Бизнесмен преби съпругата си с тенис ракета, в болницата я оперираха по спешност

Жената е била заключвана в жилището си, контактите й ограничавани, а на телефона й било инсталирано проследяващо устройство

Обратно в новината

Коментари - Бизнесмен преби съпругата си с тенис ракета, в болницата я оперираха по спешност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Змията и рижото копеле щели да борят монархията... Хахааа Че то единствената връзка е, че Харито е брат на престолонаследника и имат една майка!!!

Да му изсъхнат ръцете дано. Урод мръсен.А на изтрещелите комплексирани изроди,които сега ще напишат тук,че на горкия човек му е писнало ковтара да му изневерява,докато той бачка, да им изсъхнат езиците. .

Изсъхнал ти е мозъка.

ПробаПроба

Кога ще скриете физиономията на неграмотната алкохоличка Зинаида?

Битата от презадоволеност се е чувала как да сменя телефоните и да кръшка.

И Ветко Арабаджиев и Банери бяха в ареста, ама не влезнаха в затвора.Нито ги осъдиха.

Тук основно се коментира само произхода и манталитета на насилника! Те са едната страна на нещата! Другата е парите и властта,която ге са му дали! Контактите му с хора от властта на мутренската партия ГЕРБ и лично с шефа и сикаджията мутрафон ,който ни залива с “ ярък пример за безнаказаност”, са му дали тази увереност,че може да прави каквото си иска с жена си и децата си,които очевидно смята за собственост! Този балкански бабаитлък който се вихри в последните години е и заради тази апатия на обществото към подобен тип прояви , а липсата на парвосъдие,води до задълбочаване и зачестяване на тези случаи.

бе хайде ся наследство от историята ни, българите били тъпи и т.н. По-интересно е защо все тия идеи за закони и поправки на живота ни идват все от Запада?? Щом като е тормозил тоя що не го е напуснала? Българския съд щеше да и присъди децата и една солидна издръжка, какъв и е проблема? И мъжът и жената са виновни за тая ситуация! Само дето повечето не разбират че в природата мъжът си има една задача , а жената друга !

Такъв си ни е бита.Наследство и от историята е.Безпаричие,не в всички случаи,много ниска животинска култура.Страх от развод,матриално зависими..Какъв Шанген искаме,и там ги има но не толкова често.

Я оставете жената на мира бе. Нормално е да и се ебе и да търси различни мъже за да се забавлява

Като й се ибе да се разведе.Не може хем парички хем забавлението.

На Симо не му ли се ибе или те ибе тебе

Не ни обяснявай. Знаем, че маймунката за да се пусне от клона първо трябва да се е хванала за друг.

Аз съм виждал как и с пет клона едновременно могат да се справят жените. И то дълги и твърди клони.

Малии, ем "надарени" ем умнички беее!!! И до 1 комплексари Да ви обясня малко за жените, че май само дрънкате и демонстрирате "знания и познания" : НИКОЯ не бяга от качествено задоволяване уважаеми "мъже" ако си е потърсила - значи не е каквото трябва! Да удряш е признак на СЛАБОСТ и МАЛОДУШИЕ ! Само комплексарчетата си го позволяват. Като сте ТОЛКОВА мъже - бийте се по между си бе.Тоя ако беше толкова "читав" щеше да я разкара ,да и вземе децата - нали е 'бизнесмен" ,па като иска да бие - да намери баджанака и д

СЕ КАЗВА ИЗВРАТЕНЯКЪТ! С ДЪЛБОКО СЕЛСКИ ПРОИЗХОД! СТАВА СТРАШНО, КОГАТО ПЛЕБСЪТ ИСКА ДА ИГРАЕ ТЕНИС!

Юнак голям

Който бие жена си бие къщата си. ПРОСТ човек.

Балкански манталитет + личностни комплекси = мутраген ( BG бизнесмен )

В случая явно е имал повод да ревнува тоя. Пишеше вчера в другата статия, хванал я да говори по "таен" телефон и превъртял. Трябва да се разведе, ама като знае че съдът ще даде детето на жената става сложно. Имам познат с таен телефон, крие го в кутията на компютъра и си урежда по него срещи с любовниците. Веднъж вместо без звук без да иска го оставил на вибрация. Та както гледали филм завибрирал телефонът и той лъгал жена си, че хард дискът нещо вибрира... Иначе лекар, интелигентен, готин, винаги готов да помогне, да успокои или мотивира... Но си е курвар.

