17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ми толайно от всякъде и завинаги! какво има да се мисли!? ами курвата от полисията!?

За 33 години толкова постигнахме, но според някои е нормалност и така трябва да се прави. Имаме още 12 години да се опитаме да изградим демократично общество, а пък после ще пробваме нещо друго.

тая откачалка е физическия убиец другите убийци са адвокатите, прокурора, съдията, политиците т.е. Държавицата ни скапана

Ние сме по големи католици и от папата, бяхме най заклетите комуняги, сега сме най заклети демократи и борци за човешки права на убийците, крадците…БХК е защитник на правата им

Много намирисва убиеца Семерджиев да е внук или рода на комунистическия генерал Семерджиев, който унищожи архивите на ДС. Много от живеещите на “Горски пътник” са номенклатурни комунистически разбойници

Чудесно.., сега да видим какво ще стане…

Ще стане каквото винаги в такива случаи - "замитане под килима", най-много условна присъда и толкоз. Какво стана с убиеца на Милен Цветков, какво стана с Максим Ставийски (убил един човек и оставил друг жив труп), какво стана с полицейското синче убило 2-ма младежи във Врачанско? И т.н, и т.н.

Как са оцелели при такава катастрофа?!

Бих го драл като агне,ако имах възможност! Око за око,зъб за зъб! Иначе в майка България няма оправия,ако не се направи нещо радикално,за жалост.

разстрел му е малко. Ама няма, нали сме хуманно общество.

От затвор се излиза, ама от гроб не,за жалост.

АМЕРИКАНСКА ДЕМОКРАЦИЯ

Вината е колкото негова! Толкова и още повече на законодателството.. Вместо парламента да гласува закони и промени! - всички се борят за власт и лични облаги! Каквато е работата на народното събрание такива са и резултатите!!!! Докато плащаме на па народното събрание да се бият! Не знаещи български! Строили магестрали но ги няма... Ще вървим назад не напред! Жалко за момичетата и семействата!!

Ей заради такива ни искат визи за USA.

Дали трябва изобщо да искаме да ходим в САЩ ,където на връх четвърти юли друг психопат застреля маса народ и рани тройно повече ?

И там ги има! Това не е решение на проблема! Желая ти успех! Но твоите родители ще останат и носталгията ще те тресе! Въпроса е да се прибори срещу "партиите"! Вземат по 3 СРЕДНИ заплати! Хулигансват! Не ходят на работа! Няма промяна на закони и ние сме потърпевша!!!! Костадинов днес прави предизборна кампания с Тошко Йорданов!! Та пука ли им???

Туй само бивши футболисти могат да го направят. Бивши гимнастички никога.

Те са по грациозната част: съчетание на легло, на чаша марков алкохол, а след това на кредитна карта и портфейл. Без никакви материални щети, но финансови... по-големи, отколкото ако бяха бивши футболисти.

Изродът да бъде даден на родителите на момичетата. Но преди това да го смелят от бой в полицията. И да го осъдят да търка наровете, докато е жив.

На такива в Саудитска Арабия просто им режат главите и толкоз.

Колко ли още има като него?

Закриване на кочината БГ...

Добре де, предлагам да го обесим! Такива индивиди нямат място в обществото. Когато започнем да ги бесим, нещата ще започнат да се оправят

Татуировки по лицето?!?! Колщо трябва да се мразиш?

над 50 нарушения на Закона за движение по пътищата - правосъдието е най-големия бич на България. Ако работеше отдавна това говедо щеше да е зад решетките, а две млади жени да се наслаждават на живота си

правосъдието е най-верния американски слуга в БГ и директно на щатска копаня.

Правиш ли разлика между нарушения и престъпления? За нарушенията се произнасят органи на изпълнителната власт, а за престъпления съдебната. Какво общо има тук правосъдието!

той спи с полицията , тоест милицията и ДАНС

По соц. време част от футболистите бяха откровени престъпници, но и обикновено ги наказваха след някое "по-малко" ( ако въобще за жертвата има такива) престъпление, като изнасилване и т.н. Сега всички са откровени престъпници, но дори и след тежки престъпления е съмнително дали въобще ще им се случи нещо.

Като го хванат, да го дадат на родителите на момичетата! Няма нужда от друго.

100% съм сигурен , че този боклук се е покрил в японския, все пак Арабаджиевите се бяха скрили при него в Барселона, а и той е лицето на Брендо в БГ, а хотела е негов.

Имената съвпадат, но не е същия човек.

за съвсем друг човек става въпрос.. просто еднакви имена

Публикувайте снимки от камерите, в момента когато бягат. Женсакта злоба може да проработи и някоя дружка да изпорти ку...вето.

Бесило за тази мръсна зган в България !!!

