Майка на 4 деца остана без работа и се натрови

37-годишната Елена Траянова от Благоевград се натрови, като погълна умишлено голяма доза медикаменти, след като остана без работа, съобщи вестник "Струма".

Обратно в новината

Коментари - Майка на 4 деца остана без работа и се натрови | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ален, ако вземеш и родиш едно дете и после изпаднеш в ужасна беда - безработна, болна, сама.... Бе как можа да си родиш детето - ми ти ще си много безотговорна бе.. Айди бе, после ще искаш някой да ти помага! То си тъй, оная многодетна майка да не е изпадала в беда и после да иска помощ - Срам си е.. Нал тъй, ко ша кайш

на наглите грабители. Че самите те се смятат за личности осигуряващи работа и хляб на хората. Благодарим Ви спасители. То и народа е нарекъл ебането любов ама от тази работа нещата не се изменят много.

Четири деца ??????? Първо се мисли дали можеш да осигуриш нормален живот на децата , а след това ги раждай ... цигански манталитет !!! Оставаш без работа ... самоубиваш се .... и обричаш горките деца ... ТОВА Е СВРЪХ БЕЗОТГОВОРНО !!!! Поредната многодетна, която смята 4е държавата и е длъжна да и гледа децата...

Ех, Пафка, че какво им е толкова задълбоченото на постингите ти? Хубаво че работиш за себе си, а пари откъде взимаш?

някои щяха да ронят литри сълзи за него, но понеже е човек им е през ....

свобода на народа !

Dostatachni li sa dannite gore, za da i se pratjat malko pari na taja zena? Njakoj znae li oschte po adreza-tretoto i ime?

С ТОВА ИЗХВЪРЛЯНЕ НА НАРОДА , НА ТРУДЕЩИТЕ СЕ НА УЛИЦИТЕ ДО ТАМ ЩЕ Я ДОКАРАМЕ, НЕ БЕШЕ ЛИ ЧЕРНА ХРОНИКАТА ПРЕЗ 1992 Г. СЪЩИЯ ПЕРИОД ИМАХМЕ И ПРЕЗ 1996 Г. МОЖЕ БИ СТЕ ЗАБРАВИЛИ ХОРА , 20 ГОДИНИ МАСОВО ИЗТРЕБВАНЕ НА НАРОДА.

Има, няма баща държавата трябва да се грижи за децата си, защото те са бъдещето ни! Законодателството освен да събира данъци трябва да помисили и за това!

ДО ДО ПАФКА . ТИ НЕЧЕТЕШ ЛИ ЗАДЪЛБОЧЕНО КОМЕНТАРИТЕ МИ . КАЗАХ , ЧЕ РАБОТЯ САМ ЗА СЕБЕ СИ И ОТ НИКОГО НЕЗАВИСЯ И НИКОЙ НЕЕКСПЛОАТИРАМ . НАКЛОН В ЖИВОТА НИКОЙ НЯМА ДА МИ ДАВА , ОСОБЕНО ВИЕ , КЪДЕТО САМО ЗНАЕТЕ ДА ЕКСПЛОАТИРАТЕ СЛУЖИТЕЛИТЕ СИ , ДА ГИ КАРАТЕ ДА ВЪРШАТ И ДОПЪЛНИТЕЛНИ НЕЩА , ЗА КОЕТО НЕ ИМ СЕ ПЛАЩА И ГРАМ , НА ФОНА НА МИЗЕРНИТЕ ЗАПЛАТИ , КОИТО ДАВАТЕ . ДА , АМА ВСЕ ПАК ОСЪЗНАВАТЕ ,ЧЕ ТОЗИ НАРОД СИ ИМА ПРГ НА ТЪРПИМОСТ И МОЖЕ ТАКА ДА СЕ РАЗБУНТУВА , ЧЕ ВООБЩЕ НЕ БИХТЕ ГО УДЪРЖАЛИ . СЛАГАТЕ СИ САМИ ТАРАЛЕЖ В ГАЩИТЕ . ЗАПОЧНЕТЕ ДА РАБОТИТЕ НА СВЕТЛО , ПЛАЩЙТЕ ДОСТОЙНО НА СЛУЖИТЕЛИТЕ СИ ,УВАЖАВАЙТЕ ГИ ,ЗАЩОТО ТЕ ВИ ИЗКАРВАТ ГОЛЕМИТЕ ДОХОДИ , С КОИТО ПО ЦЯЛА ГОДИНА ГИ ХАРЧИТЕ ЗА СКЪПИ КОЛИ И КУРОРТИ И ДЕРИБЕЙСТВАТЕ ПО ЦЯЛ ДЕН С РАЗНИ МАТЕРИАЛНИ ПАРЦАЛИ И ПАРЦАЛЕСИ , И ТОГАВА МОЖЕМ ДА СИ ГОВОРИМ ПО ДРУГ НАЧИН .

