Борисов също на протест с бизнеса срещу КЕВР

Премиерът Бойко Борисов обяви, че той сам ще се присъедини към протеста на работодателите за цената на тока. Той също не е съгласен с КЕВР и създава екшън група

Обратно в новината

Коментари - Борисов също на протест с бизнеса срещу КЕВР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Другарю Борисов, на коя дата ще са протестите против поскъпването на тока? Щом вие ще го оглавите, направете изявление, приканете хората да участвуват , подгответе плакати, Бъчварова да мобилиза полицията, да не ли пък да има провокатори. Ако трябвна преди да тръгне протеста с Лирлите отрежете лентичката, нали това ще ви лъде първият протест вх който вие лично ще участвувате, а не задкулисно. Само да не забравите и утре да кажете, че не сме ви разбрали правилно.

Ееееейййййй тоя е голям демагог бе. Утре ще поведе протеста срещу него. Но като има кой да му вярва, те така ще е.

Че той е в основата на проблема. Икономическата политика на изпълнителната власт не дава възможност да се развива пазарната икономика и да се повишават доходите на гражданите. Той е за ...

плачкаш :) Искахте демокрация - ето я 25 години. Искате много силно Боце - ето го 2 мандата :) "Оставка" не виждам да си писал ???

стопляне на отношенията с избирателя. Само чакайте да минат изборите :)) Както ги стопли с И.Костов и направи И.Иванов шеф на КЕВР :) После кой ще е виновен - РБ :) Всички до гуша в лай...а, само Боце в ... бяло :)

ОЩИПАНАТА БАНКЯНСКА ТИКВА - ШОУ ЗА ПРОСТАЦИТЕ ОТ ГЕРБ!

Моя бял брат пак е прекалил с огнената вода.....

Другарю Борисов, вИЕ ,който се хвалите ,че сте прост,признайте си ,че сте и циничнен демагог!

Шивиков да изкара танковете и така да останат поне 10 години навън. Военно положение трябва в държавата

че отиваш твърде далеч и може да пострадаш за подобни призиви ?

НЕК е излишен ,КЕВР ---СЪЩО .

МЕНТА СТОЯНОВА Е НАЙ-ГОЛЯМАТА КРАДЛА В ПРАВИТЕЛСТВОТО И ЗАД НЕЯ СТОЙ ФАМИЛИЯ СТОЯНОВИ ,ТЯ ПЪК СТОЙ ЗАД КМЕТА НА ПЛОВДИВ И ТОЙ КРАДЕ КАТО ЗА СВЕТОВНО ПОД НЕЙНО КОМАНДВАНЕ.МЕНТА Е ИЗГОНЕНА ОТ НАП ПЛОВДИВ ЗА УКРИВАНЕ НА ДАНЪЦИ НА ЦАР КИРО ТЯ МУ Е ВОДИЛА И СЧЕТОВОДСТВОТО И МУ Е УКРИВАЛА ПАРИТЕ,СКОРО МУ ВЪРНАХА И ХОТЕЛА НА ЦАР КИРО НА ЦЕНТЪРА НА ПЛОВДИВ.МЕНТА Е ВИНОВНА И ЗА ФАЛИТА НА КТБ И ЗА ТЕГЛЕНЕТО НА 16МИЛИАРДНИЯ ЗАЕМ ТЯ ЩЕ ВЗЕМЕ ЕДИН ПРОЦЕНТ КОМИСИОННА.МЕНТА Е ЗАД СКРИТОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ С ДПС,ТОВА МНОГО ЯСНО СЕ ВИЖДА В ПЛОВДИВ НО И В ДЪРЖАВАТА Е СЪЩОТО,ФАМИЛИЯ СТОЯНОВИ ТРЯБВА ДА ИЗЛЯЗАТ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА ЗАЩОТО НИ ВКАРВАТ В ДЪЛГОВА СПИРАЛА И ИГРАЯТ С ДПС .70% ОТ ЗЕЛЕНИТЕ ЦЕНТРАЛИ СА НА ФАМИЛИЯ СТОЯНОВИ И СА ВИНОВНИ ЗА ЦЕНИТЕ НА ТОКА

Ясно, сам ще си иска оставката.