Така е, бизнесмените са културни люде и играят предимно тенис и голф. Тази е имала късмет, че нейният не е играл голф. А жените на бизнесмените си въборазяват, че като имат гъз, путка, изкуствени цици и пеликански джуки, бизнесмените ще ги носят цял живот на ръце. Е, малко са се пообъркали, щото и най красивата собствена жена не може да е толкова красива, че да изглежда като чужда, и на най-красивата лачена чанта кожата се напуква и дръжките провисват и когато тази лачена чанта не знае да си държи ципа закворен, а това лачените чанти обикновено не го умеят, бива й изтупвам праха от хастара. Профилактично, преди да бъде изхвърлена на бунището.

Симо да не забрави да те пребие и теб профилактично да преценяваш по-трезво кое е чуждо кое твое.

Гешев ше ми издейства 2 години условна и всичко ше се оправи!

По- плашещо от това, което четем в статията са коментарите под нея! Маса от хората пишат как жените си го търсели! Каквото и да е направил един човек не заслужава да завърши в болница! Това не са никакви мъже, а прости неадерталци. Много пъти съм се карал с приятелки, но никога не съм си помислил да им посегна. Страшното е, че тези, които пишат глупостите и децата си възпитават на това да са примати...

Точно така ! Употребата на насилие е примитивизъм, който няма място в съвременния свят.

Съгласен, но с уточнението, че е привитивизъм, който ВСЕ ПО-ЧЕСТО намира приложение в съвременния свят.

Какво да очакваш от туземното население, което вярва че англосаксонците искат да го подчинят, че Рашка педерашка му е майчица и все още въздиша и бленува по колко убаво си беше по бай-Тошово време.... кинти имаше за сички, никой не те напиняше да работиш..... от Хора които живеят в Европейския съюз, но бленуват тука да е като в кочината на ватниците, хора дето акъл за 3 стинки немат и гласуват като пълни малоумници за оня пендел копейката..... Все по-убеден съм, че тая територия и населението е по-добре да бъде затрито..... голяма услуга ше напрайм на белия свят.......

Така е , като играе партия джобен тенис с друг партньор ...

Като чета коментарите ми става ясно защо България я смятат за страна от третия ствят. Всички жени били курви, по тази логика и майка ви е такава. А децата какви са, сигурно и те са курви. Щом човек тормози собствените си деца, то е ясно кой е крив и кой е прав. В една връзка винаги има противоречия, които трябва да могат да се разрешат от двама възрастни, без това да оказва влияние върху психикатат или физиката на децата. Ако не могат, трябва да се разделят по живо и по здраво. Що е тази мания, че като нещо е било мое, завинаги е мое. Що е тази любов да се нараняваме взаимно. Много приказки сме чели като малки, оформяйки ни като измислени герои, които не могат да оцелеят в реалния живот. А жената защо търпи, причини много, но най-голямата е страх, страх за живота си, за живота на децата си, от соченото с пръст, че ние като обещество само това знаем, етикети да поставяме, без даже да видим двете лица на момената. Като се сетя имам един приятел, който вечно говори, че жените са курви, всичко го били изоставяли все по едни и същи причини. Накрая му казах, трябва да се замислиш къде е проблемът, не може всички да са криви, само ти прав, все пак майка ти е само една на този свят, втора няма да се появи.

Опростяваш много нещата. Пропускаш болката и унижението от това, че любимият човек, който би трябвало да ти е опора в живота те гледа в очите, казва ти, че те обича, прегръща те когато заспивате, а междувременно ходи да мачка чаршафите при други. То затова си има в някои страни класификация "убийство в състояние на афект", защото съдът е наясно, че не всеки може да търпи до безкрай и се случва и най-хрисимите да превъртят когато чашата прелее. И честно казано не вярвам тоя като са се запознали да не е бил ревнив. Същият си е бил, но госпожата е тръгнала с него, после се е омъжила за него, после дете му е родила... Просто е смятала, че ще може да го прави на глупак и да си хойка докато е дошъл момента, в който я е хванал, вероятно за пореден път. А тя вместо да си кротува е продължила както си знае.

