Блъснаха млада жена на пешеходна пътека в Пловдив

Инцидентът е станал на "Коматевско шосе" рано сутринта, ранената е в болница

Обратно в новината

Коментари - Блъснаха млада жена на пешеходна пътека в Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пресичаш, когато автомобилът спре напълно, иначе е хазартно и разчиташ на милостта на някой си, каквато липсва доста напоследък

Не по скоро друго е станало. Шоферето спира, оная коза тръгва като кон с капаци да пресича ама въобще не и пука дали от другото платно са я видели. Естествено качва я на капака...

мен така една без малко да ме блъсне, вярно караше бавно , но си гледаше в телефона и не очакваше някой да излезе на пътеката, при отстъпването ми с 1-2 крачки назад ме видя и изведнъж спря. Но тази жена от пловдив или си е гледала в телефона или до последно е разчитала, че този ще спре. Никога не ти е гаранция че дори и да те е видял ще спре, затова трябва да изчакаш да намали достатъчно или да е достатъчно далеч от теб за да можеш да притичаш, иначе да се мяташ така пред колите винаги е рисково да те качат на капака

"пешеходката има счупвания по тялото." Ако някой знае дали може да има счупвания извън тялото, моля да пише "Водачът на автомобила е дал проба за алкохол, но резултатът му е отрицателен." Предлогът "но" има смисъл, че е нормално и логично пробата за алкохол да е положителна, ама в случая не било така.

В дирник, забележки не се правят. Само се пита "Какво всъшност правя тук?"

Специално тази пътека (мисля, че е тази) е добре обозначена. Не е на кръстовище, а пресича въпросния булевард с по три ленти в двете посоки. Проблемът е, че сутрин всеки бърза за майка си в задръстванията. Ако най-дясната лента е била ползвана за паркинг и жената е изскочила нормално, без да маха със знаме 1 минута преди това, най-вероятно каращият с 50-70 шофьор не е реагирал навреме, щото нали трябва да сме с колоната. https://www.google.com/maps/@42.1276776,24.721782,3a,75y,33.01h,87.68t/data=!3m6!1e1!3m4!1s6HhvkXFrSeXldGOeb9bk-A!2e0!7i16384!8i8192

Младите български жени, девойки и момичета са безценното богатство на България. Те трябва да се пазят и защитават с цената на всичко. Има ли ги тях има я и България.

Водачът на автомобила е дал проба за алкохол, НО резултатът му е отрицателен. Ива, защо НО? Не е ли по-добре И. Какво се опитваш да внушиш? Всички водачи карат пияни?!

Нищо чудно и двамата да са забили нос в сорат-тефтера. Обаче би било новина, ако са чатели един с друг.

Никога не пресичам пешеходна пътека ако има автомобили на платното ! Чакам да премине потока и тогава пресичам. Знам от личен опит, че пресичането при налични автомобили си е самоубийство.

Пешеходците са с предимство,обаче някои като тръгнат по пешеходната пътека бавно бавно,спират да си почиват,да си поговорят,като,че не са на платното за движение.

Пешеходецът е винаги прав, но уви не винаги жив.

Особено в пропаднала държава като нашата!

Няма контрол - шофьорите карат доста безразсъдно и нахално, а пешеходците пък се движат като обезумели камикадзета...

Пътищата ни са безумно направени и още по-безумно регулирани. Има дори примери за пешеходни пътеки поставени на най-слабо осветеното място на пътя. Също пешеходна пътека тип зебра, смело поставена на завой. Или 2 пешеходни пътеки в разстояние на 40 метра. Пълно е с подобни примери в татковината.