ПОЗДРАВИ НА ВАШИТЕ РАСЪЖДЕНИЕ, ТОВА Е ИСТИНАТА , КОЯТО НЕ ИСКАТ ДА ПРИЕМАТ ХОРАТА НА КОИТО ИМ БЯХА ПРОМИТИ МОЗЪЦИТЕ. ДО ТУК Я ДОКАРАХМЕ. ДА СЕ САМОУБИВАТ ХОРАТА ДОБРОВОЛНО , БЕЛЯТЕ Е ЧЕ СЕ ОТХВЪРЛИ СОЦИАЛИЗМА, КАТО ОБЩЕСТВЕН СТРОЙ И ПОД ФОРМАТА НА ДЕМОКРАЦИЯТА НИ ПРЕДОСТАВИХА КАПИТАЛИЗМА, МОЗЪЦИТЕ БЯХА ПРОМИТИ ЯКО НА ХОРАТА , КОИТО НЕ БЯХА ЧЕЛИ ИСТОРИЯТА НА СВОЯ НАРОД В МИНАЛОТО ЖИВЯЛИ ПРИ КАПИТАЛИЗМА, И СЕГА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ПЛЮЯТ ПО СОЦИАЛИЗМА, НО ВРЕМЕТО ЩЕ ПОКАЖЕ.

ПаФка си, защото само пафкаш, вдигаш пушилка, без файда. Кой знае как скубеш тези, които ти плащат за да си непрекъснато във форума. И това е част от гнилия капитализъ срещу който се пенявиш!

Да, лошо е да живееш в страна продадена на колонизатори. Парите се източват в САЩ, Австрия, Русия и къде ли не. Ние само слугуваме и за една и съща работа и у нас колонизаторите вземат по 20 пъти повече. Лошо е да си гастърбайтер в собствената си страна. Ти поне си се сетил навреме да избягаш. Браво. И аз вече работя по въпроса, тук няма живот.

Как ще имаме европейски стандарт като всичко което носи пари в България е продадено на чужденци. Те са господарите със супервисоки заплати, те си прибират печалбата. Ние сме слугите, а никой слуга не живее като господаря. Само една енергетика остана, а пожарникаря и нея иска да хариже на чуждите грабители. И тогава ще е още по голяма разликата между стандарта тук и в Европа. Но това едва ли го интересува тези които искат да си приберат комисионните за прадажбите.

ДО ПАФКА И СЪМИШЛЕННИЦИ - НЕГРАМОТНИЯТ СИ ТИ . ЛИЧИ СИ ,ЩОМ ПИШЕШ ИМЕТО МИ С Ф . НЕ ПАФКА , А ПАВКА . ОЩЕ ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ТЕЗАТА МИ ,ЧЕ ПОВЕЧЕТО БГ РАБОТОДАТЕЛИ СА НЕГРАМОТНИЦИ . А ИНАЧЕ АЗ РАБОТЯ , НО С ГОЛЯМАТА РАЗЛИКА , ЧЕ РАБОТЯ ЗА СЕБЕ СИ , НИКОГО НЕ ЕКСПЛОАТИРАМ И НЯМАМ РАБОТНИЦИ . И ОТ НИКОГО НЕЗАВИСЯ . И НИКОЙ ТАКЪВ КАТО ВАС НЕ МИ ДАВА ТОН В ЖИВОТА . НЕ БИХ ГО ИЗТЪРПЯЛ .

Вместо по цял ден да се мотате и да ръсите глупости по форума вземете да работите. Да видите как се изкарват парите и как ще се почувствате когато някой мързеливец ви завиди, че имате пари и реши да ви ги вземе насила за да сте равни. Вижда се, че не работите, от писанията ви лъха неграмотност и агресия. Е, кой ви храни и търпи такива търтеи, а сте тръгнали да плюете срещу осигуряващите работа и поминък на хората.