няма такъв филм,и нещата ВИНАГИ всъщност са МНОГО прости Или СИ комплексиран олигофрен или НЕ си Я кажи КАК ТОЧНО 1 ЧОВЕК ТИ ОСТАВА "ЛЮБИМ" ако разбереш,че редовно те прави на маймуна?? Като те "заболи' толкова много - не си ли тръгваш,да си по- далече? Или нещо мазохист си падаш?? СЛАБИТЕ се опитват да контролират чрез тормоз, ако не знаеш - НАИСТИНА Е ПРОСТО

Стойте далече от простаци, слушайте им реакциите и ще ви стане ясно, пасивно-агресивни, примитивни и т.н.

Точно такива ни харесват. Смотльовци, като теб, не са ни интересни.

Кой както си е свикнал. И да добавя ЗАБРАНЕТЕ ЧАЛГАТА!

Мчи тугава не съ оплаквайте от шамарите .

Те искат хем душата в рая, хем оя до края. Ама пълно щастие няма милички.

Каквото повикало - такова се обадило Представяте ли си за каква парясница става дума след като се е налагало мъжа й да я заключва за да си държи краката затворени..... Ебаси жените имаме в тая кочина

просто губиш мярката . Аз не обвинявам толкова насилника-побойник, а правосъдната ни система, която за поредна година си прибира коледните бонуси, НО оправдава престъпници, убийци и насилници. Правосъдие има САМО АКО МОЖЕШ ДА СИ ГО ПЛАТИШ! Здвавеопазване-също! Образование--също!

Еми пазарна икономика, нали това "искахме"...

За пари, за пари на жените говори Тази дума я обичат повече от секс дори!

Традиционното българско семейство в действие.

Само да видиш в традиционно циганско семейство какво е, боят на българина е нищо в сравнение с там! Но и не е това въпросът, въпросът е че пишеш малоумен коментар. Само себе си и семейството си визирай с такива просташки и расистки изказвания. Ходи да видиш пък във.филаделфия какво е традиционно американско семейство, бият и се млатят, и се дрогират като.зомбита до припадък. Несериозник!!!

Абе тоя лекар много добра памет има да си спомни конкретна пациентка от 2018г. че и подробности чак. Какво ли толкова запомнящо се има в нея? Аз като ида при лекаря (веднъж годишно) все ме пита какъв съм, що съм. 10г. не може да ми запомни ни името, ни годините. Сигурно трябва да му извъртя един кавал та да ме помни и мен (с добро)

Физическото насилие е или продължение или отговор на психическото насилие, но с други средства.... Така, че мъжът, който по дефиниция е насилник, а жената невинна жертва просто не е вярно...

по селата доста жени бият мъжете си . когато са възрастни и жената е в по добра физическа форма

Прав си, но боят не е решението...

А кое, тогава? Когато всички други опции са изчерпани (разговори, молби, обещания..)

Сега да не чака излизане от болница, а да търси адвокат, който да завежда гражданско дело и да запорира имуществото и сметките на съпруга. Че докато се стигне до развод, онзи ще е продал/прехвърлил дори и дрехите на гърба си.

Да се беше развела, при първата случка още, ма явно заради кинтите търпи...

Просто не се стърпях да ти кажа колко си кух! Не стои заради парите, а защото ще й вземе децата и ще ги тормози, а тя няма нищо да може да направи. Коя майка може да гледа как тормози бащата децата й. Оня е с пари, ще купи делото, няма да й разрешава режим на виждане с тях. Пълно е с такива случаи. Ти би ли стоял да те бият заради пари. И какво би си купил с тях като те обезобразят физически и те сринат психически. Дано не ти се случва!

Оставаше да я оперират по спешност ба улицата Абе гледайте го тия заглавия бре

Аз лично съм забелязал, че мъжете предпочитат да изневеряват с необвързани жени докато жените обратно, предпочитат изневери с обвързани мъже не знам на какво се дължи това. Вие как мислите?

Мъжете "предпочитат "необвързани защото обичат да са в центъра на събитията и да се смятат за специални и незаменими,не им пука,че "не обвързаната" си губи времето всъщност докъто се надява "специалният" да се разведе заради нея което той естествено почти никога не прави А за жените - като цяло в самият въпрос има лекинко противоречие - замисли се ;) ако говориш за обвързаните жени - логично е ,така става дума за взаимно даване на нещо което в къщи липсва ,без опасност от излишни драми Примерно

ами като е проста да я млати 4 години , на края ще я убие. При това няма и да лежи в затвора защото има пари и ще си плати на когото трябва.

