Бившият шеф на "Кинтекс": ДАНС влезе в дружеството, изземват се документи

Изземват се документи и информация за плащанията на дружеството във валута, твърди Александър Михайлов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Новият министър до кога ще търпи още калинките на Корнелия? Или чака те да го махнат? Ако си шубе защо стана министър? ДЕЙСТВАЙ, РАБОТИ!

ДАНС ВЛЕЗЕ ОТПРЕД , курНЕЛА ИЗБЕГА ОТЗАД ! К.Р ТАТЕ СИРЕНЕ , БИВИЛИЦАТА Е МЪЖКА !

БРАВО на ДАНС!  Сашо "КИНТЕКСА" гузен негонен бяга. И удържа на думата си да стане МЕДИЕН герой. :))) След МЕДИЙНИЯ балон го очаква ПРОКУРАТУРАТА.

ще изреве предизборно на умряло :)))

така ще да е , след като така припряно подреди изборната листа на дрогарету . Явно е желанието и за имунитет , ама изглежда ще има ебань :)))

Абе, дреме ми за Корнелия, ама този боядисания е за затваряне.

Борбата е между мафиите, коя мафия ще докопа властта за да краде.Има законни,отработени и рафинирани начини за кражба и обогатяване. Народът кучета го яли.

Корни няма да влезе в Сливенския, но щетите в политически аспект ще са огромни. Видяхме как жадно засмука на държавната софра и какъв борец с корупцията е.

засмука министерския пост като сом кюспе. Жадно и алчно.. Бахте и индивидите се въдят в БГ.

В СЛИВЕНСКИЯ ВЪОБЩЕ ДА НЕ Я ДОПУСКАТ , ЩОТО ЩЕ ГО УНИЩОЖИ И ОБЕРЕ !

Кинтекс е наследство от дядо ми ! Никой да не ми пипа фирмата! Плащам си данъци редовно и съм политически необвързан!

Затова няма пари за асфалт.

БСП краде с 800 000 на седмица, стига да докопа. По времето на станишката бяха докопали яко и се крадеше по 800 000 на час

Прост народ , та дрънка ! Не разбрахте ли ,че няма читав политик и партия в Българистан ! Всичките са за Стадиона !

Понеже правосъдната система отдавна се командва от USA, биволицата ще мине метър. На господаря е необходима напълно разнебитена социалистическа партия, водена от корупционери. Нека ни боли!

Мръсна курва, господ да я накаже!!!! Само някой да е гласувал за БСП

Сега може да изгорят невинни хора, които за да не си загубят работата са се подчинили на натиск на Нинова и са подписвали документи. Щото който и се опълчи, тя го уволняваше без да и мигне окото на алчната Биволица.

Спокойно няма невинни там. Ако не са искали да разписват да не са разписвали.

та г-жа Лъжа Корни нали искаше цял месец да задържи мандата, че спокойно да заличи всички следи. Ясно е, че документално си изпипва работата. Пък и счетоводните къщи са за това, да узаконяват незаконните сделки. Ако пък се окаже и за оръжията в Украйна, които намираха там руснаците. А Корнела се заклеваше, че един куршум не отива там, съвсем ще и лъсне лъжата. Той сина и нали работи в банката на Ротшилд, може милионите да са му превеждани директно на него. Иначе тя декларира че притежава само 5000 лв. Горката, жива да я оплачеш. Че тя по-бедна от среден българин. Хайде да се самосезират сега и други органи и ако приходите и са други, поне един да бъде наказан според закона. Иначе няма смисъл от това деклариране на доходи преди постъпване във властта.

Че и аз да вземах 800 000 на седмица и аз ще искам да задържа мандата ….. колкото мога

Е имало нещо в Кинтекс,там си има хора,които да отговарят .Нинова нищо не е подписвала.Ще я хванат за ...биволицата.

ДАНС е структура за сриване на конкурентни фирми

Новите на Мунчо чегъртат из дупките на бившите на Мунчо. Така става когато на четирите глави на ламята не им се хвърля по равно мръвка. С приказки и бокоборство само не става. Круела и Кирчококорчовците ще го научат по трудния начин. Мравояда го знае, затова сега на тях Мунчо ще им покаже кон боб яде ли.

Умрелата отглади комунистическа партия е краднала като за последно. Що са знаяли че власт скоро нема а видат!

Комунистическата партия сега е в правителството на Мунчо. До един са комунист, милиционер, военен. Нинова никога не е била член на БКП.

БСП е БКП…

А сега кой ще точи баницата на трите и немирни козлета -Кики,Коки и дебелогъзи Ристю? Кой ще им вари чорбичка от грантове и коприва? Кой ще им чете приказки вечер край огнището ,когато навън броди страшния таласъм Бойко и глутницата му гербери?

Отдавна трябваше не само да влязат, а да арестуват на Корни калинките.

и дела срещу Спецов, рашков, киро канадата, очкатия педал и подобните им!

Може и да е приватизаторка,но е юрист и документално си изпипва нещата.А тоя льольо бившият е въздух под налягане.

трябваше като Станишко да си гладуват една амнистия, преди да ги наритат.

А осъдете поне един политик! След толкова години крадене и всичките се стоят понед един да хванат... ей така - за пред хората. Може и Корнелия да е... който ще да е.. един

каква стана тя? Да не вземе сега Гешев да стане бухалка на Чорапа?

Бух, бух по Корнела! Ако е крала, което аз допускам, да я бухат!

