доларчета ли, паунди ли. Сега си дошъл тъка да ни правиш на маймуни, за което ти плащат. Не схванали че си тъпо джендърче и не ставаш за манипулаторче. Какво търиш майка си тука? Като ги мразиш руснаците, ходи ги трепи. Какво ни занимаваш нас с твоите психични отклонения. Та ти дори имаш нулева компетентност по въпроса. Приличш на някаква патка недоклатена.

Е как няма да нападат бе? Тогава за какво са тези оръжия струпани по украинската граница? Как да им вярваш като вече проявиха агресия и окупираха част от украинската територия?

Значи когато САЩ нападат други държави е демокрация? А ако Русия нападне (ако въобще се случи) друга държава е агресия? Това ли казваш?

Не, не е така. Не си доразбрал нещо май. И САЩ също са агресори както и Русия. Само че САЩ не могат да се мерят с Русия по агресия. САЩ проявяват агресия предимно когато имат интереси от това. Русия просто се изживява като световна империя и всички други държави и народи по света ако не ги окупира поне трябва да се държат като васални на руския император/цар/президент. Американците не са добрички и невинни, обаче Русия няма равна по агресия!

При това,че Русия не е нападнала Крим, а хората там поискали да се въртат у дома си - в Русия, тъй като в Крим основното население е руско.Естественно,че ще искат в Русия.Но всичко е било законно - с референдум, не както в Косово за което Запад скромно и подличко мълчи, тъй като те сами отделили незаконно тази част от Сърбия.

Мари патицо недоклатена. Вас, в англосакската пропаганда, да не ви подбират по конкурси за дебили? Агресивна Русия има една военна база в Сирия. Добричките и миролюбиви и демократични САЩ имат 900-950 военни бази по света !!!!!!!!!!!! Повече от половината са разположени около руските граници. САЩ не могат да се мерят с Русия по агресия колко вярно. САЩ нямат стигане. Проблемът им, че тролсистемата е уникално тъпа. Ама на черното да викаме бяло ...

Блинкън ще каже ли защо има американски войски в Сирия? А идеята че Украйна може да воюва с Русия е като тази Ватикана да превземе Италия

Най-добре се смее този, който се смее последен. Знаеш ли я тая поговорка? Ватикана няма да превзема Италия, но и Украйна няма да превзема Русия. За какво? Впрочем, добре че отвори дума за Ватикана. Хитлер е имал намерение да ги унищожи, ама не е успял. Смятай, щом Третият Райх не е успял, кой би успял? Ватикана има много добре организирана отбрана още от средновековието, а съвременните швейцарски гвардейци които ги гледаш не разполагат само със смешните алебарди, а имат много съвременни оръжия. Не са хора с които можеш да се бъзикаш...

Ми според световната история, до момента все руснаците се смеят последни

До: :) И над финландците, и над афганистанците ли се смеят? Егати смеха пада!

Атовете зоб ядат, а магаретата са си магарета.И руските, и украинските.А американските и европейските са даже и джендър магарета.Да им е сладка сламата, когато и докато им я дават, преди да идат за месо.

Хайде сега да направят една трета - последна за човечеството война,защото следовниците на Степан Бандера и СС дивизията " Галиция" се друсат ежедневно и искат да стават кметове на Москва-Онзи ден убиха с дрон 4 годишно момченце, защото си играело на двора.Боклуци!

Schilo

Никой няма да си мръдне пръста за укрите. Как се напада ядрена държава? И то, свързана с икономики на доста страни от НАТО?

Schilo

И, кво ще направят янките? Ново движение "Животът на укрите има значение"? Да, има, както и живота на хората от Донецк и Луганск.

Дори и тролския ти живот ще има значение Тука си безполезен и го знаеш

Schilo

Що, ти полезен ли си? Май да, щото от идиоти винаги има нужда и с това наиостина си полезен!

И Путин веднага замисли нова война. Този психопат знае как да отвлича вниманието от некадърността си да управлява и най - вече от огромните кражби, с които се занимава откакто е избран.