Голяма любов ще да е било. В живота е така, всеки получава каквото търси. Можеше да си избере един нормален мъж от средната класа, ама там заплатката е малка.

на повечето такива им викат златотърсачки и курветини. Може и тази да е била такава и да си го е заслужила. Да не е удържал мъжа. Но може да е класическия урод, дето като се види малко в пари и става всемогъщ. За мен тогава има само едно лечение на такива, кастрация. Добре, че тия неща не зависят от мен.

То па щото тия със средна и минимална заплатка не посягат

А тя какво е направила за да го предизвика? Дим без огън няма. Това се спестява в статията. Рядко това става без причина. Ей така, решил да я бие за разнообразие в живота ли? Има някакви причини, които са спестени, за да ни правят реклама на Истанбулската конвенция. Ако сме я приели, какво ли ще станеше по-различно. Има нещо, което се спестява. Може да посочва вината както на мъжа, така и на жената. Спестява се заради рекламата.

А БЕ ТЪПАНАР НЕ ЧЕТЕШ ЛИ ЧЕ ТЯ Е БИТА НЕ САМО СЕГА.

Я не оправдавай подобни парцали. Каквото е търсила, си е намерила!

Е ако не ѝ е харесвало, защо го е играла боксова круша, след първия път ?!

Ами май тъпанара си ти. Не четеш ли какво съм писал. Или чукча е писател, не е читател? Въобще не съм писал колко пъти е бита. А защо е бита е въпросът. Споменава се ревност. А дали е така? В момента върви реклама и пропаганда на Истанбулската конвенция и джендъризма. И ако чукчка беше малко и читател, щеше да забележи: че започнаха изведнъж да ни заливат с такива статии. При условие, че те в полицейската статистика заемат съвсем скромен %. А у малоумниците като теб, остава впечатление, че на ден поне по 30 жертви на домашно насилие има. А и съвсем тенденциозно се покрива и рядко се споменава за насилие над мъже от жени. Вече изцяло липсва насилието на жени над деца. Както и от мъже над деца. Съвсем тенденциозно се покрива, че по-голямата част от тия циркове са цигански изпълнения. Съвсем тенденциозно, ако чукча беше малко читател, щеше да види, че обикновено се пропуска причината за такива побои. Скрива се кой е подбудителя и подстрекателя за това. Щеше да забележи, че всичко върви съвсем по една и съща пропагандна схема. Ама съвсем еднаква, лишена от правен смисъл. А логиката е само една: след провала на налагането на Джендърската идеология, сега върви скрита обработка на идиотчета като теб.

Ами така е като не се е научила след първия бой

Каквото и да е направила, никой няма право да я бие. Ти си за психиатрията приятелю, заедно с извършителя. Повръща ми се от такива човекоподобни.

Айде, айде, на всички е ясно, че брака е по сметка. Хитрата сврака с двата крака, но в батака.

ДО даа:Ей, малкопишковец, и децата ли са го предизвикали?!!?.

Дано да немаш деца, ама ти пожелавам все такива да ти се падат за зетьове.

Такива са путинокретените

За успехите на мъжа разбрахме. А за успехите на жената?

Когато бях млад ,аз също бях обект на физическо посегателство от страна на съпругата ми .А поводите бяха незначително ,най-вече защо съм се прибирал към 1-2 часа през нощта и защото дрехите ми и даже кожата ми миришели на дамски парфюми, като само за двата случая имаше основание ,а третият беше съвсем невинен. Съпругата ми изпитва силна привързаност към острите и промушващи предмети/най -вероятно наследство от далечният прадядо македонски четник/.Два пъти посяга с кухненски нож ,а един път с остра отвертка,добре ,че бях тренирал към 9 години джудо и две в казармата като бойно самбо.Не беше проблем да и го взема , а да не се удари или нарани , защото стаята е пълна с остри ъгли и ръбове, а и място за маневриране няма,чак толкова много.Но с острата отвертка имаше по-голям успех ,коварно използваше докато си свалям дънките ,и за малко да ме олучи някъде към юголарната вена или пък кароидната артерия,някъде там. Не беше много дълбока дупката ,по скоро хлъзване по гръдният мускул ,но потече доста кръв и тя се паникьоса ,та и такива занимавки по средата на нощта.Минали работи ,но пък имаше и добра страна ,след това е много всеотдайна ,така ,че си струва

Си ти бе?