Вчера я обвинявахте за 100млн.,днес за 800000. Нещо мизата пада

То по твоята логика и Биби го обвиниха вече за 3 милиарда, но това все още нищо не значи реално ако е само от страна на политически опонент.

ривети ли гюбрерастчета, нямааа, няма ляб за вас

ли сте? Винаги съм мислил, че сте от Кокорчовците.

Радев видя, че онзи сдухания Янев няма шанс да влезе в парламента с това ялово присъствие и се опитва да катурне кака Курни от БСП. Ще е интересно какво ще е развитието.

Квиииик...

Обесете я... показно на площада!!

Останаха ли документи в Кинтекс.Тия психар всичките ги показа по телевизията.

Е,те за таа пръдня ме блокираха. А оше не съм почнал да бълвам и през ушите назад Колко би струвало откъсването на Запада от Китай 13:12 | 11 август 2022 | Автор: Франк Щокер, Die Welt 48 1753 Коментари 48 Коментирай Подреди по: 2022-08-11 13:39:24 Веселин Димитров 7112136860 (нерегистриран) реплика +0 -0 Не Китай е виновен,за това,че се развива,а САЩ инЗападна Европа,които наоравиха така,че Китай да се развива. Това стана чрез всички възможни начини китайците да бъдат превърнати в черноработници на заплата 1 евро.Китайците приявиха търпение и отговориха със същият аршин,с който някога Англия и Еврейството упоиха инзаграбиха каквото им попадна ит Китай. От този политически и икономипески абсурд има само един изход,откъсване на Европа от САЩ и Русия,но и връщане на Северно и Южноафриканско население в Африка. Защото,докато ЕС тъпче най-безотговорно пришълците с пари и жилища,но и с гражданство,Арабите и пернокожите са вече едно константно мързеливо и паразитично мнозинство в ЕС.С какво ше бъдат изхранвани отсега нататък? С чии ресурси? Къде е икономиката на държавите ни? Разбира се,че Китай няма вина. Китай обаче е твърде национално отговорна държава,която не търпи оаразитични диаспори да се гаврят с достойнството и честта й. Китайците искат взаимоотношения с етнически чисти държави,а не с някакви деперсонализирани народи. Китай не би имал против за връзване на европейската и китайската икономили,но първо трябвабда се очистим от религиозните боклуци,за чието налествие у нас Саудитска Арабия,Катар,..арабите хвърлят трилиони и трилиони.

В тази държава не знам в съд да е доказана кражбА от политик.

Дай власт и пари на дрОгарката Нинова и и гледай сеира.

На червената свиня Ниночка сто хоя да я клатет е малко тая кофталамба не само оръжие продаде на украсите но и България продаде

В "Кинтекс" липсват кинти. Никак не ме учудва.

Кури е стара приватизаторка-колко му е,ще го подготви за приватизация-тя знае как.

Дон Корнелияна с прякор “Биволицата” граби с пълни шепи винаги като докопа власт…

На тоя Михайлов много му лае балалайката, за неща които всеки съд би окачествил като държавна тайна.. Да не лежим после, а?

в кочината всяка кражба на политик е държавна тайна.. Дейба и държавата...

За Корнелия не знам, но тоя прилича на мошеник и вероятно може да полежи в затвора. Самият той казва в две последователни изречения, че Корнелия Нинова е престъпник, а после че няма доказателства за това. С други думи той нарича престъпник човек, за когото самият той знае, че няма доказателства да е престъпник. Това се нарича "клевета", а може да мине и за "набеждаване", не съм специалист, но да наричаш "престъпник" някого, като при това си сигурен, че няма доказателство за негови престъпления, със сигурност е подсъдно. Това "медийно правосъдие" навява едни лоши спомени за времената на Ц.Ц.

Ще ти подшушна - вече не е красиво, умно и модерно да си фен на четворната коалиция

Как бе някой комуне да не знае че Курвела краде като за световно

Комунист на служба е като лема в математиката - няма нужда от доказателства !

Ай, сакън Бе, тя другарката Нинова е с 5000 лв. в банков влог, гола като църковна мишка, какви ги приказваш... Тая Биволица е най- алчния и нагъл добитък който е стъпвал в управлението на тая държава!

Кимтите са при Рафаилчо в Щатите. Той неслучайно работи в банка. Всичко е изпрал и нагласил малкото биволче.

До простите членове на БСП: Не ви ли остана поне малко достойнство?! Продължавайте да си я дундуркате и съвсем ще се скапете и вмиришете!

Голяма работа.. накрая нищо няма да намерят или ако намерят - няма да го докажат.. То ако някой е решил да прави подобни далавери, със сигурност си е вързал гащите предварително всичко да е "законно". Много шум за нищо, предизборна пропаганда и от едната страна, и от другата.. Моля само не гласувайте за крадците и мошениците от пппп!

Абе не се знае... нямаха време да заметат добре... може и да се докаже нещо

''Проверяват хората на Корнелия Нинова."

Някой се опитва да овладее БСП, че избори идват.

ппп и дб останаха без червената патерица !

Оръжейният бизнес от край време е контролиран от БКП- БСП.

Основният проблем е, че КИНТЕКС произвежда муниции за Украйна! Действа се по 2 направления: - да върнем ГАЗПРОМ като монополист в България - са се удари военно-промишления комплекс, който

офшорките и кражбите на милиони не са ни проблем

Напусни БСП веднага, или влизаш в затвора!