Дерибеи нямаше да има у нас ако кривата демокрация не си ги отгледа ине им позволи да съществуват вече 20 години, а от къде дойде тя - знаем и от кои партии са също знаем - от всичките накуп!!!!Нима Борисовица ще ми кажеш ,че е комунистка!! А капитализма унас казах ,че е дивашки,на запад може и да е с по-човешко лице ,но като гледам и там има дрога ,има масови убийства и педофили и всякакви извратеняци,от които до голяма степен преди 20 г. бяха предпазени децата ни.На запад съм ходил само на гости - несъм живял ,но на обикновените хора и там не им е лесно в тази криза - и там има фалити,и там се сомоубиват при безработица ,и там слушам ,че има масови убийства в училища и т.н. да не изреждам всичко ,ада не говоря за капитализма в третия свят ,където изпадаме вече и ние.Въпреки ,че западните страни векове са цоцали и грабили целият свят - най-вече САЩ, пак и те преживяват най-тежки кризи, и пак богаташите и да загубят някой друг милион - бълха ги охапала,но работника като остане без работа- за него е смърт ,особено ако има ипотека , там 80% от хората са с ипотекирани жилища и т.н. така ,че мислете с главите си ,а не с петите!!!!!!!!!!!

Това е безумие. Законът трябва да защитава многодетните майки. С този отрицателен приръст скоро ще влезем в червената книга. А държавата сме ние и когато плюем управляващите, плюем себе си. В крайна сметка ние сме си ги избрали. Просто в нашето общество всеки се спасява както може. И докато няма гражданско самосъзнание, тези отгоре винаги ще се самозабравят.

Наистина е голям проблем да и роден и да живееш в БГ. Лоша карма, направо. До кога олигарсите ще крадат и командват в тази страна?

Gorkata jenica ... jalko, 4e se e rodila v BG

ПОЛОЖЕНИЕТО В БЪЛГАРИЯ Е ИЗВЪНРЕДНО ЗЛЕ.МНОГОТО ГЛАД ПОРОДЕН ОТ КРАДЛИВИТЕ ДИРБЕЙ И ТЕХНИТЕ МУТРЕНСКИ МАШИ,ЗАПОЧНА ДА ДАВА РЕЗУЛТАТИ,ХОРАТА СЕ САМОУБИВАТ МАСОВО.ДАВАНИТЕ ЗАПЛАТИ СА НИЩОЖНИ,А РАЗХОДИТЕ ТРОЙНИ.ПО ЗЛЕ СМЕ ОТ АФРИКАНСКИТЕ ДЪРЖАВИ,ЧЕ ПОНЕ ТАМ Е ВЕЧНО ЛЯТО. ТРЯБВА ДА СЕ ВДИГАМЕ НА БУНТ,ДА ЗНАЕТЕ ЛАЙНА БЪЛГАРСКИ !

Путьото от 11:04 Вместо да и приказваш за Ботев и за Левски и да даваш акъл,що не и пратиш 1000-2000 лв да купи дрешки на децата за зимата или да и предложиш работа?Ти колко политици гръмна,взриви и замеря с павета?И ти си един лаладжия като кухата тиква с големия бицепс и оядения задник.Къде е оня тулум проф. Димитров или той дава работа само на македонките?Е...х му и държавата и партиите и политиците и кочината мръсна.

Kade sa sozialnite grizi - kak mogat na ziganite sas po 4-5-6 deza da davat mnogo pari - dostata4ni da ne rabotjat !!!! a na balgarkite - da mrat - zashtoto ne sa nahalni i ne im pla4at i idvat vseki den vav sozialni grizi - 4inovnizi skapani !!!!

Кога ще я насметем тая политическо-мафиотск сган дето денонощно ни изпива соковете?

Хора бъдете така добри и намерете начин тази жена да има работа и с какво да храни малчуганите. Благодаря предварително.

Най-вероятно няма работа,защото работодателите не обичат хора с малки деца.Аз имам 2 деца и колко пъти ми отказваха работа само като спомена за децата.Мотив на работодаелите е че децата се разболяват,особено ако са малки и се налага често отсъствие от работа.Жалко че цялата ни система е такава.

Напълно съм съгласна с Вас. Също така и Закон в който ако единият родител е безработен, другият да не се уволнява от работа. За парите от нашите данъци - да не забравяме, че плащаме с тях и на циганите и те не работят ама само хленчат и си прибират паричките, а ние с какво и как да си гледаме децата? На фотосинтеза? А тоя Дянков много му се насъбра. По-добре да мисли как да върне окрадените пари, а не да краде от нашият джоб.