промушван чехльо с жена големец

Психиатричен тест за теб + връщане в първи клас.

Твоето е нищо, леко си се отървал.................Преди години една колежка беше залепила гореща ютия на гърдите, на мъжът си.Скаралаи са се както е гладела и го нападнала с това, което има под ръка.

Ти ме утрепа направо! Аз също съм тренирала джудо и самбо, но за разлика от днешните анаболни ММА кифъли никога не съм си и помисляла да го прилагам извън залата - треньорката изрично, изрично, изрично ми го е забранила! Единствено при самоотбрана 2-3-4 пъти съм правила контрата и горе-долу толкова пъти само съм извеждала от равновесие без да прехвърлям или подсичам. Никога, никога, никога не съм посягала (в смисъл да удрям или ритам) на бивше гадже, както и обратното. Имах навика да мятам дребни предметчета по опонент, включително бивши гаджета, но без (сериозни) поражения просто защото имам доста точен мерник и добра хандбална забивка, та винаги целех на поне половин метър от обекта (от обекта се иска да не мърда :) :)) А откакто пораснах и станах вербален побойник, пък и си имам сланинка на трицепса, та не мога толкова добре да мятам, физически форми на недоволство не съм проявявала, само кълцам/размазвам с думи, макар че ако правилно схващам, това май е по-болезнено за жертвата.

Съпругата ми като ученичка е тренирала спортна гимнастика и е предпочитала игра на уреди.Има /ше/ много силни ръце ,даже веднъж направи "кръст" на халки ,въпреки ,че това го няма при момичетата.Както съм подчертавал има много аналитичен ум,много организирана ,типична работохоличка и добре готви,което е много важно.Умерено амбициозна ,не играе с мръсни номерца.Зодия лъв и заявява ,че на лъвица никой не посяга за плячката.Предполага ,но не знае за изпълненията ми в бившият СССР. При една от командировките се запознах с една узбечка ,та зам.директорът на института ,в който бях научен сътрудник ми каза в прав текст "Ама защо ти плащаме стая в хотела, поне преди тръгване поспи малко в леглото си ,за да нямаш неприятности.Мъдър човек."И двама със съпругата ми имаме по няколко дискови хернии, а в казармата техниките се отиграваха на трева или на горска полянка в облекло бойно-специално.Първоначално ударите с крак бяха с гуменки ,а след това с "чипици".Чисти техники като в спорта няма ,закото както колана,така и сумката на кръста,както и тежките "чипици" силно ограничават. .Основно блокове,удари от близо,ключове.От там имам едно промушване и едно срязване ,от келешлък ,за да видим как е срещу истински нож. Все пак бях ПКВ .Но за чест, на съпругата ми ,мога да кажа ,колкото да е вбесена ,а сигурно много съм ядосвал, никога не е посягала за удар към слабините.Много ме обича ,това е факт , но защо -загадка.

Мила родна картинка... какви ги вършат мутрите и ченгетата!!!!

Кой знае с колко е кръшкала и изневерявала, че да докара един мъж дотам.

Кръшкала е само във фантазията на болния ти мозък, Симо!

Дъщеря ти попадне на такъв.....

Дъщеря ми не се интересува от джипове, пари и кожени палта. Знае, че всичко си има цена и трябва да търси любов, а не пари.

Шибаните ваксъри освен тромби дават и психични отклонения - халюцинации, агресия и т.н

Във фейсбук потърсете Simo Kasabov. Вече доста коментари е получил под снимката с жена си и децата.

Това дето го правите не е съд, а ЛИНЧ!!! Не дай си Боже на теб да се случи! Не говоря за конкретната ситуация, а по принцип. Нямаш си и най-малка представа колко жадни за линч хора тъпчат грешната земя. Всеки нереализирал се иска да оправя чуждия живот, за да не мисли колко е пропаднал неговия!

Ами като нямаме добри закони, или не се прилагат, тогава идва времето на линча. Все някой нещо трябва да направи, за да има възмездие. Надявам се да влезе в затвора, ама надали.

