Бившият „Шератон” в София пак сменя името си

Столичният хотел „Балкан” вече не е част от Marriott и The Luxury Collection и ще се казва „София Балкан Палас“

Обратно в новината

Коментари - Бившият „Шератон” в София пак сменя името си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

му прилягя рашо мафиозо палас.

шератончето си беше номер едно. единственото място, което през соца имаше нормален европейски вид. за съжаление бай Ганю ще го съсипе.

Абе да го кръщават направо Sofia Balkantourist Palace и готово.

Ние пак ще си му викаме Шератон

Офшорка до офшорката, мила моя майно льо... И в дъното на всичко съм сигурен, че има наш политик и олигарх. Добре познат.

Единственото уникално наследство на хотела е уникалната свинщина, създадена от десетките мърляви автомобили, които паркират пред и около входа.

и без това лошо направения тротоар.

от "Балкан" и тва си е! Вътре тихо, топло, насекъде пълно с микрофони и га си поръчаш проста и туткава се оказува че е летенандка от милицята и у кревато кат я мандръсаш те распитува за тва и онава....

Всичко кипърско е руско.

Само провинциални навлеци могат да кажат, че хотел Балкан преди се е казвал Шератон. Много преди да бъде Шератон той беше ХОТЕЛ БАЛКАН.

Така е,беше балкан по твоето комунистическо време и беше хотел за отседнали западняци и българи не припарваха до него а само ченгета и проститутки на щат в ДС

Българите ходеха отсреща в ЦУМ....едните направо от влака, софиянци ходеха да се топлят на последния етаж.

Пълни глупости, не съм бил ченге или заможен човек, бях обикновен Българин и няколко пъти съм нощувал в хотела, в който цените бяха достъпни защото бяха в рамките на средствата отпускани за нощувки при командировка, а те бяха символични, както са и сега.

Да те натаковам в столичанина. Най мръсният град на Европа. Не ви ли е срам бре? Все другите ви виновни.

Не беше. Стана такъв, когато всичката сган реши да зареже земеделието и да става софиянец! Като почнем от кметицата от Самоков, та минем през всички държавни иснтитуции, там работят само софиянци, които имат регистрация през последните 15-20 години. Затова, като плюете софиянците, имайте предвид това, че това са новите софиянци. Толкова си можете. Затова дай да не плюем, защото тая свинщина ако се беше случила в тоя град или село и ти щеше да поскачаш.

Скоро не си стъпвал в Париж или Лондон явно, че да дрънкаш такива простотии..

Бизнес пътуванията умряха покрай пандемията съвсем, а София се очертава, като атрактивна, но само за много нискобюджетни туристи, което в едно с новопостроените конкурентни хотели убива този мастодонт. Иначе на книга инвестицията си е заслужавала, а плюенето по собственика може да е само от хора, които наистина нямат идея за образованието, опита и собствеността му. Сигналът е пореден лош за София, за България и дано на парламентарните плъхове, които освен лукса в чужбина тук ги касае само личното заграбване се поогледат, че скоро ще ги чакат пак едни гладни и освирепели граждани на най-бедната страна в ЕС.

Бизнес пътуванията от 1г вече са на нивото от преди пандемията (в последните месеци може и да са го подминали). Това че не са част от верига най-вероятно е заради подновяването от което имат драстична нужда ... еле пък в сравнение с Хаят (нов), Хилтън който беше подновен (поне частично), Милениум (нов) , Интерконтинентал - на коня на г8за (подновен), Сенс (нов) и още няколко по-малки .

едва ли има световна верига която може да издържи на таксите на нашите фирми за застраховка и охрана

Сбирище на ЦРУ агенти и проститутки. Малко след 90та, целият последен етаж на този хотел беше нает от ЦРУ за техните служители да управляват седесари и други новоизлюпени партийки, до като не им направиха по голямо посолство на Козяк.

Много точно казано, от последния етаж на хотела Подкрепа и СДС координираха протестите срещу правителството, от там бяха облъчвани дрогираните палаткаджии и подпалвачите на партийния дом с някакви високочестотни генератори който ги правеха агресивни и безумни.

на софийските селяндури, дошли от къде ли не, не им трябва луксозен хотел да са доволни и на вътрешен клозет...

Офшорни зони с поставени лица. Мафията си пере парите. Само сляп или платен. не би видял това...

перач на пари от наркотици притежава гордостта на гр. София, защо не се разследва?

може и сигурно е така. преди години в Кипър имаха само овце и кози по камънаците...и ходеха със скъсани шаяци.

Да не последва съдбата на Гранд Хотел България

Aйде и това замина в коша