Странният бизнес на убития Петър Христов

В 22 фирми има пряко участие убития вчера бизнесмен Петър Христов, показва справка в "Дакси" към днешна дата.

Обратно в новината

Коментари - Странният бизнес на убития Петър Христов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бил е типичен представител на съвременната олигархия,създадена да множи парите на управляващата хунта! не мога да си представя как едно момченце завършило сержантско училище се е въздигнало до такива висоти,разбира се не без помоща на Цвинокио и хунтата! Е те това е в цялата ни държава,всичко е завзето от подобни типове и се ограбва безмилостно! Още ли си мислите баламурници,че има демокрация а не диктатура? Ха дано и други да има след него!

Някой тук сред коментиращите може ли да каже:Кой трябва да печели обществените поръчки - как трябва да изглежда"бизнесмена", колко фирми да има - според коментарите трябва задължително да се познава с опозицията - иначе е корупция.Не знам да има обществена поръчка в държавата да е е оплюта - винаги има съмнения.

От кога на далаверите им викаме "странен бизнес"? Този е "печелил" обществени поръчки за милиони срещу съответната комисионна. Нищо странно за едно мафиотско управление на държавата!

С Петър приключихме, да се готви Михаела...

СЛУШАХ ТОМА БИКОВ ПО ТЕМАТА ПЕТЪР ХРИСТОВ -КОЛКО БИЛ ДОСТОЕН, НО НЕ БИЛ ОТ ГЕРБ.СМЕШНИК И МАЗНИК. ПАЛАЧИНКА.ДОКАТО ПЛЮЕШЕ ПО БОРИСОВ И ИСКАШЕ ДА ГО ВИДИ В СЪДА, СЕГА ПЪК ХВАЛБА ПО УМРЯЛ СИМПАТИЗАНТ. АБЕ ТИЯ НЯМАТ СРАМ.ОЧИТЕ ИМ НА ГЪЗА

ЗА ТЕЗИ МАФИОТИ. ТЕ ТОЛЕРАНТНИ ЛИ СА С ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА. ТОЛКОВА ГОДИНИ РАЗСИПВАХА ВСИЧКО, ОБАЧЕ ВЕЧЕ ВСЯВАТ И СТРАХ.. НИКОЙ ДА НЕ СМЕЙ ДА ГЪКНЕ.ВСИЧКИ ДА СА БЕДНИ , А ТЕ ДА СИ КРАДАТ НА ВОЛЯ. ВИЖТЕ КАКВО Е В ДЪРЖАВАТА - НАВСЯКЪДЕ НЕКАДЪРНИ ГЕРБАДЖИИ ТЕ ПОУЧАВАТ КАК ДА СЛУШАШ И ДА КОЗЕРУВАШ

ГАДНИ МУТРИ ГЕРБЕРСКИ.СКАПАХТЕ НАРОДА, ТЪЙ КАКТО НИКОЙ ДО СЕГА. ЛЪЖЦИ И КРАДЦИ НА НАРОДА СИ. ДАНО ГОСПОД ГЛЕДА

Гербер,приятел на Цецо ухото,нужно ли е повече да се говори,всичко е ясно бе пичове,ай стига с това лицемерие.

От лакомия и преяждане се стига до там, независимо по какъв начин.

Един от белезите ,че в държавата има нещо нередно е огромното количество "Поршета", "Бентлита","Лексуси","Инфинита",за Мерседесите и БМВ-тата ,не говоря ,шлаещи се по улиците.Няма бизнесмен ,който желае да развива дългогодишен бизнес, да гори от желание първо да купи Бентли или Ролс ,вместо да направи инвестиции в дълготрайни материални активи.Може да се окаже прав Б.Б. , че ако ремонта на желязната църква в Инстанбул беше извършен от български фирми ,то той щеше да струва 80 милиона лева ,вместо сегашните 16 милиона и при това щеше да е некачествен и след ремонта щеше да следва пак ремонт.Е, тогава няма защо да се чудим ,че сме варварски бедни.

3,5 милиона EUR = 7 милиона Лева, това е цифрата, която обявиха турската фирма по реставрацията

Петър Христов в внук на активен борец против фашизма по бащина линия . От редови военнослужещ след уволнението си за една нощ става милионер . Нека журналистите да се занимаят със случая пък да видим дали са независими

"В основата на всяко богатство лежи поне едно престъпление!" - Карл Маркс

Ако трябва да сме точни "Зад всяко голямо богатство се крие престъпление"" и е от Балзак

комунистическа номенклатура , назначена от ДС за бизнесмен, всички олигарси са такива от едрите риби дето си играят с милиарди до дребните дето кълват на милиони

когато и да го светнат все е късно.