Много ми е интересно какво ще излезне от този популизъм. Борисов на протест. А бодигардовете му ? А паветата които се хърлят ? Не. Не му вярвам на Борисов.

Стига демагогия! Вместо да се правите на клоун, разпоредете ревизии на всички по веригата! Развалете договорите на всички богаташи собственици на Еко-централи и чужди изедници!

Популист или лицемер?

Популист-лицемер.

това е поредната цинична изцепка на Боко-тиквата, не е за пръв път да се прави на ни чул, ни видял, отлично знае за какво става реч, но идват нови избори и ние трябва да платим, КЕЕВР също ще има огромен принос изразен във финикийски знаци.....

На ББ не му трябва ток. Той вечеря на свещи. Наслаждава се, защото преди това сам си е прекопал нивата и е засадил картошките. И даже не е мрънкал и не се е оплаквал. И на народа си даваше такива съвети до неотдавна, защото мисли за него, закриляйки го. Тъй че очакваме и сега неговата самоотвержена подкрепа. Уф, ББ, какво щяхме да правим без теб?! Ако те нямаше, как щяхме да се сещаме да ходим по протести?! Нямаше да има кой да ни води, нямаше да имаме такъв идеен патрон, като теб Бойко... Ох, мечтания...! Амин!

ТОВА ТОЙ И НЕ ГОТВИ,ЗАЩОТО ПАПКА ФИЛИЙКА С МАС

Боко Тъпото на протест срещу Боко Тиквата. Тези двамата с Цецо Апартамента кога ще ги приберат на топло, че да мръднем крачка на пред в изпреварването на Румъния?

Не че е толкова важно, но хората ритат топка и играят футбол. Когато някой неграмотник напише "ритат футбол" си казваш, е голяма работа, толкова може... но когато някой с претенции за журналист напише подобна глупост си е направо срамно.

. Изпитвам носталгия към 2013 , когато мутрата по своя просташко безотговорен маниер се включи безочливо в протестите срещу себе си и накрая остана насаран.

Оставка на герберско реформаорската паплач, оставка на Борисов 2.

Върхът на наглостта!Какво иска да ни каже Борисов?Внушава се,че там има едни лоши,които вдигат цената на тока!Самият Борисов е категорично против това!Той няма нищо общо с това!Този,който има глава на раменете,а не тиква отдавна да се е сетил,че причината за това е в самия Борисов. Нали точно заради неговите усилия сега нямаме нова ядрена мощност!Вместо фотоволтаици и американски Марици.Нали благодарение на неговото малодушие и послушание сега нямаме и "Южен поток".Най-смешното е че някои хора считат това за големи постижения!Обяснява се,че токът расте заради електро-разпределителните дружества.Че трябва да увеличаваме енергийната ефективност като санираме жилищата си.И други подобни простотии.Няма такъв филм!Докато продължаваме да избираме хора,които са против значимите енергийни проекти на България-ще духаме супата!Това не са българчета!Защо ми се струва,че такава политика провеждат ГЕРБ,ДПС и различните видове СДС-та.Тоест, всички десни.Те носят стабилност,но на мизерията.При тях доходите се замразяват,но токът продължава да расте.От Запад им ръкопляскат,а те са щастливи!Сега пак виновни ще бъдат Станишев и Орешарски!

Пак замазва работите. Никой не иска Борисов да протестира. Просто разваля договорите и толкова. Аз отказвам да плащам разходи от неплатени сметки на циганите записани като невъзвръщаеми разходи. Ползувам 220 волта, плащам пренос високо напрежение, въпреки ,е в електромера влиза ниско напрежение. Къде и на кого го пренася? Национализиране на енергетиката. Това е истината. Тя трябва за държавна-.

Тролете, тролете атакистки тролчета, че след следващите избори шефа ви Болния Сидеров ще гледа Народното Сьбрание от...... Жьлтите павета, с неговия файтон привьрженици.... :-)

Само четири тролчета сте? Много малко, явно Болния е попривьршил парите.... :-)

Смешника -тарикат в българската политика!И кой е той?Бойко Борисов разбира се , как така КОЙ?