Покажи снимка на паспорта, да видим, че в рамките на един месец си бил два пъти в Русия. Или Навални ти се обади от затвора да ти каже?

Всеки нормален диктатор използва външния враг, за да тушира вътрешни проблеми. САЩ правят същото...

Кога журналистите ще спрат (който има съвест) информационно да поддържат нацистката власт в Украйна? Кога ще обърнат внимание на несъразмерност на броя на убитите на цивилни в Донбас - само деца са 100, а от друга страна военни в Украйна събрани от кол и въже - отровени от бандеровска идеология, радикални националисти, немалко от тях дрогирани, пуснати от затвор, както и други - излъгани, че Русия вече 7 години води война с Украйна. И это - изведнъж се оказа, че имало опашата лъжа за руска агресия и че само сега имало “струпването на руски войски в района на украинската граница в последно време,” И не оказва се, че не съвсем на граница, а на руска територия в воронежска област на 150-250 км от украинска граница. Защо ли журналистите да не попитат за стенанията на украинската власт с клоун начело: с кого воювала тя 7 години след като руската армия не е пресичала украинската граница, а чак сега “иска” да ги “нападне”. А защото трябва да признаят, че воюват сами със себе си - срещу собствения си народ. Там има класическа гражданска война и Запад ги поддържа.Защо ли? Защото собствената им историята е изградена върху насилието, а Русия им е нужна като вселенско зло - за оправдание.

Добър си, братушка! Адски добър!!!! Как тънко свириш на състрадателната струна в българската душа... Сега да ти кажа, какво мисли нормалният, средно статистически българин: Хич не ми пука, как е създадена Украйна. Хич не ми пука, че за Путин Украйна е руска територия. Хич не ми пука, че руски мекерета пишат по нашите сайтове. За мен, като българин е тежко да приема факта, че македонците най-много мразят българите, но го приемам. Да са живи и здрави!!! Защо вие, руснаците не може да осъзнаете, че украинците ви мразят в червата си? Защо не ги оставите на мира??? Каква е тази мания да завладявате парчета от съседни държави? Мислите, че финландците ви обичат ли? Ами не - мразят ви. Както ви мразят латвийци, естонци, литовци, поляци, японци, арменци, грузинци, осетинци..... Няма да ми стигне мястото да спомена всички.... Та, много си добър, ама си пишете по вашите сайтове, викам аз!!!

То НИКа ти е право пропорционален на написаното от теб.

Гладиаторе, кое от написаното от мен е лъжа? Не ни мразят макетата ли? Мразят ни. Финландците обичат руснаците? Ами не - мразят ги. За японците няма да говорим, че насилствено изселеното местно население на Курилските острови още гледа с тъга домовете, в които поколоения наред са се раждали и живяли. А сега там тъпче руски ботуш... Поляците ли обичат Русия?... Та кое е лъжа, бре, етикедаджия? Или е достатъчно да кажеш, че сестра ми е ....? Ами не, не е достатъчно. Вече искаме доказателства, защото лъжите ви станаха много и големи!!!!

Ало, американския трол, айде не го играй на българин. У тебе няма много българско и не се пиши българин. Че и ме копираш. Нито тоя дето ти е писал, нито аз сме руснаци. И истината не значи русофил или руснак. Ти служиш на американски агресори. И определено си трол. А мисълтат ти вече не е българска. Почнала е да вони. А кой мразил руснаците, защо си си направил труда да изреждаш толкова нации. Схемата е простичка: руснаците ги мразят тези, на които са платили американците. Ти за какво си мислиш, че мразиш руснаците. И се скъса да пишеш русофобски коментари? Щото ги мразиш или щото ти плащат? по различен начин се пише в двата случая. А ти пишеш, щото така ти плащат. Що всичкото американско трол се правите на великите тарикати и манипулатори. Назобали сте се с някакви примитивни схеми за манипулиране и се пънете да ги правите и то по най-дървения начин. А като толко "мразиш" руснаците, взимай автомати и ходи на Донбас да ги трепеш. Какво си седнал тука да пишеш. Всичкото, до което се докосне американското, почва рязко да изтъпява. Което не е проблема. Проблема е, че не се усеща колко тъпо е станало.