Има още няколко мериджей и почваме на чисто

че е бил програмиран бил е.Те всичките са все от този род-назначените "бизнесмени".Но нека се убиват,та по-бързо да изчезне тази гнилоч.

А фирмата му ТИДАЛ с какво се занимава!!! С разходка на пари от и към плажове?!

негова,провери в регистъра търговския на кой е , например в бивол

МУТРА!

"има пряко участие..." - по-точно "е имал пряко участие" - учете български и използвайте правилните глаголни времена.

Стигам до извода,че ако еврофондовете се спрат изобщо , престъпността ще намалее многократно

а ти ще ядеш киселици, строят турци за от 20-50 лв. на ден и те ще ядат какво

Не е бил толкова прост, защото сега щеше да ни е премиер кат Бойко Борисов!

едно класическо показно убийство, за да го помнят и другите такива бизнесмени. Гроб обикновено ликвидира тези, които вече му пречат, с "инфаркт".

Типичен "бизнесмен" т.е. бандит на прехода. Изградил империя от крадени предприятия, затворил кръга със социологическата агенцийка включваща Мира Радева, фалшифицира избори, купува гласове, пере пари чрез спорта и т.н. Интересно ми е само защо са тези дитирамби и хвалебствия за тази личност? Вероятно защото е бил приятел на Цв.Цв.?

началото на всичките му бизнеси започва с охранителния бизнес. Това обяснява голямото богатство и убийството.

Бог да го прости! Защо го оплювате? Нещастни писачи тук и какво печелите от това- ЕДНО нищо. Замислете се , че килъра/ ПОРЪЧИТЕЛЯ е тук сред нас жив и здрав и се надсмива над вас, може и да е в парламента дори, или в някоя държавна институция..няма да бъде разкрит защото... Държавата е убийцата!

Никой не го оплюва! Хората просто искат да се чуе истината, а не само наглите лъжи с които се опитват да изкарат една мутра света вода ненапита!!!

никой не оплюва... убиеца... кефим му се...

ти си говедо

МНОГО МИ ХАРЕСА ТОВА, КОЕТО НЯКОЙ БЕШЕ НАПИСАЛ-ЧЕРВЕИТЕ В ГРОБИЩАТА ПАРИ НЕ ЯДАТ. БИХ ДОБАВИЛ И ВЛАСТ НЕ ЯДАТ

НИЩО ЧУДНО И ВЛАСТТА ДА СИ ГО Е ПОРЪЧАЛА. ТЕ ТАКА ДЕЙСТВАТ -УПОТРЕБИ И ИЗХВЪРЛИ. ДРУГО ТЯХНО ПРАВИЛО Е - КАТО НЕ МОЖЕШ ДА ГИ УБЕДИШ, ОБЪРКАЙ ГИ. НЕ СЕ ЗНАЕ КАКВИ СА НЕЩАТА. НЯКОЙ ВЯРВА ЛИ НА ТАЗИ ВЛАСТ. ТИКВАТА СЕ СКРИ И БЕКВОКАЛИТЕ СЕ ЧУДЯТ КАК ДА НИ ОБЪРКАТ

Другия колега нали ти обясни колко "стойностен " е бил към гробарите

ПРОСТО ЕДНИ МУТРИ, СРЕЩУ ДРУГИ МУТРИ. ВРЕМЕ Е ДА ПОДПУКВАТ ПРОКУРОРИ, МИНИСТРИ, ХОРА ОТ ВЛАСТТА,КОИТО НИ ДОКАРАХА ДО ТУК. НЕ САМО КОРУПЦИЯТА Е ОБЛЕЧЕНА ВЪВ ВЛАСТ. ВСИЧКИ БЕДИ ИДВАТ ОТ ТАЗИ НАГЛА ВЛАСТ

Какво му е странното на бизнеса му? Или на ДИРа му трябва заглавие за уж новина!

Странен бизнесмен ,хем крупен бизнесмен, хем щедър мецанат ,хем има близки контакти с час от криминалния свят.Дали Бил Гейтц или друг от Хай Тек сектора има контакти с разни мафии?