В бг спортист в кавички означава престъпник

четеш за този "футболист" - пълен престъпник. Обаче е възпитан от футболни клубове като "Левски" и "Ботев" ... срам за тези революционери. Те биха го застреляли лично, ако са живи. Такива гамени формират бълг.профи-спорт. Мислят само за пари!

Съжалявам, но не съм съгласен с това за спортистите да бъдат слагани под общ знаменател. Ако шофьорът беше, да речем, счетоводител или учител, значи ли, че фирмата или училището го възпитават? Или че всичките му колеги са като него? Щото катастрофи не правят само спортистите, нали така?

Въпроснят често можеше да се види в определени заведения в обркъжанието на популярни хора с много съмнително минало. Някои от тях сега са дори възхвалявани спортисти. Лесно разпознаваем е заради татусите по лицето му и едва ли ще може да се скрие за дълго. Демонстрираше висок стандарт но не и с някакъв капацитет. Бил е обявен за национално издирване - пълен ташак по-скоро е протекция, която води до загубата на поредните невинни животи. Ако има воля държавата може да се справи с всички утрепки, но тя няма воля - има зависимост

тук в UK за това ще получи 25г. или доживотна...законът е в сила от 5г...няма тън мън

Тука е руска кочина не европаиска западна ! Не помниш ли Ставииски кара си колата и не му пука пие си водката дреме му .

Да ве, тия дето си убиха принцесата ще ми даваш за пример. Дето полицията им не смее да влезе вече из арабските квартали. Дават наказания за обикновените льольо-реднеци. Тия тузарчета и "наши" момчета и на тях им се разминава..

Да се не притеснява. Колкото осъдиха на Милен Цветков убиеца, толкова и този.

Лоши хора сте. То момчето е студент отличник в Германия , бъдещето на България ли искаш да осъдят, заради някакъв заядлив чичка ...

Къде си, Рашков?

На чашка съм …що …..наздраве

Боклук долен!

Време е за Ескадрона.

Не, не е време. Кой ще гарантира, че този ескадрон или каквото е там, няма да се разправи с някого, защото не харесва цвета на ризата му, примерно. То не стига, че цялата съдебна система все повече заприличва на паравоенни ескадрони, легиони, батальони, а бе изобщо на мафия с бойни отряди, че и допълнителни. Няма нужда. ЧИТАВА СЪДЕБНА СИСТЕМА СЕГА! Дир, нещо обидно, нещо некоректно да пиша, та да не ми пускате съобщението?

Ескадронът нищо няма да сменя, а такива като теб сами ще си сменят цвета на гащите - в кафяво!

Проклет изрод! Убиеиц! По всяка вероятност няма да го намерят.Ако го намерят, ще го пуснат.

Аве, някой да е виждал кола да се цепи на лява и дясна половина? Нема такова мал

ето ви един балкански хетеро мъж по всяка вероятност русофил….

по вероятно проззззз либерал като теб убеден че има само права

Всички бандити са непълноценни увредени генетично индивиди. Вид уроди. Хомо. Ако бяха нормално, нямаше да са престъпници, а хора.

На такива недоразумения се радват корумпираните им покровители! Веднага всички ,които са го спирали и не са реагирали ,до снощи, да бъдат незабавно освободени! За съжаление на такива изроди с голямо самочувствие се радват едни мутреси ,опитващи се ка имитират живот на изискани дами! Боклуци, които търпим!

На територията на България са милиони такива. Като орките от Мордор. А хората са шепа. Как да победиш орките с такова малко количество хора?! Мъкааааа....

Фекалниците от съдебната система какво направиха този урод да е в затвора, отговора нищо. Защо магистратските мърши вземат заплати, отново за нищо...Защо урода има синя лампа.. Спешно полицията да го открие и да го смачка до смърт.

урод уроду око не вади. Бълг. пословица и поговорки.

Си сигурност това лайно е било употребило алкохол и наркотици! Гаранция! Който и да го утилизира, когато и да го направи ще късно, но ще е добре за България! Такива изклесъци трябва да се преработват в храна за домашни любимци!

Няма само човеците на територията да ядат домашните любимци ( кучета и котки). Трябва и обратното.

Ако го бяха вкарали в затвора преди време за притежание на наркотици сега нямаше да вършее из София и да убива невинни хора.Скапана държава

Айде тръгвай за работа ганьо шефа ти те чака да ти метне некоя и друга труоха

Ако в Швейцария не му бяха издали нова шофьорска книжка нямаше да шофира. Скапана Швейцария.

че и швейцарската не била вадилдна, и номерата фалшиви ...

Този тъпак най-вероятно е бил и дрогиран и затова е избягал. Той сега ще си получи заслуженото наказание, но е много късно. Жалко за младите момичета., които са загинали. Жалко за семействата им - за тях животът сигурно е спрял.