Зеленски и прочее ..

По-добре руснаците да си вземат открай време руските територии и да си сложат граница. От това влачене и мъчение за народа там!

СВОБОДА ЗА ТЕКСАС!

Нека украинците да разкажат за победите си над руската армия! За така наречените „котли“ и колко победоносно са избягали оттам!

всеки път като чуя Блинкин и се сещам за филма 'Робин худ мъже в чорапогащници" имаше един сляп човек който се казваше Блинкин хехе

Ситуацията е следната, Украйна е подкокоросвана от ФАЩ да организира провокации, и учението на НАТО да прерасне в превземане на Донбас, като "руските ПВО няма да посмеят" да свалят потенциални самолети на НАТО. Руснаците обаче не им дреме от такива малоумни планове, а просто притикват войски край границата, и вероятно ще предадат ПВО на самите непризнати републики. Така че ше гледаме как падат като круши пиндоси миндоси :)

Не можеш да си представиш колко си смешен! САЩ анексираха Крим, САЩ организираха отцепванито на областите Донбас и Луганск! Сенатори от конгреса на САЩ са начело на "правителствата" на двете украински области.Военни инструктори на САЩ ръководят военните подразделения на областите. Пуснати в "отпуск" подразделения с тежкото си въоръжение се оказаха на екскурзия в двете области. Какво искаш да кажеш? Някой ти прибира териториите и ти да се правиш, че нищо не се е случило, че да е необходимо някой да те "подкокороса" за да реагираш!

краварите откраднаха Тексас и Калифорния от Мексико! Кога ще ги върнат? Краварите окупираха Германия, Южна корея, Япония, България, Панама, Гватемала , хаваи и още и още! КАкво правят незаконно в Афганистан и Сирия? Кога ще се махнат оттам?

До ОО 7: Пращиш от акъл, гледам. Айде сега, като си толкова информиран ми кажи КОГА и СРЕЩУ КОГО НАТО е започвало война!!! Не се сещаш? Нормално. НАТО е отбранителен съюз и войни не е разпалвало. Сега имаш ли половин ден време да прочетеш кога и срещу кого Русия е започнала война? Защото точно толкова ще ти трябва, а аз поне 10 пъти ще трябва да отварям нова страница... Стига сте манипулирали хората, братушки! Спрете да лъжете!!!! Всичките ви съседи ви мразят и с болка поглеждат към границите си, ЗАД КОИТО лежат техни територии, завладени от вас!

Да написаното от теб НЯМА ЗНАЧЕНИЕ. НАТО-то не е започвало война? Айде да почнем от Югославия, да минем през Ирак, Либия, Сирия...

Ооооо, събудихме старши лейтенант, виждам! Бравос! Личи си подготовката. но както винагои - ЛЪЖИ!!!! НАТО е съвкупност от държави с цел отбрана. Ако една или няколко държави нападнат някого, това не свързва НАТО по никакъв начин, защото войната се води на чужда територия. НАТО защитава своите членове само, ако някой ги нападне на ТЯХНА територия. И за това Русия прави всичко възможно против членството на Украйна в НАТО. Та с инсинуациите - до тук, товарищ старши лейтенант!

Кога нато е започвало война ли? Либия, Косово, Сирия! Не започвали тия боклуци войни ли! Гърция и турция постоянно са в състояния на война! Защо натото не защити кипър???

Този път ше го плеснат по кунките.... Гаранция. Щом и Ердо го е предупредил Путьо знае, че предупреждението е истинско и само тропа железарията. Не му стиска за повече.

ахам ще ги плесне всички с голия по дупетата май

A, Putler nqmalo da napada?!

Е защо да напада ? Нали зеленчо снима нова серия на комедията ,, Аз съм независим" .