Защо и министъра на икономиката не излезе да протестира.За пред изборна агитация е идеално.

Имаме новина - КЕВР бил "независим", т.е. от него нищо не зависило.

Смешно....смешно та чак тъжно....

Не трябва народа да пълни"дупки"в НЕК!!!Прокуратурата да си свърши работата и на съд!!!Микса на тока си е чиста мафиотска система за ограбването на населението.Питам,къде ми е правото сам да избирам какъв ток да ползвам?Евтин ток произведен от АЕЦ"Козлодуй" или ускъпеният с гарантирани печалби договори на ТЕЦ"Марица"1 и 3?А и тока от зелена енергия на олигарси прокъсващ и без това празният джоб на българина?Сигурен съм,че всеки ще купува от АЕЦ-а!!!И вие го знаете и ни набутахте микса!!!Нагло и безотговорно престъпни действия!!!Действията разкриват лъжите на иначе приказващите политици!!!Ще си дадем мнението и на изборите.Ще търсим родолюбивият политик и няма да се откажем!!!

време е дошло да се разгони изцяло енергийната мафия от и до

ЗАСЛУЖАВАТЕ СЪДБАТА НА АРМЕНСКИЯ ПАРЛАМЕНТ ПРЕЗ 1999 ГОДИНА, КОГАТО ЕДИН ИСТИНСКИ ЖУРНАЛИСТ ВЛЕЗНА С АВТОМАТА И ГИ ИЗПОЗАСТРЕЛЯ КАТО ПИЛЦИ. ЩЕ СЕ ПРАВИТЕ НАШУТОВЕ И НЕРАЗБИРАЩИ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ РЕФОРМИТЕ КОИТО ТРЯБВАШЕ ДА БЪДАТ ИЗВЪРШЕНИ ПО ИСКАНЕ НА ГРЪЦКИТЕ КРЕДИТОРИ ВМЕСТО ПРИ ВИЗАНТИЙЦИТЕ БЯХА ПРИЛОЖЕНИ У НАС - здравна система, пенсионна, цени на тока!! ПРЕХВЪРЛИХА И ЗАДЪЛЖЕНИЯТА ИМ! ВРЕМЕ Е ДА СЕ РАЗДЕЛИМ С ТАЗИ КОЛОНИАЛНА АДМИНИСТРАЦИЯ КОЯТО ТРОВИ ДЪРЖАВАТА НИ!

ДА ГИ ТРЕПЯТ ДОКАТО НЕ ДОЙДЕ ТВОЯ РЕД ДА ВЛЕЗЕШ В ПАРЛАМЕНТА И ТОГАВА ДА СПРЪТ...ЛОГИКАТА НА ЦЪРВУЛА

Трябва да се почне от Гаргамелиус!

Отново се разиграва недостоен цирк с цената на ел. енергията. Всичко се прави по изпитаната схема ":От болната та на здравата глава". Няма следствени и осъдени за далаверите и източването на енергетиката по класически схеми вече толкова години,като част от действащите лица са в парламента (винаги са били, или пък техните слуги). И като прибавим към тази картина другият октопод, наречен Топлофикация ( с нейните топлинни счетоводители), обикновеният човек (който президентчето така омайващо и мазно призовава за участие в гласуване...) само се чуди къде са онези, получаващи и закичвани с ордени за особени заслуги към държавата (по една или друга линия), които би трябвало да са съвестта на народа и да с в първите редици в протеста с/у безобразията на държавата. А къде са онези, дето направиха подписка за връщане на лицето Симеон Сакс Кобург Гота на поста президент на Р. България?! Те никога не са с народа, на който дължат комфортното си битие, изживявайки се като "безусловни" интелектуалци!... Само дето не се интересуват като как са възприемани от читавата чст на нацията...

Сигурен съм, че утре когато някой протестира срещу Боко, последният ще се присъедини към протеста. Важното е да е с народа.

Смешник! Но всъщност всички, които му се присмиват, наричат го Боко Тиквата, агент Буда, Мутра, едва ли осъзнават, че в България за последните 1300 години не е имало такова зло!По добре под византийско, турско или комунистическо робсто, отколкото да те управлява една куха, крадлива кратуна!

