"Лошите" са заловени. Но има ли доказателства, пита бивш вътрешен министър

Емануил Йорданов смята, че при шумните акции срещу бизнесмени се погазва Конституцията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аман от юристи! То основният проблем не е в това ,че не се знае кое е добро и кое зло като категория, а че е пълно с бръщолевещи юристи, които извъртат всичко с игра на думи и измислят несъществуващи категории и всичко това....за пари! Колко врътки направихте, та всичките изедници да продължават да ни пият кръвта Мими....колко?!!!

Мими , какво няма.какъв си ти-юрист ли?Ам, чи то всеки е юрист в България бе.И няма доказателства и си притеснен.А не си ли притеснен, когато такива едри шофьори, ааааам, пардон "бизнесмени" джиткат със скъпи коли и по пътя -вардаааааа, че трепем.Как се трупа това богатство, как се прави разследване, и кой ги е обявил за престъпници.Това, че са претарашени и има огромни количества пари в кеш, че са им отправени обвинения, не е още осъждане.Някой да е вкаран в затвора със присъда, без съд, ей така, няма нали.Виж какво, да вземеш да си повикаш такси и спешно в една клиника където дрехите са с много дълги ръкави.Аман от артисти от "Болшой театър" бе.Това, че някой те направи министЕр преди време, това, че правиш разни 'муцки' и влизаш в роля, вече не може да заблуди много хора.Нямало доказателства. В Книгата на Книгите Оня който ни е създал и учиказва-ПО ДЕЛАТА ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ.А какви по-големи доказателства.С тези окус-мокус дето едно време минаваха номерата, край.Онези от ЕС са по-големи риби от теб.Внимавай, да не се окаже, че и ти си омазан.Този номер с дипломата може да дойде време да не минава.

Тези не са заловени, за да бъдат съдени, а просто за да се удари касичката на БСП, е разбира се и да се изкарат малко пари.. за справка, за 10 години докато ни управлява ГЕРБ няма ефективно осъден бизнесмен на високо ниво... омерзен съм как прокуратура, съд, гдбоп, данс, полиция и подобни служби действат единственно при натискане на копче и дърпане на каишката....

Това мисля вече е пределно на всички! Още при първото управление на Борисов, когато Цветанов бе министър на МВР и сложи “семейния си приятел” от много години Флоров начело на ЦСБОП - същият, който бе подбран да направи публично послание и обещание към Брендо да не проговаря пред италианския съд, който бе след броени дни, като същият Флоров публично - отново, без видима причина, се изтъпанчи и заяви, че “Брендо отдавна вече нд се занимавал с тези неща и си бил нормален едър бизнесмен и инвеститор”!?! И същият Флоров преди това работеше в МВР по ,,,НАРКОТИЦИТзе!?!! ( и е бил разследван, че е изтичал информация към крадци на коли зз данните в масивите на Интерпол и полицията за търсените коли срещу дребни думи в марки...). Да не споменавам пък другата “семейна приятелка” на Голямото ИУхо, която досъсипа СГС - Янева, където всичко лъсна от изтеклите разговори на “двете каки”... Та тогава Цецо на Кумецо с шестте тъщи и апартамента от безценни експертни доклади (поне не са хидромелиоративни проекти на философ!!!) за националната сигурност “за чужди фондации” с физкултурното си образование започна шумни акции срещу Алексей Петров и ООГ. Та още тогава аз (се) запитах: Това борба С организираната престъпност ли е или борба НА организираната престъпност, МЕЖДУ отделни техни групировки и кланове! С отговорът сега, години след това мисля е повече от ясен! Дълго, години след това Борисов се изтъпанчи и има наглосттз да заяви, че в з България корупция няма к ме сме били задминали отдавна Румъния, в която вече 1000 политици, магистрати, дори прокурори и министри са в затвора за доказани престъпления и корупция. А в Бългсрия имаме братя Бегслеви и негови спътници като Брендо, Цветан Василев, сега и Ветко и много много други с изнесени десетки и стотици милиони, и милиарди, десетки милиарди откраднати

Адвокатските гимнастики започват!?;)) Адвокатите, са като хиените, бавно те гризит и обезкостяват, докато съдиите са като крокодилите, наведнъж те гълтат!!;))

Тоя да не е един от чадърите на тези бизнесмени та веднага излезе да ги защитава?!?!?!

