Върховният съд потвърди 5 г. затвор за полицай изнасилвач

Върховният касационен съд потвърди присъдата от 5 години затвор за 43-годишния вече бивш полицай Васил Бойчев, който през септември 2010 г. изнасили брутално своя съседка в благоевградския квартал "Еленово", съобщи Дарик радио.

Обратно в новината

Коментари - Върховният съд потвърди 5 г. затвор за полицай изнасилвач | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За такива самозабравили се цървули и то с пагони бързи и ефективни присъди.Сега ще види как се упражнява неговия "любим занаят" на територията на панделата!

охххааа !На печелившия честито .Ударил е и двата джакпот-а ,хем ченге хем изнасилвач.Ще му турнат лагерче на дупенцето да не му се свива и ще го РРРРРазцепят! Със здраве да им се израдва на следващите вълшебни 5 годинки !Честито на мизерната пагоняга ушата

Да се радва, че е бил Бг полицайче, че ако беше в нормална държава, нямаше да се отърве с 5 г.

Защото е полицай затова го осъдиха ефективно и толкова бързо. Ако беше обикновен престъпник щяхме да чакаме 10 години да мине през съдебната система и накрая да го оправдаят.

Ти да не предлагаш, като е полицай да му се присъди награда! Според мен факта, че е ченге е утежняващо обстоятелство и петте години са му малко и две години до присъдата никак не са малко.