Бившият лекар на Белия дом твърди, че Джо Байдън има проблеми с психичното здраве (видео)

"С този мъж в момента се случва нещо сериозно, или ще го убедят да се оттегли, или ще се отърват от него с 25-ата поправка", заяви Рони Джаксън

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рептилите си сложиха дементен кретен за параван.

Се виждаше от космоса! Той Безос затова се разходи до долния космос.....

Още преди да го изберат имаше залози в САЩ, че ще опъне петите и вицето ще стане президент.

Шон Ханити е тамошният Бареков. Той — домашен бояджия, нашият — диджей по сватби. И двамата са толкова далеч от журналистиката, колкото Москвич от McLaren. А Рони Джаксън да разкаже защо го уволниха от Белия дом, преди да спекулира за здравето на президента.

Знаех си че Байдън не е добре , но не знаех само точната диагноза.

кое му е шокиращото не разбрах

Ти тъп ли си или просто не знаеш английски?!

Започна вторият ход! Байдън отива на боклука и Камала Харис поема кормилото.....нищо изненадващо...

Не е нужно да си лекар, за да разбереш, че (много) нещо не е наред с Бидоня. Макар че помага.

никой не знае дали Славчо изобщо е жив.

Слави е CGI създаден от рептилите, затова го има само по телевизията и във фейсбук.

Мммммм,да ! Мечтите за "Трамп - наш" продължават ! Ама няма да стане. В най-лошият случай, ястебът - Камала Харис ще им разкаже играта. Затова да впрегнат цялата православна църква да се моли ден и нощ за здравето на Байдън. След ФДР идва на власт продавачът на вратавръзки - Труман, И разрешава гордиевият възел с войната в Япония. Само това им е достатъчно да си спомнят !

Това беше ясно още преди и по време на изборите. Спящият Джо, както го кръсти, Тръмп бе дементирал и неадекватен още тогова. Но либирастката олигархия го пробута на всяка цена, дори с цената на едни масово фалшифицирани избори. Сега ще стане ясна е кра ната цел да инсталират противнячката Камила Харис, хем жена, хем негър. Нещо което никога не би се случило с избори.

За психичното здраве на Байдън не знам. Обаче психичното здраве на Доналд Тръмп се вижда с просто око колко е зле. Цял свят се смее на САЩ заради лудия им президент Тръмп!!! Добре че се отърваха от него!!!

Камала е ръководено от Yehova и мъжът и нашепва ходовете!!! Така, че е ясно кой ке владеее ФАЩ след увладяването на Францландия!!!

Бахаха! Мчи той звучи като наш Бойко! Някой пробвал ли е да проследи цяло изречение на Бойко? Сложна задача и логически, и граматически!

Няма лошо! И в България ще е така - Лудите ще ни управляват ...

Той пък Царя щото беше много адекватен. Ако слушаш Симеончо все едно слушаш Пената.

А Путин наред ли е?

Schilo

А,добрутро!

Кофти ли ти е либерастче , само на СНН верваш

Канала Херис е по-скоро индийка. Тя е отгледана от майка си индийка в апартаменти със съседи индийци. Манталитетът й е индийски. Баща й е черен, макар и не от най-черните, и не напълно черен (има микс с латино и с Карибите). Баща й е напуснал майката рано и Камала почти не го е виждала. Черни в САЩ протестират когато се каже че Херис е черна, защито тя си е индийка. Казва понякога че е черна, че да гласуват черни за нея.

Байдън с деменция успя да бие тръмп със 7 милиона гласа. Защо? Защото деменцията на тръмп е доста по-напреднала и мнозинството го вижда. Person woman man camera tv... covfefe...

Щом им наредиха да пускат подобни “новини” най-вероятно са задействали плана да управлява крайно лявата екстремистка дето сега им е вицепрезидент. Те тогава ще настане хард порно със животни.