Хващат си такива с пари после ходят да гонят млади курци и после ма що ме биеш ама и мъжа е виновен като виждаш, че е б-клук кво си се вкопчил в нея бегай не ти трябва бели на главата. Утре може да навие някой да те пречука както ония полицая и военния дето се избиха а корвата си вее катерицата сега с някой нов

Нормално, кой знае как са я обсъждали приятелите му пред него на някоя пиянска сбирка, сексуалните и техники най-вече

Как се достига названието бизнесмен?

Хващаш си някоя ковра, без да знаеш, че е такава се жениш за нея и после я биеш. Коврите са много скъпи. Само бизнесмен може да си ги позволи!

Симо, Каква стана тя! Стана известен като бияч на жена си. Не с успешен бизнес. Гледам някои други биячи на жените си тук го подкрепят, та може да го поздравите тук във фейсбук страницата му: https://m.facebook.com/photo/?fbid=10215430104050021&set=a.1369029630021 Ама едва ли ще сте толкова смели да си покажете имената и лицата, нали, биячи? Щот си е за срам, големи силни “мъже” да бият по-слаби физически. Позор, гнус, отврат.

Те коврите са по-слаби психически, но са многократно по-силни психически. Та се компенсира!

ама ги къдриш еднии - "псичхически" ти мърда нещо май - само това стана ясно

Бой се требе - тебе примерно бих те ебал без никакви угризения. Няколко пъти. :)

Българките гпябва да се научат 2 неща 1 Изневярата не е нещо нормално 2 Като си избиреаш мъжа по това колко пари има трябва да очакваш и други последствия

Българките гледат в портфеила, като мисирка - жълт станиол. После светът им става виновен

Ами женете се за мъже......................

Хващат си такива с пари после ходят да гонят млади курци и после ма що ме биеш ама и мъжа е виновен като виждаш, че е б-клук кво си се вкопчил в нея бегай не ти трябва бели на главата. Утре може да навие някой да те пречука както ония полицая и военния дето се избиха а корвата си вее катерицата сега с някой нов

Неуверените хора (мъже или жени) правят много поразии от страх, комплекси и пр. Ако към това се добави вродена социопатия или психопатия, нещата често са ужасяващи.Тези индивиди са манипулатори и изолирайки жертвата, я докарват до състояние да не може критично да мисли (за да вземе решение как да се измъкне, например). Всеки един от нас, за колкото и интелигентен да се мисли, може да стане жертва на повредени хора (жените по-често стават такива жертви, но също и децата, по-лабилните мъже, възрастните хора и по-уязвимите). Трябва повечко да се мисли и трезво да се преценяват фактите.

Това е "мъжка" постъпка - този със сигурност не е "джендър", "соросоид", "еврогей", а чистокръвен путинст. Обича да е "силен", а не "немощен", "слаб", против всякакви Истанбулски конвенции и толерантност. "Бий да те уважават" - това е "силата" на българския мъж - "неджендър". Тролетариатът - виждате ли какво се случва с езика на омразата, с липсата на толератност, на емпатия и възвеличаването на насилието, вкл. военното и политическо. Именно на това опростачаване на обществените нрави се противопоставяме! Така е то!!!

По-скоро е друго. Такъв е, защото такива си ги харесваме.

В смолянски и пловдивски сайт има и имена на бизнесмена и внука, и повече подробности, като май такива случаи ще зачестяват заради изнервеният в живота.

Толкова ли няма свестни мъже та се хванала (продала) на този заради пари. Ей не са научиха да избират правилния.

Те такива се правят на добри.

Кат се хванеш да го лапаш заради пари, после не се оплаквай че уж бил добър после лош

А бе ти уред ли си бе? Кой ти гледа в днешно време какъв е мъжът?

За съжаление всеки може да бъде подведен особенно когато е влюбен. Можеш да направиш грешен избор ,тръгваш надолу и си мислиш,че си го заслужил и винаги трябва да бъде така.И ако няма кой да ти подаде ръка нещата стават страшни.