за македонката българка Спаска Митровска има хуманитарна защита, а за обикновената многодетна майка - безизходица и хапчета за вечността....

ДО ПЕТРОВА-2 ; Г-ЖО ПЕТРОВА , НЕ ХВЪРЛЯЙТЕ ОГЪН И ЖУПЕЛ СРЕЩУ ИНАКОМИСЛЕЩИТЕ КАТО МЕН , ЗАЩОТО ТЕ СА БОЛШИНСТВО . И НЕ МЕ НАРИЧАЙТЕ НЕГРАМОТНИК , ЗАЩОТО СЪМ МНОГО ПО ГРАМОТЕН ОТ ПОВЕЧЕТО РАБОТОДАТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ . ЗАЩОТО И ДЕЦАТА ЗНАЯТ ВЕЧЕ , ЧЕ ДА СИ РАБОТОДАТЕЛ В БЪЛГАРИЯ , ИЛИ НА ВРЕМЕТО СИ КРАЛ МНОГО ОТ ДЪРЖАВАТА , В ЧАСТНОСТ ОТ НАС , ЗА ДА СТАНЕШ СЕГА ПРЪВ КАПИТАЛИСТ , КОЙТО МИСЛИ САМО ЗА ГУШКАТА СИ И ЕКСПЛОАТИРА СЛУЖИТЕЛИТЕ СИ . ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЗА ЧЕРВЕНИТЕ КУФАРЧЕТА С ПАРИ , РАЗДАДЕНИ НА ТАКИВА КАТО ВАС . АЙДЕ СТИГА МАНИПУЛАЦИЯ ....

сега б.б. да я заведе в БОЯНА и да ги настани там ,А ДАВИДИМ ДАЛИ ЩЕ СТАНЕ!

Това е резултатът от мутренско-криминални преход. Държавата няма средства да поддържа елементарна социална политика или тези средства се крадат на всички нива по веригата на управлението им. За съжаление ние изградихме по-скоро латиноамерикански модел капитализъм, а не европейски...

Мойте уважение ,но аз ходя пеша на работа дори и зимата и съм една обикновена служителка в прекрасна фирма в която има правила и се толерират младите и /бъдещи/ майки, и не спазвам Софийския стериотип -на работа с кола.Хайде моля Ви се ..........,малко разум не е излишен. Някой помисли ли какво й е на жената да гледа гладни 4 деца - ами я съдите веднага. Или типично по български си мислите -щом не е в моето семейство какво ме интересува. Тъп народ никаква общност.

абе хора, не ви е виновен капитализмът. Тази диващина дето я виждате тук, я има само в бившите комунистически страни. И колкото по-на изток отивате, толкова по-зле става. В Германия, Франция, Дания и т.н. така ли е бе, тикви? Там, като не го е имало бай ви Тошо, закъсали ли са?. Това, в което живеем не е капитализъм а е финалното разкапване на зрелия социализъм. Какъв капитализъм, бе бачовци, има в БГ? По-скоро феодализмът на местните комунистически дерибеи още вирее из страната.

Бройко Борисов вместо да дава работа и жилище на една НЕбългарка Спаска Митрова...да даде работа на тази жена с 4 деца!!!

От сега нататък все повече за такива случаи ще четем. Българина е песимист и за всичко са виновни политиците ни , законите ни ......... Живот в България няма.

Tsqlata obstanovka v Bulgaria moje da te dokara do otchayanie.

на павката ще кажа че е изключително неграмотен и необразован за да си позволява изказвания от този род.както и да е .искам да изразя мнение че в момент на криза ние работодателите от частният сектор се стараем да съхраним темпото си на работа както и квалифицираните си кадри тъй като все пак кризата няма да е вечна и опитни хора са необходими навсякъде.друг е въпросът че в огромен брой държавни т.е.преватизирани предприятия съкращенията са масови и това е така защото те са умишлено окрадени .доказателство за това е пристанище бургас а също и бдж.не по назад е и кремиковци.изобщо списъка е дълъг.надали частен предприемач който е вложил труд и средства умишлено ще иска да фалира и съкращава персонал.кризата естествено се отразява на всички но моля не търсете вина в работодателя още повече че не сте имали куража да бъдете такъв.

