Турция е инвестирала 80.8 млн. евро в България за 2017 г.

През 2017 г. турските инвестиции в България са 80.8 млн. евро, каза министърът на икономиката Емил Караниколов на Българо-турски бизнес форум в Истанбул.

Обратно в новината

Коментари - Турция е инвестирала 80.8 млн. евро в България за 2017 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не ни трябват нито парите им нито присъствието им , без тях ще сме много по-добре.

албанси,сıрби,румıнси,македонси могат да общуват с турси,какво пречи на бıлгарите да имат повече тıрговия с комшията,наскоро имаше честване в момчилград много ясно се видя отношенията са добре м/у бıлгари и турси,ама има отрепки които завиждат и искат да сıздадат напрежениъе и все пак бıдещето е много ебещаващо.

Вярно е инвестираха в Кърджали не можеш и хляб да си купиш ако не знаеш турски.Посетете Хасково погледнете Ючбунар махала,какви къщи какви палати,а в кафенета и ресторанти само турци.Коментара оставям на ГЕРБ и ОП .

Не е вярно лъжеш като прост ц-н и аз живея там ,явно си тракийски бежанец с лоша слава и минало в гръцко , внедрени в областите Кърджали и Хасково на най топли местенца с длъжности шефове ,началници ,директори ,партийни ръководители и маса др. незаслужаващи длъжности . Ето този салтанат го няма вече ,точно за това сега плачете и търсите под вола турско теле .

малко по малко патриотите станаха еничери! Та така СКАТ, АТАКА и ВМРО се оказаха по големи продажници и от ГЕРБ и СДС!

смешни суми бе? ХАХАХАХАХАХА хората работят с десетки милиарди вие ни занимаате с разни жълти стотинки!!!!! ЕС отпусна 180 милиона на Гърция за бежанците и 3 милиарда на Турция...а вие ни занимавате с 80 милиона и то не е ясно дали са толкова.

И това е основната причина за равнището на заплатите в България

Турците ни изкупиха, евреите ни го нахлупиха, запада ни шиба, за Америка да има!

От всичко, което чета тук, май ще излезнеш май-прав, пропусна братушката. Когато можем да бъдем силни сами, ще можем да имаме неутралитет!

братушката ни сбърка пътя на развитие,който имахме до 1944 г.

Нашето си е наше :)

Гинка сложи в малкия си джоб турските инвеститори

За огромната за региона турска икономика тези 80 милиона са направо смешни ,докарахме я до там ,че дори и турците вече ни заобикалят .

го знаеш- ние сме се освободили от османите и го празнуваме!

Членството на България в ЕС въобще не благоприятства за увеличаването на турските инвестиции. Това се осъзнава и от някои прозорливи български политици, които напълно основателно смятат, че просперитетът на България минава през излизането от ЕС! Мястото на Бълтария е рамо до рамо със своите братя от Македония, Албания, Косова и Босня.

Лошо, лошо!!!!

Четете труда на Ахмет Давутоглу и ще научите как се прави!

Шило

Ахвед Доган: "Пътят към Европа, минава през Босфора". Май ще се окаже прав накрая.

Турците като започнат да инвестират в енергетиката, чак тогава ще станат стратегически инвеститор!

Шило

При положение, че има реална опасност да внасяме ток от тях сле години, натам отиват работите.

Ако турските фирми искат да бъдат стратегически инвеститор в България, веднага трябва да започнат преговори с американците за Мариците и с австрийците и чехите за ЕРП-тата!

Забележете смешният надпис на стената на снимката - Булгаристан. Собствената си държава не наричат Туркестан, но нас наричат Булгаристан. И никаква реакция от българските колониални власти.

Те наричат Туркменистан бившата Туркмения, също като Киригизстан, Узбекистан, Таджикистан и Казахстан!

Става дума за Turki-ye, Bulgari-ye, например.

Това са смешно ниски инвестиции, имайки предвид размера на турската икономика. Причините за това явно са не само при тях, но и у нас.

Малииий! Това кво ще рече? Ъъъ... Два милиона пенсионери, по 40 лева на калпак... Аааа, ето откъде са дошли коледните премии на ядрото на нацията. Страхотия? Аллах здраве да им дава.

