Коментари - Бивш генерал от Бундесвера: Ракетите "Таурус" могат да внесат коренна промяна на бойното поле в Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А ракетите Сармат могат ли да внесат коренна промяна на картата на Германия?

Експертът бързо да заеме своето място при онзи с мустачките!

Загубихте ПСВ, загубихте ВСВ, Русия ви позволи да се обедините. Сведете глави и не говорете повече за военни действия.

Или аз съм луд или светът се е побъркал! Все повече некадърници на власт и все повече който им позволяват да си правят каквото искат!

Могат, могат. Някой кинжал може да прелети от Калининград по Берлин.

Май не е експерт тоя....май е обикновен гей

ЩЕ СМЕНЯВАМЕ МАЙ Т-34 С Т-90 ПРЕД РАЙХСТАГА

товариш генерал,тези ракети действително могат да променят хода на войната.Примерно берлин от африканска колония пак може да стане част от архипелага Гулаг

"Бивш генерал от Бундесвера: Ракетите "Таурус" могат да внесат коренна промяна на бойното поле" Да тогава руснаците сигурно пак ще стигнат до Берлин и нататък. Мецду другото, трябва да дойдат и у нас.

Това което разбирамв от този материал е, че този бивш генерал е заработил много прилична сума платена му от американски източник, силно заинтересован коренната промяна на бойното поле да се изрази в преместването на фронта на територията на Германия, примерно

А шамари от Тръмп?!

Пуснаха ви тревата легално и придобихте голяма смелост.Ваксинираха ви на 80%смърноста ви се увеличи с 20%

Тоа пенционер оти не си гледа пенЦията ??

Не знам дали скоро казах, но за всеки случай пак - аз съм педераст и черни паламарки редовно разширяват аналното ми отвърстие.

Още си карат с мисленето на Хитлер - аха, ама ей-сега ще измисли някакво пудо-оръжие и ще спечели войната. Оръдията Густав и Дора, танкът Маус, ракетите Фау. Ще ги докарат тия ракети, ще ударят тук-там, ще им хванат и на тях цаката.

обаче има и други генерали като Куят и Фад, които се противопоставят на действията на НАТО, САЩ и ЕС. Но тях ги изолираха и не ги допускат до медиите.

А според мен един Сармат по Берлин ще внесе капитулация на фашистите. Ще бъде красиво да видим как някой западен град бива остъклен с термоядрена бомба.

С такива генерали и експерти, неслучайно Германия се превръща в Халифат! А иначе Шолци му е ясно за какво става дума и Украйна ще гледат ракетите "Таурус" на картинка. Но иначе ВСУ имат "Сторм Шадоу", друго супер-дупер оръжие на Джеймс Бонд и от началото на СВО се заканват на Кримския мост, а той още си там :-).

Глупак!!! Най-много руските танкове ПАК да дойдат в Берлин !!!!

Ъхъ..могат..немския Искандер...с кво повече е от руския!? Поредното вундерфаве да лъжат хохлите..

Кинжал: Елате да видите поне бойно поле, то за действие няма да ви остане време!!!

А-а, разбрах. Нещо като Фау-1 и Фау-2. Но и те не им помогнаха, когато тръгна руския солдат!

А ето какво пише известният Американски икономист Дейвид Сакс в Х, бившият Туйтър, превел съм ви го. След този пост Илон Мъск му е написал, че е точно така. След този пост, двамата са 100% Путинисти :-). Превод ------------------------- Войната в Украйна се основава на лъжи – лъжи за това как е започнала, как продължава и как ще завърши. Казват ни, че Украйна печели, а всъщност тя губи. Казват ни, че войната прави НАТО по-силен, докато всъщност го отслабва. Казват ни, че най-големият проблем на Украйна е липсата на средства от Конгреса на САЩ, когато всъщност Западът не може да произведе достатъчно боеприпаси – проблем, чието решаване ще отнеме години. Казват ни, че Русия търпи тежки загуби, а всъщност Украйна остава без войници – още един проблем, който не се решава с пари. Казват ни, че мирът е с нас, докато всъщност мнозинството в света смята политиката на САЩ за връх на глупостта. Казват ни, че няма възможност за мир, докато всъщност сме отхвърлили много възможности за споразумение чрез преговори. Казват ни, че ако Украйна продължи да се бори, тя ще подобри позицията си в преговорите, докато всъщност условията само ще станат много по-лоши от тези, които вече бяха налични и отхвърлени. Лъжите обаче ще успеят да удължат войната. Конгресът ще отпусне повече средства. Украйна мобилизира повече млади мъже и жени, за да ги пусне в месомелачката. В крайна сметка в Киев ще избухне криза и правителството на Зеленски ще бъде свалено. И тогава, когато войната най-накрая бъде загубена, когато цялата страна лежи в тлеещи руини върху погребалната клада, която те самите са построили, лъжците ще кажат: „Е, опитахме се“. Предотвратили всякаква алтернатива, разобличили всеки, който говори истината, като марионетки на врага, лъжците ще кажат: „Ние направихме всичко възможно. След това, прехвърляйки вината и потупвайки се по рамото, те безгрижно ще преминат към следващата война, точно както се преместиха в Украйна след бедствията си в Афганистан и Ирак.

А относно новото супер оръжие, а именно ракети "Таурус", то едни други генерали говореха така и за "Сторм Шадоу", а ВСУ настъпват към Киев :-). Швабата ако иска лично да даде пример, заедно с Тагарев и другите ястреби и да ни покажат как се прави тази работа!

пффф

Добре, че има и свестни немци. :) Слют, генерале!

слют??? Ха ха ха, ми да , този генерал си е говедарска к,рва

На тоя тъп шваба , няма ли кой да му обясни, че промяната ще е катастрофална за укронацистите. И ес вече е набутан да плаща авантюрата на говедарите в бандеристан, това беше и целта, ес да бъде изцеден финансово и това се случва благодарение на говедарските марионетки в управленито на съюза.

истерията, би ли обяснил как ще се получи? Нали статията точно това казва, че Русия 2 г не може да напредне 10 км от Донецк .... срещу украинската армия, която армия няма нито авиация, нито флот, нито ракети със среден и голяма радиус на действие.

Веднга ти го обяснявам - тактически ядрени удари по западната част на бандеристан и бъди сигурен, че "колективният" запад ще отвърне само със санкции.. Само за миналия ден руснаците са напреднали с 5 км след авдеевка.

Панелистански ОРКИ еВал съм ви и си лягам!!

Чакам да излезе някой "експерт" и да каже: По-евтина и сигурна енергия от Русия коренно ще промени икономическата зона в Германия.........................

Дир, бъдете по сериозни. Не ни занимавайте с някакъв изкуфял старец. Самозван "генерал" който не знае миризмата на барута и не е водил една битка. Цял живот е лизал ташаците на големите за хубава пенсия. Да дадете мнение на украински генерал е къде къде по-правдоподобно. Някакъв цървул. Пред чиито парламент стоят два руски танка. Дошли на самоход до там.

"Ракетите "Таурус" могат да изменят коренно положението на бойното поле в Украйна" Също така ще измени положението на бойното поле в.........Германия :)

Много ми е интересно, плаката на баба украинка от снимката, сама ли го е правила или някой немец и го е надписал?

Могат бе, могат. Да му мисли Берлин тогава!

пффф

Шило, да нямаш до доизработваш часове тоя месец? :))) Нещо много активен. :)))

Могат да го пренесат в Германия - това би било наистина значителна промяна

jingiby

Направо да им дадат ядрено оръжие и да се приключва с Джуджи...

Укрите ще се гръмнат сами, бре.