Помпео номер 2. Бърза да приказва и да се меси там дето не му е работа. От една страна нарежда армиите в Украйна, от друга заплашва Руснаците да не се зашитават тяхното. Кой е аресора тук?

Кое е тяхното на Русия в Украйна?

Всичко бе педераст. Нема държава Украйна, създават я евреите след 1918 година когато убиват руския император. Мръсна еврейска свинщина.

Много си глупав, знаеш ли откога има Русия, това не е било и тяхно. Според международното право: призната територия е суверенна и точка. Другото е инвазия....умник мамин!

666 това отнася ли се за американските войски в Сирия?

гадни русофили и комуняги. умират млади момчета заради тъпия ви фашист Путин. и на руските и на украинските майки им дреме за неговите амбиции.

И заради кой умират бе идиот,не е ли заради болните амбиции на сатаната от краваря да краде и използва народите по света.Жалък болен мозък си.

Вземи някакво огнестрелно оръжие и се гръмни !

Соросоиден отпадъко имате само минуси ,а аз плюсове !!!! Що така бе срамливия ,що така бе кравелюбско нискочело животно !

умират заради американските им господари тъпак малоумен

Абе Алцхаимера не се е появявал да не го замразиха и да го показват само за подпис на разрешение за Трилйони долари хахааа Смях

Целта на краварите е чрез активиране на донбаския конфликт и провокации към неминуема руска намеса в защита на етническите руснаци там, да оказва натиск върху европейците за спиране на Северен поток2. Без газови доставки Украйна умира за 6 месеца. А краварите не искат да плащат сметката, свикнали са друг да я плаща

Злото по света се сее от Еврей и Американци е помагат и Английските Курвета ! За да се спре е необходима друга валута А Еврото се клати кат ташаци Щото Краварите бутат и Европа само да отцелеят а ги държи само това $$$$$$$$$

България ще воюва срещу Русия с книжните самолети дето купи за милиарди от краварите.Ще ги пилотират,Павел,майора,Щерев и другите безказарменици дето пишат тук.

Ще викнат пРезидентЪт.

Има резон: той много страшно размахва юмручето!

Ами те обикновено са един човек, дето си менка никовете. А и няма да се засили от САЩ да дойде в България. Нали сме в хибридна война, тия може и да не са в България.

Те тия, дето си ги изброил, ще воюват с Русия по новия начин - ще свалят гащите и с намазани дупки - напред !

Блинкън ще ми стане придворния шут след една трета световна ако оживее ! Ще го водим окован във вериги като панарджийска маймуна !

Блинкън: Ще има последици при руска агресия в Украйна. Песков: Да не напълпи гащите бре Блинкън? Да ти дадем памперси Спутник-П.

Спутник -ПЕ. ПЕ - памперс за еднократна употреба. Путин може да им изработи и за многократна употреба. Ще им е по-евтино.

И да ги даряват като хуманитарна помощ на американците , че техните бързо свършват и осраха Черно море .

А в случай на украинска агресия срещу ДНР и ЛНР, санкции срещу Украйна ще има ли. И защо се пропускат. Украйна е концентрирала огромно въоръжение и войски. Светът спи ли? Защо не заплашват със санкции Украйна. Украйна се готви за въоръжено нападение. Защо само Русия трябва да я предупреждава. САЩ спи ли. А може би трябва да нападне. След което ще се намеси Русия и агонията на така наречената Украйна ще приключи. Като минимум, ще изпратят всичко американско там, от където е дошло.

Какво е ДНР и ЛНР? Това е там Украйна, на никоя карта не ги намирам.

Ами ако на мен не вярваш, вярваш ли поне на ООН. Щото според тях и международното право няма Украйна. Тя е в Русия. Ама Русия нещо съвсем са ги разпуснали. А нещо за Косово да кажеш? Абе вас, американските тролове, по конкурси за идиоти ли ви подбират, та сте толкова тъпи?

Помните л каик хохолите свалиха цивилен самолет и после припкаха по медиите да обвиняват руснаците !