Доста постно...можеше и по добре.

Глупости!! А колко милиони е спечелила Турция от залетият от турски плодове и зеленчуци български пазар. И колко милиарда ще печели всяка година заради отказаните от България и реализирани от Турция проекти - газов поток и атомна електроцентрала, които се изграждат от руснаците там?

"Турция е един от водещите търговски партньори на България, като заема четвърто място в българския износ и пето място във вноса"

Звездите ми говорят, че западните инвеститори полека лека ще отстъпят място на турските, гръцките, кипърските, руските, грузинските, израелските и т.н., които са все от нашата черга. Очаквайте сега продажбата на Мариците и другите ЕРП-та.

Че един кипърски овчар инвестира 10 пъти повече...

Само това ли могат турчулята.Това са смешни пари

постоянно и основно с е постват статии за русуия и турция, което показва подчинеността на сайта. Залага се тема за гавра на троловете - руски и турски с България. Но с новата политика на ЕС против враговете ще има контра мерки... Жестоки. Тва с фейсбук е само за закуска...

България изнася вековни дървета за Турция,товарят материала от частно пристанище в Бургас на турски кораби .Турция изнася тоя качествен материал в чужбина.Но се опустошава природата в България.Турските зеленчуци ,те нямат никакъв вкус и хората като видят,че стоката е турска не я купуват .Купуват от Гърция ,Македония ,защото българско производство почти няма,селското стопанство съсипано.Хора нуждаещи се от спешна оперция ,деца ,млади хора ,събират се дарения от населението,ходят да си правят оперции в Турция,било по евтино от колкото в Европа.Българите ходят и на почивка в Турция,било по евтино и с по вече удобства.Плажовете били добри,а тук са презастроени.

А тези бежанци от къде идват ? В България ''въобще'' няма бежански лагери , така ли ? Ти можеш ли да прекосиш Турция , без да те усетят ?

Човека имаше предвид, че бежанец е човек който бяга от конфликт в СЪСЕДНА държава. В нито една от държавите граничещи с България няма такъв конфликт. Следоветелно тези които минават границата ни не са бежанци ... а ако бяхме една нормална държава уважаваща суверинитета си след първите десетина опита на така наречените бежанци да минат незаконно през държавната граница опитите щяха да бъдат преустановени, защото никой нямаше да иска да рискува да бъде застрелян.

Защо Плевнелиев още не дал ''интервю'' , много закъснява !

Зад гърба на господина е написано за някакъв форум между две страни, като едната никога не е съществувала, както не е имало Гърциястан, нито Румъниястан , Великобританиястан, нито Русиястан. Крайно време е нашите политици да проявят малко достойнство и България да не участва по никакъв начин в събития които ни оприличават на някакъв стан.

80 милиона евро за 1 година значи само едно: Турция на практика няма инвестиции в България. В междудържавните отношения 80 милиона евро са като 8 стотинки.

Ти защо живееш в заблуда, кажи ми една друга държава дето е инвестирала толкова пари ? Кажи? Тези "8 стотинки" са богатство за България, неблагодарна рабтоа

Държава от Евразия е водещ инвеститор в страна горд член на ЕС и НАТО? Браво на Цветанов, Тома Биков и Георг от външно!

В тази сума влиза ли инжекцията към ДОСТ?

Вярно е, че ердоган ни даде на нас-дост около 90 милиона, но сега си ги иска. Не знам, но пак ще дойдат избори и ще започне да ни ухажва, но този път ще са най-малко 100 милиона, защото с по-малко се видя, че много малко гласове ще купим.

Абе този Караниколов нали е от квотата на Атака, леле какво нещо е политиката, так където си плюл, да лижеш, ама много... Разбира се Турция винаги е била наш съсед, не се избира съседа, още от 90-те години стокооборота ни с Турция е голям, знае се това, нищо ново, ама такава хвалба... Ами хайде да видим направете нещо с Русия, нали много знаехте, и не казвайте, че има санкции, няма такива...

А България , колко пари даде , и сега дава , за БЕЖАНЦИТЕ ОТ ТУРЦИЯ КОИТО НИ ''ПОДАРЯВАТ'' ? Постоянно получаваме колетни ''пратки'' с живи бежанци !