Търси си клиенти

Не се ли разбира?Огладнял е завалията и се надява на министерската табела от миналото.

Притеснен 10милиона в котии за обувки доказателства няма пак откриваме типлата вода

доказателства дори и да има ще се заметат под килима ако това е целесъобразно.

Of course

Вероятно, точи зъби за тлъсти хонорари, но самият Мими не е от най-търсените адвокати и навярно пак ще се размине с кинтите! :))

Дето се казва... тя рибата още в морето, те турили тигана на огъня... Накрая, без налични или коректно събранидоказателства, всичко остава една шумна ПР-акция.

Като го слушам и този си мисля, че е абсолютно крайно време в България да започнат “да падат глави”, в случая или на престъпниците, за които има вече БЕЗБРОЙ доказателства и данни, вкл. свидетелски показания и СРС-Та, или на прокурори и съдии, и техни политици - ако пак избягат и отърват кожите! И защо като тези са невинни всички по правило бягат от България с подготвени фалшиви паспорти и канали, бе другарю Йорданов, вместо с всичките си пари и ресурси да се защитят!?!?

Изказването на този Емануил Йорданов, който оставя впечатление на сериозен и възпитан човек, д много нрподготвено и прибързано и още веднъж потвърждава факта, че в Нългария на министерски постове се изфигат случайни хора, случайници. Вместо да говори като адвокат, който предлага услугите си на богати престъпници, и да прави голословни ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ на този етап, този не е зле да се запознае с оповестените само досега доказателства, които са повече от достатъчни, както и с показания на свидетели. И този ми падна в очите... А тъпите дежурни приказки за завист, когато най-после станат известни някои от “геройствата” НС назначени ДС “едри бизнесмени” дори и не си струва да се коментират...

Съдебната система е като стар автомобил който само пали и вдига пушилка и не става за нищо друго освен за музея. А ти си само един празнословец. Нима не те дразни това че кпд на съда и прокуратурата е толкова малък - особено към политици и крупни бизнесмени.

Не ме питай и не се опитвай да контактуваш с мен, като съм празнословец, бе пълнословеца - философ! Не ми досаждай - да го кажа възпитано.

Философе, извини се на Ifoto бе човек.Какво КПД на съда.То няма такова въобще, а човека е прав.Този Мими дразни със тъпните си.Не знам защо, но винаги ми е бил противен с инфантилноста си.

В САЩ 12 съдебни избиратели казват, виновен-невинен... После съдията събира годините до 212 години и нагоре...

Да, това е едно от не многото неща в американската съдебна система, което категорично ми харесва и одобрявам! Там като хванат някой голям разбойник никой не смее да го защитава и оправдава публично, освен ... адвокатите МУ! Затова за мен изказването на този адвокат ми звучи повече като покана за танц, като оферта да го наемат тези с парите и проблеми с правосъдието...

Министър МИМИ се изходи по въпроса !

бивш министър на вътрешните работи.Едно време се шегувахме милиционер,роднина,милиционер,роднина,а сега министър,престъпник,министър,престъпник.

Мими беше срам за МВР така както Плевнелиев за България!

Джолан Радев вече отдавна задмина Плевналиев.

Никой, ама НИКОЙ не може да задмине чехльо.

ЗА ПРЕД ПЪРВОКЛАСНИЦИ !!!! ЗА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ Е ЯСНО, ЧЕ НЯМА ДА ИМА ВИНОВНИ И ПРИСЪДИ !!!!! ОБАЧЕ, ЩЕ ИМА ЕДНИ ГОЛЕМИ ПАРИ, КОИТО ЩЕ ОТИДАТ В ДЖОБОВЕТЕ НА ЦИРКОВИТЕ ИЗПЪЛНИТЕЛИ !!! А САМАТА ДЕМОНСТРАЦИЯ ЩЕ ПЛАТИ ОТВРАТЕНИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ !!!!

