Откриха изчезналия студент от Благоевград

26-годишният студент от Благоевград Атанас Георгиев Макенджиев, който бе обявен за общодържавно издирване, бе открит късно снощи.

Обратно в новината

Коментари - Откриха изчезналия студент от Благоевград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

DO MARGO, ако имаш моля те дай някакви координати на семейството. A има хора,които искат и могат да помогнат!

С какъв калибър ще помогнат? Не искам много да се мъчи момчето.

Много се радвам, че момчето се е намерило! Вчера, когато разбрах за него ми стана много, много мъчно. Но сега се радвам и се надявам, че с много усилия Наско ще се управи.

От толко Управия няма Оправия!...

До: Джани Бе остави ги тия българи бе! То в България май нормални не останаха. Всички които са още тук са паранормални - говорят ти само за извънземни, за ЦРУ-то, за масоните, за евреите и световната конспирация, за баба ти Ванга и каквото друго се сетиш. И щом някой напише нещо нормално - веднага го оплюват!!!

Браво бе! Американците го били убили (първия изчезнал студент)! Ами ако беше изчезнал в руското посолство, сигурно щяхте да кажете че студентът се е самоубил от мъка, защото не са му дали виза за Русия! И един мармот завива шоколада ... знаете в какво ;-)

Голяма простотия цари у нас и за това сме на този хал. Кои представители на друга страна у нас и то с дипломатическа мисия ще си позволят дори да мислят за убийство. Просто настръхвам от тъпотията. Никой ли не допуска, че щом някой е в депресия всичко, което му се случва е предизвикано от него самия. Не допускате ли да е избягал, да е обратен, да има някаква връзка с непочтени хора, свързани с дрога или просто си е взел шапката и накъдето му видят очите, без да разсъждава. Много са вариантите и стига други са ни виновни. В България всичко е възможно, но това е последствие само от нас, от нашата държавност и от тъпите ни разсъждения.

Може да се е алкохолизирал или дрогирал.

Във кой парк е открит, ако е в Южния Парк, значи е успял да избяга от американското посолство невредим!

Това е друг студент

Не е друг, другия още не са го открили.

Все още няма никаква информация за другия изчезнал студент - 22-годишния Петър Димитров от Попово, който се издирва от 12 май, когато за последно е видян в посолството на САЩ. Чети по - внимателно.

Другия сигурно са го телепортирали в щатите за медицински експерименти. А този са го пращали на космически кораб за да видят как ще преживее радиационния пояс. После са му изтрили спомените и хоп ... обратно

наораво настръхвам като чета за изчезнали хора,дано да се намери и другото момче живо и здраво по - скоро

Слава богу .Помогнете на момчето. Дано и другото момче се намери.

ДОБРА НОВИНА ДАНО СЕ НАМЕРИ НЯКОЙ ПСИХОЛОГ ДА ПОГОВОРИ С МОМЧЕТО,ДА ГО ИЗВЕДЕ ОТ КРИЗАТА

Много се радвам за момчето!Трябва обаче бързо и адекватно лечение за депресията и аз съм убедена,че втората му майка и сестричката му ще направят необходимото.Не зная защо, но накак си почувствувах колко много го обичат. Успех на семейството!

СТУДЕНТЪТ Е УБИТ В ПОСОЛСТВОТО. ФАКТЪТ,ЧЕ НЕ ПОКАЗВАТ ФИЛМА ОТ КАМЕРИТЕ,КОИТО НЕ СА ЕДНА И ДВЕ,ГОВОРИ ,ЧЕ МОМЧЕТО НЕ Е ЖИВО.НАЙ-ВЕРОЯТНО Е КАЗАЛО НЕЩО ПРОТИВ САЩ В МОМЕНТ НА АФЕКТ,СЛЕД КАТО МУ Е БИЛА ОТКАЗАНА ВИЗА И СА СЕ РАЗПРАВИЛИ С НЕГО ПО ТЕХНИЯ СИ НАЧИН...ТИПИЧНО В ТЕХЕН СТИЛ.

Да, да, да!!! Това е американската конспирация! Всеки, който каже нещо против САЩ бива тутакси заколен в посолството!!! ЦРУ следят всички! Наговорили са се с извънземните...

Само бавноразвиващите още не значт , че Америка упрявлява света- едва ли са го убули в посолството, но е меко казано странно, че са казали, че камерите в посолството били развалени- браво бе -всички камери в Американското посолство изведнъж са се развалили-Що за идиоти искат да ни направят...Но явно има и такива нещастни , елементарни хорица, които се връзват на това...А нашити политици естествено слугуват сляпо на САЩ и никога няма да си отворят устите -кво толкова-някъв студент изчезнал в посолството.....

Хората бомби гърмят и ги арестуват и съдят ти изкарваш че застрелват за думи. Не се престаравай толкова. Кой ще е тоя служител, който ще застреля някого защото казал нещо против държавата му и как е попаднал на тая работа?

Гледай виедеото в YouTube как полицай в Ню-Йоркското метро прострелва в гръб човек, който лежи по гръб с белезници на ръце и тогава говори. Уж искал да използва тазер, но се объркал.

А ти си ярък представител на типично простите българки....

Да, така е :) Сигурно са били пияни с Кока Кола, другаркУ :) Не свършиха балъците в тази държава :)

Фактът е, че нямаш грам доказателства да подкрепиш това твърдение. Убит в посолството защото бил казал нещо срещу САЩ? Що за глупост?

и аз мисля, че момчето от Попово е станало жертво на "нещастен приятелски" случай в посолството. Дано не съм прав!

"ТЕХНИЯ СИ НАЧИН - ТИПИЧНО ТЕХЕН СТИЛ"? -Те българските мутри сега и американски дипломати ли станаха?

Cлава BOGU!!! Tука не са нужни "проповеди" и много "плямпане"!!! Dано тия които имат сърце на място му помогнат. Dайте някои координати ако има такива!!!

Хубава новина. Сега очакваме и изчезналият след интервюто студент да се покаже след края на сезона на бригадите в САЩ. Нищо чудно да е там с фалшиви документи.