Мъжете са подложени на системна и целенасочена демонизация и се подчертава ,че феминизма е в настъпление.Нека не казвам ,че мъжете са идеални ,ами не са. Нека не се забравя ,че мъжете и жените са двете страни на една монета ,ако едната страна не е оригинална, то цялата монетата е фалшива. Не трябва да се забравя ,че ако се стигне до ""Сюблимният момент" и жената откаже да продължи ,това е нейна малка победа ,а за мъжа е обида. Но нека си представим ,че в наближаващият сюблимен момент мъжът откаже ,то това е жестока и непростима обида за жената ,но това уронва и неговият престиж ,в собствените му очи. Не съм бил много верен,при тези продължителни комондировки в СССР, симпозиуми ит-н ,но винаг обичта ми е била само и единствено за съпугата ми,а останалото е влюбвания.Жената е много по креативна и ловка в тази игра на секс.Ще използувам военни термини-тя така може да разстави своите опорни точки и рубежи ,че на мъжа да му бъде отнета възможността да излезе на оперативен простор за маневри и тогава той попада в капана- това е победа за жена и поражение за мъжа и тя прави това ,което е намислила. Тъй като съм възрастен ,три или четири пъти съм попадал в такива ситуации. В момента върви активна демонизация на мъжкият пол, което върви с вменяването му за многовековна вина, потисничество на жените , даже се чудя ,как не са се сетили и за светата инквизиция , тогава инквизиторите са само мъже , а основният процент от инквизираните са жени. Смятам ,че всичко това води до признаване на ИК,което пък от своя страна отваря все по -широко прозореца на Овертон за навлизане на всякакъв вид перверзии в цялото им разнообразие, мултикултурализъм, изчезване на идентичност ,намаляване на съпротивителните сили на обществото ,защото то не се състои само от мъже, защото жените са другата равнопоставена част на него. Нека не се забравя ,че Жена пасреща мъжа ,когато той се ражда и жени го изпращат в последният му път. Истамбулската конвенция /ИК/ по никакъв начин не защитава жените ,тях би трябвало да ги защитава закона ,но ИК води до отваряне пътя към навлизането на различните перверзии и появаването на такива изрази като Родител №1 и Родител №2 ,няма баща и майка. Признаването на различните трансджендърски, трансформации е извращение ,под каквато и форма да го представят.. Няма да се изненадам когато ,след мъжете и ще има разправа и над нормалните жени , те също ,ще да бъдат подложени на демонизация , и тогава това ще е краят на човечеството, във вида ,в който го познаваме.Няма как нормален мъж да харесва за секс друг мъж, както и да го туниговат ,все остава нещо от бившото му "АЗ" и това е "Y" хромозома. Лично аз смятам ,че физическото посегателство над жена е изключително ,отвратителна постъпка. Нормалният мъж ,независимо от възрастта си, харесва жени.Дали е бил семейно верен ,това е тема на друг коментар.Винаги съм бил в обществото на умни ,високо-образовани,културни и с прекрасно възпитание жени ,винаги съм се чувствал правилно разбран..Вярно е ,че почти всяка жена ,когато по-продължително време има контакт с един мъж,започва с малки незначителни стъпчици да го манипулира в желаната от нея посока.Те са толкова фини ,толкова добре и мило "поднесени" , че мъжът смята ,че някакво решение е негово лично,а не подсказано..Но трябва да се подчертае ,че никога ,ама никога един мъж не трябва физически да посяга на жена -това е отвратително.Персонално в този случай не разбирам ,защо жената е използувала друг телефон ,ако няма какво да крие? А какво може да крие една омъжена и задоволена материално жена???.Даже по време на соца ,когато двама разтоварят ,по някога ,ако някой каже по телефона ",ама това само ние двамата го знаем,а другият се шегува ,не бе трима сме".Демек доста се подслушваше тогава

У графомана тъп. Пожелевам ти твоята дъщерая да попадне на един такъв убавец, да видим пак ли ще си на такова шизофренно мнение.

Днешните жени, все такова си ги харесват. Нормалните им идват "смотани".

Пожелавам ти за твоята дъщеря пиянициа и наркоман като Семерджиев

Жена ти е трябвало да те изнасили брутално с тенис ракета, задето си дирил разни влюбвания из СССРско.

В СССР бях в командировки ,като някои бяха в градове без достъп на чужденци ,.През какви проверки сме преминали ,за да ни допуснат нямам представа.Тя не е тренирала тенис ,а спортна гимнастика,но любителски вариант ,иначе е много добра математичка ,завършила е средно образование с успех 6.00 в една от най-елитните столични гимназии, а е влезнала- навремето в ВМЕИ "Ленин" с бал 36.00 от възможни 36.00.Завърши го също с много висок успех , а сега е технически директор в голяма иновативна компания.Вече е доста възрастна