срте едни долни боклуци, мутри и слугите им, курвите им и обкръжение. По-скоро напускайте страната, че ще ви избием сичките

За да писука това двуполово същество в защита на откровени грабители, явно по негово време и то е разпъвало чадъри ли, шатри ли над тях!

тоя същото мекотело с безполовото лице ли е ?

Ужилените са част от "бизнесмените", които искаха да спретнат нов пуч срещу Борисов и сега той им връща.

Нема лошо.

Не 10 млн в кутии за обувки не са доказателства. Явно и тоя министър е на мутренска хранилка.

Колко повече доказателства искаш, ти същия прес..к като тези? Това е България,рай за престъпниците като този комунист.Засрами се бе ,до кога ще продължавате,край няма ли да имате ,само престъпниците ли тлрябва да останете тук? За вас все "доказателствата" са негодни,безсъвестни ,алчни и долни комундета. Затрихте цяла държава.

Ех, Миме, какъв министър беше само и как се бъзикаха бандюгите с теб!

Тук масово се използват прокси сървари и по този начин може един човек да постави колкото си иска плюсове и минуси. Повечето сървари в България ползват плаващо IP и като си включваш и изключваш рутера също може да поставиш безброй плюсове и минуси. За това не поставяйте плюсове и минуси и не им обръщайте внимание!

че кой им обръща внимание? не гледаш ли че натискайки + се наслагат два - или обратно? пиши си каквото ти е на сърце, и не брой !

да защитава престъпниците.Ами трябва да се отплаща човека,бе,за "услугите" които са му правили.Миме,Миме,що така бе,мама?

Провалени хора със срамно минало коментират..

селяни със срамно минало защитават съселяните си

тва от крушовица ли?

тоя бивш май се е наАкал. че дега "лошите" ще се разпеят и ще изпеят и неговото име

бившия доказва за сетен път присъствието си към синьо-червената мъгла,направила още тогава .т.нар."честни" бизнесмени,недосегаеми.Дано наистина тези задържания и разследвания на олигарси и супербогаташи не са пушилки,а завършат с осъдителни присъди.Някъде четох,че и чужди съюзнически специализирани служби ще бъдат ангажирани да наблюдават действията на съдийте по тези очертаващи се мегапроцеси.

По твое време тези "изедници" ви бяха господарите. Помниш ли?

Пари в чували - десетки милиони - това не са доказателства, това са джобните на детето... Защо не са в банка? Защо не са превеждани по банков път? май са от улицата, от наркотици... ама това не е никакво доказателство де... ;)

Ти си доказателство,затова какъв не трябва да бъде вътрешният министър.

"Мимето" се изходи по въпроса...

Имахме преди години един министър-председател, който наричаше едрите чорбаджии "изедници". Йорданов, повече ме притеснява, че наричаш изедниците "чорбаджии".

Да не говорим че във фирмите на Минко се работи от 20 години със двойно счетоводство, всичко живо се осигурява на минималната заплата. А има доста хора там които вземат по над 3000 лв. месечно

Искаш да повярвам, че 10млн. под калъфката е просто от хоби а......хахахахахахахаха

В кутии за обувки.... Но реално е прав, присъдата трябва да я прочете друга корумпирана институция...

А в джобовете си ли да ги носи ?

какъвто министър беше, такъв си и адвокат! 10 000 000 не можеш да дължиш кеш, щото....натам си го допиши! не може да имаш нелегален цех за цигари, щото .... натам ти си знаеш! не може с всеизвестен престъпник и наркотрафикант да спиш в една стая в хотел, щото ..... не може да си житар и да не ти излизат сметките, щото .... и нтн. ......

Може. Стига БСП да е зад гърба ти.