Ало православният, нали не си забравил православните ни украински братя.

Печалното ще е наистина, ако тъй наречените от теб ''православните ни украински братя'' подведени от и заради интересите на наглосаксонските мекерета нападнат други православни нам братя-руснаците живеещи в Донбас и Луганск..Това ще е наистина печално и непростимо. Тогава ще остане само да си понесат последствията, когато Русия, последният стожер на православието, изпълни дълга си да защити тези руснаци, даже и с цената на премахването на Украйна като продадена на запада територия

Пекин обвинява Вашингтон, че е разположил 16 биолаборатории на територията на бивша Украйна.

Наблюдава се и сериозно раздвижване на руските военни, разположени в Приднестровието.

Най-вероятно цялата одеска област ще се присъедини към Крим. Така Русия вече ще получи директен достъп до приднестровието.

Айде Стига Заплахи Бре Амеркански Лайна Стойте Си В краварника Да Не Усерете кура ! Бахти Измета скоро ще сте си у дома в ЮСА е Германия Реве да излиза от ЕЮ Франция ви неще НАТО Марш от Европа американска СГАН !!!!!!

Що бе мой? Русия да тероризира съседните държави? А какво ще кажеш ако утре посегне на България?

Тия глупости ги запази за чалгаризираните си внуци, ако си запазил репродуктивни способности след наркотиците, които използваш. А руснаците, ако са искали да ни посягат, са могли да го направят много пъти. А те само са ни помагали. Само мекеретата на Козяк могат да плещят подобни небивалици.

Колйо ти идиот ли си бре ? Терористите са ти дали договор за Ф-16 които ти си платил а те му събират частите Продадаха ти Фолсфаген Костенурка Колйо и то насила

Дали Русия ще навлезе в Украйна или не, това няма никакво значение. В крайна сметка президентът Байдън ще реши съдбата на тази държава Русия. Ако той реши, тя ще бъде разтурена и закрита. И край, точка. Била е дотук. Повече няма да има никаква Русия.

Пак си се напушил! Спри тия наркотици, че ти изпиха мозъка, бре!!!

Не знам дали призедентът Байдън е в състояние самостоятелно да си избере памперса за лека нощ Закриването на Русия, върви ръка за ръка със закриването на планетата Земя - Путин ясно го каза преди известно време. Така че се моли изкуфялото старче да не обърка копчето на ядреното оръжие с неякой друг дивайс, защото всички сме в една лодка, като става въпрос за ядрените мощни държави. Ако тръгнат натам нещата, Байдън няма да му трябват памперси, а на теб комп-а да пишеш детски глупости.

Тъпундер,ти наистина ли мислиш,че БайДоньо решава нещо?

Като воюват с руската армия на Донбас, защо украинците не смеят да припарят с оръжие към Крим? Нали са много ербап!! Истината е, че 2014 година украинската армия на Донбас беше унижена от доброволчески армии с руски инструктори и Минските договорености им спасиха задника и предотвратиха пълния ѝ разгром. Не без помощта на Запада. Само че сега, след като американците ги пообучиха и въоръжиха с оръжие, което иначе щяха да утилизират, те ги побутват да провокират военен конфликт с Русия. Но като знаят, че укрите нямат шанс срещу истинската руска армия, се задоволяват с плякане на джуки и заплашване. За толкова години така и не са разбрали, че подобни неща на руснаците не действат. Или по-скоро са с обратен ефект. Впрочем, за мен обяснението защо ни взеха в НАТО ( нас и бившите соц. страни) е просто - накараха ни да си унищожим тотално въоръжението, което си беше доста добро за онова време, за да ни набутат старото си въоръжение на тройни цени и да ни използват за плацдарм и пушечно месо срещу Русия. И трябва да мине време, за да се опростачи населението и да му се набие в кухите кратуни, че Русия ни е враг, какъвто никога не ни е била.