Schilo

С бе цялата информационна машина беше срещу Тръмп. Като сложиш КОВИД-а, движението на черните и ти става ясно. Не Тръмп коленичи, а бай Джо го направи. 7 млн. не са много за щатите

Как позна? Държа си на бюрото бюст на Андерсън Купър, а на нощното шкафче — портрет на Рейчъл Мадоу. А иначе по темата — няма нужда да вярвам, достатъчно ми е да чета и най-вече да слушам. На фона на оранжевия кретен, който не можеше да синтезира мисъл, по-дълга от изречение и половина, Джо Байдън звучи като професор по философия и литература.

Schilo

Накратко-демократите се подиграха с Байдън. Хванаха дементиралия старец и го използваха. Че не е добре си личеше през цялото време. Бъркаше имената на внучките, дори на синовете си. Горкият старец.

Според мен това на Тръмп не е деменция. Просто толкова си може. Ако го гледаш как говори на интервюта през 80-те, изказът му е абсолютно същият като лексика и отсъствие на сложни идеи. Само артикулацията му вече е по-бавна, което мисля е нормално с напредването на възрастта.

аз знаех какво лай...о е тръмп още преди да се кандидатира

"Спящият Джо, както го кръсти, Тръмп бе дементирал и неадекватен още тогова." От синтаксиса и пунктуацията в това изречение излиза, че Тръмп е бил дементирал и неадекватен още по времето, когато е кръстил Джо Байдън "Спящият Джо". Just sayin'

значи по рождение е по-зле от старец с демеция и сега се влошава

Е, добро утро! Още от самото начало се знаеше, че всъщност кандидатът за президент е Камала Харис и Байдън в даден момент ще бъде отстранен. Кръгът Клинтън ще си пробута техния човек.

Защо смяташ че Камала е с лява идеология? Още повече "екстремистка"? Можеш ли да дадеш един пример за лява реформа която Камала се бори или се е борила да наложи? Дай да говорим конкретно. Поне един? Смяташ ли че това е интелигентно поведение - да се цепиш така без да можеш да се аргументираш? Форума е пълен с овце. Плюсчетата не означават нищо.

Да вземем пример от американците и на нашите управници да се прави такъв тест.

Байдън нали уж беше холограма. Как може холограма да е с умствени проблеми? Ще изкара този мадат, за втори ще сидим дали ще реши. А кучетата ще продължават да си лаят.

Сега ли разбрахте, че Камила и Хилари ви излъгаха, бе малоумници. Пак ли Путин ви е виновен. Тъпи говеда

Байдън си беше с деменция още преди да го изберат. Къде е новината? Дори и да го махнат от поста, президент ще стане Камала. Няма да има абсолютно никаква разлика.

Със сигурност е по в ред от теб!

Да не беше по Фокс да се зачуди човек има ли нещо вярно. Тия го врякат това от преди изборите. Тоя сегашният и Алцхаймер да хване пак ще е по-разумен от предишния дебил.

По-зле за кого? И двамата налагат интересите на големите корпорации и милиардерите. Просто опаковката е различна. Не мога да разбера защо на пръв поглед интелигентни хора се впечатляват толкова от опаковката?

Ненаврякал се щатен врякалник не се наврещя ей.

Така ли? Отдъхнах си. Да не го мисля.

Той си е алцхаймер. Най-жалкият президент в цялата историята на САЩ. Марионетка и кукла на конци, която обслужва определени кръгове. Или с две думи - просто дементен старец, който не знае къде се намира и обслужва интересите на дълбоката държава.

Охооо, в голяма грешка си пич. Пиша тук само за да ви дразня вас олигофрените. Не е за пари, както в твоя случай вероятно. И защото виждам, че няма много хора на страната на истината, а напротив пълно е с платени помияри и заблудени слепци, готови за стотинки да продадат и майка си. Иначе си прав, понякога имам чувството, че наистина си губя времето да се занимавам с отрепки.

Знаеше се още преди изборите,че крайната цел беше Камала да стане президент.После фалшифицираха изборите,използвайки ковид пландемията.Но щом и медийте по поръчка почнаха да пускат такива статии,работата е ясна,на горкия старец му идва края,крайнолявото поема Сащ.

Българските комунисти вече не сте ли леви?