Хм, парите на домакинствата вече не стигат за покриване на загубите причинени от циганите и олигарсите! Не мога обаче да направя сметката процентното съотношение дали е 40% или 60% от консумацията в тяхна полза ?!

Това, че ББ се гаври с народа е ясно на всички. Но да видим подтекста. Първо - ББ не се съмнява, че тока трябва да се вдигне, това е вече съгласувано. Второ - има протестиращи а ББ играе "добрия и справедлив премиер". Значи токът за протестиращите ще бъде намален, Браво Бойко. Трето - без много шум токът ще поскъпне за тези, които не протестират. Защото - виж 1. Как да не го обичаш !

Боко Тъпото на протест срещу Боко Тиквата.

След силен обществен натиск през последните години, депутатите се заеха вчера и днес с промени на прословутия противоевропейски чл. 417 от ГПК, заради който длъжници на банките си загубиха и губят жилищата си в неравна битка с финансовите институции и ЧСИ. За съжаление, резултат на практика няма - текстът оцеля. Ти, протеституиращия галфон, защо не протестираш срещу този феодален фашизъм на вашите депутати от ГЕРБКП?

ЗАДАВА ЛИ СИ НЯКОЙ ВЪПРОСА: ЗАЩО БОРИСОВ НЕ ПРОТЕСТИРА НАПРИМЕР ЗА ТОВА, ЧЕ ПАРЛАМЕНТА ГЛАСУВА ДВЕ МРАКОБЕСНИЧЕСКИ МЕРКИ: ЧАСТНИТЕ СЪДЕБНИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ВЗЕМАТ ДУШАТА НА ДОВЕДЕНИЯ ДО ПЪЛЕН СРИВ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН, КАТО ПОЛУЧАВАТ БАСНОСЛОВНИ ТАКСИ СРЕЩУ НИЩО РАБОТА (такива някога хайдутите са ги бесели) И ПРАВОТО НА ОПЕРАТОРИ И МОНОПОЛИСТИ ДА ЗАВЕЖДАТ СРЕЩУ НИЩО НЕ ПОДОЗИРАЩИ ХОРА ДЕЛА БЕЗ ПРАВО НА ОТВЕТНИКА ДА СЕ ЗАЩИТИ!? ХОРА, ОПОМНЕТЕ СЕ, ТА ТОВА Е ЛИНЧ СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, КОЙТО ЕДВА ЛИ ПРЕЗ 1989 ГОДИНА Е ИСКАЛ ТАКАВА ПИШМАН-ДЕМОКРАЦИЯ!? НЯМА ЛИ ДА РЕАГИРАМЕ НАЙ-ПОСЛЕ НА ТОЗИ ГЕНОЦИД? КАКВО ПРАВЯТ В ТАЗИ СГРАДА 240 ХРАНТУТЕНИЦИ, КОИТО БУКВАЛНО ИЗКОРМВАТ НАИВНИЯ И ГЛУПАВ НАШ СЪБРАТ, НАС ВСИЧКИ!?

Чакаме Борисов да поведе протеста.

Бойко, хората пак с камъни ще те изгонят!

Тъй де - докато се казваше ДКЕВР, нямаше как да протестира - и токчето бум! - подскочи;о) Сега вече КЕВР - Биби може свободно да се солидаризира с бизнеса срещу лошата и нямаща нищо общо вече с държавата комисия;о)) А токчето - пак бум! нагоре, де;о))

Затова Пипи, трябваше да се казва КУРЕВЪР, за да знаем поне защо токчето отива нагоре. Да ме извиниш , като дама за циничното сравнение , но такъв е и живота.

Петров, Петров - относно цената на тока - няма жени, няма мъже - всички сме от страната на булката;о((

Ако на ББ съберат изказванията през годините в една книга с цитати, той като нищо може да получи Нобелова награда за глупост. При това ще може и да се филмира, а в добавка няма и да е скучна! Само така! Да продължава в тоя дух, че на народа и без това не му е леко, но поне да му е весело!

Нека да носи байрака най-отпреди!