Европейският бизнес приветства Тръмп в Давос

Ръководителите на големите европейски корпорации поздравиха американския президент Доналд Тръмп за негова данъчна реформа.

Обратно в новината

Коментари - Европейският бизнес приветства Тръмп в Давос | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей таквиз срещи дето лицемерието и авантата вървят ръка за ръка са пристан където да се похвалят един друг авантаджии и меркантили... Всичко е дипломация наречена ''демокрация'' а си знаем че е лицемерие..

" филантроп Джордж Сорос " - коригирайте се бе! Тва е все едно да кажем : "филантропът Хитлер"... Между другото е топил евреи да ги пращат в лагерите...

Сорос-голямото лайно на САЩ.

Е как няма да го поздравят - сваля данъците на богатите, за да ги вдигне на бедните. Или да им резне социалните привилегии, за да се компенсира намалянето на кинтите от богатите. И тъпанарите вярват, че спестените пари на корпорациите, ще отидат за нови работни места или вдигане на заплатите.

Разбраха откъде духа вятъра - не от ЕС , не от Меркел или Юнкер. С Новия световен ред нещата приключиха. Едно е света при черньо, друго е при мъжкаря Тръмп. За разлика от Обама той не се гушка с еврогейски "величия" като немската баба Яга и пияницата Юнкер.

ХА, кога пък е духал вятъра от някой от тези? Най-много като на предателчето Горбачов преди, с цел омотаването му в окуражаващ микроклимат, стимулиращ изпълнителност и решителност за пъклени действия, да са му уредили дискретна среща с някой от дърпачите на конци, с подтекст: Виж колко се издигна и колко си значим, сега дори този и този те викат да се срещнат са теб, а преди достъп до тях имаха само единици от банкерите, които те финансираха. Относно мъжкарството също трябва да си поне малко резервиран, защото то не е в общоприетия смисъл физически, личностни или социални характеристики, а в манхатънско-холивудския смисъл и според собствените му разяснение се определя от заможност и известност, т.е. зависи от банкови сметки и от вниманието на медиите.

Виж би било мъжествено безспорно, ако вместо да заменя вашингтонските блатни кални бани с европейски такива, просто с едно действие просто лиофилизира събралите се седименти и блатна кал в Давос /ако не е час от нея , разбира се/. Това може да стане с едно действие съвпадащо с три негови декларирани, и уж реални, принципни установки: Америка да е с приоритет пред глобалетата, доларчето да е силно и това че Абрахам Линкълн е много добър президент, пример за подражание и може би единствения над него в историята. По всеки един от тези критерии той незабавно, дори още в Давос, с помпа, публично, макар може би без аплодисменти, а пред втрещени погледи, може да подпише указ, определящ че вече американците /чрез департамента на съкровищата съхраняващ и опериращ в момента предимно с вонята и производните на Федката/, сами и подобно на Аб Линкълн безлихвено, ще си печатат зелените доларчета, в количества които те определят и ще ги изпращат на американски адресанти, които са им известни, а няма да просто да получават част от девалвирана продукция емитирана от частната, супер глобалистична Федка, с която вече са задръстени всички производители по света.

тия корумпирани тъпанари най накрая след една година разбраха на къде духа вятъра ...не на глобализация и педофилията ,всеки да си гледа собствената държава интерес и намаляне на данъците

ПРЕВРЪЩА САЩ В НАЙ ГОЛЕМИЯТ ДАНЪЧЕН РАЙ И В ОФШОРНА ЗОНА КОЯТО Е ИЗЦЯЛО ПОД ПОКРОВИТЕЛСТВОТО НА ПРЕЗИДЕНТА. В същото време Тръмп НАЛАГА на европейските пудели воденето на политика на САМОИЗОЛАЦИЯ спрямо един от основните си доставчици на суровини - РУСИЯ. Да не забрявяме, че ГЕРМАНИЯ която е мотора на ЕС с разположените в нея над 300 US бази е КОЛОНИЗИРАНА държава ! Бавно , но сигурно ДОДИ налага политиката си на ДВУПОЛЮСЕН СВЯТ с доминанти САЩ и РУСИЯ!

САЩ и Китай.

пък евреите са окупирали целия свят и то не с бази ами с банки и лихви до дупка

да си колонизиран не е лошо само зависи от кой ....Русия също е окупатор ако не си забравил , Англип,Франция също

ЩО НА СРЕЩАТА ГО НЯМА ПАПАТА РИМСКИ ??? ... ЗАЩОТО Е ХРИСТИЯНИН ПОНЕ 50% :))

Сега всичко е ясно, защо искат да махнат Тръмп. Ясно е и кои са срещу него. Ех и ние да имаме един като Тръмп. Ще е голям късмет.

"Джордж Сорос, американският милиардер и филантроп"... Чакайте, че се обърках! Сорос, подмамил с обещание за спасение десетки хиляди евреи, но ги предавал на СС, за да може да заграби имотите им, за този филантроп ли става дума?! Сорос, натрупал милиардите си от тези заграбени еврейски имоти, за този филантроп ли става дума?! Сорос, който създава собствена структура в ЦРУ, маскирана като "Отворено общество", извършащи подривна дейност и съсипвайки десетки държави, включително и България, предизвикали страданията и смъртта на милиони хора по света, за този филантроп ли става дума?! Библейският Сатана е като ангел- пазител в сравнение с това сатанинско чудовище в човешки образ!!!

Тръмп е по велик дори от великият Рейгън

тази седмица правителството на Тръмп е подписало указ който общо взето казва че всеки индивид или организация ако се докаже че работи и финансира дейности срещу американското правителство и народ ще бъдат съдени до живот затвор и конфискация на имуществото.В този указ е засегнато и педофилията както и трафик на хора ,пране на пари от фондации за което също до живот и конфискация ........така че нещата си идват на място и дните на сатаната сорос и слугите му Клинтън и обама са преброени .излязоха данни как Клинтън освен че перат нарко пари с фондацията са си акупували имоти за милиони а от парите за помощите в Хаити са платили сватбата ба дъщерята челси

Гуруто на сектата "Отворено общество, който в интервю лично признава, че като младеж в Третия райх е ходил с нацистите да лови евреи (щото "му се налагало за да оцелее"), ще ми разправя какво е мафиотско и какво не!? Айде стига, моля ви се!

П.С. Псевдо-капитализма смело върви натам, данъците да останат само за простолюдието. Корпорациите ще бъдат освободени както са били в много случаи Аристократите в Средновековието .

станиста сорос отделно че е бил сътрудник на нацистите в Унгария да обират събратята му евреи не е платил един цент данъци през целия си живот и двата факта ги обявява безсрамно в открито интервю в ютуб. Интересно е че ционистите по цял свят търся нацисти и сътрудниците им за да ги съдят а тоя сорос прави публични самопризнания ,дори се гордее с това а е недосегаем .... дори претендира да е ментор на обществото

Давай Тръмп! Щом шорош те критикува, значи си на правия път!