ГЕНЕРАЛИТЕ изпревариха Лекаря: Над 120 американски генерали подписват писмо срещу Байдън Америка | 13.05.2021 Предупреждавайки, че Съединените щати са в „дълбока опасност“ от „пълноценна атака срещу нашите конституционни права“, над 120 бивши висши военни служители са подписали писмо, в което са изложени заплахи за „оцеляването“ на страната, включително политиките на администрацията на Байдън. Отвореното писмо, публикувано в понеделник от група, наречена „Flag Officers 4 America“(Офицери на флага за Америка), поставя под въпрос резултата от изборите през 2020 г. Освен това се поставя под въпрос „психическото и физическото състояние на президента Байдън“ и генералите се изказват по редица горещи теми, включително Китай, ядрената сделка с Иран, критичната расова теороия (според която белите са виновни по рождение) и граничната стена. Според уебсайта на групата офицерите на флага - съставена от около 124 генерали и адмирали, много от които са без униформа в продължение на десетилетия - се предупреждава, че това е конфликт „както никой друг път от основаването ни през 1776 г.“ Според тях, конфликтът е между поддръжници на „социализма и марксизма“ и поддръжници на „конституционните свободи и свободата“. Съединените щати "направиха ляв завой към социализма и марксистката форма на тиранично управление", се казва в писмото. В него се призовава американците да се "включат" и да изберат политически представители, които ще "защитават нашата конституционна република" и ще се подчиняват на "волята на народа." Сред изявените подписали е пенсионираният армейски бригаден генерал Доналд Болдук, който в момента се кандидатира за място в Сената в Ню Хемпшир; бившият генерал-лейтенант от армията Уилям Бойкин, еднократен заместник-подсекретар по отбраната при президента Джордж Буш; и пенсионираният вицеадмирал Джон Пойндекстър, който беше съветник по националната сигурност на президента Роналд Рейгън по време на скандала Иран-Контра. Признавайки пред Politico, че „пенсионираните генерали и адмирали обикновено не участват в политически действия“, организаторът на писмото, пенсионираният генерал-майор Джо Арбакъл, заяви: „Да мълчиш, би било изоставяне на дълга". Това е така защото „ситуацията, пред която е изправена нашата нация днес, е ужасна. " „От решаващо значение е заплахите за националната ни сигурност да бъдат насочени към вниманието на американския народ и това е основната цел на писмото“, каза генерал Арбъкъл пред изданието. Сред изброените в писмото вътрешни заплахи са „изборна почтеност“, използване на изпълнителни заповеди за „заобикаляне на Конгреса“, политики на „отворени граници“, „цензура на свободата на словото и изразяването“ на големите технологични корпорации, загуба на „работни места и енергийна независимост“ през изоставения тръбопровод Кейстоун и „анархия“ в определени градове. Писмото също така се противопоставя на използването на военните като „политически пионки“ срещу „несъществуващи заплахи“ - препратка към разполагането на войски около Капитолия на Съединените щати след бунта на 6 януари. Писмото също така критикува „разяждащото вливане“ на „политическа коректност“ във военните чрез политики като „разделителната критична расова теория“. Но подписалите запазиха някои от най-суровите критики за способността на президента Джо Байдън да ръководи. На 77 години той е най-старият служещ президент на Съединените щати в историята. Това е факт, който предизвика въпроси относно психическото и физическото му състояние, които според тях „не могат да бъдат игнорирани“. „Той трябва да може бързо да взема точни решения за национална сигурност, включващи живот и смърт навсякъде, денем и нощем“, се отбелязва в писмото."

Тия "медии" са Фокс, блеят все същото от много преди изборите. Същата песен каквато я пееш и ти, щатният руски врякалник към сайта дето така и не се наврещя ей.

Ненаврякал се щатен врякалник не се наврещя ей.

Ако не беше щатен врякалник нямаше да имаш административен достъп и да изтриеш поста ми първия път, стига вряка. Примири се с реалността, че не можеш да си намериш по-почтена работа от тая на щятен врякалник.