Коментари - Бившият шеф на сръбската ДС Йовица Станишич бил таен агент на ЦРУ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смятайте министрите и шефовете на служби в България на коя държава служат?!?

Много трудно, с много болка се стига до истината за убитите, за екзекуциите, за разрухата и смърта при разпада на Югославия. Дали ще се стигне до истината? Съмнявам се. Бил агент на ЦРУ ама нещо се объркало и станало мазалото. Другия от мейнланд знае със сигурност че е бил агент и работел за ЦРУ, ама държавата не му позволявала да каже истината защото било държавна тайна. Днес държавна тайна е истината, държавна тайна е истината за смърта и разрухата - тя не трябва да се знае в чистия и вид. Другата истина, тази която медиите на същите сенчести структури които крият истината са наложили на обществото за вярна - тя трябва да остане. По същия начин както трябваше да се приеме истината за Ирак, Либия, Сирия, а и да не забравя Венецуела.

на снимката е Милошевич, сменете я, намерате снимка на въпросния агент

Милошевич беше оправдан от трибунала в Хага по всички точки. За военните си престъпления в Ирак и Сирия, Буш, Блеър и Тръмп трябва да лежат по 25 години в килията в Хага, в която лежа и Милошевич.

Война се започва с вътрешни провокации и кланета. Но на никакви "новини" вече не вярваме, особено на англо-саксонските.

Главните подпалвачи на войната в бивша Югославия бяха Ханс-Дитрих Генчер и Йошка Фишер, бивши външни министри от ФРГ.

Бащите на Европейската общност винаги са твърдели, че прототипа на ЕС е Югославия. Страна без граници, мултинационална, мултикултурна и мултирелигиозна. Но това не се хареса на западняците и те инициираха войната в Бивша Югославия, включително и Натовските варварски бомбардировки на сръбската част от Югославия, с над 3000 невинни жертви. Главните виновници и подстрекатели бяха Х.Ф. Геншер и Йошка Фишер.

За шепа долари не е зле... виж, за разни обещания, за светло бъдеще да си продадеш държавата, те това вече е голямо малоумие... нали, другарю :)

Пффф, хаха, понеже Римската империя никога не е съществувала, затова точно Югославия е прототипа.

Значи агента на цру е ''невинен'' ама видите ли Милошевич отново виновен че шефа на дс си е работил в пола на краварите заблуждавайки явно и Милошевич и другите с напътствията си защото е действал по задачите на краварите т.е. ако има такива ''убийства'' те са били поручка на цру..

Тъпо!

Римската империя е цвете пред еврогейския:((((

Тъпо и невярно!

На КГБ и Русия!

Съдът, оня в Хага, дето САЩ, Китай и Русия не го признават, а Британия му се присмива, призна за невинен Милошевич по ВСИЧКИ ОБВИНЕНИЯ. Същият съд продължава да съди сърби, като до сега няма нито една окончателна присъда "виновен". Същият съд започна да привиква косоварите, дето клаха, кормиха и изнасяха органите от Югославия. На кого да вярваме днес?

Някой въобще съмнявал ли се е с чия подкрепа се случи всичко?

Ако имаш предвид бащите зад океана, да. Но не европейците сътвориха безумията, никой освен Вуте и някои зад океана, не иска да гори в съседа му.

Вярно е те подкокоросаха Хърватия да прекъсне преговорите за това как да бъдат разпределени дълговете на Югославия, и дадоха рамо на хърватите да започнат военни действия преди да е изтакъл тримесечният срок който трябваше да мине, според Югославската конституция, за да се отделят мирно и тихо.