Почнаха ги герберуните...Бог да го прости, но Господ вижда всичко и на всекиму ще сипе полагаемото се в чинийката!!Ортака на Цецо Шестака си отиде поради прекомерната лакомия, присъща за герберската шайка крадци, с нетърпение очаквам по този път да минат Цецо Цървула и разбира се, банкянският Селяндурин, да се яви при Началника си....Дай, Боже!!!!

всеки грат има по един като него ;казват му ШЕФЕ без шефа и кмета неможе

Човекът вече е при Св. Петър и никакъв бизнес няма значение.

Не е при Свети Петър! Този със сигурност е в Ада, защото там няма "мои и твои хора"!

Пече се някаква голяма политическа интрига - масови убийства и самоубити килъри с подхвърлени тефтерчета от изборите, пречукан шеф на ясновидците от Ем Да, Ем Не-то. Кой кого се опитва да прецака, още не е ясно, но със сигурност средностатистическият, едвам оцеляващ българин, ще е най-потърпевш.

заглавието е профила на на повечето балканци...... Странният бизнес на убития Петър Христов, разбира се че е странно че комшията си е купил нова кола и сега на потърпевшия съсед жена му ще му скъсат топките защо и тои не е купил нова кола ,,,,,,,,,,,ганиова простотия комплексирани дребни душици които само хленчат и оплакват,,,, www.dir.bg ????? излагате се

"жена му ще му скъсат" И други такива бисери на други места по форума където си с друг ник. Къде си се учил да пишеш или къде си учил български?

Ъъъъ... много интересно бе, преди да го грамне чеха с пистолето, бизнеса на богаташе ама въобше не е впечатлявал године наред некой и си е бил харен, а сега гато чеха го гръмна с пистолето, бизнеса му ама веднага стана много интересен! Работата, бизнеса дето му викат, изведнаж станà станенначи ... нали? Ахъъъ... де да видим.

Поредният от назначените "бизнесмени" с подарени куфарчета с пари - убит, след като му е изтекъл срока на годност! Все такива са ни "бизнесмените" - мутри и селски цървули като тоя от село Самоводене!

От класа ми, 8-ми клас на основното училище четирима отиха в сержантско училище. Не съм се интересувал по какви причини, може би родителите им са ги посъветвали /става реч за 1980-та/.... Но това бяха най-тъпите и неможещи нищо момчета.

20 години по-късно беше същото, само изключително тъпи говеда, които нямат нужния интелект за да станат бакшиши или продавачи на сергия.

Kalin

Нищо странно няма като се проследи пътя му от сержантско училище през охранителна фирма купила това което охранява та до кандидат депутат и спонсор на.......

Няма безсмъртни

Сикаджиите не живеят дълго!

Явно политиците които са пуснали чадъра над него, не са доволни от него.....сигурно малко им снася от баницата която са му дали!!!

странно,работя в строителството от 10години,и все още никой не е посегнал на живота ми.

Е ако си работил като зидаромазач, може:-)))

Убиеца е избягал, няма смисъл да го търсят, друго е по важно! Големите проекти не са държавни а частни, което неминуемо води до конкуренция с жертви.

"В строителството обаче нещата са различни-тук има поръчки, за които някои хора биха посегнали и на човешки живот." Хубаво стреми се към доминация, но ползва протекции на управляващите, то е ясно щом е приятел на цветанов. Защо нашите бизнесмени грабят собствения си народ, ане си насочат острието навън към други държави - ето гърците например тях да очжили румънците - нали са много демократични! Германия - ето бившия президент там е натрупал богатства.

Ако беше у дзидането щеха да го млатнат с некоя тухла или да му цепнат една мистрия. Щом са го утепали със скорпиони и тарантули от Чешко значи има и друи ортаци у друг браш да праи и изнася прашки и джепане ма тие не знаат и сеа се чудат и пулат кво стаа. Затриа чиляка и сеа глейте кой че донесе най-големио венец - е те тоа е! Като у сицилянско, там като утепат некой аджамия, му носат мноо цветя и големи венци за здраве и кой му е най-голем - той го е пушнал.

"ортаци у друг браш да праи и изнася прашки и джепане ма тие не знаат" - това не го разбрах

ти па каде ги виде теа "тирантуни" и скропиони у трънцко?

мълчанието на агнетата

Мутрите се избиват. От сержантското и военното училище в големия бизнес.