Бизнесменът Станимир Рагевски ще лежи доживот без право на замяна за две убийства

59-годишният мъж може да обжалва наказанието си пред Апелативния съд в Бургас

Обратно в новината

Коментари - Бизнесменът Станимир Рагевски ще лежи доживот без право на замяна за две убийства | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само не разбрах как единия живот се оценява на 200 000 , а другия на 20 000 ?!?!?

Едните са поискали 200 000 и са им ги дали, а другите са поискали 500 000 и са им казали - твърде много е, отхвърля се и получавате минимума 20 000.

Крайно време е да върнат СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ в България. Да вземем малко от челния опит на Големия брат - САЩ, където в повечето щати има ефективно изпълниение на смъртно наказание. А сега този грозен дебелак ще лежи до живот в затвора и ние данъкоплатците ще го храним. А умрелета млади хора, кучета ги яли... за тях никой не мисли, освен техните близки !!!

Да ама статтията казва, че и на дъщерята и на майката по 200 хил, т.е. обшо 400 хил зс брокерката. Ама 500 хил за работника са много. Да ги пера у съдиите.

Според статията убиеца ще лежи доживотно! Ако преположим, че той в момента няма пари или поне няма достатъчно за тази кръвнина - Как си представяте, че ще ги изкара и плати и кой въобще може да го задължи да ги плати, ако няма от къде да ги вземе и няма и желание да го направи? Някой, някога да е чувал убийци, които нямат здрав парцал върху гърба да са платили кръвнина от хиляди левове? Всичко си остава написано в присъдата и толкова!

Айде за убийството на мъж да бъде осъден, но защо и за убийството на жена? Дали ще бъде стъпкана хлебарка или жена, ква е разликата?Едното и другото по природа са гадинки.

Напълно съм съгласен с теб.

И аз съм съгласна с това мнение, заслужаваме си го, спор няма.

За какво присъждате кръвнина, след като никой не я плаща, тоя "бизнесмен" най-вероятно няма нищо на негово име!!!!!!

Това са особености на психопата.

Нали уж е бизнесмен. Очаква се да има секвестируемо имущество. Останалото е работа на съдебния изпълнител.

Писано писано, но не се разбра какви са били мотивите му за убийствата…..

А, като е разчленяване в бидони, тогава става особености на психопата, а не на етноса, така ли, ганювец? Та кое подред убийство с разчленяване се пада това, че да е особеност само на психопата, преброи ли ги?

Познай какви са му мотивите на българския бизнесмен.

Поредно убийство с разчленяване на жертвата в бидони. Явно пак особености на б ъ л г а р с к и я етнос!

И ква стана тя.... Няма смъртно наказание и всеки бездомник е на далавера да получи доживот подслон и храна на държавна издръжка без право на отнемане, пардон замяна ....

Явно си от пИдерасите, щом не харесваш жените, това е защото не знаеш какво да правиш с тях! Заслужаваш да ти счупят кухата глава!!!!

Тотален психопат и убиец-рецидивист е получил напълно заслужена присъда. За това аплодисменти към съд и прокуратура. Обезщетенията обаче присъдени на роднините са ... тотално неадекватни. Как ще оцениш само на 20 000 лева материалните загуби от смъртта на човек на 20-години? Дори да екстрапулират минималната заплата до възрастта за пенсиониране се получава къде повече.

Абе хора, пийте ги тез хапчета, ходете на лекар!

Искал е да ѝ отнеме имот. Долен извратеняк и нищо повече.

Вероятно намекват колко е цената на един живот. Тъй де, на някого ако му се наложи да плаща да знае.

Е проблема е в липсата на криминалн ориентирани "интелект и креативност",планиране и тн от страна на другия етнос там всичко се свежда до първична,животинска реакция

директно един чук у главъть конфискация на имущество,органите за продан а мършата за храна на рибите.

Екстрапулират ???