Ако има воля и желание , държавата за 3м ще направи всичките джигити пешеходци. Има видео наблюдение и хиляди клатикурци в МВР, поне да свършат нещо полезно . За да не се минава толкова често на червено , незабавно нещастниците от СО да върнат мигащите светлини на светофарите .

И броячите да върнат, спестяват гориво и накладки.

точно ще превърнеш джигита в пешеходец? Като му вземеш книжката? И мислиш, че няма да шофира без книжка? Или при първо минаване на червено да му режат двата крака, за да не стига педалите? Айде просто всеки да има малко съзнание и да спазва законите. Все политиците или МВР виновни, че е пълно с необразовани нагли простаци.

Това за рязане на краката не е лошо като идея.

Ами ако има ефектвно 2 години затвор за управление с отнета книжка - да!

Щерев аз съм съгласен на 5 г., за да лежи поне две. Иначе все ще има многобройни смекчаващи вината обстоятелства. Все пак нали знаеш разликата между съдебна, изпълнителна и законодателна власт. Хайде първа да го гласуват, после полицаите да ги хващат, ама и съдиите да ги осъжда. А за мигащите светлини на светофарите и броячите ме е яд, че ги махнаха.

А не ба няма да мога да ги направя...глобите ще ги направя по 5 -6 бона...караш дрогиран 3г. ефективна...убиеш човек като си пиян или дрогиран 15г. ефективна при смърт на повече от 2 лица 25г. или до доживотна...

Този е идеала за българската тийнейджърка.

Изрода гледа мин.на МВР Бойко Прашков че порка и кара и той като него Измекярите от ПП като дойдоха на власт във държавата вече няма закони няма нищо особено в полицията

ходете да изкарвате пари под друга статия. Едни ПП им виновни, други ГУЕРБ. Само те не са виновни за нищо. Просто човека е гадно копеле и ако имаше справедливост трябваше поне инвалид с двата крака да остане за цял живот. Не би. Ще се появи и ще се започне едно дълго дело, докато всички забравят за какво иде реч.

Хайде иди на магистралата троле да си изкараш надницата

не съм тираджия да ходя на магистралата. То и ти сигурно не си. Като каква си изкарваш парите там? А! Май се сетих. А тролове сте тия дето и под прогнозата за времето все ви избива на политика. Тук става въпрос за един трагичен случай, причинен от едно тъпо нагло келеме и не трябва ад се политизира излишно. А дали е трябвало да влезе преди време в затвора за черно тото, наркотици или каквото там го разследвали е друг въпрос. Хайде работи си. Няма да ти преча.

От толкова приказки за мафия, корупция по медиите разбрах, че е много по лесно да говориш празни приказки и нищо да не правиш. Щом такива особи могат да се разхождат със сини лампи и фалшиви номера по улиците значи нищо не се е променило, дори нещата вървят към по-лошо. Ако караш с немски номер такава кола, вероятноста да те спрат в София е поне 80%. Ченгетата да си проверят камерите и да видят защо е продължил да си кара този парапитек.

е как ще убиеш двама човека и ще се прибереш спокойно ???

Ами гледат как Киро и Рашков поркат крадът газет закони и нищо

на тоя боклук дано му счупят краката инвалид дано стане

Този идиот сигурно не може и името си правилно да напише…при толкова нарушения ,полицията за първи път чува за него….той е невинен, просто е натопен….заедно с шегата , този който го прикрива с петдесет нарушения заедно да бъдат на топло! Дори за едно минутка всички в районното да бъдат изгонени от работа! Без вътрешна помощ, такова самочувствие не се прави!

щеше да е "прикриван", ако нямаше установени нарушения и не му е отнета книжката. Щом е санкциониран, значи не са го покривали. Дали се е "оправил" в съда е друг въпрос. Какво има в колата - как някой да знае. Ако почнат да те спират на всеки ъгъл и почнат да ти претърсват колата и джобовете ще писнеш за личните си права и фашизма. Като има 50 акта искаш да го застрелят превантино ли? Е щеше да хубаво, но в никоя държава няма такъв закон. Просто човека е дебил и не му пука. Жалко, че не е умрял при катастрофата.

боклукът е ИЗВЕСТЕН наркодилър. това демонстративно незачитане на ЗДП е само страничен ефект от чувството му за безнаказаност покрай покровителството, което получава, за да върти "основния" си бизнес по зарибяване и убиване на млади хора с цел печелба. направо ми се иска да има честни и смели полицаи, които да отстрелват и боклуците като този, и колегите си, които му държат чадъра. а след това държавата да ги награждава, вместо да ги съди. но знам, че нещата нестават така...

Не знам защо го представят като футболист като той от години се забимава с дрога. Футболист е бил като дете

Бил е футболист в сънищата на майка му.