на павката ще кажа че е изключително неграмотен и необразован за да си позволява изказвания от този род.както и да е .искам да изразя мнение че в момент на криза ние работодателите от частният сектор се стараем да съхраним темпото си на работа както и квалифицираните си кадри тъй като все пак кризата няма да е вечна и опитни хора са необходими навсякъде.друг е въпросът че в огромен брой държавни т.е.преватизирани предприятия съкращенията са масови и това е така защото те са умишлено окрадени .доказателство за това е пристанище бургас а също и бдж.не по назад е и кремиковци.изобщо списъка е дълъг.надали частен предприемач който е вложил труд и средства умишлено ще иска да фалира и съкращава персонал.кризата естествено се отразява на всички но моля не търсете вина в работодателя още повече че не сте имали куража да бъдете такъв.

Бойко, не се прегръщай с Берлускони и такива като него! Виж държавата си на какво е заприличала...Всички вече изтрещяват- майки, деца, старци...Стига си приказвал кой какво ти пречи, захващай се за работа!Мургина, Маргини и т.н....

Уважаема госпожо, вашето самоубийство не е решение, това е равносилно на четворно дете-убийство, а именно вие обричате вашите собствени деца да останат сами. Ако не цените собствения си живот, помислете за децата си. Възможно ли е да си турнете такъв преголям грях с вашето самоубийство, което след себе си ще доведе и до убииството на децата ви?! Не е ли по-добре да вземете нещата в свои ръце, дали с пистолет, дали с коктейл Молотов, дали с паве в ръка, накажете виновника за вашето състояние. Ако ви хванат и хвърлят в затвора, пак ще е по-добре и за вас и за България, отколкото ако се самозатриете по такъв тъп, безмислен и нелеп начин... Ми те точно това искат - да се самоубиваме, а децата ни да поробят, да ги изнасилват и убиват. Нима ще се дадем така лесно? Самоубийството е предателство спрямо себе си и спрямо собственото ви семейство, а вие най-малко заслужавате такава глупава справедливост. Мислете! Ако толкова МНОГО ДЪРЖИТЕ ДА УМРЕТЕ, ИМА ДАЛЕЧ ПО-ГЕРОИЧНИ НАЧИНИ! ВЗЕМЕТЕ ПРИМЕР ОТ БОТЕВ, ЛЕВСКИ, БЕНКОВСКИ! Дано да ме разберете правилно!

Горката женица!!!!!!Капитали уродииииии!!!!!!

А др. Масларова си купила слънчеви очила вчера. за 1200 лв.

АМИ НАПРИМЕР КАТО СИ НАМАЛИШ СВОЯТА ЗАПЛАТА, КАТО ЗАПОЧНЕШ ДА ХОДИШ НА РАБОТА ПЕШ А НЕ СЪС КОЛА КОЯТО ХАРЧИ 100 НА 100 И НЕ ХОДИШ НА КУРОРТИ А КАТО СЛУЖИТЕЛИТЕ ТИ КОИТО НЕ СА ВИЖДАЛИ ПОЧИВЕН ДЕН ОТ ГОДИНИ!!!!!!!!!!!!!!

Тези тъпи демонстрации са отвратителни - като иска да се самоубие, да скочи от покрива, а не да пие безобидни лекарства и витавини.

защо може да дават пари на ромските самотни майки,които и един ден нямат изработе,а и нито един лев даден в тази държава и в същото време една друга майка да е съкратена и да не може да се погриже за децата си.да такава държава е българия,на ЦИГАНИТЕ,защото лесно се управляват.

Баче Бойко, виж какво става в държавата,погледни бе, баце....Деца се колят,майки се тровят,други се бесят...какво става в тая помийна яма Бугария бе, баче Бойко? хайде де,действай, стига само си плямпотил високопарни приказки какво си построил и кой си заловил.И като ги залови какво? знаеш ли кога ще ги осъдиш? На Мукавей!!!Ти си им в ръчичките , ти,хора от властта, за които престъпниците държат компромати....Стига си хвърлял прах в очите на неграмотните селяни, които лесно се лъжат и манипулират( то Вие затова изгонихте интелигенцията и цвета на нацията зад граница,за да управлявате лесно простаците,невежите и неграмотните),стига си плямпотил-действай, искаме резултати, не празни приказки...

От сърце Ви желая да се задавите в злобата си. искрено ваш непотребен лайномет