Америка се разпада, безработица, липса на президент и празни рафтове

Абе Русия да не се прави на ущипана госпожица, ами да си признае че има готови разработени планове да анексира цяла Украйна!!! Нещо много грозно и непочтенно! И в България също има рускоговорящи. И в САЩ също има рускоговорящи, както и китайскоговорящи!!! Това значи ли че Русия има законното право да окупира и САЩ???!!!??!!!

А тебе ще те пратим да къртиш камъни в урановата мина ! Панимаеш ли бе !

глупак, какви тъпи сравнения правиш, в САЩ и България под 1% са руснаци, а в източна Украйна - 80%

И около гъза ти се навъртат много рускоговорящи, гледай да не ти влезе нещо руско отзад.

Руснаците прехвърлят десантни съдове на Каспийската флотилия по системата от канали от Каспийско към Азовско море.

За голямо мое разочарование (защото аз съм дърт"ястреб"-сеирджия)... "екшън" в Черно море няма да има... Вчера в една подобна статия пак на Дир-а се спомена,че украинците се отказали по "насилствен начин" да "приобщават" Донецк,Луганск и Крим към Украйна.. При това положение днес пък руснаците съответно се отказали да "влизат" в Украйна... -------------------------------------------- Тюююю,язък...тъкмо си бях подготвил голяма и богата френска салата плюс френски пържени картофки и майонеза хем като вечеря,хем като мезе към хубавата ми домашна ракия .... и се бях настроил като за футболен мач.... ... а то пък главните участници сега са на път да "развалят хубавия бой със скандал". ------------------------------------ Ако все пак има екшън искрено се надявам французите да не участват в него срещу руснаците...(аз "ям френски хляб"в буквалния и в преносния смисъл) и ще ми бъде жал за красивите и"барнати" отвсякъде френски фрегати и корвети ,ако им бъде смачкан фасона... Нашият "Дръзки" също е "фрегат-франсез"...само,че сме го купили от онези першерони-белгийците,дето се правят,че не са французи... Иначе за всички останали западняшки (предимно англосаксонски) дебили -много ще ми бъде кеф даже,ако бъдат наритани по дебелите джендърски задници,ако им накъдрят рижавите пластмасови муцуни и им бъде затъмнен сектантския блясък в тлъстите очички... За моите приятели французите съм убеден,че няма да участват в бойни действия срещу руснаците....защото освен,че имат горчив исторически "опит"...те по принцип се имат доста с руснаците през изминалите векове до наши дни...тоест играят тихомълком "сава́-сава́", както се изразяват самите французи...и ще се ограничат само с някакви вербални "протестни"ноти....:) -------------------- Обаче на турците французите са им набрали яко...обратното също важи...Там може да стане "екшън в екшъна",нищо,че са "съюзници" в НАТО....:)

Аз доколкото си спомням франсетата са превзели Москва при похода на Наполеон. Нещо което за голямо съжаление дори фюрерът Хитлер не успя да реализира. Но явно французите познават по-добре от немците Русия и умеят по-ефективно да завладяват руските територии и градове. Та не бъди сигурен за французите. Може пък френското знаме да се развее над Кремъл и нова Айфелова кула да издигнат в центъра на Москва.

грешно си спомняш, те не са я превзели, а руснаците са я изоставили тактически, а след това са прецакали Наполеон

Бъркаш, бро!!! Москва е отстъпена и опжарена от самите руснаци по тактически съображения - франсетата са очаквали, влизайки в Москва, ядене, пиене, грабеж и дашни каки, а го посрещнал призрачен и горящ град, глад и мизерия. След което са започнали да ядат як и методичен бой от рашките от Москва до Париж! Та така!

