Бившият македонски премиер Груевски има седмица да влезе в затвора доброволно

Той бе осъден на две години лишаване от свобода за злоупотреба със служебно положение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз искам тиквата от Банкя доброволно да влезе в затвора, той докара за 10г държавата в разорение и фалит с огромни заеми и еничарство!

Или нато или затвор

Демокрация а .. Няма по голям режим от "демократичния". Хитлер пасти да яде..

Со кротко, со благо, со малко кютек !

Ако не трябва да му се подаде ръка и да се набута на топло...зима иде

премиерът в затвора а държавицата - в НАТО.

Ти пък.. Що?

Тоз и той няма да лежи...

А Тиквата като се вози на самолет за разнообразие и вози разни отборчета? Там един час е 7500 лева, 10 полета и сумата става същата. А полетите и екскурзиите са непрекъснати.

нов европейски ред (нерегистриран) премиерът в затвора а държавицата - в НАТО.

Всичко е пародия, няма да остане дори до края на зимата. Между другото Миленко Неделковски каза, че бившият македонски премиер се е присъединил към други важни македонски политици, които отиват в България преди няколко дни ....... Сега няма паспорт. Изглежда, че нашите тайни служби не са толкова слаби, колкото някои искат да бъдат.

Нищо не ти се разбра. Тук може и да не си толкова таен.

И ние за тия сме си проливали кръвта, две национални катастрофи преживяхме и още някои въздишат! За такива човек не трябва да се замисля даже. Ако ни бяха в държавата, кой знае какви ядове щяха да ни създават. Добре, че Господ ни спаси от тях, а и тях от нас.

Вова и сръбските маши да го спасят с въздушнно-космическите си сили, задвижвани с квас.

стига прах в очите на хората нашия еднокнижник взе освин на себе си и на цецо крадеца бронирани аудита и тойоти ама за това не се пише после се чудят разни журналисчета защо ги бият

Да взима български паспорт и да идва тука. Никой няма да го пипне. Ние милиони трошим за облаги за властта и никой дума не продума.

Тук преди НСО искаше да купува 2 коли за 2.5 милиона лева. Въпроса е къде е разликата? Бойко се оплаква, как на Фалкона се счупил колестник и не можел от среща на младежко ГЕРБ да отиде някъде да среже лентичка. Ходи с хеликоптер на откриване на трибуна на стадиона на Лудогорец, които за нея, като "най-беден" отбор, получават 5 милона от държавата и общината. Не че няма по-сериозни неща, като като става кмет и прави веднага плащанията да минават през банката на неговата партьорка Бориславова. С оглед на таксите, това осигурява сигурно над 1 милион лева приход на месец. После Бориславова се хвали как продала банката за 660 милона евро.

Грую да иска политическо убежище у нас, нашите мутри ще му дадат веднага, като на колега в нужда.

пак макетата не са българи, европейци са!

Скоропостижна присъда защото сплашването е основен прийом на еврогейската и краварската ''демокрация''.. Както се видя намериха се и при тях подлоги за мангизи и не им дреме мнението на хората.. Жалко че обществата сами се разрушават заради интереса на многобройните им алчни ''лидери''..

Наистина най смешното в тази присъда е че е купен автомобил койтоп ползва сегашния властник?????? Явно и техния съд също като нашия е ''независим'' защото нищо не зависи от него и е крайно време да не се дава Темида с привързани очи а да и покажат зашитите джобове...