Орлин_Данев

до аз (нерегистриран) ------------------------------------------ Въобще не е така.Грешно интерпретираш нещата. Москва е била изоставена НАРОЧНО и подпалена също...но от самите руснаци...Това е било капан за французите...Наполеон е очаквал Руският Император да го посрещне в Москва и да се признае за победен....Но не станало така...всички сгради били запалени,нямало никакви провизии...французите постояли няколко дни в Москва и тръгнали да се прибират обратно към Франция...Какво да правят повече в Русия?Наоколо нямало никакви руснаци...И тогава станало най-страшното за французите...По пътя за обратно към Франция...руски военни части с "партизански" действия ги нападали и убивали непрекъснато. Французите вече били премръзнали,гладни и с окъсани дрехи...а за тяхна беда било страшен студ и сняг....Те просто нямали сили да вървят и падали премръзнали един след друг...а руснаците ги доубивали....И така руснаците "изпратили" "гостите"си-французи чак до Париж и също влезли в Париж БЕЗ БОЙ... (То нямало и кой да се бие вече от френска страна.. .Французите са дали 500 000 убити и 100 000 пленени срещу Русия... завърнали се във Франция само 35 000 души...) След това руснаците и те постояли няколко дни в Париж,руските офицери направили няколко бала и увеселения с местни французойки и...също си тръгнали обратно към Москва.... Ти не си ли учил история,не си ли чел книги,не си ли гледал филми на тази тематика? Така е било в ония времена....

Абе, те украинскуте политици са като нашите - живеят в някаква си своя реалност, нямаща нищо общо с действителната. Но където има марионетни режими на САЩ по света, винаги е така - управниците лапат грантове и предават и продават народите си!

Към написаното понадолу бих добавил също, че това е войната, която още преди 5 години американците щяха да започнат, ако в Белия дом беше влязла Клинтън, а не Тръмп!

Защо е нужно да пишете толкова глупости? Украйна от 2014 врещи, че води война с Русия и се издържа от това - факт. Нито Америка, нито ЕС, нито дори МВФ вече им дават пари и те вдигнаха оборотите на плочато от 45 на 78 оборота. От поне 3 годинд се знае, че на мястото на разформирования украински батальон морска пехота във Феодосия ще дойде 56 ДЩД - знаеше се и кога. Започна предислоцирането и ето ти повод за санкции и давление на СП2. Задайте си въпроса какво ще стане, ако руснаците започнат истинска инвазия??? Няма да има преместване на войски - нужните за война с Украйна сухопътни такива са си в Донбас - 3 танкови корпуса. Повече танкове от тези на цялото НАТО в Европа. Тази цифра я коментират от 3 години в Бундестага - можете да проверите...

Подгответе се психологически! Това вече е краят на Русия. Този път сериозно го е загазила. Това са последните няколко месеца от съществуването на руската държава.

По добре да си беше останал с феса преди 143 госини,бе боклук.Сега нямаше да правиш минет на Херо Мустафата,а на Ердоган.А пък края на Русия все свършва с парад-ту в Париж,ту в Берлин.Сега е ред на Вашингтон.

Ходи на психиатър,време ти е.

И да иде, пак прост и за'лупен ще си остане... ;-)

Блинк... кой викате. Блинкин ли е . Блинкан ли е. Блинкън ли е . Линкълн ли е. А бе чист руснак си е каквито а-та и ъ-та да му скарате :))))))

Евреин е.

Нашите големи приятели,американците, сто пъти до сега предупреждаваха русите. Ама руските пияници на големи бабаити се правят и много се ежат на Америка. Е, като загубят войната с НАТО и Русия бъде окупирана от американски и немски войски, после да не съжаляват и да не се оплакват. Не виждат ли кои са те и кои американците? Депутатите от руската Дума най-много могат да бъдат измекяри, домашни прислужници в домовете на американските негри. Или метачи по улиците на Ню Йорк и Вашингтон.

По добре да си беше останал с феса преди 143 госини,бе боклук.Сега нямаше да правиш минет на Херо Мустафата,а на Ердоган.

Ааай, русофилско говедо,знаеш ли как ги обичам такива като теб? Само Сибир за вас, в някой Гулаг да ви заточим! Или пък в някоя руска тюрма. Много съм слушал за затвора в Лефортово и за Бутирската тъмница. Кое си избираш? Трябва всички русофили да ви изпрати там "на топло".